تور لحظه آخری
امروز : جمعه ، 8 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):آيا به چيزى با فضيلت تر از نماز و روزه و صدقه (زكات) آگاهتان نكنم؟ و آن اصلاح ميان م...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

ویترین طلا

کاشت پای مصنوعی

مورگیج

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802550167




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

پایلوت هیدرومتالوژی موجب صرفه جویی ارزی برای کشور می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پایلوت هیدرومتالوژی موجب صرفه جویی ارزی برای کشور می شود زنجان - ایرنا - سرپرست تیم مطالعاتی پایلوت هیدرومتالوژی تولید فلزات گفت: اجرای این طرح موجب صرفه جویی ارزی و جلوگیری از اجرای تست های صنعتی بر روی فلزات در خارج از کشور می شود.


داوود مرادخانی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران افزود: تعداد پژوهش های انجام شده و اختراعات به ثبت رسیده حاکی از روند رشد علمی قابل توجه کشور است.
وی یادآورشد: کشور در حوزه مطالعات آزمایشگاهی به توسعه قابل توجهی دست یافته است اما تحقیقی کاربرد صنعتی دارد که منتج به تولید محصول شود.
مرادخانی اظهار کرد: اطلاعات صنعتی باید در پایلوت های صنعتی و تحقیقاتی تولید شود.
عضو هیات علمی دانشگاه زنجان گفت: این پایلوت همچون یک کلینیک تخصصی و یک بیمارستان عمل کرده و مشکلات صنایع را درمان می کند.
وی تاکید کرد: اطلاعاتی در این پایلوت تولید می شود که بتوان آن را در مقیاس صنعتی به اطلاعات مهندسی پایه، تحقیقی و تکمیلی تبدیل کرد.
مرادخانی اضافه کرد: به حتم پایلوت هیدرومتالوژی تولید فلزات، پایلوتی است که می توان در آن مواد معدنی، پسماندها و فیلتر کیک های باقی مانده در صنایع معدنی که موجب نگرانی مردم نسبت به آلایندگی آنها شده است را تبدیل به محصول دارای ارزش افزوده کرد.
سرپرست تیم مطالعاتی هیدرومتالوژی تولید فلزات بهره برداری از نتایج این پایلوت را موجب توسعه استان زنجان، اشتغال و رشد فناوری مربوط به حوزه مواد معدنی و فلزات خواند و آن را تاییدی بر عنوان اعطایی صنایع دفاعی کشور به زنجان در چهارسال گذشته مبنی بر قطب فلزات خالص بودن این استان برشمرد.
مرادخانی یادآورشد: در قالب این پایلوت می توان انواع عناصر را تحت فرآیند استحصال قرارداد و از آن برای تولید فلزات و نمک های مربوطه بهره برداری کرد.
عضو هیات علمی گروه مهندسی معدن دانشگاه زنجان با بیان اینکه حامی این طرح سازمان طرح های صنایع نوین وابسته به وزارت صنعت، معدن و تجارت است، زمان آغاز عملیات اجرایی این پایلوت را پنج سال قبل عنوان کرد.
وی اظهار کرد: تاکنون برای اجرای این پروژه بیش از سه میلیارد ریال هزینه شده است و تکمیل آن نیازمند دو میلیارد ریال اعتبار دیگر است.
مرادخانی خاطرنشان کرد: سودی که در نتیجه فعالیت این پایلوت عاید صنایع و کشور می شود، میلیون ها دلار ارزش دارد.
سرپرست تیم مطالعاتی پایلوت هیدرومتالوژی تولید فلزات گفت: هم اکنون صنایع برای هر تست فلزی مورد نیاز خود، اعتباری بین 200 تا 500 هزار دلار هزینه می کنند در حالی که مجموع اعتباری که صرف این پروژه شده به 200 هزار دلار نمی رسد.
وی فناوری این پایلوت را بومی و مختص فلزات و صنایع معدنی ایران برشمرد و اغلب کشورهای پیشرفته دارای معادن و فلزات را صاحب چنین تکنولوژی عنوان کرد.
در این پروژه مهندسی و تحقیقاتی، خاک معدنی در فرایند استحصال خاصی قرار گرفته و در نهایت با خلوص 995/99 درصد می تواند انواع فلزات موجود در آن ماده معدنی را تجزیه کند.
این طرح فرصت مطالعه مناسبی بر روی فناوری مورد نیاز بخش معدن و فلزات محسوب شده و در افزایش کیفیت تولیدات صنایع معدنی و فلزی تاثیر بسزایی دارد.
7319/596


18/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 53]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن