واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: معاون اول رییس جمهور در مراسم اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشورهای اسلامی:
ماهیت و ساختار ناعادلانه سیاست بینالملل نتوانسته جهان و منطقه را از امواج خشونت، افراطیگری و تروریسم دور کند
اسحاقی گفت:هر چند ماهیت و ساختار ناعادلانه سیاست بینالملل، نتوانسته جهان و منطقه را از امواج خشونت، افراطیگری و تروریسم دور کند، اما آنچه مایه امید است، اقدام روشنگرانه و شجاعانه بخشی از رسانهها و خبرنگاران متعهد در سراسر جهان در عمل به وظایف حرفهای و انسانی است.
به گزارش خبرنگار فرهنگی باشگاه خبرنگاران، دهمین اجلاس وزرای اطلاعرسانی کشورهای مختلف صبح امروز در هتل آزادی برگزار شد و همچنان ادامه دارد.
بنابر این گزارش در این مراسم با حضور "اسحاق جهانگیری" معاون اول ریاست جمهوری، "ایاد امین مدنی" دبیر کل سازمان همکاری های اسلامی، "علی جنتی" وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در حال برگزاری است.
"جهانگیر اسحاقی"، معاون اول رئیس جمهور در دهمین اجلاس وزرای اطلاعرسانی کشورهای اسلامی گفت: من بسیار خرسندم که توانستهام در مراسم افتتاحیه دهمین اجلاس وزرای اطلاع رسانی کشور های عضو سازمان همکاریهای اسلامی حضور یابم و از اینکه دعوت مردم و دولت جمهوری اسلامی ایران را برای شرکت در این اجلاس پذیرفتید، تشکر میکنم.
وی در ادامه گفت: سخنان ارزشمندی که در مراسم افتتاحیه اجلاس ایراد شد به خوبی نشان دهنده اهمیت و جایگاه این اجلاس برای ارتقاء وحدت و همبستگی کشورهای اسلامی در مقابله با چالشهای پیش رو است.
جهانگیر اسحاقی اظهار داشت: انتخاب عنوان "همگرایی رسانهای برای صلح و آرامش در جهان اسلام" را برای این اجلاس انتخابی مناسب و به موقع می دانم، شما میزبانان به خوبی واقف هستید که جناب آقای دکتر روحانی، رئیس محترم جمهوری اسلامی ایران ، طی سخنرانی خود در شصت و هشتمین نشست مجمع عمومی سازمان ملل متحد جامعه جهانی را به تلاش برای ساختن " جهان عاری از خشونت و افراطی گری" فراخوانده است.
وی اظهار داشت: خاورمیانه بعنوان بخش مهمی از پیکره امت اسلامی، سالهاست از اشغالگری و جنایات رژیم صهیونیستی علیه فلسطینیان رنج می برد، تنها یک سال پس از این، با امواج جدید افراطی گری و تروریسم به ویژه در سوریه و عراق مواجه شده است، امری که عمیقا بر تألمات مشترک مسلمانان در همه جهان افزوده است.
وی تصریح کرد: هر چند ماهیت و ساختار ناعادلانه سیاست بینالملل ، تا کنون چنانکه باید نتوانسته است، جهان و منطقه را از این امواج خشونت، افراطیگری و تروریسم دور کند، اما آنچه که مایه امید است، اقدام روشنگرانه و شجاعانه بخشی از رسانهها و خبرنگاران متعهد در سراسر جهان در عمل به وظایف حرفهای و انسانی است.
معاون اول رئیس جمهور اظهار داشت: آنها در ماجرای کشتار وحشیانه بیش از 800 کودک فلسطینی توانستند صدای مظلومیت مردم فلسطین را در سطح جهان مطرح کنند و قربانیان امواج جدید افراطی گری و تروریسم را به تصویر درآورند، اگر چه در دنیای رسانهای شده امروز نمی توان واقعیت وارونه شده در بخش دیگری از جهان رسانهای تحت سلطه صهیونیسم را نادیده گرفت.
وی افزود: در چنین وضعیتی رسانهها به ویژه رسانههای کشورهای اسلامی عهدهدار نقش خطیر و تاریخی هستند، سازمان همکاریهای اسلامی که اساسا برای پیگیری دفاع از قضیه فلسطین ایجاد شده، باید بتواند با استفاده از تمامی ظرفیتها و از جمله ساز و کارهای رسانهای ، نقش تاریخی خود را در دفاع از مردم فلسطین و قربانیان خشونت و تروریسم به صورت فعالانه تری ایفا کند.
خبر تکمیل میشود.../
تاریخ انتشار: ۱۲ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱:۳۵
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 49]