تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 18 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):بدانيد هر كس قرآن را بياموزد و به ديگران آموزش دهد و به آنچه در قرآن است عمل كند، ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827520815




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

زعفران خمین؛ زحمت کشاورزان و سود دلالان


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: زعفران خمین؛ زحمت کشاورزان و سود دلالان خمین - ایرنا - دست اندرکاران کشاورزی خمین معتقدند که تولید زعفران درعین پرزحمتی، سودآور نیز هست ولی زحمتش از آن کشاورزان است و سودش به جیب واسطه ها و دلالان می رود.


یکی از زعفران کاران خمین گفت: هنگام برداشت؛ قیمت کاهش می یابد ولی برای تامین هزینه های زندگی به ناچار محصول را یکجا به واسطه ها و دلالان می فروشم.
حسن محمدی افزود: هرسال در فصل برداشت زعفران که از ابتدای ماه آذر آغاز می شود دلالان، زعفران را با قیمت اندک خریداری می کنند و زعفران استحصال شده را با قیمت گزاف صادرمی کنند.
وی ادامه داد: قبل از برداشت زعفران، پیشنهاد پیش خرید آن توسط دلالان مختلف داده می شود در صورتی که اگر می توانستم این محصول را با بسته بندی مناسب به فروش برسانم سود بیشتری نصیبم می شد.
یک کشاورز دیگر که هر ساله زعفران کشت می کند، گفت: زحمت بسیاری بابت تولید زعفران در این شهرستان کشیده می شود که به دلیل حمایت نشدن؛ سود آن نصیب دلالان می شود .
محسن کاظمی افزود: هر ساله زعفران تولیدی را به صورت فله و باز در خراسان به فروش می رسانم ودر آنجا این محصول مرغوب تولید خمین را بازاریان خراسانی با برند خودشان بسته بندی وبه فروش می رسانند.
وی ادامه داد: کیفیت محصول زعفران خمین بسیار بالا است و در صورتی که تسهیلات کم بهره به زعفران کاران پرداخت می شد، می توانستند بازاریابی مناسبی داشته باشند و این محصول را با بسته بندی مناسب و با برند خمین به فروش برسانند.
کاظمی با انتقاد از سود بالای وامهای بانکی گفت: برای توسعه کار وجبران خشکسالی های متوالی، از موسسه ها، تسهیلات با بازپرداخت 28درصد دریافت کردم .
یک کشاورز دیگر گفت: هر سال موقع برداشت وتولید زعفران با مشکل بازاریابی مواجه می شویم ودلالان هر گرم از این محصول را با قیمت 50هزار ریال از تولید کننده می خرند وبه قیمت 85 تا 90هزار ریال به فروش می رسانند .
ابراهیم هاشمی افزود: این محصول می بایست نظیر گندم مورد حمایت وخرید تضمینی قرار بگیرد تا تولید کنندگان با رغبت و دلگرمی بیشتری به کشت وتولید آن که محصولی صادراتی است بپردازند .
یک تولید کننده دیگر گفت: نبود سامانه های مناسب بسته بندی، فقدان راهکاری پایدار برای بازاریابی ، وجود واسطه های گوناگون و عدم ثبات در قیمت از عمده ترین مشکلات پیش روی زعفران کاران است.
منوچهر جلالی افزود: شرکتها و واسطه های زیادی هر ساله در کمین محصول زعفران خمین هستند تا این محصول را با قیمت ارزان خریداری و با بسته بندی شکیل و برند ویژه به فروش برسانند .
مدیر جهاد کشاورزی خمین نیز گفت: زعفران این شهرستان با توجه به نوع خاک، شرایط آب وهوایی و اسانس از کیفیت بالایی در کشور برخوردار است، اما واسطه ها این محصول را ارزان از تولید کنندگان می خرند و با برندی به غیر از خمین توزیع می کنند .
احمد رضا جعفری ادامه داد: با توجه به خشکسالی های سالهای اخیر توصیه می شود در مناطق کم آب برای بهره وری بهینه از کشت جایگزین استفاده شود که محصول زعفران نیاز چندانی به آب ندارد .
وی با بیان اینکه نباید درهمه جای شهرستان زعفران کشت شود، گفت: زراعت تک محصولی محکوم به شکست است و هر کشاورزباید با مدیریت مزرعه از حداقل منابع، حداکثر استفاده را ببرد.
جعفری اظهار کرد: زعفران کاران این شهرستان باید با هم منسجم ومتحد عمل کنند و یک اتحادیه ، شرکت و یا تشکلی را تشکیل دهند تا مورد حمایت بیشتری قرار گیرند.
وی گفت: در صورت ایجاد یک تشکل؛ سرمایه های پراکنده تجمیع می شود وبا استفاده از تسهیلات بانکی می توان محصول را با بسته بندی مناسب و با برند خمین توزیع کرد .
مدیر جهاد کشاورزی خمین گفت: شهر قورچی باشی و روستاهای شهابیه ، ورچه و خوگان مناطقی در خمین هستند که کشاورزان آن اقدام به کاشت زعفران کرده اند و پیش بینی می شود 80 کیلوگرم زعفران از سطح 22هکتار زمین برداشت شود.
شهرستان خمین در جنوب استان مرکزی با داشتن خاک مستعد و آب و هوای نیمه گرمسیری، زمستان ملایم و تابستان گرم و خشک مساعد برای کشت و تولید زعفران شناخته شده است. ک/4
7276/555/559


19/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 15]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن