واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: همایش زینبیون ویژه دانش آموزان دختر ناحیه یک اراک برگزار شد خبرگزاری پانا: همایش زینبیون ویژه دانش آموزان دختر مقطع دوم متوسطه ناحیه یک اراک برگزار شد.
۱۳۹۳ سه شنبه ۱۸ آذر ساعت 12:51
به گزارش خبرنگار آموزش و پرورش پانا، استاد دانشگاه آزاد اراک در این همایش با اشاره به ضرورت قیام امام حسین(ع)گفت: ائمه اطهار (ع) دنبال جنگ نبودند ولی برای امام حسین(ع) چاره ای جز جهاد نمانده بود و امام مجبور به جنگ شدند.
نبی زاده با اشاره به اینکه واقعه عاشورا سبب ماندگاری نشانه های دین برای مردم شد افزود: حجاب، اذان، نماز، حج و ... از نشانه های ظاهری دین هستند که در واقع نوعی تبلیغ دین نیز محسوب می شوند و اعمالی مانند عدالت، ترک گناه و حرام و... نیز نشانه های عمیق تر و باطنی دین هستند که امام حسین(ع) با قیام خود آنها را ماندگار کردند.
وی ادامه داد: در واقع تفکر حسینی که همان ظلم ستیزی است فرهنگ و درسی برای جامعه اسلامی شد.
این استاد دانشگاه رمز ماندگاری و پایداری قیام عاشورا را حرکت خالصانه و برای رضای خدا امام سوم شیعیان دانست و اظهار داشت: قیام امام برای مقام و قدرت نبود بلکه مسئله ای که باعث رخ دادن واقعه عاشورا شد هدایت مردم به سمت ارزش های اسلامی می باشد.
نبی زاده تصریح کرد: نیت امام حسین (ع) از قیام رضای خدا و هدفش رستگاری مردم است که این 2 مورد از اهداف دین اسلام بشمار می رود.
وی بیان کرد: امام حسین(ع) با قیام خود مردم را راهنمایی می کند، در واقع رمز بقای نهضت امام علاوه بر داشتن اخلاص و رضای خدا بحث توجه و هدایت مردم است چون امام حسین(ع) می خواهد جهالت را از بین ببرد چراکه اگر در آن زمان قیام نمی کرد نه تنها مردم دچار جهل می شدند و به کمال و سعادت نمی رسیدند بلکه نسل های بعدی نیز دچار جهالت می شدند.
استاد دانشگاه آزاد اراک با بیان اینکه ائمه اطهار (ع) برای نجات مردم آمدند و برای همه مردم دلسوز و مهربان هستند بیان کرد: این مهربانی باعث می شود که امام حسین (ع) در آخرین لحظه قیام نیز با مرم اتمام حجت کند تا شاید بتواند آنها را نجات دهد.
نبی زاده تصریح کرد: سید و سالار شهیدان دارای انگیزه الهی است و جهت رسیدن مردم به سعادت و کمال قیام می کند در واقع یکی از فلسفه های قیام عاشورا آگاهی بخشی امام به مردم عصر خود و نسل آینده است تا آنها از حقیقت اسلام آگاه شوند و اگر قیام صورت نمی گرفت حقیقت اسلام برما نیز پوشیده می ماند.
وی ابراز داشت: قیام امام حسین (ع) بر اساس نیت خدایی بنیان نهاده شدده بود به همین علت نیز پس از گذشت قرن ها پایدار مانده و خواهد ماند.
این استاد دانشگاه آزاد اراک گفت: اگر امام با تمام خانواده خود به قیام می رود برای این است که ما بفهمیم که در دین علاوه بر عقلانیت عاطفه، نوع دوستی و محبت نیز وجود دارد چرا که دین فقط یک استدالال خشک و منطقی نیست بلکه عواطف برخواسته از فطرت نیز در دین وجود دارد و همین تجلی عواطف انسانی به بقای نهضت عاشورا کمک می کند.
نبی زاده افزود: دین هم عقلانیت و هم عواطف است بنابراین هم باید به تحقیق و بررسی در نهضت عاشورا پرداخت که این مهم کار علما، پژوهشگران و محققین است و هم باید بر اساس عواطف در مجالس سخن گفت که این امر نیز توسط مداحان باید صورت گیرد.
وی ادامه داد: نهضت عاشورا درس های بسیاری دارد و آیینه تمام نمای اسلام واقعی است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 95]