تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 3 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):آنگاه كه روزه مى‏گيرى بايد چشم و گوش و مو و پوست تو هم روزه‏دار باشند.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1868480197




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

تلاش ترکیه برای دستیابی به سلاح‌هسته‌ای


واضح آرشیو وب فارسی:الف: تلاش ترکیه برای دستیابی به سلاح‌هسته‌ای

تاریخ انتشار : يکشنبه ۲۳ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۲۲:۳۰
سازمان عدالت و توسعه حقوق بشر که یک نهاد بین المللی است، مدعی شد که رجب طیب اردوغان،‌ رئیس جمهوری ترکیه و حزب حاکم عدالت و توسعه در این کشور طرح‌هایی را برای پیشبرد برنامه‌های هسته‌ای نظامی و ارتقای موشک‌های دور برد که قابلیت حمل کلاهک‌های هسته‌ای داشته باشند، در سر می‌پرورانند و هدف از این اقدام مقابله با کشور گشایی روسیه در آینده و رویارویی با نفوذ روزافزون ایران در خاورمیانه است.به گزارش ایسنا، یک نهاد حقوق بشری بین المللی مدعی شد که ترکیه از دهه شصت میلادی تاکنون به صورت محرمانه به دنبال پیشبرد برنامه‌های هسته‌ای نظامی است و علت اصلی مخالفت کشورهای اروپایی با عضویت ترکیه در اتحادیه اروپا نیز همین مساله است.این سازمان تاکید کرد: چندین گزارش در این مورد در نهادهای اطلاعاتی اروپا بررسی شده است که همگی حاکی از آن است که ترکیه برنامه‌های هسته‌ای محرمانه خود را ارتقا داده است و تلاش‌هایی از سوی آنکارا برای در اختیار داشتن سلاح‌ اتمی جهت مقابله‌ با چالش‌های آتی و هرگونه احتمال تغییر در توازن قدرت‌ در منطقه‌ و جهان صورت گرفته است.زیدان القنائی، سخنگوی امور رسانه‌ای سازمان عدالت و توسعه حقوق بشر اعلام کرد: علت واقعی مخالفت کشورهای اروپایی و در راس آنها فرانسه با پیوستن ترکیه به اتحادیه اروپا این است که کشورهای اتحادیه اروپا می‌دانند که دولت اردوغان برنامه‌های هسته‌ای محرمانه‌ای دارد که از سال‌ها قبل آن را ارتقا می‌دهد.این سازمان مدعی شده است، خواسته اردوغان برای در اختیار داشتن سلاح‌های هسته‌ای جهت مقابله با نفوذ ایران در خاورمیانه است و ترکیه می‌خواهد به ژاندارم خاورمیانه تبدیل شود و این مساله مداخله‌های ترکیه در کشورهای عربی همچون مصر و عراق و سوریه را روشن‌تر می‌سازد.ترکیه چندی پیش اعلام کرد که توافقی برای ساخت چند نیروگاه هسته‌ای برای تولید نیرو با یک کنسرسیوم فرانسوی - ژاپنی صورت گرفته است.روزنامه دی ولت آلمان نیز پیش‌تر به نقل از منابعی در سرویس اطلاعات فدرال این کشور از تلاش دولت ترکیه برای دستیابی به اورانیوم غنی شده با هدف ساخت بمب اتم خبر داده بود که این اقدام در راستای رقابت آنکارا با اسرائیل بر سر ساخت سلاح هسته‌ای ارزیابی شده است. در این گزارش اردوغان با کیم جون اون، رهبر کره شمالی و معمر قذافی، دیکتاتور پیشین لیبی مقایسه شده است.به نوشته روزنامه مذکور ترکیه در سال ۲۰۱۱ قراردادی را با شرکت روس اتم روسیه جهت ساخت یک نیروگاه در ۳۰۰ کیلومتری شهر آنتالیا به امضا رسانده که این قرارداد برخلاف عرف رایج در قراردادهای هسته‌ای صلح آمیز منعقد شده است و نشان دهنده تصمیم ترکیه برای فعالیت‌های هسته‌ای غیرقانونی است.این روزنامه به نقل از منابع اطلاعاتی آلمان و با استناد به گزارشی که در سازمان اطلاعات فدرال این کشور بررسی شده، مدعی شد که ترکیه خود به دنبال غنی‌سازی اورانیوم است تا با استفاده از آن بتواند یک بمب پلوتونیومی بسازد و در همین راستا توانسته از طریق پاکستان به سانتریفیوژهایی دست یابد.دی ولت همچنین با استناد به این گزارش اعلام کرد که اردوغان در سال ۲۰۱۱ طی حکمی توسعه برنامه‌های موشکی میان‌برد ترکیه را در دستور کار قرار داده و دو سال بعد برنامه‌هایی برای ساخت موشک‌های با برد بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ کیلومتر در ترکیه آغاز شده است که با توجه به خصوصیت‌ موشک‌های با برد بیش از ۲ هزار کیلومتر، می‌توان به این نتیجه رسید که این موشک‌ها صرفا برای حمل کلاهک‌های کشتار جمعی از جمله کلاهک اتمی استفاده می‌شوند.







این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: الف]
[مشاهده در: www.alef.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 47]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن