تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 4 فروردین 1404    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):ای على! عقل چيزى است كه با آن بهشت و خشنودى خداوند رحمان به دست مى‏آيد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

خرید پرینتر سه بعدی

سایبان ماشین

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

تعمیرات مک بوک

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

خرید از چین

خرید از چین

خرید محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

خودارزیابی چیست

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

خرید یوسی

مهاجرت به استرالیا

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

خرید عسل

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

سررسید 1404

قفسه فروشگاهی

چراغ خطی

ابزارهای هوش مصنوعی

آموزش مکالمه عربی

اینتیتر

استابلایزر

خرید لباس

7 little words daily answers

7 little words daily answers

7 little words daily answers

گوشی موبایل اقساطی

ماساژور تفنگی

قیمت ساندویچ پانل

مجوز آژانس مسافرتی

پنجره دوجداره

خرید رنگ نمای ساختمان

ناب مووی

خرید عطر

قرص اسلیم پلاس

nyt mini crossword answers

مشاوره تبلیغاتی رایگان

دانلود فیلم

قیمت ایکس باکس

نمایندگی دوو تهران

مهد کودک

پخش زنده شبکه ورزش

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1869288394




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

احتمال بروز ترومای دستگاه ادراری با شکستگی لگن


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: رییس کنگره آسیایی اورولوژی احتمال بروز ترومای دستگاه ادراری با شکستگی لگن کیش – ایرنا – رییس دوازدهمین کنگره آسیایی اورولوژی گفت : تعداد زیادی از مبتلایان شکستگی در ناحیه لگن به ترومای دستگاه ادراری و مثانه نیز دچار می شوند.


به گزارش روز دوشنبه خبرنگار اعزامی گروه اجتماعی ایرنا به کیش، دکتر « سید جلیل حسینی » در حاشیه کنگره آسیایی اورولوژی به خبرنگار ایرنا گفت : در زمان حاضر شیوع تروما در کشور ما زیاد است و سالیانه حدود 300 هزار تن به علت تروما در بیمارستان ها بستری می شوند که موارد شکستگی لگن ، 10 درصد این بیماران را تشکیل می دهد.
تروما(trauma) در دانش پزشکی به هر نوع ضربه، جراحت، شوک٬ آسیب و حادثه وارد شده بر بدن انسان گفته می شود با این شرط که از خارج به بدن وارد شود و عامل درونی یا بیماری در بدن علت ایجاد آسیب نباشد.
گفته می شود که زمانی که شکستگی لگن رخ می دهد ممکن است دستگاه ادراری و مثانه نیز از جای خود کنده شود.

** حد متوسط برای ایران در شیوع سرطان پروستات
رییس انجمن اورولوژی آسیا در رابطه با شیوع پروستات در ایران گفت : شیوع این سرطان در کشور در حد متوسط است . به عبارت دیگر به ازای هر یکصد هزار تن جمعیت کشور ، 10 تن به این سرطان مبتلا می شوند.
وی گفت: کشورهای اسکاندیناوی بالاترین شیوع سرطان پروستات را دارند به گونه ای که به ازای هر یکصد هزار تن ، 40 تن در این کشور به این سرطان مبتلا می شوند.
این استاد دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: سرطان پروستات در کشورهای آسیایی به ویژه در ژاپن یا چین ، سه مبتلا به ازای هر یکصد هزار تن است.
این اورولوژیست به مردان دارای سابقه سرطان پروستات در خانواده تاکید کرد که از سن 40 سالگی به بعد سالی یک بار و از 45 سالگی به بعد نیز هر دو و یا سه سال یک بار آزمایش لازم را انجام دهند.
وی به هفته سلامت مردان – هفته اول اسفند هر سال - اشاره کرد و گفت: اجرای این طرح برای سلامت مردان نه تنها نگرش مردان که نگرش زنان را نسبت به بیماری های اورولوژی افزایش داده است و زنان نیز متوجه شده اند که بیماری های یاد شده ، خانواده را تحت الشعاع خود قرار می دهد.
وی در خصوص وضعیت رشته اورولوژی در ایران گفت : این رشته پزشکی در تمام شاخه های هفت گانه اش در ایران از جمله اورولوژی مردان ، اورولوژی کودکان ، اورولورژی زنان ، پیوند کلیه و ترمیمی دارای پزشکان سرآمدی است که از عهده بیماری های پیچیده اورولوژی به خوبی بر آمده اند .
این عضو هیات مدیره انجمن اورولوژی ایران در خصوص نبود آمار برای انواع بیماری های اورولوژی در کشور نیز گفت: انجمن اورولوژی ایران آمادگی تهیه نرم افزار برای ثبت انواع بیماری های یاد شده را دارد به گونه ای که می توان این نرم افزار را به تمام متخصصان اورولورژی ارایه داد تا آنها موارد مراجعه به مطب هایشان را در این نرم افزار به ثبت برسانند.
حسینی در عین حال اظهارداشت : نصب چنین نرم افزاری و ثبت موارد متعدد بیماری های اورولوژی به زیر ساخت های مطمئنی نیاز دارد که با تغییر دولت ها تغییر نکنند.
کنگره آسیایی اورولوژی که از روز 14 آذر ماه جاری در جزیره کیش برگزار شده است تا 18 آذر به کار خود ادامه می دهد.
اجتمام(3)**1776**1436


17/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن