واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۲۰ آذر ۱۳۹۳ (۱۰:۵۱ق.ظ)
کنترل ساختار توليد محصولات کشاورزي از طريق اتحاديههاي توليدي معاون برنامه ريزي و اشتغال استانداري آذربايجان شرقي خواستار خودکنترلي ساختار توليد محصولات کشاورزي از طريق اتحاديههاي توليدي اين بخش گرديد.
به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزي استان آذربايجان شرقي، دکتر داود بهبودي در نشست تنظيم بازار محصولات کشاورزي در محل استانداري آذربايجان شرقي با بيان اين که ساختار توليد بايد در راستاي خودکنترلي از طريق اتحاديههاي توليدي قرار گيرد افزود: بايد برنامه ريزيها به نحوي صورت پذيرد که با سياستگذاري متولي بخش کليه امور واحدهاي توليدي به ويژه در حوزه دام و طيور از طريق خود اتحاديهها انجام شود.
وي با بيان اين که در مورد واحدهاي مرغداري، لازم است ميزان جوجه ريزي و نوع فعاليت آنها اعم از واحدهاي توليدي مجاز و غيرمجاز تحت نظارت کلي باشد افزود: سياستهاي دولت در بخش توليد بهويژه توليد محصولات کشاورزي بايستي با هماهنگي اتحاديهها و جهادکشاورزي به مرحله اجرا درآيد و توليدات براساس استانداردهاي مورد نظر و صادرات محور باشد.
بهبودي بر برنامه ريزي لازم جهت توليد گوشت مرغ با طول دوره پرورش کمتر از 42 روزه تاکيد نموده و گفت: با اجراي دورههاي آموزشي براي مرغداران، استفاده از کارشناسان فني در واحدهاي پرورش گوشتي و ترويج اصول علمي در پرورش طيور ميتوان ميزان توليد گوشت سفيد را افزايش و کيفيت آن را بهبود بخشيد. وي با بيان اين که توليد، پرورش و مصرف مرغ با وزن استاندارد 5.1 – 2.1 کيلوگرم بايستي از طريق صد او سيماي استان ترويج شود افزود: شايسته است امکانات لازم براي ترويج توليد و مصرف اين محصول توسط رسانههاي عمومي نظير راديو و تلويزيون و روزنامهها و نشريات محلي تأمين شود.
رئيس سازمان جهادکشاورزي آذربايجان شرقي نيز در اين جلسه با بيان اين که بايستي شرکتهاي تخصصي صادراتي در بخشهاي خصوصي کشاورزي هم تشکيل شود گفت: در استان آذربايجان شرقي اتحاديه مرغداران گوشتي و تخم گذار در زنجيره توليد ورود کردهاند و آمار توليد و جوجه ريزي را در دست داشته و براساس اين آمار اقدام به جوجه ريزي و توليد تخم مرغ ميکنند.
کريم مهري با بيان اين که بايستي اعضاي اتحاديههاي کشاورزي، دامداري و مرغداري از خود توليدکنندگان اين بخشها باشد تا به انسجام کامل برسند افزود: لازم است اتحاديهها و تشکلهاي زير بخش هاي کشاورزي آنقدر قوي و متحد باشند که محصولات توليدي را خودشان سازماندهي کنند و نهاده غذايي را اتحاديه توليد و تأمين کند. رئيس سازمان جهاد کشاورزي استان افزود: بايد سياستگذاريها طوري باشد که بازار به سوي ثبات حرکت کند و مقدار عرضه با تقاضا برابري نموده و بدين ترتيب مقدار و قيمت تعادلي در بازار وجود داشته باشد. وي با بيان اين که بايد به مسائل بازار توجه جدي نمود افزود: بازاريابي از فرايندهاي بسترساز است که باعث بهبود اوضاع اقتصادي از جنبه توزيع و ارتقاي رفاه مصرف کننده و بالا بردن درآمد توليدکنندگان ميشود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 23]