واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۳ آذر ۱۳۹۳ (۱۲:۱۲ب.ظ)
با پي گيري هاي سازمان نوسازي: کسري پارکينگ در بافت هاي فرسوده جبران مي شود مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران تصريح کرد: شهرداري تهران نهضت پارکينگ سازي را با اولويت بافت هاي فرسود آغاز مي کند.
به گزارش خبرگزاري موج، عباداله فتح اللهي با حضور در شهرداري منطقه 14 بر اهميت تشکيل جلسات مستمر ستاد احيا و نوسازي در منطقه به منظور رفع مشکلات بافت هاي فرسوده از جمله تأمين کسري پارکينگ و تدوين بسته هاي تشويقي محله محور در اين بافت ها تأکيد کرد و خاطرنشان ساخت: با پيگيري هاي سازمان نوسازي شهر تهران کسري پارکينگ در بافت هاي فرسوده جبران خواهد شد.
فتح اللهي از تهيه و تدوين بسته هاي جديد تسهيلات تشويقي با توجه به ويژگي هاي هر محله خبر داد و گفت: شايسته است تدوين بسته هاي جديد تشويقي محله محور از طريق ستادهاي احيا و نوسازي مناطق حمايت شوند تا در مرحله اجرا نيز دچار مشکل نشويم.
مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران با اشاره به اين که ارائه بسته هاي تسهيلات تشويقي مصوب شوراي اسلامي شهر تهران منجر به نوسازي 144 هزار واحد مسکوني به شيوه مشارکت مردمي شده است، تصريح کرد: عدم تأمين زيرساخت ها يکي از آسيب هايي بود که در تجربه نوسازي به شيوه مشارکت مردمي شناسايي شد و در سال 93 يکي از توجهات جدي شهرداري تهران بر مبناي تبصره 48 بودجه، بازگشايي معابر به منظور تأمين زيرساخت ها در بافت هاي فرسوده شهر تهران است.
فتح اللهي هدف از نوسازي بافت هاي فرسوده را ارتقاء کيفيت زندگي شهروندان ذکر کرد و گفت: نوسازي صرفاً تبديل تيرهاي چوبي به تيرهاي آهني يا سقف عوض کردن نيست؛ مقاوم سازي يکي از اهداف نوسازي است ولي تأمين زيرساخت هاي خدماتي يکي از اصلي ترين عواملي است که ضرورت دارد در فرآيند نوسازي مورد توجه قرار گيرد.
وي در ادامه عنوان کرد: در اين مقطع زماني که شهرداري تهران با يک مديريت تحولي به پيشرفت هاي چشمگيري در زمينه مديريت شهر دست يافته است، هر شاخص ضعيفي در شهر خود را خيلي برجسته نشان خواهد داد.
به گفته ي مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران، تأمين پارکينگ در بافت هاي فرسوده يکي از شاخصه هايي است که مورد تأکيد مديريت شهري قرار گرفته است و در بودجه سال آتي مناطق نيز رديف بودجه اي جداگانه به منظور جبران کسري پارکينگ بر اساس دستورالعمل ابلاغي شهردار تهران به مناطق تخصيص داده مي شود و شهرداري تهران نهضت پارکينگ سازي را با اولويت بافت هاي فرسود آغاز مي کند.
فتح اللهي در ادامه ضمن اشاره به مزيت هاي تجميع پلاک هاي ريزدانه در روند نوسازي، عنوان کرد: سازمان نوسازي از تجميع هاي ويژه در منطقه حمايت مي کند تا به نقطه اپتيمم اقتصادي برسند.
مديرعامل سازمان نوسازي شهر تهران در خاتمه گفت: منطقه 14 شهرداري تهران مستحق خدمت بيشتري است و سازمان نوسازي شهر تهران و همچنين دفاتر خدمات نوسازي که به عنوان بازوان فني شهرداري منطقه در سطح محلات فعال مي باشند، آمادگي کامل دارند که شهرداري منطقه را به منظور تسريع در روند تحقق اهداف نوسازي در منطقه ياري رسانند.
تورج فرهادي، شهردار منطقه 14 نيز در اين جلسه به ارائه توضيحاتي در خصوص وضعيت بافت هاي فرسوده اين منطقه پرداخت.
فرهادي با بيان اين که منطقه 14 شهرداري تهران با وسعت جمعيتي حدود 500 هزار نفر داراي بافت فرهنگي، مذهبي و قدمت تاريخي است، اظهار داشت: 258 هکتار از منطقه 14 را بافت فرسوده به خود اختصاص داده است و اين رقم طبق آخرين تدقيق هاي انجام شده به 372 هکتار مي رسد.
وي يادآور شد: وسعت منطقه 14، 2/2 شهر تهران است ولي بيشتر از 6% جمعيت پايتخت را در خود جاي داده که اين امر نشانگر تراکم جمعيتي بالا در اين منطقه است و اين تراکم جمعيتي بالا خدمات دهي را بسيار دشوار کرده است.
شهردار منطقه 14 با بيان اين مطلب که حدود 94% از پلاک هاي واقع در اين منطقه زير 200 متر و حدود 60% زير 100 متر مي باشد، گفت: ناحيه 1، 4 و 2 در منطقه 14 داراي تمامي شاخص هاي فرسودگي هستند که ساکنان اين نواحي را با مشکلات عديده اي مواجه کرده است.
وي ادامه داد: منطقه 14 نياز به نگاه ويژه در بحث نوسازي دارد که اميدوار هستم با استفاده از راهکارهاي سازمان نوسازي بتوانيم فکري براي ارتقاء کيفيت زندگي ساکنان بافت هاي فرسوده در اين منطقه کنيم که هم به لحاظ اقتصادي ضرر نکنند و هم به لحاظ سياست هاي کلان شهرسازي بتوانيم شهري بسازيم که ريزدانگي و ناپايداري در آن وجود نداشته باشد.
فرهادي با بيان اين که مسئله نوسازي بافت هاي فرسوده نياز به حميت ملي دارد، خاطرنشان کرد: به نظرم هنوز اين مسئله به دغدغه ملي تبديل نشده است؛ همه شعار مي دهند ولي متأسفانه وارد گود عمل نمي شوند.
وي تأکيد کرد: مي بايست روش هايي را براي نوسازي بافت هاي فرسوده پياده کنيم که مردم و بخش خصوصي بتوانند با حمايت هايي که از سوي دولت و شهرداري در اين زمينه صورت مي گيرد بصورت جدي به اين بخش ورود کنند و در سالي که به نام اقتصاد و فرهنگ با عزم ملي و مديريت جهادي نامگذاري شده، تمامي نهادهاي متولي و تأثيرگذار براي نوسازي بافت هاي فرسوده گام بردارند.
شهردار منطقه 14 در خاتمه سخنان خود آمادگي خود را جهت تأمين زمين و احداث اولين پارکينگ هاي محلي در اين منطقه اعلام نمود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]