تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
سیگنال در ترید چیست؟ بررسی انواع سیگنال در ترید
بهترین هدیه تولد برای متولدین زمستان: هدیههای کاربردی برای روزهای سرد
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1834336121
اصول رفتار با جوانان محصل
واضح آرشیو وب فارسی:دکتر سلام:
برای برقراری ارتباط صحیح و مناسب میان والدین و فرزندان، به راهکارها و مهارت هایی نیازمندیم. از همین روی، ضروری است نیازهای فرزندان را شناسایی کنیم .
هرچند در این دوران، آنها برخلاف دورههای قبل بشدت به استقلال نیز نیازمندند، با این حال، در این دوره هم، والدین به جای آنکه دقیقا به فرزندشان بگویند که چه کار باید بکند یا اینکه ناجی آنها باشند باید به عنوان راهنما و مشاور به فرزندشان کمک کنند تا تصمیمگیریهای بهتری داشته باشد.
دکتر «ربابه نوری» عضو هیئت علمی دانشگاه خوارزمی در کتاب «خانواده و دانشجو» نکاتی را درباره مهارتهای ارتباطی والدین با فرزندان دانشجویشان مطرح کرده است که در ادامه خواهید خواند. طبیعی بودن داشتن اختلاف نظر با دانشجو همان طور که دانشجویان به زندگی دانشجویی ادامه میدهند و مستقلتر میشوند ممکن است نظرات، دیدگاهها، عقاید یا سلیقههای متفاوتی پیدا کنند. این موضوع در زندگی دانشجویی طبیعی است؛ زیرا آنها در سفر مهمی برای کشف خود و جهان اطراف هستند.
شما به عنوان والدین باید وجود اختلافها را بپذیرید. اجازه دهید که فرزندان دانشجوی شما نظرات متفاوتی داشته باشند. وجود اختلاف در بعضی از دیدگاهها، بدین معنی نیست که آنها شما را قبول ندارند. مهم است که بتوانید در کنار اختلافها به گونهای زندگی کنید که روابط شما تخریب نشود و در مقابل نظرات متفاوت فرزندانتان جبهه نگیرید.
ارتباط بیشتر و بیشتر با دانشجو اگر چه دوران دانشجویی، دوران استقلال و روی پای خود ایستادن است، ولی دانشجویان نیاز دارند که بدانند والدین آنها در دسترسشان هستند و چه در لحظههای شاد زندگی و چه هنگامی که در بحرانها قرار دارند، میتوانند با آنها صحبت کنند. سعی کنید به صورتهای مختلفی با دانشجو ارتباط داشته باشید.
اگر فرزند شما در شهر خودتان به دانشگاه میرود در ساعتهای مختلفی طی هفته یا روز که وقتش آزاد است با یکدیگر صحبت کنید، برای فعالیتهای مشترکی مانند پیاده روی، خرید یا گردش برنامه ریزی کنید. اگر هم در شهر خودتان نیست به صورت تلفنی با او در ارتباط باشید و از احوالش بیخبر نمانید.
قیچی کنندههای ارتباط با دانشجو گاهی اوقات والدین به جای ارتباط مناسب با فرزندان خود از روشهایی استفاده میکنند که به شدت به رابطه آنها با فرزندانشان صدمه میزند از جمله نصیحت، کنترل، بازجویی، چک کردن و وارسی لوازم دانشجویان به صورت پنهانی، گوش دادن به مکالمههای تلفنی آنان، از دوستان اطلاعات بیرون کشیدن، سرزنش و مقایسه کردن دانشجویان با همسالان دیگر. این روشها فقط به رابطه شما با فرزندانتان لطمه میزند. شما باید سعی کنید آنها را به درستی بفهمید و درک کنید.
توجه به نیازهای عاطفی دانشجو افرادی در دانشگاه بسیار موفق عمل میکنند که علاوه بر تحصیل، از سلامت روانی بالایی نیز برخوردار باشند. بنابراین بسیار مهم است که والدین علاوه بر وضعیت تحصیلی دانشجو، نگاه دقیقی به سلامت روان او نیز داشته باشند.
فرزندان به عشق، محبت، توجه و علاقه والدین خود بسیار نیازمندند. برخلاف تصور عموم این احتیاج در زمان دانشجویی نسبت به دوره نوجوانی کمتر نیست.
نکته بسیار مهم دیگر آنکه فقط کافی نیست که این احساسات در قلب شما باشد بلکه بسیار مهم است که به زبان ساده، روشن و کوتاه بیان شود. تکرار مرتب چنین احساسات مثبتی میتواند رابطه والدین و فرزندان را قویتر و غنیتر سازد.
درک نگرانیهای دانشجو مشکلات و احساسات آنها را دست کم نگیرید. البته دانشجو، زمانی نگرانیهای خود را با شما مطرح میکند که از توانایی و ظرفیت بالای شما در برخورد با مسائل و مشکلات آگاه باشد؛ به عنوان مثال اگر دانشجو از شرایط دانشگاهی خود رنج میبرد و انتقاد یا بیتابی میکند، مسلما سرزنش کردن، کوچک جلوه دادن مشکلات و نهیب زدن به او تاثیر بسیار منفی بر جای خواهد گذاشت. برعکس اگر او را دلداری دهید، آن وقت بیشتر برای وی سودمند خواهید بود.
کمک به هویتیابی دانشجو دانشجو را همان طور که هست بپذیرید. ممکن است شخصا از رشته تحصیلیاش یا دانشگاه محل تحصیلاش راضی نباشید و انتظارات بالاتری از فرزندتان داشته باشید، ولی به خاطر بسپارید که فرزند شما در هر رشته تحصیلی و هر دانشگاهی که درس بخواند، در هر حال فرزند شماست و به حمایت شما احتیاج دارد. وجود شما در کنار فرزندتان به او کمک میکند تا بتواند بهتر با شرایط سازگار شود.
نارضایتی شما تنها نتیجهای که خواهد داد، شکست و ناکامی دانشجو است. بنابراین او را همان طور که هست بپذیرید نه آن طور که شما میخواهید باشد.
بیان نگرانیها به دانشجو شما به عنوان والدین حق دارید که از دانشجویتان درباره مسائل درسی، فعالیتهای تفریحی و معاشرتهایش سوال کنید. معمولا والدین نگرانیهای زیادی درباره سلامت، موفقیت و آینده فرزندان خود دارند.
نگرانیهای خود را به صورت کوتاه، روشن و مشخص به فرزندان خود بیان کنید. مراقب باشید که بیان نگرانیهای شما، به سخنرانی و نصیحت تبدیل نشود. فقط از آنان بخواهید که از خود محافظت و مراقبت کنند.
برقراری تعادل بین دخالت و ارتباط با دانشجو همان طور که یکی از هنرهای اساسی زندگی، تعادل در امور است در ارتباط با فرزندان دانشجو نیز این موضوع صدق میکند. ارتباط نباید در حدی باشد که فرزند احساس کند، والدین در امور شخصی او دخالت میکنند.
از سوی دیگر بعضی از والدین گاهی آن قدر از فرزند خود دور میشوند که حتی زمانی که او بارها مشروط شده است نیز از این موضوع بیاطلاع میمانند.
بیان انتظارات واقع بینانه از دانشجو والدین در مقابل خدمات و امکاناتی که در اختیار فرزندان خود میگذارند، انتظاراتی نیز از آنها دارند. گاهی اوقات والدین به خوبی انتظاراتی را که از فرزندان خود دارند نمیشناسند یا گاهی اوقات فکر میکنند که اصلا نباید انتظاراتی از آنها داشته باشند و گاهی نیز این انتظارات، بیان نمیشود و اگر هم بیان شود، ممکن است شکل منت، به خود بگیرد. به همین دلیل، بسیار عالی است که انتظارات خود را مشخص کنید و سپس به صورت مشخص و شفاف به فرزندان دانشجویتان بیان کنید.
کمک به استقلال دانشجو شما به عنوان پدر و مادر باید به فرزندتان کمک کنید تا بتواند روی پای خود بایستد. موفقیت در زندگی وابسته به تصمیمهای فرد است. هرچه تصمیمهای فرد صحیحتر و درستتر باشد در زندگی خود موفقتر است. حتی اگر فرزند دانشجویتان از شما خواست تا برایش تصمیم بگیرید، به او بگویید که این زندگی او است و هیچ فردی بهتر از او نمیتواند برای آن تصمیم بگیرد و نظرات شما جنبه مشورتی دارد. به او اطمینان دهید که کنارش هستید، ولی نهایتا او است که باید تصمیم بگیرد. اجازه دهید تا از عقل و قضاوت خود استفاده کند. به فرزندتان کمک کنید تا بتواند پیامد و نتیجه کارهای خود را ارزیابی کند. مهمتر از همه اینکه بتواند مسئولیت خود را در مقابل تصمیمهایی که میگیرد بپذیرد.
17 آذر 1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: دکتر سلام]
[مشاهده در: www.hidoctor.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 46]
صفحات پیشنهادی
پرخوری شبانه و مشکل چاقی که جوانان ایرانی را گرفتار خود کرده
پرخوری شبانه و مشکل چاقی که جوانان ایرانی را گرفتار خود کرده جامعه > سلامت - شفقنا نوشت لباس های قدیمی ات اندازه ات نمی شود وقتی برای خرید لباس جدید به بازار می روی و طبق سایز گذشته ات لباس می پوشی متوجه می شوی دکمه های لباس به زور هم بسته نمی شود هرچه می خوری سیعسگری: رفتار فرهادی گویای تدبیر و پرهیز از افراط و تفریط است/ راه درست اصولگرایی، اصلاح طلبانه است
عسگری رفتار فرهادی گویای تدبیر و پرهیز از افراط و تفریط است راه درست اصولگرایی اصلاح طلبانه است معاون پارلمانی دانشگاه آزاد اسلامی با یادآوری فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی در سفر به کرمان که فرمودند راه درست اصولگرایی اصلاح طلبانه است گفت به طور قطع یکی از چهره های عملگرمعاون جوانان وزارت ورزش و جوانان: کمک به افراد نیازمند باعث شادکامی در زندگی میشود
معاون جوانان وزارت ورزش و جوانان کمک به افراد نیازمند باعث شادکامی در زندگی میشودمعاون جوانان وزارت ورزش و جوانان گفت روانشناسی مدرن اثبات کرده است سلامت روان و زندگی بهتر برای یاریدهندگان افراد مددجو بیش از کسانی است که این اقدام نوع دوستانه را انجام نمیدهند به گزارش خبرنگاهشدار نسبت به شیب ایدز در کشور/ سهم رفتارهای جنسی در مبتلایان -
هشدار نسبت به شیب ایدز در کشور سهم رفتارهای جنسی در مبتلایان شناسهی خبر 2432061 تاریخ مخابره شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۲۷ جامعه > بهداشت و سلامت معاون بهداشت وزارت بهداشت گفت در حال حاضر 34 درصد موارد ابتلا به ایدز از طریق انتقال جنسی است و اگر به این مسئله نپردازیم شیب منحناورژانس فارسان مادرباردار گرفتار در برف را نجات داد
اورژانس فارسان مادرباردار گرفتار در برف را نجات داد شهرکرد - ایرنا - مدیرمرکز فوریت های پزشکی چهارمحال وبختیاری گفت تکنسین های اورژانس 115شهرستان فارسان یک مادر باردار گرفتار شده در برف را نجات داده و به بیمارستان رساندند فرامرز شاهین روز چهارشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا ابی انگیزگی جوانان برای ازدواج
مسئله بالا رفتن سن ازدواج و تمایل به زندگی مجردی در جوانان امروزه معزل نگران کننده ای در جامعه است وارد شدن دختران و پسران به سن تجرد قطعا علتهای متعددی می تواند داشته باشد یک جمعیت شناس با بیان اینکه تأخیر در ازدواج یکی از عوامل مرتبط با کاهش موالید در ایران است نقش موارد دیگرهمایش سلامت اخلاقی و رفتاری کودک و نوجوان برگزار می شود
همایش سلامت اخلاقی و رفتاری کودک و نوجوان برگزار می شود تهران- ایرنا- همایش سلامت اخلاقی و رفتاری کودک و نوجوان با هدف تامین سلامت اجتماعی کودکان و نوجوانان در خانواده مدرسه و اجتماع 18 آذرماه در تهران برگزار می شود به گزارش گروه علمی ایرنا دکتر دلبر نیروشک دبیر علمی این هماساماندهی اصولی پسماندهای عفونی مطالبه جامعه پزشکی از مدیریت شهری است
رییس نظام پزشکی استان مرکزی ساماندهی اصولی پسماندهای عفونی مطالبه جامعه پزشکی از مدیریت شهری است اراک - ایرنا - رییس نظام پزشکی استان مرکزی گفت ساماندهی اصولی پسماندهای عفونی مطالبه به حق جامعه پزشکی از مدیریت شهری است دکتر بابک عدلی روز چهارشنبه در گفت و گو با ایرنا افزود درمطالعات احداث نخستین مرکزترک اعتیاد نوجوانان کشوردراراک پایان یافت
