تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 9 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام محمد باقر(ع):کسی که از روی بی میلی،بدون عذر و علت نمازجماعت را که اجتماع مسلمانان است ترک کند...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819138746




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

ايجاد بيش از 1600 فرصت شغلي جديد در حوزه صنايع دستي در سال جاري


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۸:۱۱ب.ظ)
مدير کل ميراث فرهنگي فارس خبر داد: ايجاد بيش از 1600 فرصت شغلي جديد در حوزه صنايع دستي در سال جاري مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فارس با بيان اين مطلب گفت: در طول سال جاري 1635 فرصت شغلي جديد در حوزه صنايع دستي استان فارس به ويژه براي جوانان ايجاد شده است.
به گزارش خبرگزاري موج، دکتر مصيب اميري با بيان اين مطلب گفت: اين اداره کل با برگزاري کلاس هاي آموزش تخصصي و کاربردي براي فعالان حوزه صنايع دستي و در نتيجه صدور کارت شناسايي معتبر صنعتگري براي آن ها و اجراي کلاس هاي آموزش عمومي زمينه اشتغال رسمي اين دسته از افراد را در قالب صنعتگر صنايع دستي فراهم مي آورد که در 6 ماهه نخست سال جاري 288 نفر صنعتگر آموزش تخصصي ديده و کارت شناسايي صنعتگري دريافت داشته اند و789 نفر نيز در کلاس هاي آموزش عمومي شرکت کرده اند.
مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري فارس گفت: کارگاه هاي فعال حوزه هاي صنايع دستي نيز بخش ديگري از اشتغال در حوزه صنايع دستي را پوشش مي دهند که به عنوان کارفرما مي بايست هر کارگاه حداقل 3 نفر شاغل در اين حوزه را تحت پوشش بيمه اي قرار داده تا پروانه توليد کارگاهي براي آن کارگاه صادر شود که طي سال جاري براي 39 کارگاه تازه تاسيس پروانه توليد صادر شده است و در کارگاه هاي توليد دست بافته هاي داري نيزحداقل 10 تا 20 نفر مشغول به کار مي باشند.
اميري حوزه صنايع دستي را يکي از مهمترين حوزه هاي اشتغال زا؛ به ويژه در استان فارس دانست و گفت : اشتغال زايي در حوزه صنايع دستي با سرمايه اندک امکان پذير مي باشد و مانند بسياري از صنايع سرمايه گذاري کلان نمي خواهد ضمن اينکه مي تواند براي تعداد زيادي افراد و بويژه بانوان اشتغال آفريني کند.
اين مقام مسئول گفت امروز بخش عمده اي از مشکلات فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي جامعه ناشي از عدم اشتغال افراد و به ويژه جوانان است وفرهنگ کار واشتغال نيز در ديدگاه خانواده ها با گذشته تفاوت يافته که همين نگاه در کنار بسياري از عوامل ديگر باعث از بين رفتن ويا کمرنگ شدن مشاغل زيادي شده است.
وي افزود: مشاغل مربوط به صنايع دستي نيز نمونه هاي بارز اين موضوع است که از سويي به دليل عدم استقبال مناسب جوانان جهت اشتغال در اين حوزه و از سويي تغيير فرهنگ مصرف و استفاده از کالاها با توجه به جايگزين شدن مواد مصنوعي رفته رفته بسياري از حرفه ها ومشاغل اين صنعت يا به دست فراموشي سپرده مي شود و يا مورد اقبال کمتري قرار مي گيرد که ميراث فرهنگي تمام تلاش خود را به کار مي بندد تا اين مشاغل که اتفاقا مي توانند درآمدزايي مناسبي نيزبراي افراد داشته باشند، معرفي و آموزش داده شود تا شرايط اشتغال جوانان فراهم آيد.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن