محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842972717
اعراب شیر نفت را هرز کردند |اخبار ایران و جهان
واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: اعراب شیر نفت را هرز کردند
در نشست اخیر، بیشتر اعضای اوپک بر این باور بودند که در شرایط کنونی محدوده قیمت ٨٠ تا ٨٥ دلار برای نفت مناسب است و خواسته بیشتر کشورهای عضو، توقف سقوط قیمتها و بازگشت آن در سطح ٨٠ تا ٨٥ دلار بود.
کد خبر: ۴۵۸۳۳۹
تاریخ انتشار: ۲۴ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۳۰ - 15 December 2014
کشورهای عربی حاشیه خلیجفارس بهویژه کویت و عربستانسعودی با افزایش عرضه و ارائه تخفیفهای ویژه و درست حسابی به مشتریان، شیب سقوط آزاد طلای سیاه را تندتر از روزهای گذشته کردهاند.
به گزارش آرمان، بر این اساس پس از کاهش قیمت رسمی فروش نفت توسط آرامکوی عربستان سعودی و شرکت سومو «شرکت بازاریابی فروش نفت عراق»، شرکت ملی نفت کویت هم قیمت هر بشکه نفت خود را نزدیک به چهار دلار کاهش داد.
به گزارش کویت، قیمت فروش رسمی محمولههای نفت خام ماه ژانویه 2015 را با بالاترین تخفیف از 6 سال گذشته تا کنون تعیین کرده به طوری که قیمت فعلی میانگین شاخص قیمت نفت دوبی- عمان خواهد بود.
همزمان با راهاندازی دور جدید جنگ کاهش قیمت نفت توسط کشورهای عضو اوپک و ناکامی دیپلماسی انرژی وزارت نفت ایران و سایر کشورهای حامی قیمتهای بالای نفت در اوپک، عربستان سعودی هم عرضه طلای سیاه خود به بازار جهانی را افزایش داده است.رویترز با انتشار گزارشی اعلام کرده است، یک منبع آگاه صنعت نفت گفت: عرضه نفت عربستان در ماه نوامبر نسبت به ماه قبلتر افزایش یافته که نشاندهنده این است که در سیاست نفتی این کشور بهرغم اشباع بازار و سقوط آزاد قیمت نفت هیچ تغییری رخ نداده است.
از اینرو عربستانسعودی در ماه نوامبر روزانه 9 میلیون و 420هزار بشکه نفت عرضه کرده که نسبت به ماه اکتبر روزانه 40هزار بشکه افزایش نشان میدهد. با ادامه توطئه نفتی برخی از کشورهای حاشیه خلیج فارس در بازار جهانی نفت، بهای هر بشکه نفت برنت برای تحویل در ماه ژانویه به کمتر از 62 دلار سقوط کرد و نفت سبک آمریکا کمتر از 58 دلار در هر بشکه معامله شده است، این درحالی است که اواسط تابستان سالجاری قیمت هر بشکه نفت بشکهای حدود 115 دلار بود .مهر نوشت؛ سیدمحمدعلی خطیبی، نماینده سابق ایران در اوپک هفته گذشته با انتقاد از دیپلماسی وزارت نفت در نشست یکصد و شصت و ششم اوپک از احتمال سقوط قیمت نفت تا بشکهای 50 دلار خبر داده و گفته بود: نفت ارزان هدیه عربستان به آمریکا است.
7 کشور اوپک طرفدار ایران بودند، حرف عربستان به کرسی نشست!
در همين حال يک مقام ارشد در وزارت نفت با بیان اینکه در نشست 166 اوپک 7 کشور طرفدار سیاست نفتی ایران یعنی کاهش سقف تولید نفت بودند، اعلام کرد: درنهایت با مخالفت عربستان و سه کشور عربی تولید اوپک ثابت ماند. مهر به نقل از وزارت نفت نوشت؛ مهدی عسلی درباره نتایج برگزاری نشست 166 اوپک گفت: در نشست اخیر، بیشتر اعضای اوپک بر این باور بودند که در شرایط کنونی محدوده قیمت ٨٠ تا ٨٥ دلار برای نفت مناسب است و خواسته بیشتر کشورهای عضو، توقف سقوط قیمتها و بازگشت آن در سطح ٨٠ تا ٨٥ دلار بود.وی با بیان این که در نشست اخیر هشت عضو اوپک از جمله ایران خواهان کاهش یک میلیون و ٥٠٠هزار بشکهای از سقف تولید خود بودند، افزود: اگر روسیه، نروژ و مکزیک نیز با کاهش ٥٠٠هزار بشکهای سقف تولید خود موافقت میکردند، بازار بهطور کامل متعادل میشد. عسلی ادامه داد: پس از آنکه روسیه با هرگونه کاهشی در تولید نفت خود مخالفت کرد، این خواسته بیشتر اعضای اوپک با مخالفت عربستان و سه کشور صادرکننده نفت حاشیه خلیجفارس روبهرو شد و به نتیجه نرسید.
واکنش رسمی ایران به سیاست نفتی عربستان
وی با بیان اینکه تاثیر مازاد تولید بر کاهش قیمت نفت بهطور کامل روشن است، تصریح کرد: مخالفت برخی از کشورهای اوپک و در راس آنها عربستان با کاهش تولید برای متوازن کردن بازار ناشی از انگیزههای سیاسی است و توجیه اقتصادی ندارد. نماینده جمهوری اسلامی ایران در اوپک، راهبرد پیشنهادی عربستان برای ادامه تولید در سطح پیشین و تحمل کاهش قیمتها برای بیرون راندن تولیدکنندگان شیل اویل از بازار با توجه به هزینههای تولید بالاتر نفت نامتعارف در مقابل تولیدکنندگان اوپک را راهبردی پرمخاطره دانست و گفت: این موضع میتواند به اوپک آسیب بزند و ممکن است با انگیزههای سیاسی و برای تحت فشار قراردادن ایران و بعضی دیگر از کشورها طراحی شده باشد.این مقام مسئول با بیان اینکه بعید است تولید نفت شیل حداقل در سال آینده کاهش یابد درباره این استدلال تصریح کرد: به این دلیل که حتی در شرایط قیمتهای پایین به نفع تولید کنندگان نفت نامتعارف خواهد بود که تولید را برای پوشش هزینههای متغیر خود ادامه دهند و دیگر آنکه بر خلاف ادعای علی النعیمی، وزیر نفت عربستان، کاهش قیمتها، تقاضا برای نفت را زیاد افزایش نمیدهد زیرا کشورهای واردکننده از کاهش قیمتها استفاده میکنند و یارانه نفت را کاهش و قیمت فرآوردهها را افزایش میدهند تا درآمد خود را افزایش دهند و مانع افزایش مصرف نفت شوند.
دلایل سقوط آزاد طلای سیاه
مدیرکل امور اوپک و روابط با مجامع انرژی وزارت نفت با اشاره به اینکه قیمت نفت از ژوئن امسال تاکنون بیش از ٣٥ درصد کاهش یافته است، درباره دلایل این کاهش توضیح داد: افزایش عرضه بیش از تقاضا، کاهش تقاضا به دلیل ضعف اقتصادی کشورهای درحال توسعه و تقویت نرخ ارز سه دلیل اصلی کاهش قیمت نفت در چهار ماه گذشته بوده است. وی افزایش تولید شیل اویل در آمریکا را یک عامل مهم افزایش عرضه نفت و از دلایل کاهش قیمت نفت عنوان کرد و افزود: در سه سال گذشته تولید شیل اویل آمریکای شمالی افزایش یافته و از دو میلیون بشکه به حدود ٦ میلیون بشکه در روز رسیده است.
عسلی با بیان اینکه افزایش تولید شیل اویل در سالهای گذشته در واقع کاهش تولید و عرضه نفت لیبی و نیز کاهش عرضه نفت ایران در بازارهای بینالمللی بهدلیل تحریمهای ظالمانه را خنثی کرد، افزود: به همین دلیل افزایش تولید شیل اویل تاثیر منفی بر قیمتها اعمال نکرد اما از اواسط امسال افزایش تولید شیل اویل از یکسو و افزایش عرضه نفت ایران و لیبی نسبت به پارسال از سوی دیگر با کندترشدن رشد اقتصادی کشورهایی مانند چین همراه شده است و درنتیجه بازار با مازاد عرضه نفت روبهرو شد. با انباشت نفت خام در ذخیرهسازیهای تجاری نفت خام در کشورهای توسعهیافته و چین در تابستان امسال قیمتها آغاز به کاهش کرد.
کاهش تعداد مشتریان نفت در سال 2015
عسلی در ادامه پیشبینی آژانس بینالمللی انرژی و دبیرخانه اوپک از رشد تقاضای نفت برای سال آینده میلادی را در شرایط کنونی اقتصاد بینالمللی خوشبینانه دانست و رسیدن تقاضا برای نفت از ٩١ میلیون و ١٠٠هزار بشکه به ٩٢ میلیون و ٣٠٠هزار بشکه در روز را بعید دانست و تصریح کرد: بهنظر میرسد این پیشبینیها قابل تحقق نباشد و دلیل آن نیز این است که رشد اقتصادی دنیا بیش از اندازه واقعی برآورد شده است.
وی با بیان اینکه بخش اعظم رشد تقاضا برای نفت ناشی از رشد اقتصادی کشورهای درحال توسعه است، بیان کرد: هماکنون تقاضا برای نفت در کشورهای توسعه یافته از اوج خود عبور کرده و رشد آن منفی شده است و در این کشورها بهدلیل افزایش کارآیی انرژی با وجود رشد اقتصادی شاهد کاهش تقاضای سرانه برای فرآوردههای نفتی هستیم.
عسلی با اشاره به اینکه با افزایش کارآیی انرژی، تقاضا کاهش مییابد، افزود: بهعنوان نمونه با وجود آنکه رشد اقتصادی آمریکا امسال بالاتر از ٢ درصد بوده، اما مصرف سرانه بنزین بهدلیل افزایش کیفیت خودرو در این کشور درحال کاهش است. نماینده ملی ایران در اوپک افزود: شرکتهای خودروسازی بهشدت درصدد افزایش کارآیی بنزین و گازوئیل خودروها هستند و هماکنون علاوه بر ورود خودروهای هیبریدی به بازار اخبار حاکی از ورود خودروهایی با مصرف ٢ لیتر بنزین یا گازوئیل برای هر ١٠٠ کیلومتر به بازار است. وی با اشاره به اینکه هماکنون بیش از ٩٥ درصد نفت در سامانه حملونقل جادهای استفاده میشود، افزود: با افزایش کارآیی خودروها، رشد تقاضا برای نفت نیز کاسته میشود. از سوی دیگر بسیاری از کشورها با کاهش قیمت نفت به کاهش یارانه انرژی و افزایش مالیات بر فرآوردههای نفتی روی آوردهاند تا مانع از افزایش تقاضا برای نفت شوند.
نفت سودآورترین تجارت جهان
عسلی با اشاره به اینکه هماکنون بیش از 300 نوع نفت خام در دنیا تولید میشود، اظهار کرد: تجارت نفت، بزرگترین تجارت کالا در دنیاست و هر روز میلیاردها دلار صرف خرید و واردات نفت به کشورها میشود و سهم نفت در ترکیب انرژیهای اولیه جهان هماکنون بالاتر از دیگر حاملهای انرژی و حدود 30 درصد است. وی با بیان این که قیمت نفت بهطور اصولی بهدلیل کم کشش بودن عرضه و تقاضای آن نسبت به قیمت پرنوسان است و به همین دلیل پیشبینی تغییرات قیمت نفت همواره مشکل بوده است، تصریح کرد: این تغییرات رابطه نزدیکی با انبارهای زیرزمینی در اختیار تولیدکنندگان (مازاد ظرفیت تولید اوپک) و انبارهای روی زمینی در اختیار مصرفکنندگان (انبارهای نفت چین و کشورهای توسعهیافته) داشته است.
