تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  امام علی (ع):نصيحت كردن در حضور ديگران، خُرد كردن شخصيت است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869489301




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بيمه و بورس نيازمند محورهاي جديد همکاري دوجانبه


واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری موج:


۱۹ آذر ۱۳۹۳ (۱۲:۳ب.ظ)
بيمه و بورس نيازمند محورهاي جديد همکاري دوجانبه صنعت بيمه در شرايط کنوني نقش چنداني در حجم و ارزش معاملات بورس ندارد و اين دو نهاد مالي بايد محورهاي جديدي را براي همکاري دوجانبه تعريف کنند.
به گزارش خبرگزاري موج، مدير عامل شرکت بيمه توسعه با بيان مطلب بالا و اشاره به سخنان و انتقادات معاون اول رئيس جمهور درباره سهم اندک صنعت بيمه در بازار سرمايه گفت: مصداق اين حضور کم، تعداد اندک شرکت هاي موجود بيمه اي در تابلوي تالار شيشه اي است.
جواد سهاميان مقدم، ادامه داد: در حال حاضر تعداد شرکت هاي بيمه اي در تابلوي بورس بسيار محدود است و شرکت هايي که از اين گروه وارد بورس شده اند سرمايه کمي دارند.
سهاميان مقدم با بيان اينکه، هم اکنون شرکت هاي بيمه اي به دليل افزايش هزينه تمام شده خود با کمبود سرمايه لازم براي پوشش انواع بيمه نامه ها مواجه هستند، ابراز داشت: اين در حالي است که بيمه توسعه در نظر دارد به زودي پيشنهاد ورود اوراق مشارکت حوادث فاجعه آميز، را به بورس ارايه دهد.
وي تأکيد کرد: انتشار اوراق مشارکت باعث مي شود سرمايه هايي جديد براي ارايه پوشش بيمه به شرکت هاي بيمه اي تزريق شود. ورود بازار سرمايه به بيمه نيازمند زيرساخت ها و ساز و کارهاي مخصوص به خود است.
وي خبر معافيت شرکت هاي بيمه از ماليات ارزش افزوده را براي شرکت هاي بيمه اي خبري خوش دانست و تصريح کرد: تا زماني که صنعت بيمه در جايگاه اصلي خود قرار ندارد، نبايد بهاي تمام شده اين صنعت را افزايش دهيم.
مدير عامل بيمه توسعه پيش بيني کرد: با حذف اين تعرفه، به طور مسلم هزينه تمام شده صنعت بيمه کاهش مي يابد و مي تواند تأثير خوبي در افزايش درآمدهاي بيمه اي داشته باشد.
به عقيده وي، متأسفانه صنعت بيمه امروز مجبور است پول هايي را بپردازد که وظيفه اش نيست و بخشي از درآمدهايش را به محل هاي ديگر تزريق کند که گام بعدي براي رشد صنعت بيمه حذف چنين پرداخت هايي است.
سهاميان مقدم افزود: ضريب نفوذ صنعت بيمه ايران در مقايسه با استانداردهاي روز و معدل جهاني بسيار پايين است.
وي در پايان تأکيد کرد: ضريب نفوذ بيمه اي ايران کمتر از دو درصد است در صورتي که ميانگين اين رقم در 7 تا هفت و نيم درصد و در کشورهاي پيشرفته 12 تا 13 درصد است.













این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: خبرگزاری موج]
[مشاهده در: www.mojnews.com]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن