تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 7 مهر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):انسان بايد براى آخرتش از دنيا، براى مرگش از زندگى و براى پيرى‏اش از جوانى، توشه...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1818780039




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نرخ سود در بانک‌های خصوصی ۳۰درصد است


واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: نرخ سود در بانک‌های خصوصی ۳۰درصد است
نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه حداقل سود بانکی در بانک‌های دولتی ۲۲ درصد و بانک‌های خصوصی ۳۰ درصد است، گفت: بستر کارآفرینی در کشور با کاهش نرخ سود بانکی فراهم می‌شود.
تسنیم: ابراهیم کارخانه صبح دیروز در همایش سراسری کانون‌های کارآفرینی در همدان اظهار داشت: با نرخ بالای سود‌ بانک‌های دولتی و خصوصی نمی‌توان انتظار ایجاد کارآفرینی در کشور داشت و با ادامه این شرایط بستر کارآفرینی در کشور فراهم نیست.

کارخانه با بیان اینکه هزینه پول در بانک‌ها ۱۲ تا ۱۳ درصد است، تصریح کرد: این امر یکی از مشکلات اصلی کشور محسوب می‌شود که قدرت کارآفرینی و اشتغال زایی را از بانک‌های کشور گرفته است.

وی با اشاره به اینکه مسئله تولید در کشور ۵ مولفه دارد، افزود: سرمایه‌گذاری، کارآفرینی، دانشگاه، صنعت و بازار مولفه‌های تولید در کشور هستند که هماهنگی این حوزه‌ها به تولید پایدار منتهی می‌شود ولی متأسفانه در کشور مشکلات فراوانی در این زمینه وجود دارد.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس بیان کرد: در طول ۱۵ تا ۲۰ سال گذشته بانک‌های کشور بهترین ساختمان‌ها در بهترین نقاط را احداث و با به کارگیری پرسنل بالا هزینه‌های خود و پول را در کشور افزایش دادند.

وی تأکید کرد: با این شیوه بانک‌داری نمی‌توان به تحول در عرصه تولید دست یافت، اگر بانک‌ها سبک و چابک عمل کنند ضمن کاهش هزینه پول به ۲ تا ۳ درصد می‌تواند تسهیلات را با سود پایین‌تر به سرمایه‌گذاران پرداخت کنند. متأسفانه در کشور زمانی که واحد تولیدی به بهره‌برداری رسیده و وارد مدار تولید می‌شود بانک‌ها به آن به عنوان طعمه می‌نگرند تا بتوانند اقساط خود را از این طریق دریافت کنند.

کارخانه با تأکید بر تغییر در این نوع نگاه اظهار داشت: دولت باید مالیات را از سود واحدهای تولیدی دریافت کند و به واحد تولیدی اجازه حرکت و تولید دهند که در این صورت می‌توان شاهد فعالیت مطلوب واحدهای تولیدی بود.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: متأسفانه در این زمینه فعالیت خوبی انجام نگرفته و عملکرد بانک‌ها مناسب نبوده است.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه دانشگاه در هر شهری باید روح علمی را در بدنه اجرایی استان وارد کند، گفت: در حال حاضر در همدان ۱۰۰ هزار دانشجو در حال تحصیل هستند که افزایش آنها به ۵۰۰ هزار نفر نیز هیچ تغییری در استان ایجاد نمی‌کند.

کارخانه تأکید کرد: متاسفانه دانشگاه و صنعت هریک به صورت جدا راه خود را می‌روند و هنوز نتوانسته‌ایم بین دانشگاه و صنعت هماهنگی ایجاد کنیم.

وی با اشاره به تعریف و ایجاد شهرک‌های صنعتی مبتنی بر فناوری نوین در استان و کشور بیان کرد: تا زمانی که دانشگاه‌ها به صورت جدی در این شهرک ها ورود پیدا نکنند نمی‌توان انتظار موفقیت داشت.
کارخانه با بیان اینکه سهم علم در توسعه صنعتی کشور ناچیز است، گفت: صنایع خارجی که در ۸۰ سال اخیر فعالیت خود را شروع کرده اند به دلیل وجود واحدهای تحقیق و توسعه هنوز هم شاهد فعالیت و تولید آنها هستیم اما در کشور واحدهای عظیم تولیدی به سبب نبود واحدهای تحقیق و توسعه از مدار تولید خارج شده‌اند.

نماینده مردم همدان و فامنین در مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: در حال حاضر ۵۰۰ تا ۶۰۰ هزار میلیارد تومان نقدینگی در کشور وجود دارد که اگر برای سرمایه گذاری در کشور استفاده شود شاهد تحولی بزرگ در تولید و اشتغال زایی هستیم اما این میزان نقدینگی به خاطر به صرفه نبودن سرمایه گذاری در این زمینه وجود پیدا نمی‌کنند.

کارخانه با اشاره به اینکه نرخ بیکاری در کشور ۹.۶ درصد اعلام شده است، گفت: مردم باید مسئله رفع بیکاری را خود لمس کنند و با اعداد و ارقامی که در رسانه‌‌ها اعلام می‌شود نمی توان مطرح کرد که مشکل بیکاری حل شده است.

وی ضمن گرامیداشت روز مجلس عنوان کرد: مسئله مالیات، تولید و اشتغال از زمان شهید مدرس تا کنون از مشکلات اصلی کشور بوده و هست و این موضوع نشان می‌دهد که این مشکلات اساسی با رفت‌و‌آمد دولت‌ها تغییری نمی‌کند و پا برجاست.

کارخانه با بیان اینکه باید دلیل اصلی این مشکلات بررسی شود، گفت: تا زمانی که ساختار اجرایی کشور به طور اساسی تغییر نیابد نمی‌توان انتظار حل مشکلات را داشت و برگزاری همایش و سخنرانی نمی‌تواند مشکلات کشور را حل کند.






تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۱





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[مشاهده در: www.javanonline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 59]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن