تبلیغات
تبلیغات متنی
آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
بهترین دکتر پروتز سینه در تهران
محبوبترینها
راهنمای انتخاب شرکتهای معتبر باربری برای حمل مایعات در ایران
چگونه اینورتر های صنعتی را عیب یابی و تعمیر کنیم؟
جاهای دیدنی قشم در شب که نباید از دست بدهید
سیگنال سهام چیست؟ مزایا و معایب استفاده از سیگنال خرید و فروش سهم
کاغذ دیواری از کجا بخرم؟ راهنمای جامع خرید کاغذ دیواری با کیفیت و قیمت مناسب
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
بهترین ماساژورهای برقی برای دیسک کمر در بازار ایران
آفریقای جنوبی چگونه کشوری است؟
بهترین فروشگاه اینترنتی خرید کتاب زبان آلمانی: پیک زبان
با این روش ساده، فروش خود را چند برابر کنید (تستشده و 100٪ عملی)
خصوصیات نگین و سنگ های قیمتی از نگاه اسلام
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1869232587

فلسطین بزرگ ترین اولویت رسانه یی کشورهای اسلامی
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: فلسطین بزرگ ترین اولویت رسانه یی کشورهای اسلامی تهران-ایرنا-مساله ی فلسطین مهمترین موضوع مورد توجه در دهمین اجلاس وزیران اطلاع رسانی کشورهای اسلامی بود؛ یکی از بزرگ ترین دغدغه های مسلمانان که لازم است در عرصه ی رسانه بیش از گذشته به آن پرداخته شود.

دهمین نشست وزیران اطلاع رسانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی که در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه هفته ی جاری (12 و 13 آذر) در تهران برگزار شد، فرصتی برای بازشناسی اولویت های کشورهای اسلامی و بهره گیری از ظرفیت های رسانه یی برای پرداختن به این اولویت ها بود.
مساله ی فلسطین همواره یکی از مهم ترین دغدغه های جهان اسلام بوده است. تا جایی که یکی از اهداف اصلی تاسیس سازمان همکاری اسلامی (کنفرانس اسلامی) در سال 1969 میلادی، حمایت از فلسطینیان در برابر اشغالگری های رژیم صهیونیستی بود. حمایت از منافع کشور فلسطین و کمک به این کشور که همواره در نشست های سازمان مورد توجه بوده است، در اجلاس تهران نیز به عنوان موضوعی اصلی مطرح شد.
سفیر فلسطین در سخنانی در نشست کارشناسان کشورهای اسلامی که در روزهای دوشنبه و سه شنبه هفته ی جاری برگزار شد، به مشکل ها و فاجعه هایی که کشورش زیر سایه ی رویکردهای اشغالگرایانه و نژادپرستانه ی رژیم صهیونیستی با آن ها رو به رو است اشاره کرد و ضمن تشکر از جمهوری اسلامی ایران به پاس حمایت همیشگی از حقوق فلسطینیان و محکومیت اقدام های صهیونیست ها، از کشورهای اسلامی خواست در همه ی حوزه ها به فلسطین کمک کنند.
«صلاح زواوی» در بخشی از سخنان خود با تاکید بر نقش و تاثیر مهم رسانه ها در سراسر جهان، آن ها را در قبال حمایت از مظلومان و عدالت گرایی مسوول دانست. او همچنین از برخی کشورهای اسلامی که در راه مبارزه و محکومیت اقدام های رژیم صهیونیستی تلاش کافی ندارند، انتقاد کرد.
او در حالی که خود را یک مبارز و نه یک سیاستمدار و اعضای نشست را برادران خود می خواند، بر این نکته که مساله ی فلسطین و روشن کردن ماهیت رژیم اشغالگر قدس باید بزرگ ترین دغدغه ی جهان اسلام در همه ی حوزه ها و بویژه رسانه باشد تاکید کرد.
سخنان سفیر فلسطین علاوه بر نماینده ی کشورمان که همواره بزرگ ترین حامی این کشور در برابر تجاوزات رژیم صهیونیستی بوده، با تایید سایر اعضا رو به رو شد. اما با وجود حمایت صریح همه ی کشورها، نکته های مطرح شده از سوی صلاح زواوی مبنی بر اینکه مساله ی فلسطین و قدس شریف در میان معضل های جهان اسلام از چه جایگاهی برخوردار است و کشورهای عضو در حوزه ی رسانه و سیاست گذاری چه اقداماتی را برای رفع این معضل انجام داده اند، نیاز به بازنگری در سیاست های رسانه یی در این خصوص را بار دیگر مطرح می کند.
«حسن امینیان» سفیر سابق ایران در امارات، کارشناس مسایل فلسطین و معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی که به نمایندگی از کشورمان در این نشست حضور داشت در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا در این خصوص گفت: مهم ترین مساله ی کنونی جهان اسلام که مهم ترین بخش قطعنامه ی نشست کارشناسان نیز بود، فلسطین است.
امینیان ادامه داد: سازمان همکاری اسلامی با هدف حمایت از فلسطین تشکیل شد، این در حالی است که این سازمان و برخی از کشورهای عضو تنها حمایت از فلسطین را در حد کلام انجام می دهند و در این خصوص اقدامی نمی کنند.
رژیم صهیونیستی یکی از نمادهای آشکار افراط گرایی و نژادپرستی در منطقه است. این رژیم همواره در عرصه ی رسانه یی از خود تصویری بی گناه و مظلوم ارایه کرده و تلاش کرده است فلسطینیانی را که سال ها است از کمترین حقوق انسانی زیر تاثیر اشغالگری صهیونیست ها بی بهره بوده اند، تهدیدی برای حیات خود نشان دهد. این مساله در کنار حمایت رسانه یی کشورهای غربی و در صدر آن ها آمریکا، لزوم اتحاد رسانه یی کشورهای اسلامی بر روی مساله ی فلسطین و حمایت همه جانبه از این کشور را برجسته تر می کند.
همین عامل در کنار تاکید اعضای شرکت کننده در نشست تهران بر لزوم حمایت از نهادهای رسانه یی و گسترش آن ها در راستای افزایش همکاری خبری با هدف مبارزه با اسلام ستیزی و ...، اهمیت نقش رسانه های کشورهای اسلامی و همگرایی میان آنها در این خصوص را برجسته تر می کند.
«ضیاالدین سعید بامخرمه» سفیر کشور جیبوتی در تهران در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا ضمن ابراز خرسندی از برگزاری این نشست، رسانه را یکی از مهم ترین ابزارهای کنونی کشورهای اسلامی در راه رسیدن به هدف های خود دانست.
بامخرمه افزود: مساله ی فلسطین همواره یکی از اولویت های جهان اسلام بوده است؛ ولی من تصور می کنم اهمیت این مساله در رسانه های اسلامی در مقایسه با گذشته اندکی کاهش یافته است و لازم است در اقدامی سریع در این خصوص تصمیم گیری های اثربخشی گرفته شود.
او همچنین با تاکید بر ظرفیت رسانه در مبارزه با هرگونه افراط گرایی تصریح کرد: اسلام دین صلح و مهربانی و برادری است. ممکن است در خصوص بسیاری از مساله های جهان اسلام بویژه در حوزه ی سیاسی نتوان از ظرفیت رسانه کمک گرفت، ولی در مبارزه با اسراییل و حمایت از فلسطین باید از ابزار رسانه تا حد توان کمک گرفت.
امینیان نیز با تاکید بر اینکه کشورهای اسلامی باید از همه ی ظرفیت های رسانه یی در راستای جامه ی عمل پوشاندن بر هدف های اصلی خود استفاده کنند گفت: ما باید مانند رسانه های غربی تلاش کنیم تا به چارچوبی منظم و واحد دست پیدا کنیم و با کنار گذاشتن مساله های انحرافی که در بسیاری از موارد وقت ما را تلف می کنند، برای تمرکز رسانه بر اولویت های اصلی امت اسلامی تلاش کنیم.
سازمان همکاری اسلامی از سال 1969 میلادی و با عضویت 57 کشور به گسترش بیش از چهار قاره فعالیت خود را آغاز کرد. هدف اصلی این سازمان علاوه بر حمایت از موضع فلسطین، تجمیع صدای جهان اسلام و تلاش برای حفاظت و حمایت از منافع جهان اسلام در روح ترویج صلح بین المللی و هماهنگی میان افراد مختلف جهان بوده است. هدف هایی که به گفته ی امینیان می توانست با پیگیری و ممارست بیشتری مورد توجه قرار گیرد و بویژه در خصوص افزایش و تحکیم حمایت از فلسطین مفید واقع شود.
او گفت: کشورهای اسلامی از پراکندگی و تشتت فراوانی رنج می برند و از همین رو در حوزه ی اجرایی ضعیف عمل می کنند. ضعفی که در حوزه ی رسانه یی نیز قابل مشاهده است. متاسفانه دبیرخانه ی سازمان همکاری های اسلامی نیز در خصوص ایجاد این وحدت و همکاری کمی ضعیف عمل کرده است.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی ابراز امیدواری کرد این اجلاس و تلاش های مشابه بتواند گامی موفق در راستای پر کردن این خلا و کمک به حل معضل های کشورهای اسلامی باشد.
سفیر جیبوتی نیز با اشاره به بزرگی و ظرفیت بالای این سازمان گفت: ما دومین سازمان بین دولتی پس از سازمان ملل متحد هستیم. ما این توان را داریم که ندای صلح طلبی اسلام را به گوش همه ی جهان برسانیم و مشکل های جهان اسلام را مرتفع کنیم. ولی این تنها در صورتی ممکن خواهد بود که سازمان و اعضای آن صلح و اتحاد را از خود آغاز کنند.
بامخرمه ادامه داد: جهان اسلام در شرایط کنونی از معضلات بسیاری رنج می برد. برای ایجاد اتحاد و بالا بردن ظرفیت رسانه ها در راستای نمایش چهره ی زیبا و حقیقی اسلام، ما باید صلح و آرامش را از درون کشورهای خود آغاز کنیم. در این صورت ما قادر خواهیم بود گامی بزرگ به سوی مدرن تر شدن کشورهایمان برداشته و در شرایطی که غرب و داعش از ابزارهای رسانه یی علیه اسلام استفاده می کنند، رسانه های خود را به سمتی درست در جهت مبارزه با آن ها هدایت کنیم.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**ع.م**2054
14/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]
صفحات پیشنهادی
توجه ویژه رسانه های عربی به دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی
توجه ویژه رسانه های عربی به دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی تهران - ایرنا - برگزاری دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در تهران با بازتاب گسترده در رسانه های کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس همراه شده و رسانه های عربی به تبع رویکرد خود به پوغرب از ائتلاف رسانه ای کشورهای اسلامی هراس دارد
مشاور وزیر اطلاع رسانی امارات متحده عربی غرب از ائتلاف رسانه ای کشورهای اسلامی هراس دارد تهران- ایرنا- عبدالله الجنیبی مشاور وزیر اطلاع رسانی امارات متحده عربی گفت غرب از تشکیل ائتلاف کشورهای اسلامی به ویژه در زمینه رسانه ای درهراس است به همین دلیل در هر شرایطی با آن مبارزه ممدیر واحد رسانه حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر: وحدت اصولگرایان مهمترین برنامه حزب موتلفه اسلامی در بوشهر است
مدیر واحد رسانه حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر وحدت اصولگرایان مهمترین برنامه حزب موتلفه اسلامی در بوشهر استمدیر واحد رسانه حزب موتلفه اسلامی استان بوشهر گفت وحدت و همگرایی اصولگرایان جدیترین برنامه حزب موتلفه اسلامی در استان بوشهر است مهدی هنردیده امروز در گفتوگو با خبرنگارمقاومت فلسطین: قدس شاهد وسیعترین هجمه صهیونیستی است/ قدس در اولویت است
مقاومت فلسطین قدس شاهد وسیعترین هجمه صهیونیستی است قدس در اولویت استدو تن از فعالان جنبشهای جهاد اسلامی و مقاومت اسلامی فلسطین در اظهاراتی جداگانه بر حمایت مقاومت از قدس تاکید کردند به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری فارس شیخ نافد عزام عضو دفتر سیاسی جنبش جهاد اسلامی در جشرسانه ها بزرگترین ابزار قدرت در جنگ نرم محسوب می شوند -
اسماعیلی رسانه ها بزرگترین ابزار قدرت در جنگ نرم محسوب می شوند شناسهٔ خبر 2435554 چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۶ ۱۰ استانها > قزوین قزوین- مدیرکل فرهنگی رسانه و فنآوری های نو سازمان تبلیغات اسلامی کشور گفت رسانه ها بزرگترین ابزار دشمن برای جنگ نرم است و راه مقابله با آن افزایشوزیر ارشاد بر همگرایی رسانه ای کشورهای اسلامی تاکید کرد
وزیر ارشاد بر همگرایی رسانه ای کشورهای اسلامی تاکید کرد تهران- ایرنا- وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دیدار با وزیر اطلاع رسانی بنگلادش بر همگرایی رسانه ای میان کشورهای اسلامی تاکید کرد به گزارش روز چهارشنبه خبرنگار حوزه رسانه ایرنا از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی علی جنتی در دیداکشورهای اسلامی نیاز به تعمیق همکاری رسانه ای دارند
دبیرکمیسیون روابط بین المللی حزب حاکم جمهوری آذربایجان کشورهای اسلامی نیاز به تعمیق همکاری رسانه ای دارند باکو- ایرنا- استاد دانشگاه علوم سیاسی و دبیر کمیسیون روابط بین المللی حزب حا کم آذربایجان نوین جمهوری آذربایجان گفت کشورهای اسلامی در شرایط کنونی نیاز به تعمیق همکاری های رکمک ایران به فلسطین ادامه خواهد داشت/توطئه صهیونیست ها تخریب اماکن مقدس در کشورهای اسلامی است
ولایتی در جمع خبرنگاران کمک ایران به فلسطین ادامه خواهد داشت توطئه صهیونیست ها تخریب اماکن مقدس در کشورهای اسلامی است تهران- ایرنا- دبیر کل مجمع جهانی بیداری اسلامی گفت همانطور که رهبر معظم انقلاب تاکید کردند حمایت جمهوری اسلامی ایران از فلسطین ادامه خواهد یافت به گزارش خبرنگاآیت الله مهدوی شخصیتی فراجناحی داشت/ تاسیس دانشگاه امام صادق بزرگ ترین خدمت آیت الله مهدوی به جامعه ملی و اسلا
کواکبیان در جمع خبرنگاران آیت الله مهدوی شخصیتی فراجناحی داشت تاسیس دانشگاه امام صادق بزرگ ترین خدمت آیت الله مهدوی به جامعه ملی و اسلامی کشور بود دبیر کل حزب مردم سالاری گفت آیت الله مهدوی شخصیتی فراجناحی داشت ممکن بود که وی نظراتی از خود داشته باشد ولی وی همواره در خط حضرتاجلاس تهران فرصتی برای وحدت رسانه ای کشورهای اسلامی است
دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس اجلاس تهران فرصتی برای وحدت رسانه ای کشورهای اسلامی است تهران-ایرنا- دبیر کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی با اشاره به برگزاری دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای همکاری اسلامی در تهران از آن به عنوان یک نشست مهم یاد کرد و گفت این اجلاس فرصت مغتنمی بکشورهای اسلامی با رسانه های خود اسلام را معرفی کنند
مدیرکل شورای عالی اطلاع رسانی امارات کشورهای اسلامی با رسانه های خود اسلام را معرفی کنند تهران - ایرنا -ابراهیم العابد مدیرکل شورای عالی اطلاع رسانی امارات متحده عربی بر ضرورت همگرایی رسانه ای و تلاش کشورهای اسلامی در زمینه های مختلف به ویژه همکاری های رسانه ای برای معرفی اسلامهمکاری رسانه ای کشورهای اسلامی توطئه رسانه های غرب را خنثی می کند
معاون خبرگزاری اسلامی معراج اندونزی همکاری رسانه ای کشورهای اسلامی توطئه رسانه های غرب را خنثی می کند کوالالامپور – ایرنا – معاون خبرگزاری اسلامی معراج اندونزی خواستار ایفای نقش بیشتر رسانه های کشورهای اسلامی برای خنثی سازی توطئه رسانه غربی و ایجاد اسلام هراسی در جهان شد و گفت کهبازتاب میزبانی تهران و دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی در رسانه های عربی
بازتاب میزبانی تهران و دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی در رسانه های عربی تهران - ایرنا - برگزاری دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در تهران با بازتاب گسترده در رسانه های کشورهای عربی و حوزه خلیج فارس همراه شده است از زمان آغاز نخستین زمرییس خبرگزاری افغان: همگرایی رسانه های کشورهای اسلامی کلید مقابله با افراط گرایی است
رییس خبرگزاری افغان همگرایی رسانه های کشورهای اسلامی کلید مقابله با افراط گرایی است کابل- ایرنا – حسین مدنی رییس خبرگزاری جمهور افغانستان همگرایی و همکاری رسانه های کشورهای اسلامی را کلید حل معظلات جهان اسلام و مناسب ترین راه برای مقابله با افراط گرایی و جلوگیری از تفرقه افکنبشار اسد: فلسطین بزرگترین متضرر تحولات چند سال اخیر منطقه است
بشار اسد فلسطین بزرگترین متضرر تحولات چند سال اخیر منطقه استرئیس جمهور سوریه اعلام کرد که فلسطینی بزرگترین متضرر در رویدادهای چند سال اخیری است که در کشورهای عربی رخ داده است به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری فارس رئیس جمهور سوریه طی سخنانی اعلام کرد که فلسطین بزرگترین متضرر تحاسد: مساله فلسطین بزرگترین متضرر وقایع خاورمیانه است
سهشنبه ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۰۹ ۴۵ بشار اسد در دیدار با اعضای دبیرخانه اتحادیه اقلیتهای فلسطینی سراسر اروپا در دمشق تاکید کرد مساله فلسطین بیشترین ضربه را از تنشهای خاورمیانه دیده است به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا به نقل از پایگاه خبری العهد بشار اسد رئیس جمهوری سوریهایران میزبان تلاش رسانه ای کشورهای اسلامی برای همگرایی و همکاری
ایران میزبان تلاش رسانه ای کشورهای اسلامی برای همگرایی و همکاری تهران- ایرنا- برگزاری دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در تهران نشانه قدرت رسانه ای کشورمان در دفاع از اسلام و مبارزه با چیره جویی غرب است و می تواند آغازگر روند نوینی از حضور رسانه ای-
سیاسی
پربازدیدترینها