تبلیغات
تبلیغات متنی
محبوبترینها
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
پروازهای مشهد به دبی چه زمانی ارزان میشوند؟
تجربه غذاهای فرانسوی در قلب پاریس بهترین رستورانها و کافهها
دلایل زنگ زدن فلزات و روش های جلوگیری از آن
خرید بلیط چارتر هواپیمایی ماهان _ ماهان گشت
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1835606021
سود سازندهها در رکود مسکن +جدول
واضح آرشیو وب فارسی:نامه نیوز: سود سازندهها در رکود مسکن +جدول
دادههای دو دسته اطلاعات رسمی از تحولات سال گذشته در بازارهای «ساختوساز» و «معاملات مسکن»، نشان میدهد برخلاف تصور سنتی و اشتباهی که «آپارتمانسازی هنگام رکود مسکن را زیانده توصیف میکند»، پارسال بسازوبفروشها در تهران بهطور متوسط 42 درصد سود کسب کردند.
به گزارش نامه نیوز به نقل از دنیای اقتصاد ، اولین سری از اطلاعاتی که با استناد به آن، سود و زیان فعالیتهای ساختمانی در حوزه مسکونیسازی قابل محاسبه میشود، دادههای بانکمرکزی است. «بانکمرکزی» در گزارشی که از جزئیات فعالیتهای ساختمانی بخش خصوصی در سال92 منتشر کرده، ارقام ریالی مربوط به عناصر «قیمت تمامشده» مسکن در شهر تهران، شامل «هزینه ساخت» و «قیمت زمین» را بهصورت نرخهای میانگین اعلام کرده است.
در این گزارش رسمی، مشخص شده در یکسال92، هزینه ساخت و تکمیل آن دسته از ساختمانهای مسکونی که کار احداث آنها در سال92 به اتمام رسیده، مترمربعی 635هزار تومان بوده است؛ همچنین زمین این ساختمانها نیز مترمربعی پنج میلیون و 440 هزار تومان قیمت داشته است.
با توجه به میانگین «تراکمساختمانی» و «سطح اشغال زمین» که شهرداری تهران برای پروانههای ساختمانی مسکونی در نظر میگیرد، بهطور متوسط در 60درصد مساحت یک زمین مسکونی، تعداد 6 تا 10 واحدمسکونی در 4 تا 5 طبقه احداث میشود که با احتساب فضای مشاعات، سطوح ساختهنشده زمین و متراژ آپارتمانها، معمولا سهم زمین در قیمت تمامشده مسکن معادل «0.4 قیمت هر مترمربع زمین» محاسبه میشود.
به این ترتیب، با احتساب «هزینه ساخت» متری 635 هزار تومانی و سهم 2 میلیون و 176هزار تومانی «قیمت زمین» در هر مترمربع بنای مسکونی، مشخص میشود در سال 92 «قیمت تمامشده» ساخت مسکن برای بسازوبفروشهای شهر تهران مترمربعی معادل 2 میلیون و 811 هزار تومان بوده است. گزارش ها از دومین سری اطلاعات رسمی که مربوط به بازار معاملات مسکن است و از سامانه رهگیری توسط معاونت مسکن وزارت راهوشهرسازی استخراج و منتشر میشود، حاکی است آپارتمانهایی که در سال92 در شهر تهران خرید و فروش شدند، بهطور متوسط مترمربعی 4 میلیون تومان قیمتگذاری شدند.
پارسال میانگین قیمت مسکن در تهران با حدود 30درصد افزایش، به مترمربعی 4 میلیون تومان رسید.قیمتهای تمامشده و فروش آپارتمانهای مسکونی در شهر تهران برای سال 92 نشان میدهد آن دسته از بسازوبفروشهایی که در سال گذشته موفق شدند بعد از تکمیل ساختمانهای در حال احداث، واحدهای نوساز خود را در بازار عرضه کنند و بفروشند، بهطور متوسط 42درصد سود عایدشان شده است.
این میزان سود سازندههای مسکن در سال92 در مقایسه با تورم میانگین 12ماه پارسال که 34.7 درصد گزارش شده، از آن جهت رقم فوقالعاده قابل قبولی میتواند باشد که سال گذشته بازار مسکن یک «رکود نیمهسنگین» را تجربه کرد.
پارسال در بازار مسکن تهران، حجم خرید و فروش واحد مسکونی 44 درصد کاهش یافت و حجم ساختوساز نیز 5 درصد نسبت به سال قبل افت کرد؛ در سال 92 همچنین میزان سرمایهگذاری سازندهها برای ساختوسازهای مسکونی جدید هم با کاهش مواجه شد و حجم ریالی آن 23 درصد نسبت به سال 91 نزول کرد. مجموعه این سه شاخص منفی در بازارهای معاملات مسکن و ساختوساز سال 92، پارسال را سال رکودی معرفی میکند.
اما در همین رکود، متوسط سود حاصل از دو نوع فعالیت توام با «ساخت و فروش آپارتمان» برای عوامل بازار، به مراتب بیشتر از هزینهها و حتی تورم عمومی بوده است. این در حالی است که مطابق عارضهیابیهایی که کارشناسان اقتصاد مسکن بارها درباره علت تعمیق دوره رکود و جهش قیمتی دوره رونق انجام دادهاند، مشخص شده، سازندهها و سرمایهگذاران ساختمانی با تصوری که از زیانهای جبرانناپذیر زمان رکود دارند،
با تصمیم جمعی، در این دوره از بازار ساخت و عرضه مسکن خارج میشوند و شروع پروژههای جدید را به اواسط دوره رونق موکول میکنند! هر چند مطابق بررسیها، سود دوره رونق مسکن با فاصله زیادی، بیشتر از سود رکود است اما مطابق توصیه کارشناسان، چنانچه سرمایهگذاران ساختمانی، تابع ساختوساز را از دورههای رکود و رونق خارج کنند و تیراژ آپارتمانسازی را به جای تنظیم با هیجانات این دورهها، براساس سایر فاکتورهای اقتصادی از جمله نیاز موجود در بازار هماهنگ کنند، در این صورت نهتنها سود دوره رکود در این بازار، از رقم کنونی بیشتر میشود بلکه طول زمانی رونق نیز تحتتاثیر جلوگیری از جهش قیمت، افزایش پیدا میکند.
پیشتر، تحقیقی توسط دفتر برنامهریزی و اقتصاد مسکن وزارت راهوشهرسازی انجام شده بود که نشان میداد ساختوساز طبق آمارها در زمان رکود متناسب با افت معاملات و کاهش قیمت، کاهش پیدا میکند و حتی تکمیل ساختمانهایی که زمان زیادی تا آمادهشدن آنها برای فروش نیاز نیست، نیز به تاخیر میافتد.
این اقدام بسازوبفروشها باعث میشود حجم عرضه مسکن در زمان رونق که میل به انجام معاملات بیشتر میشود، کاهش یابد و در نتیجه، دامنه افزایش قیمت در این دوره، بهخاطر شکاف عرضه و تقاضا، حالت جهشی به خود بگیرد. یکی از آفات جهش قیمت که مستقیم به سرمایهگذاران سرایت میکند، تعمیق طول دوره رکود است. در مقابل این رفتار اشتباه سازندهها، کارشناسان توصیه میکنند، حجم ساختوساز بهخصوص در دوره رکود، با شیب ملایم تداوم داشته باشد تا در زمان احیای قدرت خرید، امکان عرضه و فروش بهوجود بیاید.
سود 102 درصدی در زمان رونق
به گزارش دنیایاقتصاد، تحتتاثیر نوسانات غیرطبیعی ساختوسازهای مسکونی در دورههای رکود و رونق، سود این بازار در سال91 که سال رونق مسکن به حساب میآمد، معادل 102 درصد بوده است. در سال91، متوسط قیمت مسکن در تهران با 50 درصد افزایش به مترمربعی 3 میلیون تومان رسید. در این سال، طبق گزارش بانکمرکزی، قیمت تمامشده مسکن شامل هزینه ساخت و قیمت زمین نیز مترمربعی یک میلیون و 485 هزار تومان بوده است که به این ترتیب، حدود دو برابر آنچه بسازوبفروشها، برای ساخت آپارتمانها هزینه کردهاند، در زمان فروش واحدهای خود سود بهدست آوردهاند.
کارشناسان در این باره میگویند: چنانچه سرمایهگذاریهای ساختمانی در سالهای رونق و رکود مسکن، بهصورت طبیعی توزیع شود، فاصله سود 100 درصدی ساختوفروش در زمان رونق تا سود 40 درصدی زمان رکود نیز تعدیل خواهد شد.
سود کشوری ساختوساز
سال گذشته در سایر شهرهای کشور، سود فعالیتهای ساختمانی به مراتب بیشتر از تهران بود. علت آن هم به تاخیر در انتقال رکود مسکن از تهران به سایر شهرها برمیگردد.
هماکنون گزارشهای رسمی نشان میدهد، بسازوبفروشها در سال 92 با توجه به هزینههای ساخت، قیمت زمین و قیمت فروش آپارتمان، 95 درصد سود کردند.در سال 92، هزینه ساخت هر مترمربع بنای مسکونی در آستانه تکمیل در کل کشور مترمربعی 519 هزار تومان برآورد شده است.
همچنین قیمت زمین این بناها نیز مترمربعی یک میلیون و 900 هزار تومان بوده که با احتساب 0.4 این قیمت در هزینه کل بنای مسکونی، مشخص میشود قیمت تمامشده مسکن در کل کشور در سال گذشته مترمربعی یکمیلیون و 279 هزار تومان بوده است. این در حالی است که متوسط قیمت فروش واحدهای مسکونی در کل کشور در سال گذشته مترمربعی 2 میلیون و 500 هزار تومان بود.
بنابراین سازندهها در این بازار کشوری، 95 درصد سود کسب کردند.انتظار میرود، سود سازندههای مسکن در سایر شهرها، امسال در مقایسه با سال قبل، کمتر شود.
در سال 92 رقمی معادل 75 هزار و 418 میلیارد تومان در کل ساختوسازهای مسکونی و غیرمسکونی کل کشور سرمایهگذاری شد که 23 درصد نسبت به سال 91 افزایش داشت. از بین سه نوع سرمایهگذاری ساختمانی، بیشترین رقم صرف احداث ساختمانهای «نیمهتمام» شده که معادل 40 هزار میلیارد تومان بوده و کمترین رقم نیز برای «تکمیل» ساختمانها سرمایهگذاری شد که بالغ بر 16.6 هزار میلیارد تومان بود. برای احداث ساختمانهای «جدید» یا همان «شروع شده» نیز حدود 18 هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری شد.
۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۰۴
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: نامه نیوز]
[مشاهده در: www.namehnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 17]
صفحات پیشنهادی
سود «مسکن » در دوره رکود |اخبار ایران و جهان
سود مسکن در دوره رکود پارسال در تهران سازندههايي كه موفق به تكميل آپارتمانهاي در حال ساخت و فروش واحدهاي تازهساز خود شدند بهطور متوسط 42 درصد سود كردند کد خبر ۴۵۵۴۶۵ تاریخ انتشار ۱۵ آذر ۱۳۹۳ - ۰۶ ۴۹ - 06 December 2014 دادههاي دو دسته اطلاعات رسمي از تحولات سال گذسود سرشار «مسکن» در دوره رکود!
سود سرشار مسکن در دوره رکود دادههاي دو دسته اطلاعات رسمي از تحولات سال گذشته در بازارهاي ساختوساز و معاملات مسكن نشان ميدهد برخلاف تصور سنتي و اشتباهي كه آپارتمانسازي هنگام ركود مسكن را زيانده توصيف ميكند پارسال بسازوبفروشها در تهران بهطور متوسط 42 درصد سود كسبسود «مسکن » در دوره رکود
سود مسکن در دوره رکود نتايج دو گزارش رسمي از بازارهاي ساختوساز و معاملات مسكن در سال 92 پاسخي روشن به يك تصور سنتي مبنيبر زيان ساختماني در زمان ركود دارد و نشان ميدهد پارسال در تهران سازندههايي كه موفق به تكميل آپارتمانهاي در حال ساخت و فروش واحدهاي تازهسازنرخ سود بانکی منطقی تر شود / خروج مسکن از رکود با تشکیل صندوق پس انداز مسکن -
ترکان نرخ سود بانکی منطقی تر شود خروج مسکن از رکود با تشکیل صندوق پس انداز مسکن بجنورد – خبرگزاری مهر مشاور عالی رییس جمهور و رییس سازمان نظام مهندسی با اشاره به رکود حاکم بر بازار مسکن گفت با توجه به کاهش تورم نرخ سود بانکی باید منطقی تر شود به گزارش خبرنگار مهر اکبر ترکاسودجویی برخی تعاونیهای مسکن مهر از عدم اتمام پروژهها
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۲ ۳۱ قائممقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر گفت درباره مشکلات تعاونی های مسکن جلساتی با همه مدیران تعاونیها داشته ایم و مشکلات را بررسی و صورت جلسه کردیم و براساس آن تصمیم گیریهایی صورت گرفته است احمد اصغری مهرآبادی در گفتوگو با ایسنا درباره مشکبا وجود رکود، مسکن گران شد/ سیاسیکاری استاندارد درباره بنزین
بیتوجهی بازار به سخنان سیف با وجود رکود مسکن گران شد سیاسیکاری استاندارد درباره بنزین لطفعلی بخشی اقتصاددان نیز عامل افزایش قیمت طلا و ارز در چند روز اخیر را چنین عنوان کرده است هفته گذشته مذاکرات هستهای ایران به نتیجه نرسید و برای ۷ ماه دیگر تمدید شد به گزارش سرویمسکن در رکود مطلق
خانه نه گران می شود نه مشتری پیدا می کند مسکن در رکود مطلق بررسی های میدانی نشان می دهد با وجود تحولات گسترده در بازارهای مالی ولی همچنان رکود در بازار مسکن وجود دارد به گزارش سرویس اقتصادی جام نیوز بررسی های میدانی شان می دهد بازار در رکود مطلق قرار دارد براین اساس به گفته بخودروي خارجي ميچرخد، مسكن در كماست بقيه در ركود
خودروي خارجي ميچرخد مسكن در كماست بقيه در ركود بازار اين روزها پس از نوسانات ارزي حالا سعي دارد به حالت نرمال خود برسد چندين بازار از سال قبل در ركود بودند و هستند نویسنده علي طالبزاده بازار اين روزها پس از نوسانات ارزي حالا سعي دارد به حالت نرمال خود برسسونامی قیمت مسکن شایعه سازی سوداگران است
دوشنبه ۱۰ آذر ۱۳۹۳ - ۰۰ ۱۷ رییس اتحادیه مشاوران املاک تهران معتقد است طرح موضوع سونامی قیمت مسکن شایعهسازی سوداگران است حسام عقبایی در گفتوگو با ایسنا با بیان اینکه معمولا هر ساله در اردیبهشت ماه بازار مسکن شکل جدید خود را پیدا می کند اظهار کرد با سیر کاهش تورم که در سال 9رکود مسکن در دو سال اخیر بیسابقه بوده است
پنجشنبه ۶ آذر ۱۳۹۳ - ۱۰ ۳۹ رئیس انجمن انبوه سازان مسکن و ساختمان استان قزوین گفت با توجه به احداث مسکن مهر در استان مسکن مازاد وجود دارد که تناسبی با تقاضا ندارد به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا منطقه قزوین عبدالصمد سلطانیه در نشست با اصحاب رسانه استان اظهارسایه سیاست بر بازار مسکن +جدول
سایه سیاست بر بازار مسکن جدول در چند هفته گذشته بازار معاملات مسکن در انتظار نتیجه یک تصمیم مهم در عرصه دیپلماسی بود به گزارش نامه نیوز به نقل از دنیای اقتصاد متقاضیان بازار مسکن کمی دور از بازار به رصد وضعیت مذاکرات هستهای میپرداختند تا با مشخص شدن نتیجه مذاکرات تصمیم خودعلیاکبر ترکان در خراسان شمالی تشریح کرد سیاستهای دولت برای خروج مسکن از رکود/وزارت راه مکلف به حمایت از صن
علیاکبر ترکان در خراسان شمالی تشریح کردسیاستهای دولت برای خروج مسکن از رکود وزارت راه مکلف به حمایت از صندوق پسانداز مسکن شدرئیس سازمان نظام مهندسی کشور گفت صندوق پسانداز مسکن یکی از راههای پاسخگویی به تقاضاست و حرکت جدی برای خروج از رکود بخش ساختمان است به گزارش خبرمعاون اجرایی بانک مسکن مدیریت شعب آذربایجانشرقی خبر داد پرداخت 4154 میلیارد ریال برای 38 هزار بافت فرسوده آذر
معاون اجرایی بانک مسکن مدیریت شعب آذربایجانشرقی خبر دادپرداخت 4154 میلیارد ریال برای 38 هزار بافت فرسوده آذربایجانشرقیمعاون اجرایی بانک مسکن مدیریت شعب آذربایجانشرقی گفت میزان تسهیلات پرداخت شده استان در بخش بافت فرسوده مبلغ یک هزار و 511 میلیارد ریال برای 8 هزار و 881 واحد وسودجویی برخی تعاونیهای مسکن مهر
سودجویی برخی تعاونیهای مسکن مهرتاریخ انتشار چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۲۱ ۱۱ قائممقام وزیر راه و شهرسازی در طرح مسکن مهر گفت درباره مشکلات تعاونی های مسکن جلساتی با همه مدیران تعاونیها داشته ایم و مشکلات را بررسی و صورت جلسه کردیم و براساس آن تصمیم گیریهایی صچرا قیمت اوراق تسهیلات مسکن یکباره افت کرد؟/ رکود مسکن و به نتیجه نرسیدن مذاکرات "تسه" را ارزان کرد
چرا قیمت اوراق تسهیلات مسکن یکباره افت کرد رکود مسکن و به نتیجه نرسیدن مذاکرات تسه را ارزان کرد اقتصاد > مسکن - ایسنا نوشت اوراق تسهیلات مسکن که در ماههای گذشته قیمتهای عجیب و غریبی را تجربه کرده و حتی تا سطح 100 هزار تومان بالا رفته بود به شکل محسوكاهش حجم خريد مسكن+جدول
بازار مسکن كاهش حجم خريد مسكن جدول حجم خريدوفروش آپارتمان در شهر تهران طي آبان امسال 11درصد نسبت به مهر ماه كاهش پيدا كرد - اندازه متن به این مطلب امتیاز دهید 0 نظر ۰۵ ۰۹ ۱۳۹۳ - ۰۵ ۲۰سونامی بازار مسکن شایعه سوداگران؟
حسام عقبایی مطرح کرد سونامی بازار مسکن شایعه سوداگران رئیس اتحادیه مشاوران املاک تهران با بیان اینکه قیمت و حجم معاملات مسکن به طور مستقیم تحت تاثیر مناقشات و مذاکرات سیاسی منطقه ای و بین المللی قرار ندارد گفت تا پایان امسال افزایش قیمتی نداریم به گزارش سرویس اقتصادی جام نی-
گوناگون
پربازدیدترینها