تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 18 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):توكّل كردن (به خدا) بعد از به كار بردن عقل، خود موعظه است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

لیست قیمت گوشی شیائومی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید ووچر پرفکت مانی

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

تاثیر رنگ لباس بر تعاملات انسانی

خرید ریبون

ثبت نام کلاسینو

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1805694753




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رتبه 20 ایران در ایجاد زیرساخت ها و رتبه 110 در شاخص های اجتماعی


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: معاون وزیر تعاون اعلام کرد: رتبه 20 ایران در ایجاد زیرساخت ها و رتبه 110 در شاخص های اجتماعی تهران - ایرنا - معاون رفاه اجتماعی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: ایران به لحاظ زیرساخت ها رتبه 20 و به لحاظ شاخص های اجتماعی رتبه 110 را دارد. رتبه کارایی اداری در ایران بیش از 140 است.


به گزارش خبرنگار اقتصادی ایرنا، احمد میدری عصر یکشنبه در نشست خبری در خصوص همایش ملی رفاه اجتماعی در برنامه ششم توسعه درمحل وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افزود: تغییر مسیر از قانون نویسی به سند سیاست گذاری در تدوین برنامه ششم توسعه گذار از برنامه های عمرانی به رفاه و امید اجتماعی و نشاط ملی این نشست حاصل کارهایی است که در مجموع وزارتخانه و در انجمن علمی رفاه صورت گرفته است.
وی یادآور شد: پیش از همایش 20 نشست علمی در وزارتخانه با همکاری بهزیستی و سازمان های بیمه گر داشتیم که در واقع بخشی از پیام های اصلی این همایش محصول این نشست ها و بخشی از آن محصول مقالات ارسال شده و سفارشی است.
وی افزود: براساس آسیب شناسی انجام شده از برنامه های توسعه ای پیشین سعی کردیم برنامه ششم به شکل بهتری طراحی و اجرا شود.
وی گفت: در برنامه های توسعه قبل به خصوص از برنامه سوم به بعد، برنامه ها تبدیل به مجموعه ای از قوانین و مقررات شدند که به طور معمول فرصت کافی برای اجرایی کردن آنها نبود و در واقع درصد کمی از این قوانین و مقررات به اجرا رسید.
وی با اعلام اینکه در برنامه ششم توسعه از مسیر قانون نویسی به سیاست گذاری تغییر مسیر داده ایم، تصریح کرد: در سیاستگذاری مشخص خواهد شد که چه کمبودهایی در قوانین داریم، بار مالی قوانین تدوین شده چقدر خواهد بود و دستگاه های اجرایی چه مجموعه اقداماتی برای رسیدن به سیاست های مطلوب باید انجام دهند.
میدری تاکید کرد: ما سند سیاستی را با همکاری کمیسیون اجتماعی دولت تدوین کردیم و در این سند سیاست گذاری ما به جای قانون نویسی، نکاتی را مشخص کرده ایم که قوانین آن موجود است تا به این صورت بهتر به اهداف مورد نظر دست یابیم.
وی با بیان اینکه دلیل اصلی عدم موفقیت کامل برنامه های توسعه قبلی ناکارآمدی دستگاه های اجرایی است، افزود: برنامه های توسعه به طور مکرر وظایف جدیدی بر این دستگاه ها وضع می کردند.
وی برنامه ششم توسعه را برنامه گذاری به سمت رفاه اجتماعی، امید اجتماعی و نشاط ملی خواند و گفت: در این برنامه سعی شده که موارد در نظر گرفته شده از شعار تولید ملی، درآمد ملی و عمران به سمت نشاط اجتماعی سوق یابد.
معاون رفاه اجتماعی با بیان آنکه برنامه های قبلی توسعه بیشتر معطوف به مسائل عمرانی بوده و حتی در مسائلی مانند ترک اعتیاد، ساخت مراکز ترک در دستور کار قرار گرفته، اظهار داشت: در این برنامه ها اینکه چطور نشاط و امید ملی را تقویت کنیم و سرزندگی به وجود بیاوریم، دیده نشده بود.
وی افزود: حتی اجرای طرح های عمرانی در بعضی موارد نه تنها نشاط اجتماعی ایجاد نکرد بلکه یاس اجتماعی نیز به بار آورد.
وی در این خصوص از دریاچه ارومیه به عنوان مثال یاد کرد و گفت: طرح های عمرانی در این منطقه باعث خشک شدن آن شد در صورتی که اگر از سال های قبل همکاری کشاورزان را در استفاده از آب منطقه افزایش می دادیم، بعضی از مسائل پیش نمی آمد.
وی با اعلام اینکه ایران براساس آمار داوس( مجمع جهانی اقتصاد)رتبه بیستم جهان را از لحاظ شاخص های عمرانی نظیر مخابرات، آب، برق، گاز و جاده دارد، افزود: این در حالی است که رتبه ایران از لحاظ شاخص نشاط ملی یکصد و دهم است.
وی ادامه داد: براساس مطالعاتی که در شاخص نشاط ملی در همه کشورها صورت گرفته مهتمرین عاملی که منجر به کاهش نشاط اجتماعی می شود، عدم کارایی نظام اداری است و این نشان می دهد که باید در زمینه بیشتر کار کنیم و جامعه را روبه نشاط ببریم.
وی سومین محور تدوین برنامه ششم توسعه را حرکت از برنامه های ملی به سمت برنامه های استانی دانست و تاکید کرد: در برنامه های پیشین توسعه برنامه های استانی کمی نوشته شده و به خصوص این برنامه ها در حوزه رفاه اجتماعی به ندرت دیده می شود.
میدری با بیان آنکه از تابستان امسال با کمک بهزیستی و نهادهای مردمی بحث تدوین برنامه های استانی و شهرستانی را داشته ایم، گفت: چون سنت برنامه نویسی در ایران یک سنت ملی و از بالا به پایین است نمی توانیم در این زمینه به سرعت پیش برویم.
وی افزود: برنامه ریزی تعاملی از دیگر محورهای تدوین برنامه ششم توسعه است که منظور از این برنامه ریزی، همکاری موثر بین دستگاه های اجرایی و میان دولت و مردم است.
وی یادآور شد: در بند یک سیاست های ابلاغی اقتصاد مقاومتی نیز بر همکاری های میان دستگاهی بسیار تاکید شده است.
وی با تاکید بر اینکه گلوگاه اقتصاد در ایران همین شیوه برنامه ریزی است، گفت: معاونت برنامه ریزی ریاست جمهوری در برنامه ششم توسعه یک چارچوب برای همکاری با بخش خصوصی در حوزه رفاه اجتماعی در نظر گرفته است.
میدری با بیان اینکه سیاست های رفاهی یکپارچه و منسجم بدون ایجاد گفتگوی اجتماعی میسر نمی شود، تصریح کرد: تا زمانی که بین ذینفعان ارتباط وجود نداشته باشد ما یکی از عناصر مهم توسعه را نخواهیم داشت.
وی گفت: در حوزه رفاه اجتماعی باید ارتباط بین مردم و دولت را از طرق گفت و گوی اجتماعی ایجاد کنیم.
میدری یادآور شد: دولت یازدهم برخواسته از ائتلافی است که همه گروه ها در انتخابات داشتند و شعار اعتدال این دولت نشان از این موضوع دارد.
وی ابراز امیدواری کرد که در این دولت بتوان بر سر مسائل مختلف مثل کاهش اعتیاد و طلاق و تربیت مناسب کودک که همه گروه های سیاسی بر چاره اندیشی در مورد آن اتفاق نظر دارند، به توافق برسیم.
اقتصام(3)9123**1558


16/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 25]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اقتصادی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن