واضح آرشیو وب فارسی:خبرگزاری پانا: رئیس مركز مكانیزاسیون وزارت جهاد كشاورزی مطرح کرد: نیاز به سرمایه گذاری 24 هزار میلیارد ریالی در جهت مكانیزاسیون كشاورزی خبرگزاری پانا:رئیس مركز مكانیزاسیون وزارت جهاد كشاورزی گفت:سالانه نیاز به سرمایه گذاری 24 هزار میلیارد ریالی در جهت مكانیزاسیون كشاورزی در تمامی بخشهای زراعت، باغبانی، دام، طیور و آبزیان هستیم.
۱۳۹۳ دوشنبه ۱۷ آذر ساعت 07:59
به گزارش خبرگزاری پانا، کامبیز عباسی در حاشیه همایش سراسری روسای ادارات مكانیزاسیون و معاونین بهبود تولیدات گیاهی مراكز استان های كشور در گروه صنعتی تراكتورسازی ایران در گفتگو با خبرنگاران با اعلام این خبر گفت: 8 هزار میلیارد ریال خط اعتباری دوم برای این منظور از سوی وزارت جهاد كشاورزی گشایش اعتبار شده است.
وی افزود: از نیمه دوم سال گذشته در مجموع بیش از 15هزار میلیارد ریال اعتبار بری این منظور اختصاص یافته كه از این میزان اعتبار اختصاص یافته ،مبلغ 10 هزار میلیارد ریال جذب شده است.
عباسی با اشاره به اینكه براساس برآوردهای صورت گرفته سالانه نیاز به سرمایه گذاری 24 هزار میلیارد ریالی در جهت مكانیزاسیون كشاورزی در تمامی بخشهای زراعت، باغبانی، دام، طیور و آبزیان می باشد اظهار داشت: با راه اندزی خط سوم اعتباری كه در برنامه كاری قرار دارد می توان به این حجم سرمایه گذاری دست یافت .
وی تاكید كرد: 90 تا 95 درصد اعتبار اختصاصی برای خرید ماشین آلات كشاورزی تولید داخل صرف شده و با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، حمایت از تولید داخل در دستور كار مسئولین جهاد كشاورزی قرار دارد.
این مقام مسئول در وزارت جهاد كشاورزی، تولید كنندگان ماشین آلات كشاورزی داخلی از جمله تراكتورسازی را در تامین و تولید ادوات كشاورزی مورد نیاز كشور را مطلوب ارزیابی كرد و خواستار احصاء سهم اعتبارات و توسعه ای صنعت ماشین سازی های كشاورزی به عنوان صنعت اثرگذار در امنیت غذایی و در واقع امنیت ملی كشور شد.
وی افزایش شاخص بهره وری را نیز موررد تاكید قرار داد و گفت: با توجه به محدودیت دسترسی به منابع آبی در كشور وزارت جهاد كشاورزی به دنبال تولید محصول بیشتر به ازاء آب كمتر می باشد كه این امر از طریق توسعه آبیاری تحت فشار وسامانه های نوین آبیاری، توسعه كشاورزی حفاظتی، انتقال كشت بهاره به كشت پائیزه برای استفاده از منابع و بارندگی های این فصل، توسعه كشت نشائی برای تولید كنترل شده و مواردی از این دست محقق می شود كه دراین راستا مكانیزاسیون كشاورزی هم همسو با این امر شده و به سمت مدیریت بهتر مصرف آب در بخش كشاورزی هدایت می شود.
عباسی از گندم به عنوان شاخص در این این زمینه یاد كرد و اضافه نمود: وزارت جهاد كشاورزی تولید یك كیلو گندم به ازاء یك متر مكعب آب را در صدر برنامه های افزایش شاخص بهره وری آب دارد كه این شاخص برای تمامی محصولات كشاورزی تعریف و در برنامه كاری قرار گرفته است.
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: خبرگزاری پانا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 58]