تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 16 آبان 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):همانا سعادتمند(به معنای) کامل و حقیقی کسی است که امام علی(ع) را در دور...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1826416104




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

همایش مبارزه با مفاسد اقتصادی مسئله محور باشد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو کمیسیون برنامه، بودجه همایش مبارزه با مفاسد اقتصادی مسئله محور باشد تهران- ایرنا- عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس، تدوین قوانین مناسب، پای بندی مسئولان و دستگاه های اجرایی به قوانین موجود، رفع انحصار و رقابتی کردن را از جمله راهکارهای مقابله با فساد اقتصادی عنوان کرد.


«علی محمد احمدی» روز یکشنبه در گفت وگوی اختصاصی با خبرنگار اجتماعی ایرنا به موضوع فساد اقتصادی اشاره کرد و گفت: فساد اقتصادی در کشور چند دلیل عمده دارد.

**قوانین در رابطه با فساد شفاف نیست
نماینده مردم دهلران و آبدانان، اولین علت ایجاد فساد اقتصادی را مربوط به قانونگذاری دانست و گفت: اگر قوانین در واردات، صادرات، واگذاری امتیازات و غیره شفاف باشد منافذ ورودی را رصد خواهد کرد و فساد اقتصادی رخ نخواهد داد.
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس عملکرد دولتها را از دیگر علل بروز فساد اقتصادی دانست و اظهار داشت: اگر دولت ها پایبند به قانون باشند و قانون موجود را به درستی اجرا کنند فساد اقتصادی بشدت کاهش پیدا خواهد کرد.
وی عنوان کرد: باید در ضوابط اجرایی معاملات، قرارداد ها، واگذاری امتیازات و فرانشیزهای دولتی و غیره شفافیت وجود داشته و عملکرد دولت اعلام شود.
احمدی انحصار را از دیگر موضوعات بروز فساد اقتصادی دانست و ادامه داد: اگر انحصارهای موجود رفع و بازار اقتصاد، رقابتی شود، فساد اقتصادی کاهش پیدا خواهد کرد.

** راهکارهای مقابله با فساد
نماینده مردم دهلران در ادامه به راهکارهای مبارزه با فساد اقتصادی پرداخت و گفت: همان گونه که عرض کردم تدوین قوانین مناسب، پای بندی مسئولان و دستگاه های اجرایی به قوانین موجود، رفع انحصار و رقابتی کردن از جمله راهکارهای مقابله با فساد اقتصادی است.
احمدی فرهنگ عمومی را از دیگر موضوعات تاثیرگذار بر کاهش فساد اقتصادی برشمرد و افزود: اگر بتوانیم در جامعه ای باورهای اجتماعی و دینی مردم را تقویت کنیم تا مردم به عنوان ناظر و داور به عملکرد دولت بنگرند، آنگاه شاهد کاهش فساد اقتصادی خواهیم بود.
این نماینده اقتصاددان مجلس تصریح کرد: نهادهای مدنی از دیگر ابزارهای کاهش فساد اقتصادی هستند. اگر نهادهای مدنی نظارت بر عملکرد دستگاه های اجرایی داشته باشند این موضوع منجر به کاهش فساد اقتصادی خواهد بود.

**همایشها و سمینارها باید راهکارهای عملیاتی ارائه دهند
عضو کمیسیون برنامه، بودجه و محاسبات مجلس با اشاره به برگزاری همایش مبارزه با مفاسد اقتصادی اظهار داشت: همایش از این جهت خوب است که ذهن ها را نسبت به موضوع تحریک کند و جامعه نسبت به فساد اقتصادی حساس شود.
وی اظهار داشت: باید توجه کنیم که لازم است تا همایش ها و سمینار ها راهکارهای عملیاتی ارائه دهند و در حوزه نظری گم نشوند.
احمدی خاطرنشان کرد: بعضی مواقع همایش ها صرفا برای رفع تکلیف و فرمایشی است ولی بعضا همایش ها به منظور طرح پرسش در جامعه و مسئله محور است و باید تلاش شود از همایش به عنوان ابزاری برای کاهش فساد اقتصادی استفاده شود.
به گفته وی در همایش باید به این موضوع پرداخته شود که شفافیت، رفع انحصار، ایجاد رقابت و غیره چگونه است.

** فساد و رانت خواری در کشور عادی شده است
نماینده مردم دهلران و آبدانان در مجلس با بیان اینکه متاسفانه فساد و رانت اقتصادی در کشور ما یک بحث عادی شده است، اظهار داشت: اگر جلوی این موضوع گرفته نشود و به لایه های پایین جامعه نفوذ کند موضوع فساد اقتصادی قابل جمع کردن نخواهد شد.
وی ابراز امیدواری کرد که همایش مبارزه با مفاسد اقتصادی مسئله محور باشد و علل فساد اقتصادی را احصاء و راهکارهای عملی ارائه کند.
به گزارش ایرنا، «همایش ملی ارتقای سلامت اداری و مبارزه با فساد» روز دوشنبه 17 آذرماه، با حضور سران قوای سه گانه و مسوولان عالی رتبه، کارشناسان، فعالان بخش خصوصی، اساتید دانشگاه و حوزه و اصحاب رسانه در سالن اجلاس سران در تهران برگزار می شود.
اجتمام (4)** 9317**1436


16/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 37]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن