تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توكّل كردن (به خدا) بعد از به كار بردن عقل، خود موعظه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820815599




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

خطر بی‌هویت شدن موسیقی ایرانی- انقلابی


واضح آرشیو وب فارسی:جام نیوز:


احمدعلی راغب:
خطر بی‌هویت شدن موسیقی ایرانی- انقلابی
مدرس و آهنگساز پیشکسوت موسیقی ایرانی در تشریح تازه ترین فعالیت‌های خود در عرصه موسیقی از تدوین و گردآوری کتاب زندگینامه‌اش توسط تعدادی از شاگردانش خبر داد.



  به گزارش سرویس فرهنگی جام نیوز، احمد علی راغب درباره کتابی که قرارست درباره زندگی او منتشر شود توضیح داد: من هم اکنون در بازنشستگی کاری هستم و دیگر توان تهیه و تولید گسترده آثار موسیقایی انقلابی را ندارم اما در همین مدت تلاش کردم در حد مشورت و راهنمایی در کنار مجموعه هایی باشم که در حوزه موسیقی به ویژه موسیقی انقلاب کارهایی را انجام می دهند.

وی ادامه داد: خوشبختانه تعدادی از شاگردانم که در این سال‌ها لطف زیادی به من داشتند به تازگی تصمیم گرفته اند که مجموعه کتاب هایی را از زندگینامه هنری من و همچنین موسیقی انقلاب تدوین کنند که اتفاق خوبی است. این کتاب ها علاوه بر تشریح جزییات زندگی هنری من در عرصه موسیقی به بیان مکتوب گوشه ای از فعالیت‌های هنرمندان در زمینه موسیقی و همچنین تاریخ موسیقی انقلاب می پردازد و به نظرم گام موثری در ثبت و بازشناسی موسیقی انقلاب خواهد داشت.

این آهنگساز پیشکسوت موسیقی انقلاب با انتقاد از شرایط این سال‌های موسیقی تصریح کرد: متاسفانه موسیقی دیگر حال و هوای دو دهه گذشته را ندارد و می توان گفت ارتباطات میان هنرمندان موسیقی به قدری کم شده که شرایط را برای ادامه فعالیت کم کرده است. البته در این میان نمی توان از کم‌رنگ شدن ارتباط نسل جوان با هنرمندان پیشکسوت چشم پوشی کرد.

راغب ادامه داد: متاسفانه شرایط موسیقی در کشورمان به سمتی کشیده شده که روندی بی هویت بر این جریان هنری حاکم شده و من اصلا نمی دانم هم اکنون در چه جایگاهی قرار دارد. به همین جهت است که چندان به آینده موسیقی این سرزمین خوش‌بین نیستم و این حقیقتی است که باید به آن بیشتر از اینها توجه کرد.

این هنرمند در بخش پایانی صحبت‌های خود گفت: همه هنرمندان موسیقی امیدوارند که شرایط فعلی موسیقی از این حالت رخوت و بدون هویت بیرون بیاید در غیر این صورت امیدی به اعتلا و گسترش این هنر ارزشمند نیست.

احمدعلى راغب آهنگساز جاودانه های موسیقی انقلاب اسلامی به سال ۱۳۲۳ شمسى در خانواده ه‏اى هنردوست و هنرشناس در بندرانزلى متولد شد. او موسیقی را از کودکی نزد مادرش آموخت و فعالیت حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۴۲ آغاز کرد و در ارکستر فرهنگ و هنر و رادیوی گیلان به فعالیت پرداخت.

سرودهای «شهید مطهر»، «آمریکا ننگ به نیرنگ تو»، «خجسته باد این پیروزی»، «بانگ آزادی»، «راه رجا»، «بابا خون داد»، «همشاگردی سلام»و  «مدرسه ها وا شده» از آثار ماندگار وی هستند.

جلیل شهناز، جواد معروفى، علی اکبر سرخوش، مصطفى کسروى، فریدون ناصرى، فرهاد فخرالدینى، مرتضى حنانه، هوشنگ ظریف و فرهنگ شریف از جمله هنرمندانی هستند که راغب در محضر آنها به آموختن موسیقی مشغول بود.

او همچنین از آغاز فعالیت هنری خود تاکنون به انتشار ۱۴ آلبوم موسیقی در مقام آهنگساز اهتمام داشته است که عمدتا در سالهای دهه ۶۰ و ۷۰ شمسی تولید و با صدای خوانندگانی چون محمد گلریز، عبدالحسین مختاباد، بهرام حصیری، ناصر مسعودی، حسن همایونفال، بهرام گودرزی منتشر شده اند. «صدای عشق»، «پرچین»، «کوارشیم»، «شکوفه اشک» و «اشک مهتاب» برخی از این آلبوم هاست.   تسنیم 115  



۱۹/۰۹/۱۳۹۳ - ۱۰:۰۹




این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جام نیوز]
[مشاهده در: www.jamnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 110]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


فرهنگ و هنر

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن