محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1842875778
ذوق زده نشوید آقای کری!
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: ذوق زده نشوید آقای کری! تهران- ایرنا- روزنامه «رسالت» در سرمقاله امروز -یکشنبه- خود با عنوان «ذوق زده نشوید آقای کری!» به قلم «حنیف غفاری» نوشته است: «جان کربی» سخنگوی پنتاگون هفته گذشته با عجله و آب و تاب فراوان مدعی شد که جمهوری اسلامی ایران در راستای مقابله با داعش و در شرق عراق عملیات هوایی صورت داده است.
«جان کری» وزیر خارجه آمریکا نیز اخیرا در مورد حملات هوایی ایران در عراق و همچنین اینکه آیا زمان همکاری نظامی با ایران فرارسیده، گفت: « در سیاست ما در زمینه هماهنگی یا عدم هماهنگی نظامی با ایران تغییری صورت نگرفته است. اکنون هماهنگی نظامی با ایران نداریم و فعلا هم برنامه ای برای انجام هماهنگی وجود ندارد!فکر می کنم ناگفته روشن است که اگر ایران در یک منطقه مشخص اقدامی را علیه داعش انجام می دهد و اگر این اقدام به داعش محدود می ماند و تأثیرگذار است، نتیجه کلی آن مثبت خواهد بود!»
آنچه در ماورای اظهارات وزیر امور خارجه و سخنگوی ایالات متحده آمریکا خودنمایی می کند، احساس نیاز شدید واشنگتن و نیروهای ائتلاف به جلب همکاری ایران در این ائتلاف غربی-عربی است. این احساس نیاز طی ماههای اخیر به نقطه اوج خود رسیده است. ادعای چندباره مقامات آمریکایی مبنی بر عملیات نظامی ایران در عراق نیز در همین راستا قابل تحلیل و ارزیابی است.فارغ از تحلیل روانشناختی و سیاسی بازی تبلیغاتی- سیاسی مقامات آمریکایی، لازم است سئوال کلان و مهم تری را در خصوص رفتار اخیر مقامات کاخ سفید و پنتاگون مطرح کنیم. اینکه چرا اساسا امکان همکاری جمهوری اسلامی ایران و ائتلاف غرب علیه داعش وجود ندارد؟ در این خصوص 3 پاسخ اساسی وجود دارد:
1- نخستین دلیل امکان ناپذیری اتحاد ایران و غرب در تقابل با داعش، به مبانی فکری و دینی جمهوری اسلامی ایران و مولفه های ثابت سیاست خارجی کشورمان باز می گردد. منازعاتی که در داخل محدوده جغرافیایی و سیاسی جهان اسلام رخ می دهد ،واکنش و مواجهه ای درونی می طلبد تا دخالتی بیرونی! در اینجا حتی اگر بر فرض محال داعش متغیری وابسته به آمریکا و شرکای غربی آن نباشد و از سوی آنان نیز تغذیه نشود و تهدیدی درون زا در خاورمیانه و جهان اسلام باشد، مجوزی جهت دخالت نظامی غرب در منطقه برای مقابله با داعش وجود ندارد.
اساسا در دین مبین اسلام و تفکر ناب قرآنی اجازه دخالت و سلطه بیگانگان بر مسلمانان داده نشده است. قاعده نفی سبیل ، اصلی مهم در سیاست خارجی انقلاب اسلامی ایران و کشورمان محسوب می شود.
"نفی سبیل "قاعده ای است که هر نوع تسط کفار بر مسلمانان را در هر زمینه ای ( اعم از سیاسی، اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی و نظامی و ...) جایز ندانسته است. در آیه 41 سوره مبارکه نسا آمده است که " وَلَنْ یَجْعَلَ اللَّهُ لِلْکَافِرِینَ عَلَی الْمُؤْمِنِینَ سَبِیلًا". این به معنای نفی هرگونه سلطه کفار بر مسلمین است. در سال 1357 و زمانی که انقلاب شکوهمند اسلامی به رهبری حضرت امام خمینی ( ره) به پیروزی رسید، ایشان نفی دخالت دو قدرت سلطه گر آن زمان ( آمریکا و شوروی سابق) را بر مبنای همین قاعده صورت دادند. شعار معروف " نه شرقی،نه غربی،جمهوری اسلامی" نیز حول همین مبنای محکم و مقدس تعریف شده است. پس از رحلت امام خمینی( ره) ،رهبر معظم انقلاب اسلامی نیز همین مشی و رویکرد را با قدرت و صلابت دنبال کردند. تاکید مداوم ایشان بر لزوم وحدت جهان اسلام در مقابل تهدیدات فکری،فرهنگی،نظامی و اقتصادی که از سوی جهان غرب متوجه مسلمانان است ریشه در توجه به همین قاعده و اصل ناب دارد.مفهوم " امت واحد اسلامی" و مفاهیم و گزاره های تبعی آن ( مانند حل بحرانهای داخلی جهان اسلام توسط خود مسلمانان )در اندیشه های امام راحل(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی بسیار پررنگ است. اگرچه در دین مبین اسلام ارتباط با سایر ممالک (با حفظ کیان اسلام) پذیرفته شده است، اما هرگز تسلط کفار بر مسلمین و حتی واسطه گری آنها برای حل اختلاف میان مسلمانان پیش بینی نشده است.
قاعده نفی سبیل در سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران همچنان پررنگ است. بر همین مبنا، حل مناقشات جهان اسلام بر عهده خود مسلمانان خواهد بود و برای نقش آفرینی مستقل کفار یا نقش آفرینی ترکیبی مسلمانان و کفار در مواجهه با آن مصدر و ظرفی وجود ندارد.از این رو نخستین دلیل امکان ناپذیری حضور کشورمان در ائتلاف غرب علیه داعش، به مبانی فکری و دینی جاری در سیاست خارجی ما باز می گردد.
2- شاید در اینجا استدلال شود که بر اساس" اصل مصلحت" و با تکیه بر " عقود بین المللی" می توان حضور در ائتلاف غرب علیه داعش را توجیه کرد . یکی از این موارد نظریه امنیت بین الملل است . امنیت بین الملل (International Security) مجموعه ای از تدابیر و اقدامات دولت ها و سازمان های بین المللی است که برای اطمینان از بقا و امنیت متقابل صورت می گیرد. این اقدامات شامل اقدام نظامی و موافقت نامه های دیپلماتیک همانند معاهدات و قراردادها می باشند. بر این اساس عده ای معتقدند می توان با تکیه بر " اصل همکاری" و تکیه بر مقوله امنیت بین الملل، همکاری با غرب را در ئتلاف علیه داعش توجیه کنند اما تحقق حداقلی این موضوع مشروط به " اشتراک استراتژیک" یا حداقل " اتصال تاکتیکی" با غرب است. اما آیا ما با غرب در این دو حوزه دارای اشتراک هستیم؟
در اینجا تاکید می کنیم دلیل دومی که همکاری ایران با ائتلاف غرب علیه داعش را ناممکن می سازد، به " خاستگاه استراتژیک" ائتلاف غربی -عربی ایجاد شده در منطقه باز می گردد. نگاه استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و غرب نسبت به داعش کاملا متفاوت است. جمهوری اسلامی ایران بر اساس شواهد و مستندات موجود، از جمله اقراریات صریح هیلاری کلینتون وزیر امور خارجه سابق آمریکا و سایر مقامات نظامی و سیاسی ایالات متحده و برخی کشورهای اروپایی نظیر انگلیس و فرانسه، غرب را " مولد داعش" می داند نه " دشمن داعش". اگرچه متاسفانه کشورهای پیاده نظام آمریکا و رژیم صهیونیستی مانند عربستان سعودی نیز در تشکیل داعش و حمایت از این گروه تروریستی نقش بارزی داشتند، اما خاستگاه اصلی داعش در آن سوی آتلانتیک است.
خاستگاه داعش فراآتلانتیکی است. درست در همین نقطه است که نگاه استراتژیک ایران و غرب در خصوص داعش با یکدیگر در تعارض قطعی قرار می گیرد. جمهوری اسلامی ایران خواستار پاکسازی کامل منطقه از داعش جهت ایجاد ثبات در کشورهای سوریه و عراق و سایر کشورهای مسلمان می باشد و در مقابل، طرف غربی به دنبال " مدیریت داعش" و " تصفیه حساب با بخش غیر قابل کنترل تکفیری ها" است. بدیهی است که نقطه اشتراکی میان این دو استراتژی وجود ندارد. در یک کلام ،جمهوری اسلامی ایران قائل به " نابودی تروریسم تکفیری "است و غرب قائل به مدیریت آن. آیا می توان میان این دو نگاه ،نقطه اشتراکی ترسیم کرد؟!
در نتیجه تفاوت نگاه استراتژیک میان ایران و غرب، هدف گذاری بلند مدت و میان مدت استراتژیک جمهوری اسلامی ایران و غرب در قبال داعش نیز با یکدیگر به طور اساسی تفاوت دارد. با وجود این تفاوت اساسی،امکان پیوند استراتژیک میان ایران و ائتلاف داعش به هیچ عنوان وجود ندارد. پروسه " ایجاد و استمرار ناآرامی در منطقه" جهت " ایجاد امنیت در تل آویو" و نسبت معکوسی که میان امنیت منطقه و امنیت رژیم صهیونیستی وجود دارد در رصد تحولات مربوط به حضور داعش و تشکیل ائتلاف غربی در مواجهه با این گروه تروریستی باید مدنظر قرار گیرد. " ایجاد خاورمیانه نامن" جهت تحقق" اسرائیل امن" یکی از استراتژی های مبنایی ائتلاف غرب علیه داعش محسوب می شود. بدیهی است که این استراتژی با استراتژی جمهوری اسلامی ایران در منطقه در تعارض محض قرار دارد.اهداف جنگی آمریکا در نبرد با داعش در خصوص نفوذ به سوریه و عراق، حضور بلند مدت در خاورمیانه و حفظ گروههای تکفیری جهت ایجاد امنیت رژیم صهیونیستی مسائلی نیست که بتوان آنها را نادیده انگاشت . حمایت متقابل گروه داعش و تل آویو از یکدیگر به وضوح بیانگر معادله ای است که در منطقه رخ می دهد.
در این معادله " از بین رفتن داعش" مترادف با " کاهش امنیت صهیونیستها" خواهد بود. بر این مبنا نسبت امنیتی " تل آویو " و " داعش" مستقیم و نسبت امنیتی " تل آویو " و "خاورمیانه" معکوس می باشد. بدیهی است که ائتلاف غربی علیه داعش در صدد است بازی خود را به گونه ای طراحی کند که نقش کاتالیزورو تسریع کننده چنین معادله خطرناکی را ایفا نماید.
3- سومین دلیل و نکته در خصوص عدم همکاری ایران با غرب در ائتلاف ضد داعش، به افتراق تاکتیکی ایران و آمریکا ( و دیگر اعضای ائتلاف غربی) در میدان مواجهه با داعش باز می گردد. این افتراق تاکتیکی خود رادر صحنه عملیات غرب علیه داعش نشان داده است. قبل از اینکه وارد این حوزه شویم، مروری بر گزارش اخیر روزنامه نیویورک تایمز در خصوص مقایسه نحوه مواجهه ایران و آمریکا در قبال داعش خالی از لطف نیست.
نیویورک تایمز در مقایسه میان رفتار ( تاکتیک) ایران و ایالات متحده آمریکا در تقابل با داعش می گوید: ایران از ابتدای ایجاد خطر داعش در عراق به کمک مردم و دولت این کشور شتافت و این در حالی بود که دولت باراک اوباما منتظر ماند تا تغییر سیاسی در عراق انجام و کابینه جدید تشکیل شود.رهبران عراقی نیز با تأیید این موضوع اعلام کرده اند تهران غالباً در ارائه کمک در زمان های بحرانی از واشنگتن سریع تر عمل کرده است. زمانی که داعش به موصل، دومین شهر بزرگ عراق یورش برد و به سمت بغداد حرکت کرد، رئیس جمهور آمریکا موضع محتاطانه ای در این باره گرفت و قبل از ورود، خواستار انجام تغییرات سیاسی در بغداد شد. اما ایرانی ها لحظه ای درنگ نکردند و به کمک عراق شتافتند. همچنین ایران اولین کشوری بود که برای کردهای عراق تسلیحات فرستاد و برای دفاع از بغداد سریعاً وارد عمل شد...."
شاید همین نکات جهت اثبات افتراق تاکتیکی میان ایران و غرب در مواجهه باداعش کفایت کند. استراتژی کلی آمریکا مبنی بر " مدیریت داعش" و " جلوگیری از نابودی کلی آن " سبب شده است تا در میدان عمل نیز تاکتیک واشنگتن و کشورهای غربی در قبال داعش محتاطانه و بازدارنده شود. این بازدارندگی خود را در صحنه عملیات نظامی نیز نشان داده است: اهمال کاری مقامات آمریکایی در آزادسازی آمرلی و تاخیر ائتلاف غربی-عربی در سرکوب داعش در اطراف کوبانی ( که منجر به نفوذ داعش به داخل کوبانی و پیچیده شدن میدان عملیات شد) کاملا مشهود بود. در صحنه عملیات تاکتیکی، حملات ائتلاف علیه داعش " محدود" و " بازدارنده" است، حال آنکه اگر واشنگتن نسبت به نابودی واقعی داعش متعهد بود، این تاکتیک باید " گسترده" و " نابودکننده" بود.
مقامات پنتاگون تاکنون در خصوص "افتضاح تاکتیکی" خود در کوبانی توضیحی ارائه نکرده اند! در این میان شاید استعفای چاک هاگل وزیر دفاع سابق آمریکا خود پیام و توضیحی گویا باشد. جدال بایدن و اردوغان بر سر آنچه در خاورمیانه می گذرد نیز " منازعه ای سخت بر سر تاکتیکهای مواجهه با داعش" محسوب می شود. در شرایطی که میان خود اعضای ائتلاف غرب همپوشانی تاکتیکی بر سر نحوه نبرد با داعش به وجود نیامده است، چگونه آمریکا به ایران در خصوص " همفکری و همکاری تاکتیکی علیه داعش" التماس می کند؟
با استناد به سه دلیل اصلی فوق و صدها دلیل دیگری که در ذیل هر یک از این موارد تعریف می شود، اساسا امکان ائتلاف ایران و آمریکا در مواجهه با داعش وجود ندارد. در این خصوص اصرارها و لابه های مکرر محرمانه و پشت پرده مقامات آمریکایی به تهران نیز قادر به تغییر تصمیم جمهوری اسلامی ایران در این موضوع نخواهند بود.
ذوق زدگی جان کری وزیر امور خارجه آمریکا در خصوص عملیات ادعایی اخیر نیز باید در همین فضا تحلیل شود. جمهوری اسلامی ایران در صدد مقابله واقعی با داعش است. در این مقابله، جمهوری اسلامی ایران حامی واقعی ملتهای عراق و سوریه خواهد بود. جنس و مبنای حضور جمهوری اسلامی ایران در میدان تقابل با داعش با طرف غربی به طور کامل تفاوت دارد. در اینجا تلاش افرادی مانند جان کری برای ایجاد نقاط اتصالی کاذب استراتژیک و تاکتیکی میان ائتلاف غرب و جمهوری اسلامی ایران راه به جایی نخواهد برد.
در چنین شرایطی بهترین توصیه به جان کری و دیگر مقامات دولتی آمریکا این است که ضمن پرهیز از هرگونه ذوق زدگی، به فکر آینده نامعلوم موقعیت خود در نظام بین الملل و خاورمیانه باشند. از سال 2000 میلادی تا کنون و متعاقب حضور دو دولت ضعیف در آمریکا ( یکی جنگ طلب و دیگری متزلزل) موقعیت واشنگتن در همه نقاط دنیا از خاوردور و خاورمیانه گرفته تا آمریکای لاتین تضعیف شده است. آیا جان کری به مانند برژینسکی و جیمی کارتر و دیگر سیاستمداران کهنه کار آمریکایی این واقعیت بزرگ،یعنی دگردیسی کامل در نظام بین الملل و کاهش قدرت آمریکا و لزوم تغییر قواعد بنیادین بازی در جهان جدید را در فاصله دو سال مانده به پایان دوران ریاست جمهوری اوباما درک خواهد کرد؟!
منبع: رسالت
اول**1368**
16/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 42]
صفحات پیشنهادی
اخطار رسالت: ذوق زده نشويد آقاي کري! |اخبار ایران و جهان
اخطار رسالت ذوق زده نشويد آقاي کري سومين دليل و نکته در خصوص عدم همکاري ايران با غرب در ائتلاف ضد داعش به افتراق تاکتيکي ايران و آمريکا و ديگر اعضاي ائتلاف غربي در ميدان مواجهه با داعش باز مي گردد کد خبر ۴۵۵۸۳۷ تاریخ انتشار ۱۶ آذر ۱۳۹۳ - ۰۷ ۰۷ - 07 December 2014 حنيف غفارحاشیهنگاری فارس از بازدید استاندار از هتل آپارتمان سالمندان بازدید سرزدهای که برای آقای مدیرکل دردسرساز شد
حاشیهنگاری فارس از بازدید استاندار از هتل آپارتمان سالمندانبازدید سرزدهای که برای آقای مدیرکل دردسرساز شداستاندار خراسان جنوبی طی بازدید سرزدهای که از هتل آپارتمان سالمندان بیرجند داشت مدیرکل بهزیستی استان را به دلیل اینکه تاکنون هیچ پذیرشی در این هتل انجام نشده است مورد بازحمات بازیکنان را بدون پاسخ نمیگذاریم/ عالیشاه ذوق زده شده بود -
واکنش سیاسی به برد پرسپولیس زحمات بازیکنان را بدون پاسخ نمیگذاریم عالیشاه ذوق زده شده بود رئیس هیات مدیره پرسپولیس با بیان اینکه این تیم شایسته پیروزی در دربی بود گفت زحمات کوبنده بازیکنان خودمان را بدون پاسخ نمیگذاریم حمیدرضا سیاسی در گفتگوبا خبرنگار مهر پس از پیروزی تیممحمود خوردبین: عالیشاه ذوق زده شده بود
یکشنبه ۲ آذر ۱۳۹۳ - ۲۱ ۲۶ سرپرست تیم پرسپولیس درباره دربی 79 گفت مدتها بود که چنین بازی خوبی را از پرسپولیس ندیده بودم به گزارش ایسنا محمود خوردبین درباره بازی تیمش برابر استقلال تصریح کرد بازی خیلی خوبی بود مدتها بود که چنین بازیای از تیمم ندیده بودم گلی که خوردیم بر خلآقای علیزاده «شوالیه تار ایران» نشوید!
یکشنبه ۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۳۸ علی رهبری - آهنگساز و رهبر ارکستر - از حسین علیزاده خواست تا دربارهی دریافت نشان شوالیه تأمل بیشتری کند رهبری - موسیقیدان برجستهی مقیم اتریش - در واکنش به انتشار خبر دادن نشان شوالیه به حسین علیزاده - نوازنده و آهنگساز - از سوی دولت فرانسه در تاریخ-آقای علیزاده «شوالیه تار ایران» نشوید
جام جم گزارش می دهد آقای علیزاده شوالیه تار ایران نشوید این روزها لقب شوالیه و اهدای آن به برخی چهرههای فرهنگی و هنری کشورمان از سوی سفارت فرانسه آنقدر زیاد شده است که تقریبا هر روز منتظریم تا ببینیم شوالیه امروز چه کسی است در همین چند روز گذشته چهره هایی مانند دارسایی: آقای ظریف چرا میگویی من به مذاکرات خوشبینم؟ قرآن میگوید به کفار خوشبین نباشید
رسایی آقای ظریف چرا میگویی من به مذاکرات خوشبینم قرآن میگوید به کفار خوشبین نباشید نماینده مردم تهران با اشاره به تمدید 7 ماهه توافق ژنو گفت 7 ماه که هیچ 70 ماه یا 70 سال هم که تمدید کنند آمریکا همچنان گرگ است چرا که شما به جای اینکه کدخدا را به رسمیت بشناسید خدای کدخدا را بسرقت 100 میلیونی نظافت چی از حساب آقای دکتر
شیراز سرقت 100 میلیونی نظافت چی از حساب آقای دکتر رئیس پلیس فتای استان فارس از برداشت غیرمجاز 100 میلیون ریالی از حساب بانکی یک پزشک توسط نظافتچی مطب در شیراز خبر داد به گزارش گروه استانهای باشگاه خبرنگاران به نقل از حوزه معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس سید موسیاسامی نامزدهای دریافت جایزه برترین های آسیا/ فغانی نامزد بهترین داور، تیم ملی نامزد بازی جوانمردانه
