تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 2 آذر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):كسى از شما حق ندارد از هيچ يك از يارانم چيزى به من بگويد؛ زيرا دوست دارم در حال...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

خرید سرور مجازی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

خرید نهال سیب

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

وکیل ایرانی در استانبول

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1832124599




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

آیا «سرافراز» می تواند به «مقامات سیاسی» نه بگوید؟ |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: آیا «سرافراز» می تواند به «مقامات سیاسی» نه بگوید؟
این کاهش نیروی انسانی به سادگی رخ نخواهد داد، چرا که بسیاری از نیروهای انسانی سازمان صداوسیما، نیروهای ساده نیستند و احتمالاً همچون برخی نهادهای دیگر مقاومت بسیار شدیدی در مقابل این کوچک سازی و تعدیل نیرو وجود خواهد داشت و احتمال دارد برخی چهره‌ها و مقامات سیاسی بعضاً مطرح خواستار حفظ مدیر یا کارمندانی شوند که حفظ‌شان متکی به حفظ ساختارها است...
کد خبر: ۴۵۸۰۹۳
تاریخ انتشار: ۲۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۵۱ - 14 December 2014












اعتبارات در نظر گرفته شده برای رسانه ملی در لایحه بودجه 94 با اعدادی گره خورده که این سازمان را بیش از پیش وابسته به آگهی می‌کند و دامنه پخش آگهی و برنامه‌های تبلیغاتی را بیش از پیش در سطح تلویزیون می‌گستراند و با این اوصاف در سال آینده نیز دورنمای روشنی برای تحول فراگیر و عمیق در کیفی‌سازی برنامه‌های تلویزیون وجود ندارد اما آیا راهی برای عبور از بحران در سازمانی که در سال‌های اخیر تا 85 درصد بودجه‌اش صرف پشتیبانی و نیروی انسانی شده، وجود دارد؟

به گزارش «تابناک»؛ لایحه بودجه 1394 در شرایطی تقدیم مجلس شورای اسلامی شد که رسانه ملی در کنار بسیاری از نهادهای دیگر به واسطه شرایط بودجه‌ای که پیش رو است و چاره‌ای نیز برای آن وجود نداشت، رشد چشمگیری نداشت تا با رقم بودجه‌ای که برای سال 94 در خوشبینانه‌ترین وضعیت به همان شکل سال 93 سپری شود و در واقع ابتکار مدیریتی، تنها راه عبور از این شرایط بحرانی برای نهادی باشد که در سال‌های اخیر عمده بودجه‌اش (چیزی در حدود 85 درصد) صرف پشتیبانی و نیروی انسانی شده و در واقع سهم بسیار اندکی به حوزه تولید رسیده که آثارش کاملاً مشهود است.

در لایحه بودجه سال 94، 1069 میلیارد تومانی به عنوان بودجه سازمان صداوسیما پیش‌بینی شده که این مبلغ با افزایش 197 میلیاردی نسبت به سال گذشته روبرو است اما این افزایش اندک نمی‌تواند حتی هزینه‌های کنونی این نهاد را پوشش دهد، چه رسد به آنکه فرصتی فراهم سازد تا سیاست‌های رسانه ملی در حوزه تولید دستخوش تغییرات اساسی شود.

رویکرد کلیدی مدیران رسانه ملی ادغام نهادهای درون سازمانی با هدف کوچک سازی و چابک سازی و همچنین تخصیص کمتر بودجه به بخش پیشتیبانی این نهاد است؛ بخشی که در حدود 85 درصد بودجه کل رسانه ملی را به خود اختصاص می‌دهد و در مقابل کاهش آگهی‌های رسانه ملی تا رسیدن به سقف معقول و همچنین حذف آگهی‌هایی که شان و اعتبار رسانه ملی را پایین می‌آورد، همزمان با کوچک‌سازی این سازمان در دستورکار قرار گرفت.

