تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 2 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام سجاد (ع):پرخورى و سستى اراده و مستى سيرى و غفلت حاصل از قدرت، از عوامل بازدارنده و كند كننده ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

تقویم رومیزی 1404

ویزای توریستی ژاپن

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1867514757




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

وقتي صنايع قانون را دور مي‌زنند


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: وقتي صنايع قانون را دور مي‌زنند
نویسنده : علي خدايي بيجاري 
محمدهادي حيدرزاده مديركل محيط زيست استان تهران، درخصوص نابساماني اكوسيستم در استان تهران به ايسنا گفته است: تناسبي بين جمعيت و خدمات اكوسيستم وجود ندارد و چنين اتفاقي در هر اكوسيستمي كه جمعيت آن بيش از ظرفيت باشد، طبيعي است و تا زماني كه تناسبي بين جمعيت و بارگذاري صنايع و خدمات اكوسيستم نداشته باشيم، ناهنجاري‌هاي زيست‌محيطي به وجود مي‌آيد. وي با اشاره به آلودگي آب، هوا يا بروز آفت‌هايي مانند مگس سفيد، بيان كرد: همه اين اتفاقات به اين دليل است كه اكوسيستم نمي‌تواند خدمات لازم را ارائه دهد و بارگذاري بيش از ظرفيت، مجال ارائه خدمت را نمي‌دهد.
حيدرزاده با اشاره به سياست‌هاي بارگذاري صنعت در استان تهران گفت: صنايع «هاي‌تك» و موارد ديگر بهانه‌اي شده است تا استقرار آنها در استان تهران ادامه داشته باشد كه ما با اين موضوع به شدت مخالف هستيم و اميدوارم طي جلسه‌اي كه با هيئت وزيران داريم بارگذاري و ايجاد صنايع غذايي و صنايع هاي‌تك نيز در شعاع 120 كيلومتري تهران ممنوع باشد و اين صنايع به استان‌هاي ديگري كه منابع آبي مناسب‌تري دارند، منتقل شوند.
يكي از ضرورت‌ها  در حوزه محيط زيست شهري پايتخت و حتي كلانشهرهايي كه در حوزه صنعت فعاليت پررنگي دارند، طرحي است كه آقاي حيدرزاده به آن اشاره كرده است. اما لازم به ذكر است كه اين طرح بايد در ادوار گذشته دولت‌هاي پيشين انجام مي‌شد كه اوضاع جوي تهران تا اين حد بغرنج و مخاطره‌آميز نشود. با اين حال شايسته و بايسته است كه دولتمردان با جديت و عنايت به اوضاع بسيار بحراني حوزه محيط زيست، به ويژه شرايط آب و هوايي پايتخت، به اين مسئله توجه ويژه‌اي داشته باشند تا در اين رهگذر يكي از قدم‌هاي صحيح و اصولي براي بهينه كردن اوضاع زيست محيطي پايتخت برداشته شود.
با اين اوصاف بسياري از دستگاه‌هايي كه متولي ارائه مجوز به صنايع مورد بحث هستند، بدون در نظر گرفتن شرايط پايتخت و با توجيهات ساده‌لوحانه‌اي مانند «شهر تهران به تمام صنايع نياز دارد!» يا «مگر با ندادن مجوز به يك كارخانه‌دار يا صاحب كارگاه مشكل شهر تهران حل مي‌شود؟» اقدام به ارائه مجوز به صنايعي مي‌كنند كه فعاليت آنها براي اقتصاد كشور در حكم تمثيل « آفتابه خرج لحيم » است. به اين معنا كه چنين صنايعي با تمام راه‌هاي خلافي كه در دور زدن قانون و براي فرار از پرداخت ماليات در پيش مي‌گيرند، سود بسيار حداقلي را براي دولت و نظام اقتصادي كشور دارند اما از طرف ديگر با احتساب هزينه‌هاي سرسام‌آوري كه براي ارائه خدمات بهداشتي درماني، مقابله با آلودگي هوا، رفع معضل ترافيك، مشكل جمعيت و دهها معضل ديگر به دولت تحميل مي‌شود، به اين سيكل معيوب اقتصادي و توجيه تمثيل آفتابه خرج لحيم مي‌رسيم. گرچه بايد اذعان كرد كه توجيه كارمندان و سازمان‌هاي متخلفي كه در اين شرايط با ناديده گرفتن مصلحت جامعه و زير پا گذاشتن قانون، اقدام به ارائه مجوز به صنايع آلاينده مي‌كنند، نه آن چيزي است كه به زبان مي‌آورند، بلكه بزرگ‌ترين دليلي كه باعث تخلف آنها در ارائه مجوز مي‌شود، منافع شخصي آنان است، به گونه‌اي كه چنين افرادي تنها به منفعت خويش مي‌انديشند و سلامت جامعه را قرباني جيب و مصالح شخصي خود مي‌كنند.  
بنابراين به نظر مي‌رسد كه در وادي امر بايد تدبيري اتخاذ شود كه راه سوء استفاده بر چنين افراد متخلفي بسته شود و در صورت مشاهده تخلف، مسببان تخلف به قانون سپرده شوند.
اما تدبير دوم اين است كه كارگروهي متشكل از نمايندگان ثابت سازمان محيط زيست، وزارت بهداشت و درمان، شهرداري، استانداري، وزارت صنايع و معادن تشكيل شود كه بر چند و چون و اعمال صحيح مفاد قانوني دريافت مجوزها نظارت كند.

منبع : روزنامه جوان



تاریخ انتشار: ۲۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰:۵۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن