تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834305149
خشونت و افراط گرایی، چالشی جهانی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نخستین کنفرانس بین المللی «جهان علیه خشونت و افراط گرایی» امروز در تهران آغاز می شود خشونت و افراط گرایی، چالشی جهانی تهران-ایرنا-در ادامه ی تلاش های منطقه یی و جهانی کشورمان در راستای افزایش صلح و مبارزه با خشونت و افراطی گری که هفته ی گذشته با برگزاری نشست «همگرایی رسانه برای صلح و آرامش در جهان اسلام» پیگیری شد، تهران امروز میزبان نخستین کنفرانس بین المللی «جهان علیه خشونت و افراط گرایی» است.
خشونت و افراطی گری امروزه در سراسر جهان و در صدر آن کشورهای اسلامی و بویژه خاورمیانه افزایش بی رویه یی داشته است.
ظهور گروه های افراطی نظیر «داعش»، «بوکوحرام»، «النصره» و ... که خونریزی و جنگ طلبی خود را با پوششی از باورهای مذهبی پیگیری می کنند، در کنار گروه های تروریست افراطی در سراسر جهان، نگرانی ها در خصوص آینده ی جهان زیر تاثیر فعالیت این گروه ها را افزایش می دهد.
***ایران؛ پیشگام در مبارزه با افراط گرایی
کنفرانس بین المللی جهان علیه خشونت و افراط گرایی را که از امروز و با حضور رییسان جمهوری، وزیران امور خارجه، نخست وزیران سابق و همچنین سیاستمداران و مقام هایی از چهل کشور دنیا در سالن اجلاس سران برگزار می شود، می توان دنباله یی بر تلاش های دولت در راستای مبارزه با پدیده ی افراط گرایی دانست.
«حسن روحانی» رییس جمهوری، در سخنرانی سال گذشته ی خود در مجمع عمومی سازمان ملل متحد، در خصوص افزایش خشونت و افراط گرایی بویژه در خاورمیانه هشدار داد.
پیشنهاد رییس جمهوری کشورمان در خصوص مبارزه با این پدیده با هدف رسیدن به جهانی عاری از خشونت و افراطی گری نیز مدتی بعد و در آذر ماه سال 92 در قالب قطعنامه یی در مجمع عمومی سازمان ملل به تصویب رسید.
در این بین، برگزاری کنفرانس جهان علیه خشونت و افراط گرایی و همچنین کنفرانس همگرایی رسانه یی که هفته ی گذشته و با حضور مقام های سازمان همکاری اسلامی و کارشناسان و وزیران اطلاع رسانی کشورهای عضو برگزار شد، بدون شک گامی موثر در راه تحقق این هدف است.
***افراطی گری، خطری بزرگ برای جهان و کشورهای اسلامی
بدون شک امروز منطقه ی خاورمیانه و کشورهای واقع در آن، زیر نفوذ سیاه داعش به یکی از ناامن ترین نقطه ها در جهان تبدیل شده است. این ناامنی در کنار نفوذ نظامی کشورهای غربی و تلاش آن ها برای بازپس گیری کنترل خاورمیانه، مستلزم همفکری و همکاری برای حل این معضل است و برگزاری نشست هایی از این دست به دستیابی به این هدف کمک خواهد کرد.
در جریان برگزاری نشست همگرایی رسانه یی در تهران، گروه پژوهش های خبری ایرنا در گفت و گوهای متعدد، نظر سران شرکت کننده در این نشست را در خصوص افراطی گری و چگونگی مبارزه با آن جویا شد.
«بندر بن محمد حمزه اسعد حجار» وزیر حج و اطلاع رسانی عربستان سعودی که برای نخستین بار به کشورمان سفر می کرد، در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا، افراطی گری و نماد بارز آن داعش را یکی از بزرگ ترین چالش های جهانی و منطقه یی عنوان کرد.
«ابراهیم العابد» دبیر کل شورای ملی تبلیغات امارات متحده ی عربی نیز بزرگ ترین مساله ی کنونی جهان اسلام را افراط گرایی و اقدام های این گروه را علاوه بر کشورهای اسلامی برای امنیت جهانی نیز تهدید آمیز عنوان کرد. او گفت: این گروه ها در تلاش هستند به مردم جهان بقبولانند اسلام دین تروریسم، خشونت و افراطی گری است. در حالی که دین ما دینِ عشق، همکاری و مودت است و حتی کتاب مقدس ما قرآن می گوید نمی توان هیچکس را به زور به قبول چیزی وادار و او را از جانب خدا و به اسم او مجازات کرد. ولی این گروه ها در تلاش هستند ذات صلح طلب و میانه روی دین ما را نزد جهانیان خراب کنند.
