پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849615305
اهالی روستای هاشم آباد: محیط زیست و زمین های کشاورزی ما در خطر است
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: اهالی روستای هاشم آباد: محیط زیست و زمین های کشاورزی ما در خطر است گرگان - ایرنا - اهالی روستای هاشم آباد واقع در غرب گرگان با اعتراض نسبت به آنچه که برداشت بی ضابطه از معادن گراویل و شن و ماسه در جوار این روستا عنوان می کنند، خواستار احیای این زمین ها پس از برداشت ذخایر آن هستند.
اهالی این روستا در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری جمهوری اسلامی گفتند: برخی از زمین های این منطقه که معادن گراویل و شن و ماسه است بهره برداری شده اما اقدام برای احیا و تبدیل به زمین ها و اراضی کشاورزی در آنها صورت نگرفته است.
یکی از اهالی روستا اظهار کرد: در حوالی این روستا چندی پیش اقدام به بهره برداری از یک معدن کردند اما به جای آن که با خاک مناسب برای کشاورزی پُر شود تبدیل به محل دپوی زباله شده است.
وی که خود را "رضا محمدی" معرفی کرد، گفت: این مساله باعث شده تا بوی بد زباله ها فضای منطقه را آلوده کند و در برخی مواقع که با گرمای هوا روبرو می شویم نفس کشیدن و تردد از این منطقه سخت می شود.
یکی دیگر از اهالی روستا نیز گفت: بوی بد این فضا باعث شده تا در گرمای هوا رنج مزاحمت حشرات و حیوانات موذی نیز به مشکلات ما اضافه شود.
"مریم حسینی" مدعی شد: کسانی از این ذخایر بهره برداری کرده اند تنها به فکر جیب خود هستند و اقدامات بعدی در این خصوص انجام نداده اند تا منطقه برای زمین های کشاورزی احیا شود.
وی تصریح کرد: آتش زدن زباله ها در محدوده هاشم آباد جدا از بلند شدن شعله های آتش و سیاه شدن آسمان که آلاینده های زیست محیطی را به همراه دارد، برای ما خطرناک است.
یکی دیگر از ساکنان هاشم آباد گفت: آتش زدن این زباله ها از سوی دیگر برای خاک منطقه نیز مضر است و این مسائل کشاورزی ما را با مشکل و خطر مواجه می کند.
خبرنگار ایرنا در این رابطه نظر مسوولان ذیربط را جویا شد که معاون پایش و نظارت اداره کل محیط زیست استان گلستان گفت: این مساله در واقع بحث اصلاح خاک در زمین های کشاورزی است که بهره بردار موظف به پر کردن محل استخراج از خاک های مرغوب و تبدیل به زمین کشاورزی می باشد.
"سیدمجتبی حسینی" به خبرنگار ایرنا گفت: بهره برداران از این معادن از اداره امور اراضی مجوزهای بهره برداری دریافت می کنند تا تحت تبدیل به اراضی کشاورزی، به بهره برداری و اهداف خود برسند.
وی اظهار کرد: حداکثر عمقی که برای بهره برداری از این معادن صادر می شود، سه متر در پنج هکتار است تا اصلاح خاک به خوبی صورت گیرد.
وی ادامه داد: در واقع امور اراضی با توجه به دادن مجوز بهره برداری در خصوص تبدیل به زمین کشاورزی متولی امورات است اما بدون شک آتش زدن زباله ها در آن مکان آسیب هایی را به بخش های مختلف وارد می کند که در این زمینه پیگیری های لازم را انجام خواهیم داد تا مساله زیست محیطی آن رعایت شود.
همچنین رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت گلستان در این خصوص به ایرنا گفت: تاکنون چندین پرونده برداشت غیرمجاز به دادگاه ارسال شده تا رای متهمین صادر شود.
"حسینقلی قوانلو" افزود: ما به این معادن و بهره برداران مجوز تا عمق چهار متر می دهیم که پس از بهره برداری باید با خاک مناسب به منظور بهره برداری کشاورزی این معادن زمینی پر شود.
وی تصریح کرد: با بهره برداران غیراصولی و کسانی که به تعهدات خود عمل نمی کنند برخورد قانونی می کنیم و نمی گذاریم کسی از قانون تخطی کند و مورد روستای هاشم آباد را نیز پیگیری و با متخلفین برابر قانون برخورد می شود.
وی یادآور شد: بهره برداران تعهد می دهند که پس از بهره برداری میزان عمق کار را با خاک کشاورزی مرغوب پُر کنند تا در آینده نیز بتوان از آن بهره برداری کرد.
مدیر امور اراضی سازمان جهاد کشاورزی استان گلستان نیز در این خصوص به ایرنا گفت: براساس درخواست شهرداری گرگان برای استفاده از زمینی که محل دپوی مصالح و نخاله های ساختمانی باشد، چندین جلسه در دفتر معاونت فنی استانداری گلستان تشکیل شد، در ابتدا با این درخواست ها مخالفت شد و استفاده از این مکان منوط به نظر کارشناسی محیط زیست و آب منطقه ای بوده که تاکنون ما اطلاعی از موافقت این دو ارگان نداریم.
"اسدالله محتشمی" در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: این درخواست شهرداری گرگان برای 15 هکتار اراضی در اعماق بسیار زیاد بود و با مخالفت ما صورت گرفت چراکه معتقدیم زمین مورد نظر شهرداری باعث خواهد شد زمین های این منطقه از مرغوب بودن خارج شود.
وی اظهار کرد: ما در سطح استان برداشت های مجاز داریم که مشکلی وجود ندارد، اما بعضا برداشت های غیرمجاز نیز صورت می گیرد که بلافاصله با آنان برخورد قاطع و قانونی می شود.
وی ادامه داد: براساس نظر کارشناسان این زمین به شهرداری تحویل داده شده تا در آنجا نخاله های ساختمانی را دپو و در یک متر پایانی برای به سطح رساندن از خاک نباتی استفاده نمایند تا بتوان آن زمین را برای استفاده کشاورزی در نظر گرفت.
وی یادآور شد: ریختن نخاله های ساختمانی در شرایط کنونی نشان می دهد که از نظر محیط زیست و آب منطقه ای موافقت شده اما براساس قراردادهای ما تخلیه زباله در آن مکان مجاز نیست.
محتشمی گفت: قرار بود این زمین اگر توسط شهرداری یا هر فرد دیگری بهره برداری می شود، توسط همان بخش و واحد با نخاله های ساختمانی تا ارتفاع مشخص از عمق پُر و در بالای آن خاک نباتی ریخته شود نه آن که بخواهند زباله در آنجا دپو کرده و سپس منطقه را به آتش بکشند.
وی یادآور شد: دپوی زباله در این محل خلاف صورتجلسه امضا شده در دفتر فنی استانداری می باشد و این مساله را پیگیری و با متخلفین برخورد قاطع قانونی خواهیم کرد.
مدیرکل دفتر فنی استانداری گلستان نیز گفت: براساس قانون بهره برداران از معادن شن و ماسه باید بعد از استفاده و بهره برداری آن مکان را ساماندهی کنند اما شاید در این خصوص افرادی به صورت غیرمجاز اقدام به بهره برداری کرده و بعد آن مکان را احیا نکنند که اگر این موارد وجود داشته باشد با متخلفان برخورد قانونی خواهد شد.
"رسول حسام" در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بعید است در مساله روستای هاشم آباد تشکیلات دولتی اقدام به دپوی زباله کند زیرا آنان به ما درخواست داده اند و ما براساس برخی قوانین مکان هایی را پیشنهاد دادیم و بنا شد که شهرداری پس از بررسی آن را به ما اعلام کند.
وی اظهار کرد: در مکان کنونی که بهره برداری صورت گرفته و به محل دپوی زباله تبدیل شده، ممکن است برخی افراد محلی اقدام به ریختن زباله داشته و سپس آن را آتش بزنند.
وی تصریح کرد: در هر صورت مساله این معدن را زودتر مشخص خواهیم کرد تا بهره بردار اصلی مشخص گردد و در صورت اجرا نشدن تعهدات موضوع پیگیری می شود.
حسام به خبرنگار ایرنا گفت: در عین حال و برابر آخرین اطلاعات واصله این مکان در اختیار شهرداری قرار گرفته تا نخاله های ساختمانی را آنجا دپو کند و با واحد زیباسازی شهرداری نیز هماهنگی شده تا نسبت به رفع مشکل زباله ها نیز اقدام نماید.
مدیر کل دفتر فنی استانداری گلستان افزود: معاون خدمات شهری و فضای سبز شهرداری اعلام کرد که لودر و بولدزر به این مکان فرستاده شده تا نسبت به انتقال زباله و معدوم کردن آنها از آن مکان اقدام نمایند و در آنجا ناظری باشد تا تنها در این مکان نخاله های ساختمانی دپو شود.
وی تاکید کرد: این مکان به صورت غیرقانونی برداشت شده و زباله ها نیز توسط برخی افراد ناشناس به آنجا منتقل شده که دستور پیگیری و برخورد با عامل یا عوامل برداشت غیرقانونی و کسانی که زباله ها را در آنجا دپو کرده و سپس اقدام به آتش زدن کرده اند، صادر شده است.
همچنین معاون خدمات شهری شهردار گرگان گفت: اداره امور اراضی استان مجوز حق برداشت از این زمین را به مالک داده بود اما مالک تخلف کرده و بیش از حد مجاز اقدام به گودبرداری می نماید.
"محمدرضا اسفندیاری" در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: از دیگر سو شهرداری گرگان نیاز به مکانی برای تخلیه نخاله های ساختمانی به غیر از هزارپیچ داشت که پس از درخواست و هماهنگی با امور اراضی، شهرداری اقدام به ریختن خاک های سطح شهر و نخاله های ساختمانی در این مکان کرد.
وی اظهار کرد: همچنین شخص ثالثی با ریختن شاخه های خشک و آتش زدن آنها در این زمین به دنبال تصرف آن بود که با پیگیری های انجام شده فرد متخلف شناسایی و دستگیر شد.
وی اظهار کرد: شهرداری این مکان را پاکسازی کرده و اکنون با نخاله های ساختمانی و خاک های اضافه سطح شهر در حال پر کردن آن و باز گرداندن به حالت اولیه هستیم تا بتوان امور کشاورزی را از سر گرفت.
اسفندیاری یادآور شد: در صورت مشاهده تخلیه زباله در اراضی هاشم آباد، متخلف یا متخلفین تحت پیگرد قانونی قرار می گیرند.
گفتنی است علیرغم اظهارات مسوولان که بعضا متناقض می نماید، بر اساس مشاهدات خبرنگار ایرنا محل دپو و آتش زدن زباله ها در نزدیکی روستای هاشم آباد و مجاورت "امامزاده سلیمان" صورت می گیرد که همه روزه میزبان بسیاری از مردم به منظور زیارت است.
روستای هاشم آباد در 3 کیلومتری شمال غربی گرگان دو هزار و 440 نفر جمعیت دارد.
7467/508/2729
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
مدرس پژوهشکده علوم زمین سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی تاکید کرد ضرورت جذب اعتبار «طرح ارزیابی اثرات
مدرس پژوهشکده علوم زمین سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی تاکید کردضرورت جذب اعتبار طرح ارزیابی اثرات زیستمحیطی در آذربایجان غربیمدرس پژوهشکده علوم زمین سازمان زمینشناسی و اکتشافات معدنی گفت اعتبار طرح ارزیابی اثرات زیستمحیطی در آذربایجان غربی در حال تکمیل مطالعات و تحقیقاتتوسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست صورت گرفت دستگیری 14 شکارچی در شهرستانهای محمودآباد و نور
توسط ماموران یگان حفاظت محیط زیست صورت گرفتدستگیری 14 شکارچی در شهرستانهای محمودآباد و نورماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستانهای محمودآباد و نور در حین گشت و کنترل در مناطق حفاظت شده این شهرستانها 14 شکارچی متخلف را دستگیر کردند به گزارش خبرگزاری فارس از ساری به نقل از روابحفاظت محیط زیست و نظام مهندسی كشاورزی استان تفاهم نامه همکاری امضا کردند -
با هدف کاهش تصدی گری دولت حفاظت محیط زیست و نظام مهندسی كشاورزی استان تفاهم نامه همکاری امضا کردند تبریز – خبرگزاری مهر اداره کل حفاظت محیط زیست و سازمان نظام مهندسی كشاورزی و منابع طبيعی آذربایجان شرقی با هدف توسعه همکاری های فی ما بين و کاهش تصدی گری دولت تفاهم نامه همکاری امکرمانشاه در معرض تهدید دو خطر بزرگ زیست محیطی
شنبه ۸ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۶ عضو شورای شهر کرمانشاه آبشوران و قرهسو را دو تهدید بزرگ زیست محیطی برای شهر کرمانشاه عنوان کرد سید احسان احسانی در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه کرمانشاه رودخانه قرهسو را پتانسیل مهمی برای توسعه گردشگری شهر کرمانشاه عنوامضاء تفاهمنامه میان سازمان نظام مهندسی کشاورزی،منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی
امضاء تفاهمنامه میان سازمان نظام مهندسی کشاورزی منابع طبیعی و حفاظت محیط زیست آذربایجان شرقی تبریز- ایرنا - سازمان نظام مهندسی کشاورزی و منابع طبیعی با اداره کل حفاظت و محیط زیست آذربایجان شرقی تفاهمنامه همکاری امضا کردند به گزارش روز چهارشنبه روابط عمومی اداره کل حفاظت و محیط زتخریب باغات و تغییر کاربری اراضی کشاورزی مهمترین معضل زیست محیطی ملارد -
در بازدید فعالان زیست محیطی از ملارد مطرح شد تخریب باغات و تغییر کاربری اراضی کشاورزی مهمترین معضل زیست محیطی ملارد شناسهٔ خبر 2434658 سهشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵ ۳۰ استانها > تهران استان تهران - مشاور مدیرکل حفاظت محیط زیست استان تهران از تخریب باغات و تغییر کاربری اراضی کشاورمدیر جهاد کشاورزی نطنز خبر داد بهرهبرداری از طرح انتقال آب قنات روستای متینآباد
مدیر جهاد کشاورزی نطنز خبر دادبهرهبرداری از طرح انتقال آب قنات روستای متینآبادمدیر جهاد کشاورزی نطنز گفت طرح انتقال آب قنات روستای متینآباد به بهرهبرداری رسید به گزارش خبرگزاری فارس از نطنز عبدالرضا مهدیبادی چهارشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد عملیات پمپاژ و انتقال آبدر مراسم انتخاب مدیر شبکه محیط زیست لرستان عنوان شد خطر در کمین محیط زیست/گوش مسئولان را با فریاد رساتر پُر می
در مراسم انتخاب مدیر شبکه محیط زیست لرستان عنوان شدخطر در کمین محیط زیست گوش مسئولان را با فریاد رساتر پُر میکنیمدر مراسم انتخاب مدیر شبکه محیط زیست استان لرستان مباحث مهمی در رابطه با محیط زیست و تهدید آن مطرح شد به گزارش خبرگزاری فارس از خرمآباد امشب نخستین مدیر شبکه محیط زفرماندار علیآبادکتول: ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی زمینه اشتغالزایی را افزایش میدهد
فرماندار علیآبادکتول ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی زمینه اشتغالزایی را افزایش میدهدفرماندار شهرستان علیآباد کتول گفت با ایجاد صنایع تبدیلی کشاورزی میتوان زمینه اشتغالزایی را بیش از پیش افزایش داد به گزارش خبرگزاری فارس از گرگان احمد تجری ظهر امروز در گفتوگو با خبرنگاران استارئیس اداره محیط زیست رفسنجان: بخش کشاورزی به محیط زیست رفسنجان خسارت میزند
رئیس اداره محیط زیست رفسنجان بخش کشاورزی به محیط زیست رفسنجان خسارت میزندرئیس اداره حفاظت محیط زیست رفسنجان گفت در بخش کشاورزی به محیط زیست این شهرستان خسارتهای زیادی وارد میشود به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان حسین آخوندی صبح امروز در جمع مسئولان این شهرستان اظهار داشت همعاون سازمان محیط زیست: قرق منصورآباد رفسنجان رسمی میشود
معاون سازمان محیط زیست قرق منصورآباد رفسنجان رسمی میشودمعاون محیطی سازمان محیط زیست کشور گفت قرق منصورآباد رفسنجان رسمی میشود احمدعلی کیخا در حاشیه بازدید از مجتمع مس سرچشمه و منطقه منصورآباد رفسنجان در گفتوگو با خبرنگار فارس اظهار داشت در دولت یازدهم تلاشها و توجهات بهمدیر جهاد کشاورزی سلطانیه تاکید کرد لزوم فرهنگسازی در زمینه بیمه کشاورزی در زنجان / برگزاری کلاس آموزشی در بی
مدیر جهاد کشاورزی سلطانیه تاکید کردلزوم فرهنگسازی در زمینه بیمه کشاورزی در زنجان برگزاری کلاس آموزشی در بیش از 15 روستای شهرستان سلطانیهمدیر جهاد کشاورزی شهرستان سلطانیه با تاکید بر لزوم فرهنگسازی در زمینه بیمه محصولات کشاورزی در استان زنجان گفت در این راستا اقدام به برگزاریمعاون پیشگیری بهزیستی خوزستان خبر داد برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد در محیطهای شهری و روستایی خوزستان
معاون پیشگیری بهزیستی خوزستان خبر دادبرگزاری دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد در محیطهای شهری و روستایی خوزستانمعاون پیشگیری بهزیستی خوزستان از برگزاری دوره آموزشی پیشگیری از اعتیاد در محیطهای شهری و روستایی در استان خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اهواز عصر امروز دوره آموزشیبه ریاست هاشمیرفسنجانی پیشنویس سیاستهای کلی محیط زیست در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شد
به ریاست هاشمیرفسنجانیپیشنویس سیاستهای کلی محیط زیست در مجمع تشخیص مصلحت نظام بررسی شددومین جلسه بررسی پیشنویس سیاستهای کلی محیط زیست ارجاعی توسط رهبری معظم انقلاب به رئیس مجمع تشخیص مصلحت نظام صبح امروز به ریاست آیتالله هاشمی رفسنجانی تشکیل شد به گزارش حوزه احزاب خبرگزابروز یکی از بدترین فاجعه های زیست محیطی در سرزمین های اشغالی -
گزارش تصویری بروز یکی از بدترین فاجعه های زیست محیطی در سرزمین های اشغالی شناسهٔ خبر 2437209 شنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۷ ۱۲ بین الملل > خاورمیانه و آفریقای شمالی خبرگزاری مهر-گروه بین الملل نشت گسترده از خط انتقال نفت در صحرای آراوا واقع در جنوب سرزمین های اشغالی موجب بروز یکی ادر زمینه اکوسیستم زیست محیطی تشکیل شد برگزاری سمینار «ژنتیک جمعیت» در بهبهان
در زمینه اکوسیستم زیست محیطی تشکیل شدبرگزاری سمینار ژنتیک جمعیت در بهبهانسمینار ژنتیک جمعیت در دانشگاه صنعتی خاتمالانبیا بهبهان برگزار شد به گزارش خبرگزاری فارس از بهبهان سمینار ژنتیک جمعیت به مدت دو روز در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد این سمینار با دعوت از وحید زمانی دبه همت آبفار استان زنجان صورت گرفت بهرهمندی اهالی روستای خیرآباد با 1000 خانوار از آب آشامیدنی
به همت آبفار استان زنجان صورت گرفتبهرهمندی اهالی روستای خیرآباد با 1000 خانوار از آب آشامیدنیاهالی روستای خیرآباد به همت آبفار استان زنجان با یک هزار خانوار از نعمت آب آشامیدنی سالم بهره مند شدند به گزارش خبرگزاری فارس از زنجان مدیر عامل شرکت آبفار استان زنجان پیش از ظهر امروز-