محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1845335483
چاره اندیشی رسانه ای برای مشکل فلسطین و افراطی گری منطقه ای
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: محورهای مهم دهمین نشست وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی چاره اندیشی رسانه ای برای مشکل فلسطین و افراطی گری منطقه ای تهران- ایرنا- دهمین نشست کشورهای اسلامی در سطح وزرای اطلاع رسانی 57 کشور از چهار قاره جهان 2 محور مهم داشت: «همگرایی رسانه ای برای جلوگیری از افراطی گری» و «پشتیبانی از فلسطین».
هیات های بلندپایه 57 کشور عضو سازمان همکاری اسلامی دوازدهم آذرماه به گروه های کارشناس خود پیوستند که از دهم آذر برای بررسی قطعنامه های پیشنهاد شده و تدوین متن بیانیه پایانی گرد هم آمده بودند.
این نشست با شعار «همگرایی رسانه ای برای برقراری صلح و آرامش» برگزار شد و «علی جنتی» وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در آیین گشایش آن گفت: امروز در شرایطی گردهم آمده ایم که جهان اسلام به ویژه منطقه خاورمیانه با چالش های فراوانی در زمینه افراطی گری، خشونت، تروریسم، تجاوز نظامی، نقض حاکمیت ملی کشورها، اشغالگری و کشتار بی رحمانه کودکان، زنان و مردان بی گناه روبرو است.
عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی افزود: قساوت ها و ویرانگری های کم نظیری که چندی پیش در غزه و کشتار وحشیانه شهروندان عادی رخ داد، مصداق روشن این جنایت های تکان دهنده است؛ در حالی که اقدام های رژیم صهیونیستی مصداق بارز جنایات جنگی و جنایت علیه بشریت است، متاسفانه سکوت جامعه بین المللی و نهادهای مدعی صلح و حقوق بشر را شاهدیم.
وی همچنین تازه ترین اهانت های رژیم صهیونیستی به قدس به منظور یهودی سازی این شهر و نابودی آثار تمدنی آن را محکوم کرد.
«اسحاق جهانگیری» معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران، نیز تاکید کرد «در دنیای رسانه ای امروز نمی توان واقعیت وارونه شده در بخش دیگری از جهان رسانه ای زیر سلطه صهیونیسم را نادیده گرفت».
جهانگیری با اشاره به اقدام روشنگرانه و شجاعانه بخشی از رسانه ها و خبرنگاران متعهد در سراسر جهان در عمل به وظایف حرفه ای گفت: آنان در ماجرای کشتار وحشیانه بیش از 800 کودک فلسطینی توانستند صدای مظلومیت مردم فلسطین را در سطح جهان مطرح کنند و قربانیان امواج تازه افراطی گری و تروریسم را نیز به تصویر کشیدند.
«ایاد امین مدنی» دبیرکل سازمان همکاری اسلامی، در مراسم گشایش نشست تاکید کرد «رسانه های ما باید با سیاست های نژادپرستانه ای مانند آنچه اسراییل در فلسطین پیاده کرده است، مبارزه کنند و نقشه های آن برای قدس را برملا سازند».
در این پیوند، در بند نخست بیانیه پایانی نشست دهم تاکید شد: شرکت کنندگان از نقش برجسته رسانه های کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در به تصویر کشیدن جنایات جنگی و اعمال غیرانسانی رژیم صهیونیستی علیه مردم فلسطین، اقدام برای یهودی سازی قدس شریف و تاکید بر مشروعیت تلاش های ملت فلسطین برای خاتمه اشغالگری صهیونیست ها قدردانی می کنند.
در این زمینه، «زیاد ابوعمرو» وزیر فرهنگ و معاون نخست وزیر دولت وفاق ملی فلسطین، در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا گفت: فلسطین کشوری یکپارچه است. میان بیت المقدس و غزه تفاوتی وجود ندارد و همه ساکنان فلسطین همچون اعضای یک بدن در برابر اسراییل می ایستند.
وی تاکید کرد «در این زمینه همگرایی رسانه های جهان اسلام اهمیت بسیاری دارد».
همچنین «الهادی محمد فنطر» مسوول سازمان همکاری اسلامی، در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا از سکوت رسانه های اسلامی در قبال دگرگونی های فلسطین به ویژه جنگ 51 روزه غزه انتقاد کرد.
الهادی محمد فنطر سودگرایی برخی کشورهای اسلامی را دلیل پرهیز آنان از اتخاذ رویکردی یکسان در قبال موضوع فلسطین دانست و افزود: این رویه در حقیقت به کل جهان اسلام ضربه خواهد زد زیرا اسراییل فقط به آزار فلسطینیان بسنده نکرده و نخواهد کرد.
وی تاکید کرد«چنانچه برخی رسانه های کشورهای اسلامی بخواهند به سکوت همراه با رضایت خود ادامه دهند دیر یا زود آتش به دامان خود آنها خواهد افتاد».
الهادی محمد فنطر اتخاذ برنامه ای یکسان برای اطلاع رسانی درباره دگرگونی های فلسطین را از بایسته های کنونی جهان اسلام دانست.
تاکید مقام ها و سیاستگذاران عرصه اطلاع رسانی کشورهای اسلامی بر موضوع فلسطین سبب شده است «نقش رسانه های کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی در پشتیبانی از قدس شریف و مسجد مقدس الاقصی» نخستین بند از قطعنامه های بررسی شده در این نشست باشد.
** تروریسم و صلح؛ مفاهیمی متضاد با ریشه های یکسان
طی چهار سال گذشته پس از دگرگونی های سیاسی و اجتماعی ناشی از خیزش مردمی در برخی کشورهای اسلامی، خلاء های تازه امنیتی ایجاد شد که گروه های به حاشیه رفته و تندرو توانستند به سرعت از آن بهره برداری کنند.
شعار «همگرایی رسانه ای برای برقراری صلح و آرامش» که با الهام از طرح رییس جمهوری اسلامی ایران در شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد درباره «جهان عاری از خشونت و افراط گری» برگزیده شده، همین موضوع را مورد توجه قرار داده است.
علی جنتی در افتتاحیه نشست تاکید کرد افراط گرایی و خشونت به عنوان مهمترین منبع بحران در منطقه بر آلام ما افزوده است و گفت: تاسف بار است که افراط گرایان تروریست جنایات خود را با نام مقدس اسلام صورت می دهند در حالی که بیشتر مسلمانان اعمال مبتنی بر افراط گرایی، خشونت و جنایت را محکوم می کنند.
وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ما برای برقراری صلح و اعتدال و به منظور رویارویی با افراطی گری و خشونت نیازمند آنیم که به طور جدی رسانه های خود را به سازمان های کارآمد و تاثیرگذار تبدیل کنیم.
معاون اول رییس جمهوری اسلامی ایران نیز طی سخنرانی خود گفت: تروریسم و افراطی گری یکی از مهمترین چالش های پیش روی جهان اسلام است که دین، مذهب، ملیت و قومیت نمی شناسد. همه ما مسوولیم نگذاریم چهره رحمانی اسلام قربانی نوع تازه افراطی گری به نام دین شود.
وی چاره اندیشی در باب توانمند سازی ارتباطی هم به معنای سخت افزاری و هم به مفهوم نرم افزاری، بهبود شکلی و محتوایی نظام اطلاع رسانی و ارتباطات و به رسمیت شناختن تنوع ها و تفاوت ها برای تقویت و گسترش ظرفیت های ارتباطی در سطوح محلی- ملی و منطقه ای- جهانی را از جمله راهکارهای رسانه ای برای افزایش همگرایی صلح طلبانه و مبارزه با افراطی گری دانست.
همچنین دبیرکل سازمان همکاری اسلامی افراطی گری را سبب پلید نشان دادن چهره دین اسلام ارزیابی کرد و گفت: باید این پدیده را بررسی کرد و دید چه کسانی پشت آن قرار گرفته اند و به طور منظم (سیستماتیک) از پوشش رسانه ای خشونت گرایی های رخ داده در جهان اسلام استفاده می کنند.
وی افزود: نباید اجازه دهیم اختلاف های رسانه های اسلامی به دلیل مسائل سیاسی بیشتر شود بلکه در عوض باید اصولی اخلاقی و حرفه ای را برای رسانه های خود تبیین کنیم.
در این پیوند، وزیر فرهنگ و معاون نخست وزیر دولت وفاق ملی فلسطین نیز در گفت و گو با ایرنا گفت: امروز تحریف اسلام یکی از موضوع های مهم در کشورهای اسلامی بوده و حفظ ارزش های اسلامی مشترک میان کشورهای اسلامی مهم است و باید برای تعریف آن اقدام های لازم صورت گیرد.
زیاد ابوعمرو تاکید کرد «هر کشور اسلامی باید هم اقدام های فردی داشته باشد و هم اقدام های مشترک. هیچ یک از کشورهای اسلامی به تنهایی نمی تواند افکار عمومی را دگرگون کند. همچنین همه کشورهای اسلامی باید در اجماع با یکدیگر در ایجاد برنامه عمل مشارکت داشته باشند».
به گفته او، بر پایه همین تمایزها تفاوت میان ارزشهای واقعی اسلام و اقدام های نادرست و خشونت طلبانه ای که به نام اسلام انجام می شود، تبیین کنند.
وی یادآور شد «رسانه های غربی به دنبال سوء استفاده از مسائل رخ داده در کشورهای اسلامی هستند. آنها اتفاق ها را بر پایه نگرش خود پوشش می دهند و ارزش های اسلامی را زیر سایه اتفاق های ناگوار قرار می دهند تا چهره اسلام را خدشه دار کنند. این رسانه ها فقط اتفاق های سطحی را می بینند و برخی از آنها رخدادها را با مسائل دیگر ترکیب می کنند».
وزیر فرهنگ فلسطین با تاکید بر اینکه «ترجیح می دهم به جای استفاده از واژه ائتلاف (coalition)، از واژه هماهنگی (coordination) استفاده کنم»، درباره نقش رسانه ها بر این امر گفت: رسانه فقط یک واسطه است و در درجه دوم اهمیت قرار دارد. آنچه مهم است، به پیام و محتوای رسانه ای برمی گردد. برای نمونه رسانه ها با تولید محتوا می کوشند مسلمانان را عصبی مزاج نشان دهند و آن را به مذهب پیوند می دهند، در حالی که اسلام دین صلح و آرامش است.
وی افزود: ما نباید فضاهای رسانه ای را ببندیم زیرا اطلاعات در سطح گسترده ای پخش می شود و اگر این رسانه نخواهد آن اطلاعات را پوشش دهد، رسانه دیگری این وظیفه را بر عهده می گیرد.
معاون دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز به ایرنا گفت: وسائل ارتباط جمعی بسان شمشیری دولبه در جهان امروز عمل می کنند. بخشی از آنها به دلیل امکانات فراوان ارتباطی و سرعت اطلاع رسانی در اختیار گروه های تندرو قرار گرفته است. در برابر، شماری دیگر باید برای خنثی سازی اقدام های این گروه ها در فضای رسانه ای دست به کار شوند و از راه های پیشرفته و ابزارهای نوین ارتباطی بهره گیرند.
این استاد دانشگاه تونس با اشاره به دلایل رسانه های غربی از پوشش گسترده خشونت های رخ داده در جهان اسلام از سوی گروه های تندرو، افزود: دشمنان اسلام افزایش فاصله ها و شکاف افکنی میان کشورهای منطقه را دنبال می کنند و می خواهند بی ثباتی دایمی در این کشورها حکمفرما باشد.
در این پیوند، پس از آنکه در بند دوم بر ضرورت بهره برداری موثر از پتانسیل های ارتباطی و اطلاع رسانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی تاکید شد، آمده است: این کشورها بر اهمیت همگرایی رسانه ای برای اشاعه صلح و آرامش در جهان اسلام و نقش آینده رسانه ها در رویارویی با تمام شکل های خشونت، افراطی گری، کوته فکری، نژادپرستی و نفرت تاکید دارند.
** فرجام سخن
همانگونه که از سخنرانی سیاستگذاران رسانه ای، گفته های کارشناسان ارتباطاتی جهان اسلام و بیانیه پایانی نشست برآمد، همکاری رسانه های اسلامی در موضوع فلسطین و مبارزه با افراط گری برای بازگرداندن آرامش به کشورهای اسلامی در صدر دستور کار دهمین نشست وزرای اطلاع رسانی کشورهای عضو سازمان همکاری اسلامی قرار داشت.
از سوی دیگر، آنگونه که دبیرکل سازمان همکاری اسلامی نیز تاکید کرد، یکی از آسیب های نشست های گوناگون «فقدان پیگیری و ضعف در پیاده سازی مصوبات» بوده است.
از این رو، پیشنهاد شد برای نظارت بر اجرای قطعنامه های مصوب در این نشست، کمیته وزرایی تشکیل شود.
همچنین آنگونه که وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در گفت و گو با پژوهشگر ایرنا اعلام کرد، کشور تونس میزبانی دور بعدی نشست وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی، را بر عهده گرفت.
از مریم مسعود- گروه تحقیق و تفسیر خبر
پژوهشم**1961**1358
13/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
ماهیت و ساختار ناعادلانه سیاست بینالملل نتوانسته جهان و منطقه را از امواج خشونت، افراطیگری و تروریسم دور کند
معاون اول رییس جمهور در مراسم اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی ماهیت و ساختار ناعادلانه سیاست بینالملل نتوانسته جهان و منطقه را از امواج خشونت افراطیگری و تروریسم دور کند اسحاقی گفت هر چند ماهیت و ساختار ناعادلانه سیاست بینالملل نتوانسته جهان و منطقه را از امواج خشونتنماینده مجلس: ائتلاف رسانه های جهان اسلام شمشیری برنده علیه افراطی گری است
نماینده مجلس ائتلاف رسانه های جهان اسلام شمشیری برنده علیه افراطی گری است ارومیه - ایرنا - نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با مثبت ارزیابی کردن برگزاری اجلاس رسانه های کشورهای اسلامی گفت ائتلاف رسانه های جهان اسلام شمشیری برنده علیه افراطی گری و گامی بزرگ برای صلح جهاائتلاف رسانه های جهان اسلام شمشیری برنده علیه افراطی گری است
نماینده مجلس ائتلاف رسانه های جهان اسلام شمشیری برنده علیه افراطی گری است ارومیه - ایرنا - نماینده مردم ارومیه در مجلس شورای اسلامی با مثبت ارزیابی کردن برگزاری اجلاس رسانه های کشورهای اسلامی گفت ائتلاف رسانه های جهان اسلام شمشیری برنده علیه افراطی گری و گامی بزرگ برای صلح جهاریشه های افراطی گری در منطقه خشکانده شود -
در دیدار با وزیر امور خارجه عمان ریشه های افراطی گری در منطقه خشکانده شود شناسهٔ خبر 2435415 چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۳۳ سیاست > سیاست خارجی معاون عربی و آفریقای وزارت امور خارجه گفت مبارزه جدی با تروریسم مستلزم خشکاندن ریشههای رشد افراطیگری در منطقه است به گزارش خبرجهانگیری: چهره اسلام رحمانی به نام دین نباید قربانی افراطیگری شود/استفاده از ظرفیت رسانهها برای معرفی اسلام
جهانگیری چهره اسلام رحمانی به نام دین نباید قربانی افراطیگری شود استفاده از ظرفیت رسانهها برای معرفی اسلاممعاون اول رئیسجمهور با بیان اینکه تروریسم و افراطیگری یکی از مهمترین چالشهای پیش روی جهان اسلام است که دین مذهب ملیت و قومیت نمیشناسد گفت همه ما مسئولیم که نگذاریممشکل بیکاری جوانان جدی است / مسوولان چاره اندیشی کنند
مشکل بیکاری جوانان جدی است مسوولان چاره اندیشی کنند ایلام - ایرنا - معاون برنامه ریزی و اشتغال استاندار ایلام با بیان اینکه مشکل بیکاری جوانان جدی است گفت همه باید آوار زلزله بیکاری بر سر جوانان و خانواده های آنان را ببینیم و برای آن چاره اندیشی کنیم حشمت اله عسگری روز دوشامیرعبداللهیان: مبارزه جدی با تروریسم مستلزم خشکاندن ریشههای افراطیگری در منطقه است
چهارشنبه ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۴ ۰۵ معاون عربی و آفریقای وزیر امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود با مقامات عمانی با یوسف بن علوی وزیر مسوول در امور خارجی آن کشور دیدار و درباره همکاریهای دوجانبه و آخرین تحولات منطقهیی گفتوگو کرد به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایرمبارزه جدی با تروریسم مستلزم خشکاندن ریشههای رشد افراطیگری در منطقه
امیرعبداللهیان در دیدار وزیر خارجه عمان مطرح کرد مبارزه جدی با تروریسم مستلزم خشکاندن ریشههای رشد افراطیگری در منطقه معاون عربی و آفریقایی وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه دیدارهای خود با مقامات عمانی با وزیر مسئول در امور خارجی آن کشور دیدار و درخصوص همکاریهای دوجانبه و آخراستاندار اردبیل: راهاندازی منطقه آزاد گردشگری سرعین با مشکلات کارشناسی روبهروست
استاندار اردبیل راهاندازی منطقه آزاد گردشگری سرعین با مشکلات کارشناسی روبهروستاستاندار اردبیل گفت راهاندازی منطقه آزاد گردشگری سبلان شامل شهرهای سرعین مشگینشهر و اردبیل با برخی مشکلات کارشناسی روبهروست که به دنبال راه حلی هستیم تا این منطقه هر چه سریعتر به تصویب نهایی رسیمعاون عمرانی استاندار اصفهان خبر داد حل مشکلات ساخت 5 هتل و 3 منطقه نمونه گردشگری در اصفهان
معاون عمرانی استاندار اصفهان خبر دادحل مشکلات ساخت 5 هتل و 3 منطقه نمونه گردشگری در اصفهانمعاون عمرانی استاندار اصفهان از رفع مسائل و مشکلات ساخت پنج هتل و نیز سه منطقه نمونه گردشگری در اصفهان در آیندهای نزیک خبر داد محمدعلی طرفه امروز در گفتوگو با خبرنگار فارس در اصفهان با بیامیرعبداللهیان:مبارزه باتروریسم مستلزم خشکاندن ریشه های رشد افراطی گری در منطقه است
در دیدار با وزیر مشاور در امور خارجی عمان امیرعبداللهیان مبارزه باتروریسم مستلزم خشکاندن ریشه های رشد افراطی گری در منطقه است تهران - ایرنا - حسین امیرعبداللهیان معاون عربی وآفریقایی وزیر امور خارجه در دیدار با یوسف بن علوی وزیر مشاور در امور خارجی عمان گفت مبارزه جدی با تروریسناامیدی ها فلسطینی ها به افزایش تروریسم در منطقه منجر شد -
عبدالفتاح السیسی ناامیدی ها فلسطینی ها به افزایش تروریسم در منطقه منجر شد رئیس جمهوری مصر در سخنانی اعلام کرد که ناامیدی فلسطینی ها به افزایش تروریسم در منطقه منجر شده است به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روسیا الیوم عبدالفتاح السیسی رئیس جمهوری مصر شب گذشته در یک کنفرانس خبریمدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت در گفتوگو با فارس خبر داد رایزنی سازمان حج و وزارت امور خارجه برای حل
مدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت در گفتوگو با فارس خبر دادرایزنی سازمان حج و وزارت امور خارجه برای حل مشکل توقف ثبت نام زائران اربعین افزایش فعالیت دلالان در اطراف کنسولگریهامدیر کل عتبات عالیات سازمان حج و زیارت گفت علی رغم رایزنیهایی که از ماهها پیش با سفارت عراق ان19 آذر؛ همایش جهان عاری از خشونت و افراطی گری در بوسنی و هرزگوین
19 آذر همایش جهان عاری از خشونت و افراطی گری در بوسنی و هرزگوین تهران - ایرنا - همایش منطقه ای جهان عاری از خشونت و افراطی گری روز 19 آذر ماه جاری به همت رایزنی فرهنگی ایران و با مشارکت مرکز حقوق بشر دانشگاه سارایوو برگزار می شود به گزارش روز شنبه گروه فرهنگی ایرنا این همایش یاولین نشست هم اندیشی گردشگری در کیش برگزار شد
اولین نشست هم اندیشی گردشگری در کیش برگزار شد کیش – ایرنا - اولین نشست هم اندیشی مرکز آموزش عالی علمی – کاربردی کیش با مجامع گردشگری با حضور معاون فرهنگی و اجتماعی منطقه آزاد و روسای مجامع گردشگری برگزار شد به گزارش جمعه خبرنگار ایرنا این جلسه با محوریت تقویت جایگاه علم و فمجلس با رای به فرهادی یک گام از افراطی گری دور شد
مطهری مجلس با رای به فرهادی یک گام از افراطی گری دور شد خبرگزاری پانا علی مطهری گفت رای مجلس به فرهادی را به فال نیک میگیرم چون نشان میدهد مجلس یک گام از افراطی گری دور شده است ۱۳۹۳ چهارشنبه ۵ آذر ساعت 13 59 به گزارش خبرگزاری پانا نماینده تهران در مجلس در جمع خبرنگارئیس دفتر رهبر انقلاب عنوان کرد کنگره «جریانهای افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام» گامی موثر در
رئیس دفتر رهبر انقلاب عنوان کردکنگره جریانهای افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام گامی موثر در مقابله با افراطیگریرئیس دفتر رهبر معظم انقلاب برگزاری کنگره جریانهای افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام را گامی موثر در مقابله با افراطیگری دانست به گزارش خبرگزاری فارس از قم-
سیاسی
پربازدیدترینها