***چگونه با افراطی گرایی مبارزه کنیم؟
از زمان ظهور داعش که بدون شک بزرگ ترین نماد افراطی و گری و خشونت طلبی در عصر حاضر است، تلاش های بسیاری برای مهار این گروه صورت گرفته است. ولی به نظر می رسد این تلاش ها بویژه در حوزه ی نظامی، تاثیر چندانی در کاهش هراس جهانی نسبت به فعالیت های این گروه نداشته است.
علاوه بر این، داعش به گفته ی بسیاری از کارشناسان به بهترین و پیچیده ترین شکل ممکن از ابزار قدرتمند رسانه در جهت دستیابی به هدف هایی نظیر ایجاد هراس و البته جذب نیرو از سراسر جهان استفاده می کند. پایگاه اینترنتی این گروه در کنار صفحه های متعدد در شبکه هایی نظیر «فیس بوک» و «توییتر» و ... هر لحظه در حال به روز شدن هستند و با پخش تصویرهایی از قتل و کشتار وحشیانه، در تلاش هستند غولی بزرگ و شکست ناپذیر از این گروه بسازند.
بنابراین شاید بتوان بهترین و موثرترین راه برای مبارزه با رشد روز افزون این گروه را، مبارزه ی رسانه یی دانست. این همان نکته یی است که سران شرکت کننده در کنفرانس همگرایی رسانه یی بر آن تاکید داشتند.
«شیخ عبدالرحمن بن حمد آل ثانی» رییس اجرایی شورای اطلاع رسانی قطر که هفته ی گذشته برای شرکت در این نشست به ایران سفر کرده بود، با تاکید بر اهمیت رسانه در مبارزه با افراطی گری گفت: رسانه قدرتی نامحدود و اثرگذار برای پیشبرد هرچه سریع تر این هدف دارد.
او با بیان اینکه تخریب بسیار آسان تر از بازسازی است ادامه داد: گروه های افراطی از طریق اقدام ها و بویژه فعالیت رسانه یی خود تلاش کرده اند چهره ی اسلام و پیروان آن را تخریب و همچنین احساس ناامنی شدیدی را در مردم جهان القا کنند. بدون شک مبارزه با این هجمه ی رسانه یی آسان نخواهد بود. ولی ما باید برای ارایه ی چهره ی حقیقی خود تلاش کنیم و از سویی رسانه های غربی و مردم جهان نیز باید این را بدانند که چیزی که این گروه ها سعی در نمایش آن از اسلام دارند حقیقت ندارد و مصداقی از همه ی جامعه ی اسلامی نیست.
دبیر کل شورای ملی تبلیغات امارات نیز با اشاره به اینکه در راه مبارزه با داعش، نه رسانه های غربی بلکه رسانه های اسلامی هستند که باید پیشگام باشند گفت: همکاری کشورهای اسلامی باید در حوزه ی رسانه یی بیش از هرکجا نمود داشته باشد. چراکه به ما کمک خواهد کرد مستقل باشیم و به رسانه های کشورهای غربی و ... وابسته نباشیم. نمی خواهم از رسانه های بین المللی انتقاد کنم چراکه آن ها نیز به وظیفه ی خود عمل می کنند و در تلاش هستند خبرهای ما را منتشر کنند. مشکل، ما کشورهای اسلامی هستیم که در عملکرد رسانه یی خود استقلال نداریم و تنها بازتاب دهنده ی آنچه رسانه های جهان عنوان می کنند هستیم.
به گفته ی ابراهیم العابد رسانه های کشورهای اسلامی ترجیح می دهند بجای خبرگزاری های امارات و ...، از آنچه در رویترز و آسوشیتدپرس عنوان شده نقل قول کنند. منظور من در اینجا حتی خبرهای مربوط به سیاست و جنگ و اختلاف و ... نیست، ما این سیاستِ وابستگی خبری را در کوچک ترین جنبه های اطلاع رسانی کشورهای خود اعمال می کنیم. چرا رسانه های غربی باید هدایت کننده ی جریانی باشند که در کشورهای ما اتفاق می افتد؟ استقلال رسانه یی به ما امکان خواهد داد که تصور رایجی را که برخی افراد از اسلام و مسلمانان دارند تغییر دهیم.
وی افزود: رسانه های ما باید تلاش کنند تا این چهره را تغییر دهند و آنچه را اسلام حقیقی بر آن تاکید دارد به مردم نشان دهیم. در این راه هیچکس و حتی رسانه های غربی را نمی توان مقصر دانست. آن ها برای هدف های خود تلاش می کنند و ما هستیم که کم کاری کرده ایم و باید با گفت و گو و همکاریِ بیشتر، آن را جبران کنیم. ما باید به مردم سراسر جهان نشان دهیم که رویکرد ما مبنی بر تساوی همه ی انسان ها اعم از مسلمان و مسیحی و یهودی و ... است و این خداوند است که حق دارد درباره ی آن ها تصمیم گیری کند.
العابد در پاسخ به این پرسش که با در نظر گرفتن سرعت فعالیت داعش در رسانه، رسانه های اسلامی باید چه رویکردی را در مقابل این گروه پیش بگیرند و چگونه این مبارزه را تسریع بخشند گفت: بله رسانه های غربی و گروه های افراطی نظیر داعش با سرعت بسیاری در حال تخریب چهره ی اسلام هستند و ما ممکن است زمان زیادی برای مبارزه ی پایاپای با آن ها نداشته باشیم؛ پس باید بجای زیر سوال بردن اقدام های آن ها و الگوبرداری از رویکردهای رسانه یی این گروه ها، آنچه را خود به آن رسیده ایم در رسانه عرضه کنیم و آن ارایه ی چهره ی زیبای اسلام است. ما عادت کرده ایم آنچه را داعش می گوید و انجام می دهد نمایش دهیم و در گوشه یی بنشینیم و بگوییم چرا؟ اکنون وقت آن رسیده است تا در این خصوص فعال و پویا باشیم و زبان خود را به گوش جهان برسانیم.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**ع.م**2054
18/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 13]
صفحات پیشنهادی
ابراهیم جعفری امروز در تهران/ دیدار با ظریف و حضور در اجلاس جهانی علیه خشونت و افراطیگری
ابراهیم جعفری امروز در تهران دیدار با ظریف و حضور در اجلاس جهانی علیه خشونت و افراطیگری وزیر امور خارجه عراق امروز به منظور دیدار و رایزنی با مقامات کشورمان و حضور در نخستین کنفرانس بینالمللی جهان علیه خشونت و افراط گرایی وارد تهران میشود به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاهکنفرانس تهران تاکیدی بر عزم بین المللی در جهت ایجاد جهانی عاری از خشونت وافراطی گری
کنفرانس تهران تاکیدی بر عزم بین المللی در جهت ایجاد جهانی عاری از خشونت وافراطی گری رئیس جمهوری اسلامی ایران در شرایطی در سال گذشته موضوع جهان عاری از خشونت و افراطی گری را در مجمع عمومی سازمان ملل مطرح نمود که کمتر کسی خشونت و افراطی گریهای جاری در منطقه خاورمیانه را پیش بینی کرپیامهای قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در مورد جهان عاری از خشونت و افراطی گری برای جهانیان
پیامهای قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل در مورد جهان عاری از خشونت و افراطی گری برای جهانیان تهران - ایرنا - برگزاری اولین کنفرانس بین المللی جهان عاری از خشونت وافراطی گری در 18 و 19 آذرماه سالجاری در تهران در سالگرد تصویب پیشنهاد رییس جمهوری اسلامی ایران در مورد جهان عاری از خشونولید معلم امروز در تهران/ دیدار با ظریف و حضور در اجلاس جهانی علیه خشونت و افراطیگری
ولید معلم امروز در تهران دیدار با ظریف و حضور در اجلاس جهانی علیه خشونت و افراطیگری وزرای خارجه ایران و سوریه ظهر امروز در محل وزارت خارجه ایران به سوالات خبرنگاران پاسخ خواهند داد به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران ولید معلم وزیر خارجه سوریه امروز دوشنبه به مجهان اسلام عاری از خشونت و افراطی گری لازمه ورود به آرامش جهانی است
معاون اول رییس جمهوری در اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی جهان اسلام عاری از خشونت و افراطی گری لازمه ورود به آرامش جهانی است تهران- ایرنا- معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران با بیان این که همه ما مسوولیم که نگذاریم چهره رحمانی اسلام قربانی افراطی گری جدید به نام دین شودمعاون بان کی مون: مقابله با خشونت علیه اقلیت ها یک وظیفه جهانی است
معاون بان کی مون مقابله با خشونت علیه اقلیت ها یک وظیفه جهانی است نیویورک- ایرنا- معاون دبیرکل سازمان ملل با بیان اینکه تاریخ دهه های اخیر شاهد نمونه های زیادی از خشونت و وحشیگری علیه اقلیت های قومی و مذهبی بوده است دفاع از حقوق این اقلیت ها و مقابله با خشونت علیه آنها را یک وظمتن بیانیه کنگره جهانی ضد جریانهای افراطی/ توصیه به اصحاب رسانه برای مقابله با اهانت به مذاهب
متن بیانیه کنگره جهانی ضد جریانهای افراطی توصیه به اصحاب رسانه برای مقابله با اهانت به مذاهب فرهنگ > دین و اندیشه - علمای حاضر در کنگره ضد تکفیر در بیانیه پایانی پیشنهاد دادند مجمع جهانی علمای اسلام برای دستیابی به دیدگاههای مشترک رفع سوء تفاهم و پرهیز از دامنهمایش منطقهای«جهان عاری از خشونت و افراطگرایی»در بوسنی برگزار میشود -
به همت رایزنی فرهنگی ایران همایش منطقهای جهان عاری از خشونت و افراطگرایی در بوسنی برگزار میشود شناسهی خبر 2432023 تاریخ مخابره شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۴ دین و اندیشه > اسلام در جهان همایش منطقه ای یک روزه جهان عاری از خشونت و افراطی گری به همت رايزنی فرهنگی كشورمان و باتصاویر/ دیدار مدعوین کنگره جهانی «جریانهای افراطی و تکفیری» با رهبر انقلاب
تصاویر دیدار مدعوین کنگره جهانی جریانهای افراطی و تکفیری با رهبر انقلاب شرکتکنندگان در کنگره جهانی جریانهای افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام با رهبر انقلاب دیدار کردند تاریخ انتشار ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۹پایان کنگره جهانی جریانهای تکفیری در قم/ قطع فوری حمایت از گروههای افراطی ضروری است -
بعد از دو روز سخنرانیهای فشرده با صدور بیانیهای پایان کنگره جهانی جریانهای تکفیری در قم قطع فوری حمایت از گروههای افراطی ضروری است قم - خبرگزاری مهر کنگره جهانی جریانهای تکفیری و افراطی از دیدگاه علمای اسلام بعد از دو روز سخنرانیهای فشرده شخصیتها و علمای مطرح جهان اسلامتاکید بر عزم بین المللی برای ایجاد جهانی بدون خشونت -
اولین کنفرانس بینالمللی جهان عاری از افراطیگری برگزار میشود تاکید بر عزم بین المللی برای ایجاد جهانی بدون خشونت شناسهٔ خبر 2434967 چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۰۹ سیاست > سیاست خارجی اولین کنفرانس بینالمللی جهان عاری از افراطیگری با تاکید بر عزم بین الملللی برای ایجاد جهانمفهوم خشونت و ریشههای فکری شکل گیری جریانهای افراطی/ پشت پرده ترویج اسلام سعودی
به مناسبت اولین کنفرانس بینالمللی جهان علیه خشونت و افراطیگری 1 مفهوم خشونت و ریشههای فکری شکل گیری جریانهای افراطی پشت پرده ترویج اسلام سعودی به ابتکار ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران اولین کنفرانس بین المللی جهان علیه خشونت و افراطی گری از سوی وزارت امور خارجه در 18 و 19دیدار شرکتکنندگان در کنگرهی جهانی جریانهای افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام با رهبر انقلاب
۲۳۲۶۱۰ ۱۳۹۳ ۹ ۴ - ۱۴ ۳۳گزارش تصویری دیدار شرکتکنندگان در کنگرهی جهانی جریانهای افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام با رهبر انقلاب منبع khamenei ir اجرا توقف ذخيره تمام تصاوير ۱۳۹۳ ۹ ۴ - ۱۴ ۳۳قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پیشتاز نفی خشونت و افراطی گری است
معاون حقوقی رییس جمهوری قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران پیشتاز نفی خشونت و افراطی گری است تهران- ایرنا- معاون امور حقوقی رییس جمهوری با گرامی داشت سالروز تصویب قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران گفت این قانون با داشتن اصول مترقی در نفی خشونت و افراطی گری پیشتاز است با پیروزی انافراطیگری و خشونت تحت نام دین محکوم است
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۱۸ شرکت کنندگان در نهمین دور گفتوگوهای دینی سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی با کلیسای واتیکان با صدور بیانیهای تاکید کردند که افراطیگری و خشونت تحت نام دین محکوم است به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا در بیانیه پایانی این دور از گفتديدار شرکتکنندگان کنگره جهانی جریانهای افراطی و تکفیری با رهبر انقلاب
ديدار شرکتکنندگان کنگره جهانی جریانهای افراطی و تکفیری با رهبر انقلاب نویسنده khamenei ir منبع جوان آنلاين تاریخ انتشار ۰۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۱۷گزارش تصویری - همایش جهانی عاری از خشونت علیه زنان در مشهد
همایش جهانی عاری از خشونت علیه زنان در مشهد عکس محسن اسماعیل زاده - ایسنا جمعه ۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۱۹-
سیاسی
پربازدیدترینها