واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: سرگذشتغمانگیز چاقترینمردجهان/تصاویر
«کیت مارتین» انگلیسی نماد «چاقترین» مرد جهان که چند روز پیش در 44 سالگی جان سپرد زندگی عجیب و پردردسری داشت که با نگاهی اجمالی داستان زندگیاش را مرور میکنیم.
آفتاب: روزنامه ایران: زندگی کیت مارتین، نوجوان 16 ساله اهل لندن پس از مرگ مادرش به یکباره دستخوش اتفاقات غیرمترقبهای شد. دیگر هیچ مسألهای برایش حائز اهمیت نبود. انزوا و افسردگی روحی لحظهای آرامش نمیگذاشت. در چنین وضعیتی اشتهایی کاذب همه وجودش را فرا گرفته بود و لحظهای از خوردن باز نمیماند. این روحیه جدید تغذیه طی سالهای متوالی بلای جانش شد و افزایش وزن و حجم بدن با دشواریهای فراوان دیگر سراغش آمدند.
طبق گفته پزشکان انگلیسی، مارتین روزانه 20 هزار کالری مواد غذایی مصرف میکرد که برابر با تغذیه 10 مرد قویهیکل بود. ادامه این روند زندگی را برایش دشوار و رنج بار میکرد و افزایش وزن تا 444 کیلوگرم، دیگر مجالی برای تحرک برایش باقی نگذاشت. مارتین که سنش از مرز 40 سالگی گذشته بود، با اجرای رژیمهایی سخت تلاش کرد تا به زندگی عادی بازگردد. بر همین اساس مجبور شد تا میزان مصرف غذایش را به روزانه تا یک هزار و 500 کالری کاهش دهد. پس از انتقال وی با خودرویی ویژه به بیمارستان، پزشکان با عملهای جراحی مختلف سه چهارم از حجم معدهاش را برداشتند تا روند کاهش وزن با سرعت بیشتری اجرا شود.
شش تخممرغ نیمرو برای صبحانه، به همراه مصرف یک پیتزا هنگام نیمروز با کباب و میوهجات برای شام طبق نظر پزشکان برای مارتین تجویز شد. 3.5 لیتر قهوه و دو لیتر نوشیدنی سرد نیز روزانه برایش در نظر گرفته شده بود. «کسوا منر» پزشک و جراح از بیمارستان «هومرتون» لندن میگوید: مارتین، مانند بسیاری از مردم قربانی احساسات عاطفی شدید شده بود.
مارتین داستان زندگیاش را در وبسایت خود منتشر کرده است. افسردگی شدید به دلیل مرگ مادر، به همراه اضطراب و تنشهای روحی به این مرد جوان روی آورده بود و به علت افزایش شدید وزن قادر به بیرون رفتن از اتاقش نبود. تماشای تلویزیون، خوردن شکلات و بیسکوئیت همراه بازیهای کامپیوتری هم نتوانسته غم دیرپای مرگ مادرش را از بین ببرد. وی در بخشی از داستان زندگیاش میگوید: برای کاستن از شدت رنجهایم، به خوردن پناه بردم. همیشه غمگین بودم، از حضور در مکانها و محافل عمومی وحشت داشتم و معتقد بودم که هیچگاه درمان نخواهم شد.
با وجود تلاشهای شبانهروزی «شارون و تینا» خواهران مارتین و پرستاران در کاهش وزن وی به 370 کیلوگرم باز هم عرصه زندگی روی خوش به او نشان نداد. دیابت، چاقی مفرط، فشار خون به همراه بیتحرکی روزانه، جسم چاقترین مرد جهان را هدف حملههای شدید قرار میداد و جراحیهای مختلف نیز نتوانست روال عادی زندگی را برایش فراهم آورد. شبکه پنج تلویزیون لندن با نمایش برنامهای مستند، جراحی و زندگی روزانه مارتین را به تصویر کشید تا مقامهای وزارت بهداشت و سایر مسئولان گوشهای از رنجهایش را درک کنند. در واقع خود مارتین طبق اعتراف خویش در برنامهای زنده عامل اصلی این بیماری را عملکرد نادرستش در واکنش به حادثهای تلخ و عاطفی عنوان کرد. مارتین 4 ماه در بیمارستان بستری شد تا جراحیهای مداوم وزنش را به 247 کیلوگرم کاهش دهد اما دیابت از یک سو و فشارخون بالا از سوی دیگر تهدیدی جدی برایش بود.
سرانجام مارتین در سن 44 سالگی بر اثر عوارض عملهای مختلف جراحی، ناتوانی عملکرد مناسب قلب و افزایش چربیها و فشارخون، شنبه 15 آذرماه جاری درگذشت.
تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۸:۳۰
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 62]