تور لحظه آخری
امروز : سه شنبه ، 12 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام حسین (ع):کسی که بخواهد از راه گناه به مقصدی برسد ، دیرتر به آروزیش می رسد و زودتر به آنچه ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803888763




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

الحیات: ائتلاف ضد داعش در آشفتگی به سر می برد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: الحیات: ائتلاف ضد داعش در آشفتگی به سر می برد تهران - ایرنا - پایگاه اینترنتی روزنامه «الحیات» نوشت: اولویت های کشورهای شرکت کننده در ائتلاف بین المللی مبارزه با گروه داعش، متفاوت بوده و برخی از آنها نیز در تضاد با یکدیگرند، در واقع این ائتلاف حتی در زمینه نظامی نیز در آشفتگی به سر می برد.


«راغده درغام»، روزنامه نگار و تحلیل گر سیاسی آمریکایی لبنانی الاصل و مدیر دفتر روزنامه «الحیات» در نیویورک، در این مقاله با عنوان «اولویت های متناقض کشورهای عضو ائتلاف بین المللی مبارزه با گروه داعش» افزود: این کشورها بیشتر از آنکه انسجام و هماهنگی داشته باشند، دچار پراکندگی و از هم گسیختگی هستند.
به نوشته این روزنامه، کشورهای مذکور به استثنای عنوان جنگ با داعش، بر سر هیچ هدف دیگری اتفاق نظر نداشته، از نقشه های نظامی آماده برای دست زدن به حملات پیشگیرانه برخوردار نبوده و هیچ گونه نیروی زمینی آموزش دیده ای برای انجام عملیات مورد نیاز جهت جبران کمبود عملی حملات هوایی نیز ندارند، چرا که آمریکا و کشورهای اروپایی آمادگی اعزام نیروی زمینی را ندارند و کشورهای عرب نیز به تنهایی چنین نیرویی را اعزام نمی کنند و بر تشکیل ائتلافی منطقه ای و یا بین المللی از نیروهای زمینی اصرار می ورزند.
الحیات نوشت: در صورتی که رجب طیب اردوغان، رئیس جمهوری ترکیه بخواهد واقعا وارد نبرد مستقیم علیه گروه داعش شود، بدون تردید از شرط و شروطی که پیش روی باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا گذاشته دست نخواهد کشید؛ چرا که وی اعتقاد چندانی به سیاست جیوه مانند واشنگتن در این جنگ ندارد، به ویژه پس از آنکه دولت آمریکا از ایده ایجاد منطقه حائل در خاک سوریه با هدف ممنوع کردن پرواز هواپیماهای وابسته به نظام حاکم در این کشور صرف نظر کرد.
در این مقاله تصریح شده که رییس جمهوری ترکیه نیک می داند که اوباما از مواضع گذشته خود مبنی بر اندک بودن زمان زمامداری بشار اسد رییس جمهوری سوریه عقب نشینی کرده است، در حالی که اردوغان همان مواضع قبلی خود را دارد.
علاوه بر این، اردوغان خواستار ضمانت هایی در مورد عدم تشکیل کشور مستقل کردی در مناطق سکونت کردها در عراق، سوریه و ترکیه است.
همچنین آمریکا برای برقراری منطقه پرواز ممنوع در خاک سوریه و در نزدیکی مرز ترکیه آماده نبوده و در سوی مقابل، "آنکارا" نیز بدون آمادگی "واشنگتن" برای چنین کاری، آمادگی کمک نظامی به جنگ "باراک اوباما" بر علیه گروه "داعش" را ندارد.
با این حال، بیشترین چیزی که رئیس جمهوری ترکیه می خواهد، همان نقش منطقه ای فراتر از مرزهای شرقی این کشور می باشد، به گونه ای که به یک قدرت منطقه ای مورد حمایت آمریکا و کشورهای اروپایی تبدیل شود.
رییس جمهوری ترکیه بر این باور است که ادامه رابطه محکم میان ترکیه و قطر که دو پشتیبان گروه اخوان المسلمین به حساب می آیند، به معنای وجود شکاف عمیق در روابط میان کشورهای عرب حوزه خلیج فارس است و این مساله وی را آسوده خاطر می کند، چرا که عربستان سعودی و امارات متحده عربی بر سر جلوگیری از رسیدن اخوان المسلمین به قدرت در جهان عرب هم نظر و مصمم هستند.
این در حالی است که قطر برخلاف ترکیه، حمایت مادی از گروه اخوان المسلمین را تکذیب کرده و در این اواخر نیز، دست به اقداماتی زده که نشان می دهند این کشور دیگر همانند گذشته به حمایت از گروه مذکور ادامه نخواهد داد.
با این حال، مشکل اصلی در رابطه با مصر است، جایی که قطر به حمایت از یک کانال مخالف "عبدالفتاح السیسی"، رئیس جمهوری کنونی مصر که "محمد مرسی"، رئیس جمهوری پیشین این کشور را از قدرت برکنار کرد، ادامه می دهد و با وجود بهبود روابط قطر با عربستان سعودی و امارات در این اواخر، مسئله مذکور همچنان نقطه مورد اختلاف دو طرف می باشد.
در واقع، ائتلاف بین المللی مبارزه با گروه داعش حتی در زمینه نظامی نیز در آشفتگی به سر می برد، جایی که نشست اخیر فرماندهان نظامی کشورهای شرکت کننده در این ائتلاف (آمریکا، کانادا، بریتانیا، فرانسه، آلمان، ایتالیا، اسپانیا، هلند، بلژیک، ، دانمارک، استرالیا، نیوزیلند، ترکیه، مصر، عراق، اردن، عربستان، امارات، بحرین، کویت، قطر و لبنان) نیز که چند روز پیش در شهر واشنگتن برگزار شد، بیشتر از آنکه انسجام و هماهنگی میان این کشورها را به رخ بکشد، پراکندگی و از هم گسیختگی آنها را نشان داد.
نیروی زمینی آموزش دیده ای برای دست زدن به عملیات مورد نیاز جهت جبران کمبود عملی حملات هوایی وجود ندارد. آمریکا و کشورهایی اروپایی آمادگی اعزام نیروی زمینی را ندارند و کشورهای عربی شرکت کننده در ائتلاف بین المللی مبارزه با داعش نیز به تنهایی آماده اعزام چنین نیرویی نیستند و بر تشکیل یک ائتلاف منطقه ای و یا بین المللی از نیروهای زمینی اصرار می ورزند، حتی در زمینه حملات هوایی نیز اختلافات زیادی بر سر نقش کشورهای شرکت کننده وجود دارد.
در مورد حاصل، نتیجه، پاداش و یا معامله پایاپای نیز باید گفت که تنها رئیس جمهوری ترکیه به صورت علنی درباره این مسائل با همتای آمریکایی خود صحبت می کند و رک و پوست کنده می گوید که مشارکت ترکیه در جنگ بر علیه داعش مجانی نخواهد بود.
این در حالی است که کشورهای عرب شرکت کننده در ائتلاف بین المللی مبارزه با گروه "داعش" به صورت علنی هیچ چیزی را نمی خواهند، اما در پشت پرده و به آرامی به گوش دولتمردان آمریکا می رسانند که مردمان کشورهایشان و همچنین شهروندان سوریه و عراق از ورود این کشورها به ائتلاف جنگ تحت رهبری باراک اوباما بدون هیچ گونه چشم انداز سیاسی و نقشه راهی برای دو کشور مذکور، به شدت نگران و بی قرار هستند.
اول **


13/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن