تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 10 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):هر كس براى كسب رضايت خدا و آگاهى در دين قرآن بياموزد، ثوابى مانند همه آنچه كه به ف...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803003476




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بررسی راهکارهای خروج از بحران آب در دستور کار اتاق فکر فارس است


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس اتاق فکر فارس به ایرنا اعلام کرد؛ بررسی راهکارهای خروج از بحران آب در دستور کار اتاق فکر فارس است شیراز- ایرنا- رییس اتاق فکر استان فارس گفت: اعضای اتاق فکر استان همگی به اولویت چاره اندیشی برای بحران آب و محیط زیست در استان دیدگاه مشترکی دارند و از این رو، بررسی راهکارهای خروج از بحران آب در دستور کار نخستین جلسات این اتاق بوده است.


حجت الاسلام دکتر سعید رحیمیان چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود: از ابتدای شکل گیری اتاق فکر فارس در اواخر شهریورماه امسال، سه جلسه درباره بحران آب، خشکسالی و مساله محیط زیست برگزار شده است که در این جلسات استادانی که سال ها در این حوزه ها تحقیق کرده اند به ارایه دیدگاه و راه حل های خود پرداخته اند.
عضو هیات علمی دانشگاه شیراز گفت: جلسات در ارتباط با این موضوع تا دستیابی به راه حل و گزارش این راه حل ها به مرکز اتاق های فکر کشور که در مرکز بررسی های استراتژیک نهاد ریاست جمهوری واقع است ادامه می یابد.
رییس اتاق فکر استان فارس بیان کرد: در این راستا، نشست کاری مشترکی با گروه آمایش سرزمینی استانداری فارس در یک یا دو هفته آینده برگزار می شود و معاونین استاندار، روسای ادارات مختلف مرتبط با بحران آب و خشکسالی در این نشست حضور می یابند تا به راهکارهایی درباره بحران آب، احیای تالاب های خشک شده و دریاچه های استان دست یابیم.
رحیمیان گفـت: اهمیت موضوع آب باید از طریق اطلاع رسانی بیش از گذشته تشریح شود و به نوعی هم مسوولان و هم مردم به خودآگاهی در ارتباط با این نعمت الهی برسند.
وی ادامه داد: بررسی بحران آب در جلسات اتاق فکر به معنای ترساندن مردم و فضاسازی نیست بلکه به معنای این است که مردم به این نکته پی ببرند که اهمیت موضوع آب بیش از سایر مشکلات استان است و به عبارتی دیگر، اگر آب نباشد دیگر از صنعت و کشاورزی خبری نیست و نیز از جمعیتی که در منطقه بدون آب زندگی کند.
رییس اتاق فکر استان فارس اظهار کرد: موضوعاتی مانند مساله بیکاری، اعتیاد، وضعیت طلاق و ارکان خانواده در استان، گردشگری و مسایل فرهنگی نیز از جمله مباحثی هستند که پس از دستیابی به راه حل درباره موضوع بحران آب، به تدریج در دستور کار بحث و تبادل نظر علمی در این اتاق فکر قرار خواهند گرفت.
وی با بیان این که اعضای اتاق فکر فارس از استادان دانشگاه و نخبگان بیرون دانشگاه هستند، ادامه داد: از ابتدای تشکیل اتاق فکر استان فارس با استاندار، معاونت های استاندار و برخی نهادهای دیگر ارتباط برقرار شده است و به تدریج از همفکری نخبگان این مراکز استفاده خواهد شد.
رحیمیان یادآوری کرد: اتاق فکر استان فارس 13 عضو دارد که سه نفر شورای مرکزی این اتاق را تشکیل می دهند و 10 نفر به نمایندگی از نخبگان استان در حوزه های اقتصادی، فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، زنان و خانواده، جمعیت، محیط زیست، حقوقی، فنی و عمرانی و آموزش و پرورش در این اتاق عضویت دارند.
وی گفت: اتاق فکر استان فارس از ابتدای شکل گیری تاکنون چهار جلسه برگزار کرده است که نخستین جلسه به مساله شناسی و شناساییی اولویت های کاری اختصاص داشت و این که کدام مسایل اساسی استان در اولویت بررسی قرار گیرد و یا این که سیاست هایی که اعضای اتاق تشخیص می دهند که می تواند برای جامعه و کشور با آسیب هایی همراه باشد و یا پیش بینی بحران های احتمالی نیز از مواردی بود که در این جلسه مطرح شد و پس از آن، بحران آب موضوع سه جلسه بعد بود.
رییس اتاق فکر استان فارس گفت: عرصه آسیب شناسی یا ارایه راه حل در اتاق های فکر محدود به منطقه و استان نخواهد بود و اعضای اتاق می توانند پیشنهادها و راه حل هایی برای بحران های ملی نیز ارایه کنند که خروجی جلسات به منظور تصمیم گیری و بهره برداری در اتاق فکر مرکزی کشور به مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری ارسال می شود.
وی ادامه داد: در گردهمایی آبان ماه مسوولان اتاق فکر استان های مختلف کشور، نمونه هایی از طرح گزارش ها و راه حل های اتاق های فکر استانی در جلسات هیات دولت که به مرحله تصمیم سازی نیز رسیده اند ارایه شد.
رحیمیان گفت: گزارش های اتاق های فکر استانی در فرایندی در مرکز بررسی های استراتژیک ریاست جمهوری مورد مداقه، تجزیه و تحلیل قرار می گیرند و به وزارتخانه های مربوطه ارسال می شوند و در صورت لزوم و به تناسب اهمیت مطالب، این گزارش ها و تحلیل ها به رییس جمهوری نیز ارایه می شوند.
وی اظهار کرد: با توجه به این که بحران آب، نخستین موضوع مورد بررسی در جلسات اتاق فکر است، به نظر می رسد که در دو تا سه ماه آینده بتوان به جمع بندی و تحلیل نهایی درباره این موضوع دست یابیم و پس از آن، هر سه ماه یک مشکل استانی یا سیاست ملی را در اتاق فکر تجزیه و تحلیل کنیم.
رییس اتاق فکر استان فارس گفت: جلسات این اتاق هر دو هفته یکبار تشکیل می شود و این ظرفیت پیش بینی شده است که هر یک از گروه ها و کمیته های زیرمجموعه اتاق فکر به صورت هفتگی جلساتی را داشته باشند و نتایج این جلسات در حضور اعضای اتاق فکر بررسی شود.
رحیمیان در پاسخ به سووالی درباره گرایش فکری و سیاسی اعضای اتاق فکر استان فارس نیز اظهار کرد: سعی کرده ایم که از افراد و جناح های مختلف سیاسی برای عضویت در اتاق فکر استان دعوت کنیم ضمن این که مولفه حائز اهمیت در انتخاب اعضا، برخورداری افراد از تخصص و نظر و دیدگاه راهگشا بوده است.
رییس اتاق فکر استان فارس گفت: ملاک اصلی در انتخاب اعضا این بود که افراد متخصص و صاحب نظر در مسایل کلان جامعه باشند و این که سرمایه علمی و اجتماعی در حوزه کار خود داشته باشند و بتوانند با افراد زیرگروه و حوزه خود ارتباط پایدار برقرار کنند. ک/3
2026/ 667


19/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن