واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: مسلمانان باید در برابر مسایل محل زندگی خود حساس باشند بیجار - سنندج - ایرنا- رییس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر شهرستان بیجار گفت: طبق فرمایش پیامبر اعظم (ص) همه در برابر هم مسوولیت داریم، لذا همه مردم باید برای مسایل پیش روی جامعه و محل زندگی خویش احساس مسوولیت کرده و یک آمر به معروف و ناهی از منکر باشند.
حجت الاسلام علی مرادی شامگاه پنجشنبه در حاشیه کارگاه آموزشی ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر بیجار، در گفت و گو با ایرنا اولین تأثیر این کارگاه را فعال، حساس و آگاه کردن آحاد جامعه نسبت به وظیفه دینی خود عنوان کرد.
او گفت: امر به معروف و نهی از منکر در قیام امام حسین (ع) به اوج خود رسید تا جایی که حضرت آن را در کنار دیگر اهداف عالی و بزرگ قیام خود قرار داد، این امر از مهمترین مبانی تفکر سیاسی یک مسلمان نیز به شمار می رود و نزد امام حسین (ع) در ردیف واجبات احیای دین جدش جایی گرفته است.
رییس شورای فرهنگ عمومی شهرستان بیجار، برای این دو نماد مشخص و صریح، قلمرو وسیعی را تعریف کرد و گفت: از لحظه خروج از منزل تا ورود به محله، کوی و برزن، بازار و خیابان، خرید و فروش، مراوده و مصافحه با مردم، شرکت در جماعات و اجتماعات عمومی و دینی، تقدم و تأخر در رعایت حقوق مردم و هزاران مورد دیگر تا مراجعه مجدد به منزل در این قلمرو تعریف می شود.
به گفته وی انجام وظیفه شرعی امر به معروف و نهی از منکر در ابعاد واجب و مستحب قابل تأمل است و جای کار دارد، آمران و ناهیان در ادای وظیفه خود به این مهم نیز توجه نمایند تا بتوان نسبت به رعایت اولویت امر واجب و مستحب نسبت به یکدیگر، مدیریت لازم را اعمال و مواظب باشند که جای این دو در اولویت بندی جابجا نشود.
حجت الاسلام مرادی از تقید و اقدام عملی ناهیان و آمران به عنوان مهمترین و در عین حال موثرترین روش و مناسب ترین الگوی کار برای ستاد احیا امر به معروف و نهی از منکر نام برد و گفت: هر نصیحت و ارشادی اگر فاقد پایگاه و پشتوانه عملی باشد، قطعا ابتر و ناقص خواهد بود و رعایت این نکته از مهمترین انتظارات ستاد احیای شهرستان از اعضا است.
وی اشاره کرد: تمام نصایح و سفارشات دینی و شرعی از صدر اسلام، زمان انبیاء الهی و تا امامان معصوم(ع) ابتدا به ساکن با انجام و تقید عملی آنان شروع شده است و عینیت این موضوع را از زمان شروع رسالت حضرت پیامبر(ص) می توان ذکر نمود.
حجت الاسلام مرادی در پایان از برگزاری مجدد کارگاه های آموزشی برای اقشار مختلف و در عناوین مختلف در جامعه خبر داد و گفت: کلاس های مفیدتر و مربیان مجرب تری برای دوره های آموزشی و کارگاه های بعدی مورد نظر است تا با شناسایی نقاط ضعف و قوت کارگاه اخیر، سطح آگاهی بخشی اعضا ارتقا یابد و به مرور زمان همه آموزش دیده ها نیز به عنوان سفیر نشر خوبی ها و زدون سیأت و بدی ها، در سطح شهرستان، خانواده ها، مدارس و ادارات و نهادها پخش شوند.
بیجار در 140 کیلومتری شنال سنندج واقع شده است.ک/3
7350/533
14/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 14]