پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849563420
باید با فساد مبارزه کنیم و به هیچکس رحم نکنیم
واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: باید با فساد مبارزه کنیم و به هیچکس رحم نکنیم
رئیس جمهوری با بیان اینکه متاسفانه در جامعه ما فساد وجود دارد، گفت: همزمان که با تورم، رکود و بیکاری مبارزه می کنیم باید با فساد نیز مبارزه و برای کاهش آن تلاش کنیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر روحانی امروز (دوشنبه) در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با بیان اینکه انحصار عامل فساد است، افزود: خواست عمومی مردم، برخورد قاطع، عملی و بدون ملاحظه با فساد است.
رئیس جمهور در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی، با گرامیداشت ایام اربعین حسینی (ع) گفت: امام حسین (ع) مظهر ایستادگی در برابر انواع ظلمها و فسادها بود و جان عزیزش، فرزندانش و یارانش را در این راه مقدس فدا کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه موضوع این گردهمایی و نشست یکی از مهمترین اهداف و موضوعات مربوط به اصل انقلاب است افزود: خودمان در اظهاراتمان در طول نهضت اسلامی از رژیم گذشته به عنوان رژیم فاسد پهلوی یاد میکردیم.
آقای روحانی گفت: مردم انقلاب کردند برای اینکه کشور از فساد پاکسازی شود و هیچ مفسدی بر صندلی حکومت و ریاست تکیه نزند، اگر خدای ناکرده در مبارزه با فساد ناتوان باشیم به مفهوم ضعف انقلاب اسلامی و ناتوانی انقلاب و دست نیافتن به یکی از اهداف مهم انقلاب اسلامی است.
وی افزود: موضوع فساد از دیدگاه مردم این است که یا مسئولان میدانند و در برابر فساد نمی ایستند، پس خود آلودهاند، پس انقلاب زیر سؤال است، یا آنکه نمیدانند و ناتوانند در مبارزه، پس دولت اسلامی دولتی ناکارآمد است.
رئیس جمهور گفت : چه فاسد بودن و چه ناکارآمد بودن نظام که یکی از این دو ، مورد قضاوت مردم است به معنای آن است که به مهم ترین اهداف انقلاب دست نیافته ایم .
آقای روحانی در همایش ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد افزود : مبارزه با فساد و ریشه کنی آن ، آرمانی همچون استقلال ، مبارزه با استعمار و استبداد و ایجاد حاکمیت ملی است و آن را باید در ردیف اینها بشماریم .
رئیس جمهور افزود : اینکه امام بزرگوار ما آن همه در زمینه مبارزه با فساد و تباهی در بخش های مختلف سخن می گفت و فرمان می داد و تاکید می کرد و اینکه مقام معظم رهبری مسئله فساد را در کنار فقر و تبعیض قرار داده و خواسته اند که جامعه ما از فقر و فساد وتبعیض مبرا باشد به معنای اهمیت این هدف مهم برای همه مسئولان است .
آقای روحانی گفت : امروز در دولت یازدهم هدف اولیه ما این است که کشور از لحاظ اقتصادی ، فرهنگی ، اجتماعی و از لحاظ سیاسی از معضلات و مشکلاتی که در سالهای گذشته با آن مواجه بوده رهانیده شود .
وی ادامه داد : اگر در سالهای گذشته مردم از تورم بالای 40 درصد در فشار بودند و اگر کشور دارای رشدی نبود و یا حتی رشد منهای 9 درصد در ضمن دو سال داشت و اگر بیکاری و عدم اشتغال مشکل روشن همه خانواده ها و اگر ارتباطات ما با جهان دچار اختلال بود و اگر مسائل اجتماعی ما نگران کننده بود ، مردم در حماسه سیاسی 24 خرداد شرکت کردند تا دولتی کار را آغاز کند که بتواند این معضلات را حل و فصل کند .
دکتر روحانی گفت : برای چه مردم به صحنه انتخابات آمدند؟ چرا آن شور بزرگ را آفریدند؟ و چرا به تعبیر مقام معظم رهبری که ایشان خواستار حماسه سیاسی بود آن حماسه سیاسی محقق شد؟
رئیس جمهور گفت: هدف این حرکت مردم ایجاد دولتی بود که بتواند برای مشکلات اصلی و اساسی جامعه راهحل پیدا کند.
آقای روحانی افزود: اگر دولت نتواند راه حل پیدا کند و ناتوان باشد و یا اینکه راه حل پیدا کند ولی در اجرا ناتوان باشد به معنای بیتوفیقی و ناکارآمدی این دولت است.
وی با اشاره به معیار تشخیص اضافه کرد: معیار نخست شاید تشخیص آن سخت باشد یکی رضایت خداوند است که تشخیص آن مشکل نیست ولی تبیین و لمس آن شاید برای همه جامعه خیلی آسان نباشد.
رئیس جمهور گفت: ولی دوم رضایت مردم است، همان که امیرالمؤمنین (ع) به محمد بن ابیبکر فرمودند در دوران ولایت و حکومتت چیزی را برای عموم مردم بخواه که برای خودت و خانوادهات میخواهی، اگر مردم احساس کردند فرزندان، برادران، خواهران، مادران و دختران حاکمان و مسئولان هستند، این حس اگر بود، اگر مردم دیدند رئیس جمهور یا رؤسای دیگر، وزرا و مقامات، مسئولان، قضات، نمایندگان مجلس و همه در هر ردهای هستند آنچه را برای بچههای خود میخواهند برای مردم هم میخواهند اگر اینچنین شد، رضایت عمومی مردم حاصل می شود.
رئیس جمهور گفت : مگر امکان دارد در جامعه ای فساد باشد، کار اداری با رشوه حل و فصل شود ، طبقات ساختمان با رشوه مرتفع تر شود، جنگل و مراتع به عنوان منابع ملی کشور مورد دست اندازی قرار گیرد و آنچه به عنوان مزایده و مناقصه مطرح شود پشت پرده داشته باشد، آیا مردم از این حکومت و دولت راضی اند؟ برای چه راضی باشند ؟
آقای روحانی در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد افزود : ما باید همه توان خود را در این زمینه به کار گیریم ، اینکه رهبری در ذیل نامه مربوط به همین سمینار خواستار تصمیمی قاطع ، عملی و بدون ملاحظه کاری برای مبارزه با فساد شده اند ، در واقع این خواسته عموم مردم است.
رئیس جمهور خاطرنشان کرد: اگر ما می خواهیم مشکلات را حل کنیم و کشور در ریل درست قرار گیرد باید با فساد مبارزه کنیم و در این راه ملاحظه هیچ کس را نکنیم.
وی افزود : هر کس در هر مقامی که هست اگر به اموال ، بیت المال و منابع عمومی کشور دست اندازی و کاری می کند که شکاف اجتماعی را بیشتر کند به طوری که فقیر فقیرتر و غنی غنی تر شود و اگر کاری می کند که فقر و بیکاری در جامعه بیشتر شود در برابر او باید ایستادگی و با او برخورد کرد؛ هر کس می خواهد باشد و دارای هر مقام و مسئولیتی باشد .
دکتر روحانی خاطرنشان کرد : برای ما اصل ، حکم خدا ، رضایت پروردگار ، حکم مردم و رضایت مردم است ما مشروعیت سیاسی و حقوقی خودمان را از آراء مردم به دست آورده ایم و اگر تک تک آراء مردم در پای صندوق های رای نبود ما نه مشروعیت سیاسی داشتیم و نه مشروعیت حقوقی . رئیس جمهور گفت : مشروعیت شرعی هم یک بخشی از آن مربوط به شور ، حضور و بیعت مردم است که در جای خود باید بررسی شود.
آقای روحانی افزود : اگر می خواهید در این دولت مشکلات را حل کنیم ، بدون مبارزه با فساد مشکلات ما حل نخواهد شد و در هر زمینه ای وارد شویم فساد همانند آن موریانه ای است که پایه ها را تباه و فاسد می کند و از پای در می آورد .
وی گفت : ما باید همزمان که با تورم ، رکود و بیکاری مبارزه می کنیم با فساد نیز مبارزه کنیم .
رئیس جمهور ادامه داد : متاسفانه فساد در جامعه ما هست و یک روزه نیز تمام نمی شود .
وی گفت : همه ما باید توان خود را بکار گیریم و قدم به قدم فساد را کم کنیم و کاهش دهیم واین کاهش باید به گونه ای باشد که برای مردم ملموس باشد و مردم ببینند یک اراده جدی در سطح مسئولان رده بالا و میانی کشور وجود دارد .
آقای روحانی افزود : ما امروز اهدافی مانند رونق اقتصادی ، شکستن رکود ، توانمند کردن کشور ، بالابردن قدرت ملی ، ثروت ملی ، علم و دانش در جامعه و در سطح کشورهای بالا قرار گرفتن در رقابت علمی و اقتصادی را دنبال می کنیم .
وی ادامه داد : مگر ممکن است ما بدون حضور بخش خصوصی به رونق اقتصادی برسیم و مگر با فساد ، بخش خصوصی می تواند حضور پیدا و رقابت کند؟ حالا بگذریم که در جایی انحصار وجود دارد که خود انحصار عامل فساد است .
رئیس جمهور گفت : ما باید با انحصارها مبارزه کنیم و هرچیزی که در جامعه رقابتی نباشد و منحصر و مدیریتش انحصاری باشد مشکلات دارد .
وی افزود : گاهی وقتها ممکن است کاری نتوان کرد اما باید نظارت قوی تر بر روی آن بخشی قرار داد که متاسفانه در آن انحصار وجود دارد.
رئیس جمهور گفت: باید شرایط رقابت را در همه امور فراهم کنیم و بالاتر از آن، شفافیت و دادن اطلاعات است چرا که بزرگترین فساد از رانت اطلاعاتی شروع می شود.
آقای روحانی با تأکید بر اینکه هر چه بتوانیم رابطه مردم را برای حل مسائل روزمره و مهمشان از رودررو شدن با کارمند کاهش دهیم، از فساد جلوگیری کرده ایم، افزود: صرفا نمی توان با نصیحت کردن و اینکه بگوییم رشوه نگیرید، امور را اصلاح کرد.
وی ادامه داد: البته که باید نصیحت هم کرد و اگر هم فسادی را فهمیدیم او را مجازات کنیم اما ممکن است برخی اوقات دستگاههای ناظر و مجری ما مطلع نشوند، بنابراین راهش این است که کاری کنیم از رفت و آمد مراجعهکنندگان در طبقات ادارات جلوگیری شود و رابطه مردم را در ادارات به جای 50 نفر با یک نفر برقرار کنیم ضمن آنکه نظارت بر یک نفر نیز از نظارت بر 50 نفر راحتتر و دقیقتر است و زودتر می توانیم جلو فساد را بگیریم.
رئیس دستگاه اجرایی کشور با تأکید بر ضرورت توسعه دولت الکترونیک خاطرنشان کرد: مردم نباید به مراجعه نیاز داشته باشند و تمام مکاتبات اداری مردم با ادارات باید از طریق سامانه الکترونیک قابل نظارت باشد که قابل نظارت هست، در آن صورت است که فساد کاهش پیدا می کند.
آقای روحانی افزود: باید از فناوریهای نو برای مبارزه با فساد استفاده کنیم، البته اولین قدم مبارزه ایجاد فرهنگ سالم، تدین، اعتقاد به خداوند و قیامت است اما همه جا ممکن است این کنترل درونی معنوی حضور فعال نداشته باشد، وجدان انسانها هم خیلی اوقات می تواند ناظر و قاضی خوبی باشد اما برخی اوقات هم ممکن است کارگر نباشد، بنابراین باید از فناوریهای نو استفاده کنیم و رابطه مردم را با کارمندان به حداقل برسانیم.
رئیس جمهور تأکید کرد: باید تجمیع قدرت را از بین ببریم زیرا با قدرت، فساد درست می شود.
آقای روحانی گفت: اگر تفنگ، پول، روزنامه، سایت و تبلیغات همه یک جا جمع شود حتماً فساد می آورد و شک نکنید، برای همین است که دنیا عقلش کشیده که تفکیک قوا کرده است.
وی افزود: در مجلس یک سال تمام گرفتار بودیم که عده ای می خواستند دستگاه اطلاعاتی به یک نهاد نظامی داده شود و بعد از فشار زیاد از امام (ره) سؤال کردیم که ایشان گفتند در این باره نظری ندارند و ما وزارت اطلاعات را ایجاد کردیم که کار بسیار سختی بود.
رئیس جمهور گفت: ما به این علت وزارت اطلاعات را ایجاد کرده ایم که مجلس بتواند بر آن نظارت کند و در آن وزارتخانه نیروی مسلح وجود نداشته باشد تا بتوان آن را کنترل کرد.
آقای روحانی افزود: اگر پول، تفنگ، سایت، خبرگزاری و روزنامه در یک نهاد جمع شود سلمان و ابوذر هم که باشد فاسد می شود.
رئیس جمهور با بیان اینکه اشکال در کار وجود دارد و باید مشکلات را برطرف کنیم گفت: تجمیع قدرت، فساد می آورد وگرنه چه لزومی به تشکیل دولت و قوای سه گانه بود.
وی افزود: تفکیک قوا برای این است که کنترل قدرت باشد حتی بالاترین مقام کشور یعنی رهبری که فقیه عادل است باز با نظارت قانون، مجلسی در کنار آن ایجاد شده است که بر شرایط و صفات رهبری نظارت کند و این مجلس از زمان امام (ره) تشکیل شد و امام (ره) آن را امضا کرد.
رئیس جمهور گفت: همه اینها به این علت است که اگر روی قدرتی نظارت نباشد مشکل می شود و باید بر هر قدرتی نظارتی باشد تا فساد ایجاد نشود.
رئیس جمهور گفت : معنای فساد بسیار گسترده است و در یک معنا اگر خدای ناکرده ما اولویت ها را عوض کنیم این به معنی فساد است .
آقای روحانی افزود : ما اگر به جای جاده که اولویت آنجاست ، سد بسازیم که اولویت آنجا نیست این به معنای فساد است .
وی اضافه کرد: اگر ما در تخصیص منابع هم عادلانه نباشیم این یعنی فساد ، البته همه می دانیم که در قانون اساسی دستگاه های ناظری هست که شامل بازرسی کل کشور ، دیوان عدالت و دیوان محاسبات است این ها همه برای این است که نظارت ها دقیق باشد و در نهایت قوه قضاییه ، تخلف های قانونی در امور اداری را بررسی می کند .
رئیس جمهور گفت: ما باید اهم و فالاهم کنیم چون بر همه چیز توان نظارت نداریم و اولویت بندی اصل نظارت است .
دکتر روحانی افزود: بخش بزرگی از پرونده هایی که می آید ممکن است در زمینه انواع فساد ها باشد و ما باید انواع فسادها را دسته بندی کنیم .
رئیس جمهور گفت: ادامه، گسترش و تعمیق فساد به معنای در خطر انداختن اصل انقلاب و نظام است.
آقای روحانی افزود: هدف اصلی بازدارندگی است تا دیگران بدانند که راه ناصواب پایانش کجا خواهد بود.
وی گفت: اگر در کشوری قبح رشوه، دزدی و فساد از بین برود باید به خدا پناه برد.
آقای روحانی افزود: آنجا که قبح شکسته شود به جایی می رسد که حکم و راه خدا و راه حق انکار می شود و زیر پا گذاشته خواهد شد و قانون و آیه شریفه قرآن نیز مورد استهزا قرار می گیرد.
