واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ آذر ۱۳۹۳ (۱۳:۴۵ب.ظ)
تلفن همراه نخستين ابزار براي آنلاين شدن جديدترين تحقيقات و بررسيهاي موسسه تحقيقاتي گارتنر نشان ميدهد که ابزارهاي تلفن همراه به سرعت در حال تبديل شدن به اولين انتخاب کاربران براي آنلاين شدن و دسترسي به محتواي اينترنت و شبکههاي اجتماعي هستند.
به گزارش خبرگزاري موج، ابزارهاي موبايل به سرعت در حال رشد و فراگير شدن هستند تا جايي که کاربران مختلف در سراسر دنيا براي انجام بسياري از امور روزمره خود از اين ابزار و دستگاههاي قابل حمل و شخصي استفاده ميکنند.
بررسيهاي اخير در اين زمينه نشان ميدهد که تلفن همراه هوشمند و تبلتها به اولين گزينه کاربران براي آنلاين شدن تبديل شدهاند.
اين گزارش نشان ميدهد که در کشورهاي در حال توسعه، تقاضاي کاربران براي خريد تلفن همراه هوشمند به سرعت افزايش پيدا ميکند؛ در حالي که در کشورهاي توسعه يافته و پيشرفته ابزارهاي تلفن همراه به ابزارهايي شخصي و منحصر به فرد براي دسترسي آنلاين کاربران تبديل شدهاند.
حالا ديگر کاربران خانگي هم بيشتر ترجيح ميدهند با استفاده از ابزارهايي مانند تلفن همراه هاي هوشمند و تبلتها به اينترنت و محتواي آنلاين دسترسي داشته باشند تا کامپيوترهاي شخصي و روميزي.
با اين اوصاف است که تبلتها به سرعت در ميان اين دسته از کاربران طرفدار پيدا کرده و بازار آنها رونق ميگيرد.
"ون بيکر" يکي از کارشناسان اين موسسه در اين مورد ميگويد: «الگوي مصرف تقريبا براي اغلب کاربران در حال تغيير است. اين تغيير براي اساس راحتي در دسترسي آنها به ابزارها و ارتباطات شکل ميگيرد و در واقع به همين دليل هم هست که ابزارهاي قابل حمل شخصي و هوشمند مانند تبلتها و تلفن همراه هاي هوشمند در سالهاي اخير طرفداران زيادي پيدا کردهاند و بازار آنها حسابي رونق گرفته است.
بررسيها و تحقيقات گارتنر در اين زمينه نشان ميدهد که 40 درصد از شرکتها و بنگاههاي تجاري تا سال 2018 اينترنت بيسيم يا Wi-Fi را به عنوان روش ارتباطي پيش فرض خود براي ابزارهاي غير همراه مانند کامپيوترهاي روميزي، تلفنهاي روميزي، پروژکتورها و حتي اتاقهاي کنفرانس انتخاب و تعيين ميکنند. در اولين ارتباط با زيرساخت يک شرکت، Wi-Fi اين امکان را براي کارمندان فراهم ميآورد تا بتوانند هر ابزاري را از هر جايي به راحتي به اينترنت متصل و از آن استفاده کنند.
در اين ميان، موضوع امنيت هميشه مطرح بوده است و براي کارفرمايان و حتي کارمندان هم اهميت زيادي دارد. اهميت اين موضوع آنقدر است که باعث شده کارفرمايان به فکر استفاده از رمزنگاريهاي خاص براي جلوگيري از هک و سوءاستفادههاي احتمالي بيفتند. کارشناسان معتقدند اين کار براي شرکتها و بنگاههاي تجاري ميتواند کمي هزينهبر باشد، تا جايي که ممکن است اين هزينه تا هزارها دلار براي روت کردن و پيکربدني رابطها در جاي مشخص و درست هم برسد.
اين در حالي است که تحليلگران و کارشناسان گارتنر معتقدند که تا سال 2020 دست کم 75درصد از خريداران تلفن همراه هاي هوشمند براي خريد ابزار مورد علاقهشان بايد مبلغي کمتر از 100 دلار بپردازند.
در حقيقت روند نزولي قيمت تلفن همراه هوشمند نشان از اشباع و رشد حداکثري اين بازار دارد. براساس آمار 78درصد از فروش جهاني تلفن همراه هوشمند تا سال 2018 مربوط به بازار کشورهاي در حال توسعه خواهد بود.
خريداران جديد در اين مناطق به سرعت کاربريهاي ديجيتالي مختلف خود را به تلفن همراه هوشمند منتقل ميکنند و به اين ترتيب تقاضا براي خريد اين ابزارها به سرعت افزايش پيدا ميکند.
با اين اوصاف تحليلگران و کارشناسان بازار معتقدند که متوسط قيمت فروش هر تلفن همراه هوشمند تا سال 2018 بين 25 تا 78 دلار خواهد بود.
اين در حالي است که حتي انتظار ميرود بعضي از تلفن همراه هوشمند بسيار ارزان قيمت تا پايان سال 2014 حتي قيمت تا 35 دلار هم داشته باشند. اين در حالي است که قيمت ارزانترين تلفن همراه هوشمند در سال 2013 برابر 50 دلار بوده است.
اين موضوع حتي ميتواند تاثير زيادي بر چشمانداز فروش و صادرات شرکتهاي توليدکننده داشته باشد و حتي شرکتهاي توليدکننده چيني را هم تحت فشار قرار بدهد.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 81]