مطالعات احداث نخستین مرکزترک اعتیاد نوجوانان کشوردراراک پایان یافت اراک-ایرنا-معاون امور پیشگیری سازمان بهزیستی مرکزی گفت طرح مطالعاتی راه اندازی نخستین مرکز ترک اعتیاد نوجوانان کشور در اراک پایان یافت کیانوش امینی روز سه شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود این طرح در راستای ایمعاون آموزش و پژوهش سازمان جوانان هلال احمر خبر داد استفاده از تجربیات آلمان برای کاهش تصادفات/سایت سفر سالم ا
معاون آموزش و پژوهش سازمان جوانان هلال احمر خبر داداستفاده از تجربیات آلمان برای کاهش تصادفات سایت سفر سالم ایجاد شدمعاون آموزش و پژوهش سازمان جوانان هلال احمر از راه اندازی سایت سفر سالم برای کاهش تصادفات و گفت برای کاهش تصادفات فرستادهای به آلمان داشتیم تا از تجربیات این کشورهمایش سلامت اخلاقی و رفتاری کودک و نوجوان در تهران برگزار می شود
همایش سلامت اخلاقی و رفتاری کودک و نوجوان در تهران برگزار می شودهمایش سلامت اخلاقی و رفتاری کودک و نوجوان با هدف تأمین سلامت اجتماعی کودکان و نوجوانان در خانواده مدرسه و اجتماع در تهران برگزار میشود به گزارش خبرگزاری فارس همایش سلامت اخلاقی و رفتاری کودک و نوجوان با هدف تأممدیران کهگیلویه و بویراحمد در طرح تکریم جوانان نیازمند مشارکت کنند
مدیران کهگیلویه و بویراحمد در طرح تکریم جوانان نیازمند مشارکت کنند یاسوج - ایرنا - معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان کهگیلویه و بویراحمد گفت مدیران اجرایی خیرین و قشرهای مختلف مردم این استان بیش از پیش در طرح تکریم جوانان نیازمند در آستانه ازدواج و خانواده های جامدادرسانی به ۲۵۰ گرفتار در سیل و آبگرفتگی مازندران/تخلیه آب از ۲۰ واحد مسکونی
امدادرسانی به ۲۵۰ گرفتار در سیل و آبگرفتگی مازندران تخلیه آب از ۲۰ واحد مسکونیسخنگوی سازمان امداد و نجات با اشاره به آبگرفتگی و وزش شدید باد روز گذشته در استان مازندران گفت ۲۵۰ نفر از اهالی منطقه که دچار سیل زدگی شده بودند نجات داده شدند حسین درخشان در گفتو با خبرنگار اجتمامعاون بهداشتی وزیر بهداشت: شیوع ایدز در معتادان تزریقی و زنان با رفتار جنسی پرخطر، بحرانی است
معاون بهداشتی وزیر بهداشت شیوع ایدز در معتادان تزریقی و زنان با رفتار جنسی پرخطر بحرانی استمعاون بهداشتی وزیر بهداشت گفت اگر شیوع ایدز در یک جامعه به 5 درصد برسد آن جامعه بحرانی است شیوع ایدز در جمعیت 15 تا 60 ساله کشور 15 صدم درصد است اما در بین معتادان تزریقی 15 درصد و در زبلوغ زودرس در نوجوانان و خطر افسردگی
چهارشنبه ۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۵۳ نتایج یک مطالعه جدید نشان داد بلوغ زودرس در نوجوانان خطر ابتلا به افسردگی را در آنها افزایش میدهد به گزارش سرویس سلامت خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا بلوغ زودرس با فاکتورهای متعدد مرتبط با افسردگی از قبیل سطح بالای اضطراب ارتباط دارد همچنین بلوغرییس سازمان جوانان هلال احمر: 27پایگاه سلامت زائران حسینی در خوزستان برپاشد
رییس سازمان جوانان هلال احمر 27پایگاه سلامت زائران حسینی در خوزستان برپاشد اهواز - ایرنا - رییس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر گفت 43 پایگاه سلامت زائران حسینی در مرزهای جنوب غرب و غرب کشور توسط این سازمان برپا شده که 27 پایگاه آن در خوزستان است به گزارش ایرنا از سازمان جواناندو مرکز مشاوره زنان دارای رفتارهای پرخطر در اصفهان فعال است
دو مرکز مشاوره زنان دارای رفتارهای پرخطر در اصفهان فعال است اصفهان- ایرنا- کارشناس مسئول برنامه های ایدز مرکز بهداشت استان اصفهان گفت دو مرکز مشاوره برای زنان آسیب پذیر و دارای رفتارهای پرخطر بمنظور پیشگیری از شیوع ایدز از طریق جنسی در کلان شهر اصفهان فعال است به گزارش ایرنا د-
پزشکی و سلامت
پربازدیدترینها