اسامی نامزدهای دریافت جایزه برترین های آسیا فغانی نامزد بهترین داور تیم ملی نامزد بازی جوانمردانه ورزش > فوتبال ملی - کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی نامزدهای دریافت عنوان برترین های فوتبال سال 2014 را اعلام کرد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از سایت رسمی فدراس-کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه آغاز به کار میکند
روز یکشنبه در تهران کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره تغذیه آغاز به کار میکند رئیس انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور گفت نخستین کنگره بین المللی و سیزدهمین کنگره سراسری تغذیه ایران با حضور وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی معاون بهداشتی وزارت بهداشت رئیس سازمان غذا وافتتاح یازدهمین کتابخانه دیجیتال صوتی ویژه نابینایان خراسان جنوبی
پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۲ قائم مقام انجمن نابینایان کشور گفت یازدهمین کتابخانه دیجیتال صوتی ویژه نابینایان خراسان جنوبی دارای ۴۰ عنوان کتاب بریل و ۴۰۰ عنوان کتاب صوتی و برجستهنگار است که تا پایان امسال ۱۵۰ عنوان کتاب دیگر نیز به آن اضافه میشود به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجپرداخت وام مکمل به روستاییان مناطق زلزلهزده اهر
پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۵۳ فرماندار اهر از پرداخت وام مکمل 50 تا 100 میلیون ریالی به روستائیان مناطق زلزله زده برای ساخت مسکن خبر داد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه آذربایجان شرقی رضا صدیقی در جلسه کارگروه مسکن گفت به کلیه روستائیان مناطق زلزله زده ک263 مقاله در شانزدهمین همایش صنایع دریایی پذیرفته شد
263 مقاله در شانزدهمین همایش صنایع دریایی پذیرفته شد بندرعباس - ایرنا - دبیر شانزدهمین همایش صنایع دریایی گفت از میان 453 مقاله رسیده به دبیرخانه این همایش 263 مقاله پس از انجام مراحل داوری پذیرفته شد به گزارش ایرنا حمید زراعتگر پنجشنبه در این خصوص اظهار داشت از بین آثار پذیرفیکی از شوت های آرپی چی 7 را برای استقلال کنار گذاشته ام / از نحسی سیزدهم رها شدیم
ایمانی یکی از شوت های آرپی چی 7 را برای استقلال کنار گذاشته ام از نحسی سیزدهم رها شدیم هافبک میانی ذوبآهن گفت در جام حذفی تیر خلاص را به استقلال زخمی میزنیم - اندازه متن به این مطلب امتیاز دهید 0 نظر نظرات 0 ۰۶ ۰۹ ۱۳۹۳ - ۱۰ ۲۸استقبال باشکوه از کاروان دولت تدبیر و امید،قدردانی از خدمات دولت یازدهم است
نماینده ولی فقیه در گلستان استقبال باشکوه از کاروان دولت تدبیر و امید قدردانی از خدمات دولت یازدهم است گرگان - ایرنا - نماینده ولی فقیه در گلستان با اشاره به تلاشها و قدمهای موثر رییس جمهوری و دولت یازدهم در کشور گفت استقبال باشکوه از کاروان تدبیر و امید درسفر به گلستان یکی ازنامزدهای برترین های سال آسیا اعلام شدند
نامزدهای برترین های سال آسیا اعلام شدند خبرگزاری پانا کنفدراسیون فوتبال آسیا اسامی نامزدهای دریافت جایزه عجیب ترین کنفدراسیون جهان را اعلام کرد ۱۳۹۳ پنج شنبه ۶ آذر ساعت 11 22 به گزارش خبرگزاری پانا مراسم انتخابات بهترین های آسیا از سوی کنفدراسیون فوتبال این قاره یکشنبه 9 آذر داعلام اسامی نامزدهای دریافت جایزه برترینهای آسیا
اعلام اسامی نامزدهای دریافت جایزه برترینهای آسیاتاریخ انتشار پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۴ ۴۴ ایران در کنار تیمهای ملی ژاپن و کره جنوبی نامزد دریافت جایزه برای بازی جوانمردانه شد به گزارش سایت رسمی فدراسیون فوتبال مراسم انتخاب برترین های سال فوتبال آسیا روز یکشنبه نهم آذر-
گوناگون
پربازدیدترینها