در بودجه 94، رسانه ملی را موظف شده که از طریق پخش آگهی بازرگانی، 1200 میلیارد تومان درآمدزایی داشته باشد و این درحالی است که مردم از پخش همین مقدار آگهی بر اساس درآمد 890 میلیارد تومانی هم ناراضی هستند و در واقع با این رویکرد، رسانه ملی بیش از گذشته مجبور به آنتن فروشی خواهد شد و الا با چالش کسری بودجه دست و پنجه نرم خواهد کرد اما آیا راه دیگری برای جبران این کسری بودجه وجود دارد و می‌توان بحرانی که در آینده برای رسانه ملی فراگیرتر از این خواهد شد را پایان بخشید؟


آیا «سرافراز» می تواند به «مقامات سیاسی» نه بگوید؟



ظاهراً راهکار در دستور کار مدیران رسانه ملی است و آن هم رفتن به سراغ بزرگ‌ترین بخش از محل هزینه‌کرد بودجه رسانه ملی است. رسانه ملی با آن ابعاد می‌تواند در حد یک برج تجاری و چند زمین فوتبال فضا داشته باشد و در مقابل با چندین برج مرتفع، نه تنها توسعه کمی در استودیوسازی و تجمیع ساختارهای اداری داشته باشد، بلکه بخش وسیعی از پهنه جغرافیایی وسیعی که در اختیار دارد را در زمینه‌های دیگری مورد بهره‌برداری قرار دهد و بخشی از رقم بسیار کلان نگهداری اماکن این سازمان را کاهش دهد.

این اتفاق شاید در میان‌مدت قابل تحقق باشد اما در کوتاه مدت و تا انتهای سال، روش‌های سریع الاثرتر دیگری نیز وجود دارد و آن هم کاهش قابل توجه نیروی انسانی سازمان است که 85 درصد بودجه را به خود اختصاص داده‌اند. این اقدام با ادغام نهادهای هم‌ارز نظیر ادارات طرح و برنامه شبکه‌های مختلف و همچنین ادغام نهادهای تولید خبر هم‌ارز و ایجاد یک ساختار واحد اتاق خبر و حفظ نیروهای زبده برای ساختارهای ادغامی، تا انتهای سال قابل تحقق است.

این چابک‌سازی و کوچک‌اسزی می‌بایست با کاهش 30 تا 40 درصدی نیروی انسانی همراه شود که بدین شکل 30 تا 45 درصد از 84 درصد درصد بودجه سازمان که صرف این نیرو‌ها می‌شود و شاید رقمی ‌حدود 500 تا 700 میلیارد تومان می‌شود، به حوزه تولید افزوده شود و البته بتوان با تکیه بر بخشی از آن، حجم آگهی‌های تلویزیون را نیز کاهش داد.

البته این کاهش نیروی انسانی به سادگی رخ نخواهد داد، چرا که بسیاری از نیروهای انسانی سازمان صداوسیما، نیروهای ساده نیستند و احتمالاً همچون برخی نهادهای دیگر مقاومت بسیار شدیدی در مقابل این کوچک سازی و تعدیل نیرو وجود خواهد داشت و احتمال دارد برخی چهره‌ها و مقامات سیاسی بعضاً مطرح خواستار حفظ مدیر یا کارمندانی شوند که حفظ‌شان متکی به حفظ ساختارها است و در صورت وقوع این تماس‌ها، کار دشوار خواهد شد.

به همین دلیل، کوچک‌سازی رسانه ملی - آن هم با اعدادی سه یا چهار رقمی- و «نه» گفتن مکرر مدیران ارشد رسانه ملی به تماس‌ها، شجاعتی ویژه را طلب می‌کند؛ رویکردی که باید به انتظار نشست و دید که آیا تا انتهای سال تحقق خواهد یافت و آثارش هم در کاهش آگهی‌های بازرگانی و هم در کیفی‌گرایی تلویزیون در سال 94 نمایان خواهد شد؟





مطالب مرتبط
سرافراز این حلقه‌های انحصار را در تلویزیون خواهد شکست
چرا شبکه‌ تماشا با شبکه نمایش ادغام شد؟
۸۵ درصد بودجه صداوسیما برای ۲۰۰۰ مدیر و ۵۰ هزار کارمند!
از اعتبارات ۲۰۰۰ میلیاردی تا بدهی ۴۰۰ میلیاردی









این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 54]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن