تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 3 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):سخن گفتن درباره حق، از سكوتى بر باطل بهتر است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

ساختمان پزشکان

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

رفع تاری و تشخیص پلاک

پرگابالین

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بهترین قالیشویی تهران

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

تابلو برق

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1843283979




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بیداری اسلامی با توپ و تانک علاج نمی‌شود/ شرایط امروز منطقه مانند راه رفتن روی شنزار است


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: لاریجانی در دانشکده مطالعات جهان:
بیداری اسلامی با توپ و تانک علاج نمی‌شود/ شرایط امروز منطقه مانند راه رفتن روی شنزار است
رئیس مجلس با بیان اینکه شرایط امروز کشورهای منطقه مانند راه رفتن روی شنزار است، گفت: متاسفانه تعادل و پایداری در شنزار مشکل است و حالت سیالی در آن زیاد شده است.



به گزارش خبرنگار پارلمانی باشگاه خبرنگاران؛ علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در همایش نقش جنبش دانشجویی در تحولات اسلامی که در روز چهارشنبه ۱۹ آذر در دانشکده مطالعات جهان دانشگاه تهران برگزار شد، ضمن ابراز خرسندی با حضور در این دانشکده اظهار داشت: اساتید متنوعی و با رشته‌های متفاوت در این دانشکده جمع شده‌اند و کارهای خوبی در این دانشکده به پیش می‌رود.  
 
وی افزود: از زحمات دکتر مرندی و دکتر عاملی تشکر می‌کنم که کاری که این افراد نیز در دانشگاه مطالعاتی انجام دادند، در کشور ما منحصر به فرد و لازم است.  
 
رئیس قوه مقننه افزود: اگر ما سیاست را به معنای عام در نظر بگیریم، که حوزه‌های فرهنگ، سیاست، اقتصاد و اجتماع را شامل شود، تصمیم گیری در آن مشکل می‌شود.  
 
وی افزود: در کشورهای شرقی امور سیاسی بسیار راحت مدنظر است، البته ذات سیاست پیچیده است، بنابراین باید همه ابعاد را در نظر گرفت.  
 
رئیس قوه مقننه اضافه کرد: برای اینکه برنامه‌های دانشگاه به سمت و سوی مشخصی هدایت شود، باید عقلانیت و اراده حاکم بوده تا درجه علمی دانشگاه‌ها گسترش پیدا کند.  
 
لاریجانی با تاکید بر اینکه فعالیت دانشگاهیان بسیار پرارزش است، اظهار داشت: ما در سنت دینی خود داریم که انسان‌ها اگر دنیایشان را مورد اغفال قرار دهند تا از آئین خود رویگردان شوند و خود را گم کنند، مطمئنا به پیروزی نخواهند رسید که این وضعیت در سایر دول و کشور‌ها وجود دارد.  
 
وی با اشاره به سخنان آیت الله آملی لاریجانی اظهار داشت: انسان اگر دنیا را نشناسد فریب می‌خورد و بنابراین انسان اگر دنیا دیده نباشد، اقبال دنیا تغییراتی را در آن به وجود می‌آورد، اما اگر بالعکس این قضیه رخ دهد، خود را با دنیا بیگانه نمی‌کند و از هویت دنیا جدا نمی‌شود.  
 
لاریجانی افزود: مطالعه در این زمینه بسیار مهم است و برای هر امر مطالعاتی اولویت بندی‌هایی را باید در نظر گرفت و از نظر شرایط جهانی و وضعیت کشور چند اصل مهم را باید مورد توجه قرار داد که اصل اول عمومی است.  
 
وی افزود: سیاست ما باید به گونه‌ای باشد که بدانیم نقاط مشترکمان با کشورهای دیگر در ابعاد مختلف سیاسی، فرهنگی چیست تا نقاط افتراق اما به صورت برجسته سازی روی منافع مشترک باشد، بنابراین باید در بستر نقاط اشتراک تلاش کرد و براساس این موضوع باید دید که کدام کشور‌ها با ما نقاط مشترک دارند تا آن‌ها را اولویت بندی کنیم، البته در این مسیر فراز و فرودهایی وجود دارد.  
 
رئیس قوه مقننه تاکید کرد: کشورهایی که در حوزه جغرافیایی اسلامی قرار دارند به دلیل اشتراک فرهنگی که با ما دارند بیشتر مورد اقبال هستند، بنابراین در مقایسه با کشورهای دیگر باید به ظرفیت آنان در نقاط مشترک توجه کرد و شناخت را در حوزه عمل بکار برد.  
 
لاریجانی با بیان اینکه کشورهای شرقی به صورت بالقوه زمینه منافع مشترک با ما دارند، افزود: نکته دیگر شرایط منطقه است، در حال حاضر شرایط منطقه ما مانند راه رفتن روی شنزار است و پایداری آن ضعیف شده و تعادل در این شنزار مشکل است و حالت سیالی در آن وجود دارد.  
 
وی تاکید کرد: دهه اخیر حوادث متفاوت منطقه‌ای را شاهد بودیم و این حرکت‌ها را به عین حس می‌کنیم و تغییرات قابل پیش بینی می‌تواند به وجود آید، چرا که تحولاتی در منطقه رخ داده است که یکی از این شرایط این است که جهان از تک قطبی بودن خارج شده و آن‌ها به نسبت منافع خود شرایط را لغزنده می‌کنند.  
 
لاریجانی افزود: قدرت‌های منطقه‌ای که هیچ وقت نبوده‌اند در حال حاضر ورود کرده‌اند و نگاه منافع مشترک با قدرت بیشتری شکل گرفته و در حال حاضر می‌بینیم که در کشورهایی از جمله سوریه قدرت‌های منطقه‌ای نیز اشتراکات زیادی دارند و البته بعضی‌ها همچنان حرکت خود را دنبال می‌کنند، چرا که بدنبال اهداف دیگری هستند. این قدرت‌ها در حد خود عملیات کرده و لغزندگی را در منطقه به وجود می‌آورند.  
 
لاریجانی با بیان اینکه عامل دیگری که در کشورهای منطقه به وجود آمده جریان‌های موثری‌اند که می‌توان گفت دولت‌ها را نیز شامل می‌شود، اظهار داشت: اما این جریان موثر حیثیت دولتی ندارد اما ظرفیت تحول را داراست، به عنوان مثال حزب الله در لبنان دولت نیست اما ظرفیتی بیشتر از دولت را دارد، این‌ها عوامل تاثیرگذارند و اما یک بعد دیگر این جریان‌ها تروریست‌ها هستند که در حال حاضر عراق و سوریه را مختل کرده‌اند. در گذشته به این نحو نبود که این جریان‌ها به صورت کلی شکل بگیرد، این جریان زنده در حال حاضر وجود دارد و ورژن بدخیم و خوش خیم آن در منطقه تاثیرگذار است.  

وی همچنین با بیان اینکه عکس‌العمل جوانان و بیداری اسلامی در منطقه با توپ و تانک و پایگاه نظامی علاج نمی‌شود، تصریح کرد: چنین رویکردی قدیمی است که البته با توجه به سوابق آن توسط دانشگاهیان قابل مطالعه است که در کل ایستایی شرایط منطقه چطور و در کجا به دست می‌آید و منطقه چگونه از سیال بودن خارج می‌شود.

 رئیس قوه مقننه با تاکید بر اینکه باید شرایط منطقه را مطالعه کرد، اظهار داشت: باید دید که شرایط منطقه به چه سمت و سویی حرکت می‌کند و کجا باید پایه غربی را قرار داد مهم است. برخی ممکن است در این امر تردید کنند اما بی‌ثمر است. به عنوان مثال اتفاقی که اخیرا بین کشور آمریکا و انگلیس افتاده این است که این دو کشور برای حضور در منطقه تقسیم کار کرده‌اند و پایگاه نظامی کشور انگلیس در حال حاضر در اختیار آمریکاست و انگلیسی‌ها تا الان نقش ظاهری نداشته‌اند. البته شاید تصور می‌کنند کنترل شرایط منطقه با حضور پایگاه نظامی موثر است.
 
وی افزود: در کشورهای غربی عکس العمل جوانان نسبت به حوادث منطقه بیشتر است، اما در کشور ما رویکرد اسلامی وجود دارد و بیداری اسلامی بیشتر مدنظر قرار می‌گیرد و با توجه به تفاوت انگلیس در فریبکاری دور از تصور نیست که حوادثی که در منطقه رخ داده قابل مطالعه است و باید دانست که ایستایی این شرایط در کجاست و بنابراین مسیرهای مطالعاتی در این محدوده بسیار مهم است.

این خبر در حال تکمیل است...







تاریخ انتشار: ۱۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۰۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 60]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن