واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:
۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۵:۱۶ب.ظ)
حجتالاسلام والمسلمين قرائتي: اگر علمي مفيد باشد بايد هر روز به اين علم افزوده شود. مسئول ستاد اقامه نماز گفت: اصحاب کهف نمونه نسخه زندگي مسلمانان در کشورهاي غربي است يعني مسلمانان ساکن در کشورهاي غيرمسلمان بايد در يک جا گرد بيايند تا از دين خود دور نشوند.
به گزارش خبرگزاري موج از قم، حجتالاسلام والمسلمين محسن قرائتي در همايش هفته پژوهش که در تالار شيخ مفيد دانشگاه قم برگزار شد با بيان اينکه بعضي از علمها مفيد و بعضي از علمها مضر هستند گفت: اگر علمي مفيد باشد بايد هر روز به اين علم افزوده شود.
وي خاطرنشان کرد: علمي که مفيد نباشد شيطان است و در اين زمينه پيامبر اکرم(ص) ميفرمايد «به خدا پناه ميبرم از اطلاعات بيخاصيت»، يعني اينکه يادگيري و بيان چيزهايي که به هيچ دردي نخورده و مشکلات مردم را حل نکند.
مسئول ستاد اقامه نماز کشور با اشاره به آياتي از سوره کهف گفت: اصحاب کهف نمونه نسخه زندگي مسلمانان در کشورهاي غربي است يعني مسلمانان ساکن در کشورهاي غيرمسلمان بايد در يکجا گرد بيايند تا از دين خود دور نشوند.
وي ادامه داد: پرداختن به اينکه اصحاب کهف چند نفر بودهاند و مسائلي از اين قبيل مشکلي را حل نميکند بلکه بايد از اين روش زندگي آنها درس بگيريم و آن را مورد تحقيق و پژوهش قرار دهيم.
حجتالاسلام والمسلمين قرائتي با بيان اينکه بسياري از درسهايي که خوانده ميشود فايدهاي ندارد بيان کرد: تمام مباحث علمي بايد در راستاي حل مشکلي از جامعه باشند و بايد از علومي که مشکلي را حل نميکنند پرهيز کرد.
وي يادآور شد: دانشگاه قم بايد با دانشگاههاي ديگر کشور تفاوت داشته باشد چون کسي که براي درس به شهر قم ميآيد وقت رفتن بايد مسائل ديني را بيشتر از دانشجويان ساير شهرها فراگرفته باشد.
قرائتي تصريح کرد: پژوهشگران وقتي پژوهش و تحقيقي انجام ميدهند به گونهاي باشد که موجب صرفهجويي شود. امام خميني(ره) فرمود «مصلاي تهران را بزرگ و محکم بسازيد و تا امنيت مردم تامين نشده است به فکر چيز ديگري نباشيد»، بزرگ و محکم هم ساخته شد اما پول زيادي صرف دکور و تزئينات آن صورت گرفته است.
وي با اشاره به اينکه يک سوم پول کشور براي ساختمانسازي مصرف ميشود، گفت: پولي که هر چهل سال يکبار هم به دليل فرسوده شدن ساختمانها از بين ميرود.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 91]