واضح آرشیو وب فارسی:جوان آنلاین: سيستم HIS در بيمارستان هاي هاي متینی و نقوی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل نصب شد
سرپرست مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی کاشان، از نصب سيستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) در بيمارستان هاي متینی و نقوی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل خبر داد.
مرتضی نادی، با بیان اینکه طبق طرح تحول نظام سلامت بایستی سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) در کلیه بیمارستان های دانشگاهی نصب شود، گفت: برای نصب سیستم جدید HIS در بیمارستان های مذکور بیش از یک میلیارد ریال از محل اعتبارت دانشگاه هزینه شد.
وی، به نصب این سیستم در ماه های گذشته در سایر بیمارستان های تحت پوشش این دانشگاه افزود: برای استقرار HIS در این بیمارستان ها نیز بیش از دو میلیارد و 300 میلیون ریال در سال جاری از محل اعتبارات دانشگاه هزینه شده است.
مرتضی نادی تصریح کرد: بهره برداری از این سیستم در بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل از ابتدای مهرماه و در بیمارستان های متینی و نقوی کاشان از ابتدای آبان ماه آغاز شد به نحوی که تمامی اطلاعات بیماران در بیمارستان های فوق در سیستم جدید HIS ثبت می شود.
نادی اظهار داشت: این دانشگاه از ابتدای خرداد ماه سال جاری اقدام به نصب، آموزش و پیاده سازی سیستم HIS براساس دستورالعمل اجرایی برنامه تحول نظام سلامت مبنی بر تجهیز کلیه بیمارستان های تحت پوشش این برنامه به سیستم HIS مورد تایید وزارت بهداشت (دارای گواهینامه مطابقت با استانداردهای سپاس) در بیمارستان های تحت پوشش خود نمود.
وی، با بیان اینکه طبق طرح تحول نظام سلامت کلیه بیمارستان های دانشگاهی موظف به ارسال پرونده الکترونیکی بیماران بستری در زمان ترخیص و برای بیماران سرپایی حداکثر یک هفته پس از ترخیص به سامانه پرونده الکترونیکی سلامت (سپاس) می باشند، تصریح کرد: طبق دستورالعمل طرح تحول نظام سلامت، ملاک محاسبه و تخصیص اعتبار به بیمارستان های تحت پوشش برنامه، ثبت پرونده بیماران در سیستمHIS و ارسال به سامانه سپاس وزارت متبوع می باشند.
سرپرست مرکز آمار و فن آوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی کاشان در پایان تاکید کرد: درحال حاضر کلیه بیمارستان های تحت پوشش دانشگاه دارای سیستم HIS می باشند.
گفتنی است سیستم اطلاعات بیمارستانی (HIS) در راستای تسهیل دسترسی و بازیابی داده های بالینی و اداری بیماران است به نحوی که ارائه خدمات ایمن، موثر، عادلانه، به موقع و بیمار محور به بهترین شکل ممکن صورت پذیرد.
تبادل اطلاعات سلامت موجب می شود تا فعالیت تیم های درمانی و مراقبتی در مراکز مختلف سلامتی در امتداد یکدیگر قرار بگیرد و هر مرکز با دسترسی به اطلاعات حاصل از فعالیت مراکز دیگر، برای ادامه درمان تصمیم گیری کند. این سیستم نه تنها موجب بهبود عملکرد و تصمیمگیری بهتر میشود، بلکه با ارائهی اطلاعات و سوابق بیمار به ارائه کنندگان خدمات در تصمیمگیریهای بهداشتی درمانی نیز نقش به سزا و مؤثری دارد.
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۲۷
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: جوان آنلاین]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 36]