کاهش قیمت جهانی نفت به موضوع اساسی حوزه اقتصاد تبدیل شده است
همچنين در پي كاهش قيمت اخير، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس گفت: ادامه روند کاهش قیمت جهانی نفت خام، نگرانی کشورهای تولیدکننده از کسری بودجه را افزایش داده و به یکی از موضوعات اساسی تصمیمگیری در حوزه اقتصاد تبدیل شده است. ایرنا نوشت؛ غلامرضا تاجگردون افزود: با توجه به اینکه ایران کشوری دارای منابع عظیم نفت و گاز بوده و بخش عمده درآمدهای ارزی خود را از فروش نفت و فرآوردههای نفتی تامین میکند، هرگونه کاهش یا افزایش غیرعادی جهانی بهای نفت تاثیری شگرف بر افقهای اقتصادی و صنعتی کشور خواهد داشت. وی افزود: نفت بهعنوان یکی از مهمترین فاکتورهای اقتصاد کلان جهانی شناخته و با توجه به اهمیت و کاربردهای متفاوت آن، در جهان امروز نهتنها به عنوان یک عامل تعیینکننده اقتصادی و صنعتی که به عنوان یک عامل سیاسی و امنیتی نیز مطرح میشود.
رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس با اشاره به نزدیک شدن به زمان تنظیم و تدوین بودجه سال 94 و ارائه آن به مجلس، گفت: به نظر میرسد، دولت بهای نفت خام خود در بودجه سال 94 در محدوده 70 دلار به ازای هر بشکه تعیین کند اما با توجه به کاهش قیمت نفت به حدود 70 دلار در روزهای اخیر، کسری بودجه، تنها با صرفهجویی در بودجه جاری و برخی هزینهها و پروژههای کشور قابل جبران است.
وی با تاکید بر اینکه دولت نباید تخصیص بودجه به بخشهای عمرانی را کاهش دهد بلکه هزینهها را باید بهینه کند، افزود: دولت در راه رسیدن به اقتصاد پویا در دام اقتصاد بسته و خودمحور گرفتار نشود و مفاهیمی چون بهینهسازی در هزینه کرد دولت جای واقعی خود را پیدا کند. نماینده مردم گچساران در مجلس افزود: بهعبارتی، بدنه اقتصادی کشور باید بتواند در مقابل انواع فشارها و ضربههای اقتصادی از جمله هرگونه تحریم و فشار همهجانبه خارجی که سد راه پیشرفت کشور است، مقاومت کند. وی با اشاره به اینکه بازگشت به قیمتهای سابق در افق کوتاه پیشبینی نمیشود، افزود: دولت تلاش خود را برای به نتیجه رسیدن مذاکرات به کار بست تا بخشی از مشکلات اقتصادی را حل کند اما باید توجه داشت که مذاکرات؛ درمان کوتاهمدت اقتصاد است و درمان بلندمدت آن، اجرای اقتصاد مقاومتی است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 74]
صفحات پیشنهادی
اعراب بازار نفت را بههم ریختند |اخبار ایران و جهان
اعراب بازار نفت را بههم ریختند کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با افزایش عرضه و ارائه تخفیفهای ویژه بازار نفت را بار دیگر بههم ریختند تا قیمت هر بشکه نفت را به سطح 57 دلار برسانند کد خبر ۴۵۸۰۸۳ تاریخ انتشار ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۳ - 14 December 2014 کشورهای عربی حوزه خلیج فارس با اآثار كاهش قيمت نفت بر يارانهها |اخبار ایران و جهان
آثار كاهش قيمت نفت بر يارانهها حذف ٢٠ميليون يارانهبگير پر درآمد ١٠هزار ميليارد تومان را آزاد ميكند کد خبر ۴۵۳۷۳۱ تاریخ انتشار ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸ ۳۰ - 30 November 2014 در حالی که ساعت جمعیتی مرکز آمار ایران عدد ٧٧ ٩میلیون نفر را نشان میدهد هماکنون بیش از ٧٤میلیون ایرانی۴ عاملی که نفت را ارزان کرد |اخبار ایران و جهان
۴ عاملی که نفت را ارزان کرد اکونومیست با برشمردن ۴ عاملی که بر چشم انداز بازار نفت تاثیر گذاشته و باعث افت شدید قیمت نفت شده اند نوشت کشوری مثل روسیه در برابر فشار اقتصادی ناشی از افت قیمت نفت ممکن است تهاجمی تر عمل کند کد خبر ۴۵۷۰۳۷ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۴۶ - 10 Deceپائینترین بهای نفت در ۵ سال گذشته |اخبار ایران و جهان
پائینترین بهای نفت در ۵ سال گذشته بهای نفت که به زیر ۶۰ دلار در هر بشکه رسیده است روز جمعه در بازار آسیا تحت تأثیر فراوانی عرضه و چشماندازهای تقاضای اندک باز هم کاهش یافت کد خبر ۴۵۷۵۶۳ تاریخ انتشار ۲۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۷ - 12 December 2014 بهای نفت که به زیر ۶۰ دلار در هر بشکبودجه 94 با نفت 70 دلاری بسته شد |اخبار ایران و جهان
بودجه 94 با نفت 70 دلاری بسته شد سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعلام کرد دولت در لایحه بودجه سال 1394 کل کشور قیمت هر بشکه نفت خام را 70 دلار در نظر گرفت کد خبر ۴۵۴۴۷۸ تاریخ انتشار ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۷ - 02 December 2014 سخنگوی کمیسیون برنامه و بودجه مجلس اعلام کرد دولتنفت 57 دلار شد |اخبار ایران و جهان
نفت 57 دلار شد بهای نفت در بازارهای جهانی در آخرین روز معاملات هفته گذشته سه درصد دیگر کاهش یافت کد خبر ۴۵۸۰۷۸ تاریخ انتشار ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۴۲ - 14 December 2014 بهای نفت در بازارهای جهانی در آخرین روز معاملات هفته گذشته سه درصد دیگر کاهش یافت به گزارش ایسنا به نقل از رویترزاحتمال اجرای قرارداد نفتی ایران و روسیه |اخبار ایران و جهان
احتمال اجرای قرارداد نفتی ایران و روسیه کد خبر ۴۵۵۳۱۸ تاریخ انتشار ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۵۹ - 05 December 2014 وزیر توسعه اقتصادی روسیه با اشاره به مذاکرات ایران و روسیه در مورد تهاتر نفت و کالا گفت من این احتمال را رد نمی کنم که اجرای این قرارداد قبل از پایان امسال شروع شود بهجزئیات صادرات غیر نفتی در 8 ماهه امسال |اخبار ایران و جهان
جزئیات صادرات غیر نفتی در 8 ماهه امسال بر اساس آمار گمرک حجم تجارت خارجی غیر نفتی با احتساب میعانات گازی در ۸ ماه نخست سال ۹۳ به ۶۵ میلیارد و ۶۹۴ میلیون دلار رسید کد خبر ۴۵۳۸۹۶ تاریخ انتشار ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۲ - 30 November 2014 به گزارش فارس بر اساس آمار منتشر شده گمرک در 8پیشبینی بلومبرگ از نفت 40 دلاری |اخبار ایران و جهان
پیشبینی بلومبرگ از نفت 40 دلاری بلومبرگ با توجه به شواهد موجود سقوط قیمت نفت تا 40 دلار برای هر بشکه را پیشبینی کرد کد خبر ۴۵۴۱۴۳ تاریخ انتشار ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۸ - 01 December 2014 به گزارش تابناک اقتصادی بلومبرگ گزارش داد سقوط قیمت نفت در حال به وجود آوردن بدترین نوع شرکاهش بهای نفت ایران، توطئه سیاسی است |اخبار ایران و جهان
کاهش بهای نفت ایران توطئه سیاسی است معاون اول رئیس جمهور گفت توطئه سیاسی جدی در رابطه با کاهش بهای نفت اتفاق افتاده و اصلا پذیرفته نیست که این موضوع یک مسئله اقتصادی باشد کد خبر ۴۵۶۹۱۲ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۴۰ - 10 December 2014 معاون اول رئیس جمهور گفت توطئه سیاسیجهانگیری: کشور را با نفت 40 دلاری هم اداره میکنیم/ دولت با نرخ ارز بازی نمیکند |اخبار ایران و جهان
جهانگیری کشور را با نفت 40 دلاری هم اداره میکنیم دولت با نرخ ارز بازی نمیکند معاون اول رئیس جمهور میگوید اگر قیمت نفت ۴۰ دلار هم بشود باز كشور را خوب اداره خواهیم كرد کد خبر ۴۵۷۰۲۵ تاریخ انتشار ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۴ - 10 December 2014 معاون اول رئیس جمهور میگوید اگر قیمبورس، بیدی که با باد نفت هم لرزید |اخبار ایران و جهان
بورس بیدی که با باد نفت هم لرزید انتظار می رود سازمان بورس در قامت یک نهاد ناظر تدبیری برای کاهش اثرات عوامل گوناگون بر ریزش شاخص بورس و نزول هیجانی قیمت سهام شرکتها در بازار سرمایه داشته باشد کد خبر ۴۵۵۵۱۶ تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۱۱ - 06 December 2014 انتظار می رود ستلاش عربستان برای تثبیت قیمت جهانی نفت در بشکهای ۶۰ دلار |اخبار ایران و جهان
تلاش عربستان برای تثبیت قیمت جهانی نفت در بشکهای ۶۰ دلار کد خبر ۴۵۵۳۰۶ تاریخ انتشار ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۶ - 05 December 2014 وال استریت ژورنال اعلام کرد عربستان به دنبال تثبیت قیمت جهانی نفت در بشکهای ۶۰ دلار است و برخی کشورهای منطقه هم با آن همراهی میکنند به گزارش فارس به نقلفساد در وزارت نفت در ۵ حوزه |اخبار ایران و جهان
فساد در وزارت نفت در ۵ حوزه وزیر نفت گفت ما از سال ۶۴ تا سال ۸۹ در وزارت نفت حتی یک مورد نبود که نفتی بفروشیم و پولش برنگردد و آنچه درخصوص تخلفات بابک زنجانی رخ داد از نوادر روزگار بود کد خبر ۴۵۶۳۵۷ تاریخ انتشار ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۲ - 08 December 2014 وزیر نفت گفت ما از سال ۶۴کليدي براي قفل نفت |اخبار ایران و جهان
کليدي براي قفل نفت ميتوان بخشي از دخالتهاي غير مستقيم عربستان در جريان مذاکرات وين را نيز در راستاي نگراني خاص اين کشور از رفع تحريمها و بازگشت ايران به جايگاه قبلي اش دانست کد خبر ۴۵۴۰۶۱ تاریخ انتشار ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۵۷ - 01 December 2014 سينا خسروي در سرمقاله مردم سالاری نپشت پرده عدم کاهش تولید نفت اوپک |اخبار ایران و جهان
پشت پرده عدم کاهش تولید نفت اوپک یک روزنامه سعودی با اشاره به عدم کاهش سطح تولید نفت سازمان اوپک در جلسه اخیر عربستان را عامل این تصمیم معرفی کرد کد خبر ۴۵۳۵۸۰ تاریخ انتشار ۰۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۴۳ - 29 November 2014 یک روزنامه سعودی با اشاره به عدم کاهش سطح تولید نفت سازمان اوپکوزارت نفت مجوز حراج اموال بابک زنجانی را گرفت |اخبار ایران و جهان
وزارت نفت مجوز حراج اموال بابک زنجانی را گرفت سخنگوی قوه قضائیه با اشاره به شناسایی و واگذاری اموال و دارایی های بابک زنجانی به وزارت نفت اعلام کرد وزارت نفت اگر بخواهند می تواند آن را بردارد یا بفروشد کد خبر ۴۵۴۲۶۷ تاریخ انتشار ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۴۳ - 01 December 2014 به گزار-
اقتصادی
پربازدیدترینها