تور لحظه آخری
امروز : یکشنبه ، 8 مهر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند: قانع بودن به نادانى، حرص به دنيا، بخ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1819075820




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

توقف فعالیت هسته ای آلمان در سال 2022 |اخبار ایران و جهان


واضح آرشیو وب فارسی:تابناک: توقف فعالیت هسته ای آلمان در سال 2022
به گفته نایب رییس شرکت هسته‌ای آلمان،‌ این شرکت قصد دارد با همکاری دولت آلمان یک سازمان عمومی برای دریافت کمک‌های مالی درباره هزینه‌های نظارت بر ایمنی نیروگاه هسته‌ای تاسیس کند.
کد خبر: ۴۵۶۰۹۷
تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۹:۱۳ - 07 December 2014


به گفته نایب رییس شرکت هسته‌ای آلمان،‌ این شرکت قصد دارد با همکاری دولت آلمان یک سازمان عمومی برای دریافت کمک‌های مالی درباره هزینه‌های نظارت بر ایمنی نیروگاه هسته‌ای تاسیس کند.

به گزارش ایسنا، یک منبع آگاه در گفت‌و‌گو با خبرگزاری رویترز در این‌باره گفت:‌ شرکت هسته‌ای آلمان (E.ON) در حال مذاکره با دولت برای تعیین چگونگی برعهده گرفتن مسوولیت‌های طرحی است که دولت آلمان مدتی پس از بروز فاجعه هسته‌ای فوکوشیما در مارس 2011 تصویب کرد که بر طبق آن آلمان باید تا سال 2022 همه فعالیت‌های هسته‌ای خود را متوقف کرده و برای جایگزین کردن انرژی مورد نیاز به دنبال روش‌های دیگری برای تولید انرژی باشد.

چهار شرکت هسته‌ای آلمان (E.ON) ،(RWE) ،(EnBW) و شرکت هسته‌ای و اتنفال تا کنون برای دفع زباله‌های هسته‌ای و نظارت بر جنبه‌های ایمنی نیروگاه‌های هسته‌ای 36 میلیون یورو هزینه کرده‌اند.

تاسیسات هسته‌ای آلمان تاکنون چندین دادخواست در اعتراض به سیاست‌های انرژی دولت به‌خصوص طرح بسته شدن همه نیروگاه‌های هسته‌ای آلمان تا سال 2022 تنظیم کرده‌اند.

به گزارش ایسنا؛ این تصمیم دولت آلمان برای لغو فعالیت‌های هسته‌ای این کشور تا سال 2022 و استفاده از روش‌های جایگزین برای تامین انرژی مورد نیاز پس از وقوع فاجعه هسته‌ای نیروگاه هسته‌ای فوکو شیما ژاپن مطرح شد.

در مارس 2011، وقوع زلزله و سیل باعث شد مقدار زیادی آب وارد نیروگاه هسته‌ای فوکوشیما شود و در اثر برخورد آب با راکتورها و خرابی پمپ سردکن و سپسش گزارش راکتورها،‌ باعث نشت مواد رادیواکتیو به بیرون و آواره شدن ده‌ها هزار نفر از مردم محلی منطقه فوکوشیما ژاپن شد.












این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: تابناک]
[مشاهده در: www.tabnak.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 87]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن