واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نرخ بیکاری در مازندران در تابستان امسال 2/3 درصد کاهش یافته است ساری - ایرنا - معاون برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران گفت : نرخ بیکاری مناطق شهری استان در تابستان امسال نسبت به فصل مشابه سال گذشته 2/3 درصد کاهش یافته است.

به گزارش ایرنا به نقل از روابط عمومی معاونت برنامه ریزی و اشتغال استانداری مازندران، " علی احسانی" در جلسه تخصصی کار گروه اشتغال استان افزود : یکی از اهداف برگزاری جلسات تخصصی کارگروه اشتغال در این برهه از زمان ، ارائه راهکارهای توانمندسازی نیروی کار در جهت ارائه در برنامه ششم توسعه در اسناد بالادستی می باشد تا با بهره گیری از توان نیروهای کارآزموده و توانا، از ظرفیت های آنان در راستای توسعه بهره گیری شود.
وی تصریح کرد: ایجاد رشد متعادل بخصوص در مناطق کمتر توسعه یافته از مواردی است که مقرر گردیده است تا در تدوین این برنامه مورد توجه مضاعف قرار گیرد.
وی اهداف برنامه ریزی توسعه منطقه ای را کاهش تفاوت های درآمدی بین مناطق، دست یابی به رشد منطقه ای متعادل و کمک به مناطق محروم و توسعه نیافته ذکر کرد و ادامه داد: از منظر رفع معضل بیکاری نیز در این برنامه پنج هدف مد نظر است که درون زا شدن رشد مناطق، قابل قبول شدن سطح درآمد و اشتغال منطقه ای و همچنین جلوگیری از مهاجرت جمعیت فعال از جمله ی این موارد است.
احسانی کاهش نرخ بیکاری در مناطق مختلف را نیز از دیگر اهداف برنامه ششم توسعه ذکر کرد و گفت: بر این اساس در سیاست گذاریهای اقتصادی منطقه ای کاهش تفاوت ها و ارتقاء رفاه مردم و سطوح اجتماعی آنان مد نظر می باشد.
دبیر ستاد تدوین برنامه ششم توسعه استان مازندران تصریح کرد: کاهش نرخ بیکاری مناطق شهری استان در تابستان امسال نوید خوبی در حوزه اشتغال پایدار استان محسوب می شود.
معاون استاندار با تأکید بر اینکه مسئولان دستگاههای اجرایی در حوزه اشتغال برنامه مدونی را ارائه دهند تا در برنامه ششم مشکل اشتغال در استان کاهش یابد؛ اضافه کرد: در برنامه ششم باید حداکثر بهره برداری از قابلیت ها در جهت تحقق رشد اقتصادی بر اساس شاخص های تعیین کننده مزیت های نسبی منطقه در بخش صنعت و معدن، کشاورزی و خدمات با رعایت نکات زیست محیطی لحاظ گردد.
احسانی با اشاره به اینکه باید فضای استان به سمتی حرکت کند که توانمندی های منطقه ای احصاء شود، ادامه داد: مازندران دارای مواهب بکر صنعتی، کشاورزی، گردشگری و دریایی می باشد که همه این قابلیت ها بخصوص پتانسیل های دریایی برای افزایش شاخص اشتغال مازندران باید مدنظر قرار گیرد.
وی تصمیمات در سطح منطقه با نگرش آمایش سرزمین و توجه به سه عامل فضا، فعالیت و انسان را مد نظر قرار داد و گفت: با تکیه بر این موارد می توان بر سیاست گذاری های کلان بخصوص در بخش اشتغال، جامه ی عمل پوشانید.
مازندران بیش از سه میلیون نفر جمعیت دارد و بر اساس آمارهای موجود نرخ بیکاری افراد دانش آموخته در این استان بالا است.ک/1
608
13/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 55]