رئیس جمهور گفت: می ترسم به مرزی رسیده باشیم که قبح فساد شکسته باشد چرا که گزارشهایی مبنی بر این گونه مسائل همچون زیرمیزی که الآن روی میزی نام گرفته است شنیده می شود.
وی با طرح این سؤال که اگر مسئله زیرمیزی به روی میزی تبدیل شده باشد چه باید کرد و آیا باید در برابر فساد عقبنشینی کنیم گفت: اینکه به معنای زیر پا گذاشتن بالاترین وظیفه یعنی امر به معروف و نهی از منکر و از دست دادن نظام و انقلاب است.
آقای روحانی افزود: شاید فکر کنیم که این تعبیرم تند باشد اما بدانید ادامه و گسترش و تعمیق فساد به معنای در خطر انداختن اصل انقلاب و نظام است.
رئیس جمهور گفت: مردم که نوکر اسم جمهوری اسلامی ایران نیستند، مردم نوکر اسلامند، نوکر جمهوریتند و نوکرآراء عمومیاند.
آقای روحانی افزود: مردم می خواهند هم جمهوریت اجرا شود یعنی اراده مردم، و هم اسلام اجرا شود یعنی فرمان خداوند، آن وقت جمهوری اسلامی مقدس مورد احترام همه مردم، بزرگان و شخص ولی عصر(عج) می شود.
وی اضافه کرد: جایی که رضای عامه و خواست مردم و اجرای حکم خدا و فرمان خدا باشد و این را ما باید انجام دهیم و باید ایستادگی کنیم.
رئیس جمهور با بیان اینکه امروز باید کمربندها را سفتتر و محکمتر ببندیم، گفت: چند ماه پیش به مناسبتی خدمت مقام معظم رهبری رسیده بودم وقتی گزارش ارائه کردم درباره مسئله مبارزه با فساد، ایشان فرمودند در این امر جدی باشید تا هر جا باشد من کمک و حمایت می کنم.
آقای روحانی افزود: خیلی مهم است وقتی رهبری معظم در این مسئله حساسند و پافشاری می کنند.
وی گفت: قوای سه گانه هم به همین نسبت پافشاری کنند و هم مردم، مردم باید به صحنه بیایند و بدانند اگر خودشان نایستند و فریاد نزنند، به صحنه نیایند و فداکاری نکنند،موفقیت ما در حد لازم و حد کافی در مبارزه با فساد نخواهد بود.
رئیس جمهور گفت : ما نظارت عامه می خواهیم ، این ولایت را بیاییم بر همدیگر اعمال کنیم ، اگر می خواهیم رحمت خدا شامل حال ما شود، بیاییم در زمینه امر به معروف و نهی از منکر کار کنیم .
آقای روحانی تصریح کرد : چرا یک رسانه تهمت می زند یعنی منکر آشکار، با آن برخورد نمی شود ؟ چرا رسانه ای قوه ای را استهزا می کند با آن برخورد نمی شود؟ چرا رسانه ای برای اهداف آینده اش یکی را بزرگ و یکی را خوار می کند با آن برخورد نمی شود؟
وی افزود : چرا وقتی عده ای به نام کار خیر و خیریه تابلو می زنند و زیر آن به فساد می پردازند با آنان برخورد نمی شود ؟
رئیس جمهور گفت : همه باید به صحنه بیاییم اول رئیس جمهور، قوه مجریه ، مقننه ، قضاییه و همه قوا و بعد مردم ، نهادهای مدنی ، روزنامه ها و تبلیغات به صحنه بیایند .
وی افزود : دستگاه اجرایی و مسئولان به تنهایی نمی توانند ، باید همه انجمن ها ، احزاب و گروهها نقش خود را ایفا کنند و همه سازمانهای مردم نهاد که این وظایف به آنان مربوط می شود به صحنه بیایند ، همه روزنامه ها، سایت ها و صدا و سیما به صحنه بیایند ، بدون رسانه و مبارزه عمومی و بدون آمدن جامعه مدنی و حضور مردم نمی توانیم به مقصد برسیم.
آقای روحانی گفت : در روایت است که امیر المومنین (ع) به بازار کوفه می آمد قدم می زد و این آیه را تلاوت می کرد : تِلْکَ الدَّارُ الْآخِرَةُ نَجْعَلُهَا لِلَّذِینَ لَا یُرِیدُونَ عُلُوًّا فِی الْأَرْضِ وَلَا فَسَادًا وَالْعَاقِبَةُ لِلْمُتَّقِینَ ؛ این را در بازار با صدای بلند می خواندند ، مگر با برتری جویی بر یکدیگر می توانیم به آن بهشت برین و سرای آخرت و رضوان خدا دست یابیم ؟
رئیس جمهور گفت : مگر با فساد و آلودگی و تباهی ، انواع فساد و تباهی و فساد اجتماعی ، اخلاقی ، مالی و اداری می توان به نتیجه رسید؟
آقای روحانی افزود : البته یک راه حل هم مقررات صحیح ، شفاف و کوتاه است ، هر چه کار مردم را طولانی کنیم در آن فساد پیش می آید .
وی ادامه داد : اگر کسی مجوزی می خواهد، اگر راه این مجوز کوتاه باشد فسادش نیز کم است و یا نیست و هر چه راه طولانی شود ، مقررات دست و پا گیر باشد ، بدانید فساد نیز از داخل آن در می آید .
رئیس جمهور گفت : همه چیز را باید شفاف کنیم و درخت حنظل فساد در تاریکی رشد می کند ، همه چیز را شفاف کنید، نور افکن ها را بیاورید و روشن کنید، حل می شود .
وی افزود : ما باید شفافیت ایجاد کنیم ، مقررات شفاف و کوتاه داشته باشیم و مجلس شورای اسلامی نیز باید هم قوانینش شفاف و مانع باشد و هم نظارتش .
دکتر روحانی گفت : از همه مهم تر قوه قضائیه که پایان راه و کار است تا بتواند دقیق و سالم و عادلانه به موضوع رسیدگی کند، خدا نکند یک وقتی فساد به این قوه برسد در این شرایط آن نمک است و "وای به وقتی که بگندد نمک" انشاء الله در آنجا هیچ وقت فساد نمی شود .
وی افزود : قضات شریف ما ، دستگاه قضایی و دستگاههای نظارتی ما همه باید به صحنه بیایند و این تعارف و شعار نیست .
رییس جمهور گفت : این همایش و امثال آن در صورتی موثر است که در پایان امروز ما به 5 راه حل روشن برسیم و به دنبال عمل برویم؛ اگر این کار را کردیم و اثر آن را سه ماه دیگر در جامعه مشاهده کردیم ، در آن صورت همایش بعدی را تشکیل و پنج راه حل دیگر می دهیم .
وی افزود : اگر خدای ناکرده این همایش نیز همانند برخی همایشهای دیگر شود و صرفا یک اجتماع و گفتگو باشد، پایانش نیز تمام می شود و راه همان و مسیر همان است آنوقت نمی توانیم به اهداف بلندی که مورد نظر ماست دست پیدا کنیم .
دکتر روحانی گفت : امیدوار هستم خداوند به همه ما برای دستیابی به این هدف مهم یعنی مبارزه با فساد توفیق دهد تا موفق باشیم و همه مسئولان و مردم و رسانه ها، جامعه مدنی ، قوای سه گانه دست به دست هم بدهیم و بتوانیم فساد را در جامعه ریشه کن کنیم .
دانلود
لینک را کپی کنید
دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
دلایل برگزاری همایش مبارزه با فساد |اخبار ایران و جهان
دلایل برگزاری همایش مبارزه با فساد رئیس دبیرخانه ستاد هماهنگی مبارزه با مفاسد اقتصادی ارزیابی میزان اجرای فرمان ۸ مادهای رهبر انقلاب در مبارزه با مفاسد اقتصادی و عزم ملی برای تحقق فرمان ایشان را یکی از اصلیترین دلایل برگزاری همایش روز دوشنبه عنوان کرد کد خبر ۴۵۵۷۷۵ تاریخ اندر مبارزه با فساد از معلول به علت باید رسید
در مبارزه با فساد از معلول به علت باید رسید تهران- ایرنا- معاون فرهنگی قوه قضاییه تاکید کرد در مبارزه با فساد باید از معلول به علت برسیم و علت اصلی مبارزه با آن را شناسایی کنیم به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا حجت الاسلام و المسلمین هادی صادقی روز دوشنبه در حاشیه همایش ملی ارروایت معاون اول دستگاه قضا از مبارزه با فساد اقتصادی و مالی/ جزئیات اختلاس 12 هزار میلیاردی چه بود؟
روایت معاون اول دستگاه قضا از مبارزه با فساد اقتصادی و مالی جزئیات اختلاس 12 هزار میلیاردی چه بود جامعه > قضایی - محسنی اژه ای در برنامه خبری شبکه دو درباره مفاسد اقتصادی بانکی و اداری سخن گفت و جزئیاتی را درباره فساد اخیرالکشف 123 هزار میلیاردی بیان کرد به گزارشهمايش ملي ارتقاي سلامت اداري و مبارزه با فساد در تهران
۱۲ آذر ۱۳۹۳ ۱۴ ۳ب ظ همايش ملي ارتقاي سلامت اداري و مبارزه با فساد در تهران همايش ملي ارتقاي سلامت اداري و مبارزه با فساد هفته آينده با حضور سران قواي سه گانه و مسوولان عاليرتبه کارشناسان فعالان بخش خصوصي اساتيد دانشگاه و حوزه و اصحاب رسانه در تهران برگزار ميشود به گزارش ختشدید نظارتها مهمترین عامل مبارزه با فساد است/ در برخورد با مفسدان نباید تسامح داشته باشیم
در حال به روز رسانی رئیس دستگاه قضا در همایش ملی ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد تشدید نظارتها مهمترین عامل مبارزه با فساد است در برخورد با مفسدان نباید تسامح داشته باشیم آیتالله آملی لاریجانی گفت قوه قضاییه در مساله فساد 3 هزار میلیاردی برخوردی صریح و قاطعانه داشت به گروحانی: باید با فساد همزمان با بیکاری و رکود مبارزه کرد/ انحصار عامل فساد است
روحانی باید با فساد همزمان با بیکاری و رکود مبارزه کرد انحصار عامل فساد است تهران-ایرنا - رییس جمهوری با بیان اینکه متاسفانه در جامعه ما فساد وجود دارد گفت همزمان که با تورم رکود و بیکاری مبارزه می کنیم باید با فساد نیز مبارزه و برای کاهش آن تلاش کنیم به گزارش خبرنگار سیاسیآملیلاریجانی: در مبارزه با فساد مردم از ما عمل میخواهند
دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۷ رییس قوه قضاییه گفت مشکل اساسی در مبارزه با فساد وجود اراده تام قوی و مستحکم در برخورد با مفاسد و پیشگیری از آنها از طرف مسئولان است به گزارش خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا آیتالله آملیلاریجانی طی سخنانی در همایش ملی ارتقای سلامتتاکید نماینده مرجعیت شیعه در عراق بر لزوم مبارزه با فساد مالی و اداری
جمعه ۷ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۲۴ نماینده مرجعیت عراق در خطبههای نماز جمعه امروز کربلا مجددا بر ضرورت پاکسازی نهادهای دولتی از فساد مالی و اداری تاکید کرد و همچنین از مردم خواست رسم شلیک هوایی در تشییع جنازه شهدا را کنار بگذارند به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاههمایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد آغاز شد
همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد آغاز شد همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد صبح امروز دوشنبه با حضور حجت الاسلام و المسلمین حسن روحانی رییس جمهوری در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی آغاز به کار کرد آفتاب به گزارش ایرنا در این همایش همچنین حجت الاسلام وکارنامه قوه قضاییه در مبارزه با فساد روشن است
آیت الله آملی لاریجانی کارنامه قوه قضاییه در مبارزه با فساد روشن است تهران - ایرنا - رییس قوه قضاییه گفت کارنامه این قوه در برخورد و مبارزه با فساد کاملا روشن است به گزارش خبرنگار ایرنا آیت الله صادق آملی لاریجانی روز دوشنبه در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد درمشروح نشست خبری وزیر دادگستری تعامل قوا در بحث مبارزه با فساد مطلوب است/ در دولت هیچ انگیزهای برای سانسور ندا
مشروح نشست خبری وزیر دادگستریتعامل قوا در بحث مبارزه با فساد مطلوب است در دولت هیچ انگیزهای برای سانسور نداریم شفافسازی جرم اسیدپاشی در دستور کار استوزیر دادگستری در نشست خبری امروز خود در رابطه با تلاش دولت برای برخورد با فساد شفافسازی جرم اسیدپاشی هشدار رئیسجمهور به مسئآلمحمد: اعمال مجازات برای مبارزه با فساد کافی نیست
یکشنبه ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۰۹ یک حقوقدان با بیان اینکه مقررات کیفری و اعمال مجازات برای مبارزه با فساد کافی نیست گفت مجازات بهتنهایی نمیتواند با این جرم مبارزه کند سیدمحمدصادق آلمحمد در گفتوگو با خبرنگار حقوقی خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا درباره علل بروز فساد در جوامع گفرئیس قوه قضاییه/۱ مبارزه عملی با فساد را در کنار تبیین مفاهیم و قوانین نباید فراموش کرد
رئیس قوه قضاییه ۱مبارزه عملی با فساد را در کنار تبیین مفاهیم و قوانین نباید فراموش کردرئیس قوه قضاییه اراده جدی و عزم جزم مسئولان بستن مبادی و مناشی فساد و عدم تسامح در نظارت و برخورد با مفسد را ۳ رکن اساسی مبارزه با فساد بیان کرد به گزارش خبرنگار قضایی خبرگزاری فارس آیتاللهجهانگیری در همایش ملی ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد سخنرانی میکند
پنجشنبه ۱۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۲۲ معاون اول رییسجمهور روز دوشنبه هفته آینده در همایش ملی ارتقاء سلامت اداری و مبارزه با فساد که با حضور روسای قوای سهگانه در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی برگزار می شود شرکت و سخنرانی خواهد کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسناچرا اقدام قاطع در مبارزه با فساد انجام نمیشود که نتیجه را مردم به صورت ملموس مشاهده کنند؟
چرا اقدام قاطع در مبارزه با فساد انجام نمیشود که نتیجه را مردم به صورت ملموس مشاهده کنند مقام معظم رهبری در پاسخ به نامه جهانگیری اعلام کردند اهتمام دستگاههای مختلف برای مبارزه با فساد تحسین آمیز است لیکن این سمینار ها و امثال آنها چه معجزه ای می کند چرا اقدام قاطع انجام نمیافزایش همکاریها در مبارزه با فساد مالی و سیاسی
سهشنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۴۶ رییس سازمان بازرسی کل کشور همکاری با چین برای مقابله با پولشویی و بازگرداندن مفسدان مالی پناهنده به کشورهای دیگر را خواستار شد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا سراج رئیس سازمان بازرسی کل کشور با قائممقام دادستانی عالی خلق چیناقدامات انجام شده در مبارزه با فساد را به مردم گزارش میدهیم
وزیر دادگستری عنوان کرد اقدامات انجام شده در مبارزه با فساد را به مردم گزارش میدهیم خبرگزاری پانا وزیر دادگستری گفت می خواهیم اقدامات انجام شده در مبارزه با فساد را به مردم گزارش دهیم که در مرحله اول اطمینان و اعتماد جایگزین تردید در افکار عمومی شود ۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ آذر ساعت 1-