واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: پنج فاضلاب شهرهای کهگیلویه وبویراحمد از 40تا80درصد در حال اجرا هستند یاسوج - ایرنا- مدیرعامل شرکت آبفای شهری کهگیلویه وبویراحمد از در حال اجرا بودن پنج طرح فاضلاب در شهرهای مختلف یاسوج، دوگنبدان،دهدشت، چرام و سی سخت با پیشرفت فیزیکی بین 40 تا 80درصد خبر داد.
علی لدنی نژاد روز یکشنبه درگفت و گو با خبرنگار ایرنا با تشریح فرایند اجرایی این طرح ها، افزود: عملیات اجرایی طرح فاضلاب یاسوج که از سال 75 تاکنون آغاز شده هم اکنون با پیشرفت فیزیکی حدود 80درصد در حال اجرا است.
وی بیان کرد: تاکنون بیش از 190کیلومتر شبکه گذاری داخلی، پنج کیلومتر خط انتقال و تصفیه خانه این طرح اجرا شده است.
وی با بیان اینکه تاکنون افزون بر 235میلیارد ریال برای این طرح هزینه شده است، افزود: میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل و بهره برداری آن نیز حدود 200میلیارد ریال است.
وی ابراز داشت: با بهره برداری از این طرح بیش از 200هزار نفر در شهر یاسوج زیر پوشش شبکه فاضلاب قرار خواهند گرفت.
لدنی نژاد با اشاره به طرح فاضلاب شهر چرام نیز گفت: خط انتقال این طرح انجام شده، شبکه داخلی در حال اجرا و تصفیه خانه آن نیز هم اکنون به روشB0Tدر شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور در حال تایید نهایی است.
وی اظهار کرد: برای بهره برداری از این طرح اعتباری افزون بر 250 میلیارد ریال نیاز است.
مدیرعامل آبفای شهری کهگیلویه وبویراحمد فرایند اجرای طرح فاضلاب شهر دهدشت را یادآور شد و تصریح کرد: خط انتقال و تصفیه خانه این طرح نیز انجام شده و شبکه داخلی نیز در حال اجرا است.
وی میزان اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح فاضلاب دهدشت را افزون بر 350 میلیارد ریال اعلام کرد.
لدنی نژاد با تاکید بر اینکه فاز نخست طرح فاضلاب شهر دوگنبدان شامل خط انتقال و شبکه داخلی آن در حال اجرا و تکمیل شدن است، افزود: فاز دوم این طرح شامل تصفیه خانه در حال برگزاری مناقصه و شروع عملیات اجرایی است.
مدیرعامل شرکت آبفای شهری کهگیلویه وبویراحمد اعتبار مورد نیاز برای تکمیل طرح فاضلاب شهر دوگنبدان را نیز افزون بر 500 میلیارد ریال اعلام کرد.
وی با اشاره به برخی مشکلات و معارضات اجتماعی در فرایند اجرای طرح فاضلاب سی سخت نیز گفت: خط انتقال این طرح نیز انجام شده و شبکه داخلی آن در حال اجرا است.
لدنی نژاد با اشاره به مراحل اجرای تصفیه خانه طرح فاضلاب شهر سی سخت،گفت: در طراحی اولیه سه گزینه مطرح بود که مشاور دو گزینه را به دلیل مساحت کم،سطح ارتفاع بالا و مسایل زیست محیطی قابل توجیه فنی و اقتصادی ندانست.
وی تصریح کرد: هم اکنون مهمرین گزینه موردنظر مشاور برای اجرای طرح تصفیه خانه فاضلاب سی سخت در زمینی به مساحت حدود دو هکتار و 700متربع در پایین دست جاده ورودی سی سخت است.
لدنی نژاد اظهار کرد: در طراحی اولیه طرح فاضلاب سی سخت برای جمعیتی بیش از 11 هزار نفر و تا سال 1420 پیش بینی شده است.
لدنی نژاد اعتبار مورد نیاز برای بهره برداری از تصفیه خانه فاضلاب شهر سی سخت را افزون بر 250 میلیارد ریال ذکر کرد.
وی با بیان اینکه سال گذشته سرمایه گذار این طرح به دلیل برخی معارضات محلی و مخالفت اعضای شورای شهر و شهردار سی سخت انصراف داد،افزود:هم اکنون این معارضات با تدبیر و همکاری فرماندار جدید شهرستان دنا حل شده است.
لدنی نژاد ابراز داشت: مطالعات طرح های فاضلاب دو شهر لنده و باشت نیز در حال نهایی شدن در شرکت مهندسی آبفای کشور و گرفتن مجوز ماده 215 در لایحه بودجه سالانه است.
671/7530
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]