تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 10 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع): بهشتى‏ها چهار نشانه دارند: روى گشاده، زبان نرم، دل مهربان و دستِ دهنده.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819477502




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

باید با فساد همزمان با بیکاری و رکود مبارزه کرد


واضح آرشیو وب فارسی:شبکه خبر: باید با فساد همزمان با بیکاری و رکود مبارزه کرد


رییس جمهوری با بیان اینکه متاسفانه در جامعه ما فساد وجود دارد، گفت: همزمان که با تورم، رکود و بیکاری مبارزه می کنیم باید با فساد نیز مبارزه و برای کاهش آن تلاش کنیم. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر، دکتر روحانی امروز (دوشنبه) در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با بیان اینکه انحصار عامل فساد است، افزود: خواست عمومی مردم، برخورد قاطع، عملی و بدون ملاحظه با فساد است.
همایش ارتقا سلامت اداری
 
رئیس جمهور در همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد در سالن اجلاس سران کشورهای اسلامی، با گرامیداشت ایام اربعین حسینی (ع) گفت: امام حسین (ع) مظهر ایستادگی در برابر انواع ظلم‌ها و فسادها بود و جان عزیزش، فرزندانش و یارانش را در این راه مقدس فدا کرد.
رئیس جمهور با بیان اینکه موضوع این گردهمایی و نشست یکی از مهم‌ترین اهداف و موضوعات مربوط به اصل انقلاب است افزود: خودمان در اظهاراتمان در طول نهضت اسلامی از رژیم گذشته  به عنوان رژیم فاسد پهلوی یاد می‌کردیم.
آقای روحانی گفت: مردم  انقلاب کردند برای اینکه کشور از فساد پاکسازی شود و هیچ مفسدی بر صندلی حکومت و ریاست تکیه نزند، اگر خدای ناکرده در مبارزه با فساد ناتوان باشیم به مفهوم  ضعف انقلاب اسلامی و ناتوانی انقلاب و دست نیافتن به یکی از اهداف مهم  انقلاب اسلامی است.
وی افزود: موضوع فساد از دیدگاه مردم این است که یا مسئولان می‌دانند و در برابر فساد نمی ایستند، پس خود آلوده‌اند، پس انقلاب زیر سؤال است، یا آنکه نمی‌دانند و ناتوانند در مبارزه، پس دولت اسلامی دولتی ناکارآمد است.
رئیس جمهور گفت : چه فاسد بودن و چه ناکارآمد بودن نظام که یکی از این دو ، مورد قضاوت مردم است به معنای آن است که به مهم ترین اهداف انقلاب دست نیافته ایم .
آقای روحانی در همایش ارتقای سلامت نظام اداری و مقابله با فساد افزود : مبارزه با فساد و ریشه کنی آن ، آرمانی همچون استقلال ، مبارزه با استعمار و استبداد و ایجاد حاکمیت ملی است و آن را باید در ردیف اینها بشماریم .
رئیس جمهور افزود : اینکه امام بزرگوار  ما  آن همه  در زمینه  مبارزه  با  فساد و تباهی در بخش های مختلف  سخن می گفت و فرمان می داد و تاکید می کرد و اینکه مقام معظم رهبری مسئله فساد را در کنار فقر و تبعیض قرار داده و خواسته اند که جامعه ما از فقر و فساد وتبعیض مبرا باشد  به معنای اهمیت این هدف مهم برای همه مسئولان است .
آقای روحانی گفت : امروز در دولت یازدهم  هدف اولیه ما این است که کشور از لحاظ اقتصادی ، فرهنگی ، اجتماعی و از لحاظ سیاسی از معضلات و مشکلاتی که در سالهای گذشته با آن مواجه بوده رهانیده شود .
وی ادامه داد : اگر در سالهای گذشته  مردم  از تورم  بالای 40 درصد در فشار بودند  و اگر کشور دارای رشدی نبود و یا حتی رشد منهای 9 درصد در ضمن دو سال داشت  و اگر بیکاری و عدم اشتغال مشکل روشن همه خانواده ها  و اگر ارتباطات ما با جهان دچار اختلال بود و اگر مسائل اجتماعی ما نگران کننده بود ، مردم در حماسه  سیاسی 24 خرداد شرکت کردند  تا دولتی کار را آغاز کند که بتواند این معضلات را حل و فصل کند .
دکتر روحانی گفت : برای چه مردم به صحنه انتخابات آمدند؟ چرا آن شور بزرگ را آفریدند؟ و چرا به تعبیر مقام معظم رهبری که ایشان خواستار حماسه سیاسی بود آن حماسه سیاسی محقق شد؟


 


دوشنبه ۱۷ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹:۵۴





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: شبکه خبر]
[مشاهده در: www.irinn.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 28]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن