تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 17 دی 1403    احادیث و روایات:  امام صادق (ع):هرگاه مؤمن به برادر [دينى] خود تهمت بزند، ايمان در قلب او از ميان مى‏رود، همچنان ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

قیمت بالابر هیدرولیکی

لوله و اتصالات آذین

قرص گلوریا

نمایندگی دوو در کرج

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

بورس کارتریج پرینتر در تهران

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

قیمت و خرید تخت برقی پزشکی

کلینیک زخم تهران

خرید بیت کوین

خرید شب یلدا

پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان

کاشت ابرو طبیعی

پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا

پارتیشن شیشه ای اداری

اقامت یونان

خرید غذای گربه

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

مشاوره تخصصی تولید محتوا

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

تور بالی نوروز 1404

سوالات لو رفته آیین نامه اصلی

کلینیک دندانپزشکی سعادت آباد

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی

تعمیر سرووموتور

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1851170003




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
archive  refresh

مخالفت دولت با افزايش حقوق كارمندان


واضح آرشیو وب فارسی:همشهری: مخالفت دولت با افزايش حقوق كارمندان


روزنامه- حوادث اخير لبنان، نشست روز پنجشنبه جبهه متحد اصولگرايان، در صدر اخبار مطبوعات امروز است

گزارش‌هاي روزنامه‌ها حكايت از پيروزي حزب‌الله لبنان دارد. علاوه بر آن، مناقشه بر سر اظهارات اخير رئيس‌جمهور و نيز دفاع رسانه‌هاي دولت از وي در مطالب امروز مطبوعات به چشم مي‌خورد.

چهار عامل ايجاد بحران در لبنان

روزنامه جمهوري اسلامي در سرمقاله امروز خود عوامل پشت پرده حوادث لبنان را چنين آورده است:

1. رئيس جمهور آمريكا، براي رسيدن حزب جمهوريخواه به پيروزي در انتخابات رياست جمهوري پاييز امسال نياز شديدي به جبران شكستي دارد كه در لبنان و فلسطين متحمل شده است. او مي‌خواهد هر طور شده رياست جمهوري را براي حزب جمهوريخواه حفظ كند.

2. سران رژيم صهيونيستي هنوز با پيامدهاي شكست در جنگ 33 روزه لبنان دست به گريبان هستند. آنها نيز به ترميم حيثيت خود و ارتش صهيونيستي نيازمند هستند.

3. خود سنيوره و ساير مهره‌هاي داخلي لبنان، كه با حمايت‌هاي مالي و سياسي و تجهيزاتي آمريكا و رژيم صهيونيستي در برابر حزب‌الله ايستادگي و كارشكني مي‌كنند، نيز با اين اقدامات در صدد تحكيم قدرت خود و حاكميت بر لبنان در سايه آمريكا و صهيونيست‌ها هستند.

4. سران مرتجع عرب نيز مقاومت لبنان به رهبري حزب‌الله را براي موجوديت پوشالي، وابسته به لرزان خود خطرناك مي‌دانند به همين جهت آنها نيز در اين بحران سهم دارند.

رأي اعتماد به كابينه

روزنامه جام‌جم در گفت‌وگو با كدخدايي، سخنگوي شوراي نگهبان از قول وي آورده است: در اصل 136 ذكر شده كه پس از ابراز اعتماد به مجلس به دولت چنانچه نيمي از وزرا تغيير كنند بايد مجددا براي هيأت وزيران از مجلس تقاضاي رأي اعتماد شود كه اين يك امر قانوني است و اگر واقعا تغييري صورت گيرد، لازم است رأي اعتماد مجدد از مجلس انجام پذيرد.

منتها سوال اين بودكه اگر تغييرات تدريجي بود، باز هم بايد رأي اعتماد گرفته شود يا اين كه تغييرات بايد دفعتا و واحده باشد؟ كه شوراي نگهبان در تفسيري كه در سال 1362 داشته است اعلام كرده رأي اعتماد منحصر به موردي نيست كه تغيير نيمي از اعضاي هيأت وزيران دفعتا واحده باشد بلكه به هر ترتيبي پس از زمان ابراز اعتماد مجلس به دولت اين تغيير حاصل شود، مشمول اصل فوق است و دولت بايد مجددا از مجلس تقاضاي راي‌اعتماد كند.

البته برخي رسانه‌ها در انعكاس نظرات من اعلام كردند كه بنده نسبت به اين امر اظهار نگراني كرده‌ام. من به صورت كلي عرض كردم كه هر چه تغييرات كمتر باشد، بهتر و به صلاح كشور است.

رسانه‌ها طرفدار دولت باشند

روزنامه ايران با تاكيد بر اينكه رسانه‌هاي كشور بايدهماهنگ باشند نوشته است: در هيچ كشور دنيا به سامانه‌هاي رسانه‌اي اجازه نمي‌دهند تا نسبت به گراني يك كالاي مصرفي و تبليغ يك اصل سياسي يا اعتقادي حاكم بر آن جامعه به نحوي يكسان برخورد كنند.

اين كه برخي رسانه‌ها نسبت به افزايش قيمت برخي اقلام خوراكي و نيز ترويج مهدويت، به يك اندازه و با يك لحن و روش، واكنش انتقادي نشان مي‌دهند و اصولاً اينكه تعدادي از رسانه‌هاي يك كشور خود را متعهد و ملزم بدانند نسبت به هر آنچه از سوي دولت گفته يا انجام مي‌شود، مخالف خواني كرده و با تحريف و توهين و حتي دروغ پردازي، مقصود خود را دنبال كنند، اينها نه تنها نشانه ترقي و پويايي نيست، بلكه اتفاقاً نشانه‌اي بارز از وجود انحراف و موقعيت نشناسي در عرصه رسانه‌اي كشور است.اين مقاله مي‌افزايد.دولت دكتر احمدي‌نژاد، فراتر از مطالبات اين جناح و آن باند سياسي، صرفاً از خاستگاه بزرگي به نام «ملت ايران» به عرصه اجرايي كشور وارد شد و رسانه‌هاي كشور نيز به‌عنوان واسطه‌هاي امين مردم، شايسته است تلاش حرفه‌اي خود را در جهت تقويت «انتخاب مردم» و ترويج و تثبيت آرمان‌هايي كه ايراني‌ها با انتخاب احمدي‌نژاد بر آنها تأكيد كردند، متمركز سازند.

روزنامه ايران همچنين در مقاله ديگري با حمله به منتقدان دولت نهم نوشته است: چرا امروز كه دولت و رئيس‌جمهوري مكتبي، برخاسته از انديشه‌هاي ناب انقلاب اسلامي و امام‌خميني(ره) خستگي‌ناپذير و خروشگر در برابر ظلم و بي‌عدالتي و تبعيض، مجاهد و كوشا، با افتخار دم از پيگيري امور روزمره مردم، برچيدن هرچه زودتر مشكلات معيشتي و ساختن اقتصاد، سياست و فرهنگ ايران زمين مي‌زنند تا موانع برپايي حكومت جهاني اسلام و تلاش براي طراحي نظمي جديد براي مديريت جهان- كه برپايه امت انسان‌ها و عدالت باشد- را در حد مقدور برطرف ساخته و وظيفه ديني كه شخص «منتظر» برعهده دارد، ادا نمايند، به جرم اين التزام و اعتقاد و با انواع تهمت‌ها از سوي متحجرين و داعيه‌داران مكتب «قعود» و «فراحجتيه‌اي‌»ها روبه رو شده و متهم به استفاده از نام مبارك امام‌عصر(عج) براي توجيه مشكلات معيشتي مي‌شود؟!

و چه سخيف و بي‌محتواست كه سخنان رئيس‌جمهور در جدي بودن دولت در ساختن با سرعت ايران اسلامي و پي‌ريزي اقتصادي پويا و شكوفا را ناديده انگاشته و در تحريفي معنوي و آشكار نگاه متعالي به مسئله «مهدويت» - كه اساس برپايي انقلاب اسلامي براي ترويج آن بود- را مايه سوء استفاده از اعتقادات مردم بدانند؟

اينكه تناسب اين‌ياوه سرايي‌ها با محرفان و منحرفان ودشمنان تابلودار «مهدويت» چيست را به وقتي ديگر وا مي‌نهيم اما در اينكه مديريت عالي ولي‌الله الاعظم ارواحنا له الفداء همچون خورشيدي در پشت ابر، آسمان و اهل ارض را روشن و منور مي‌سازد و به رغم تلاش بدخواهان و دست و پا زدن آنان، عالم به سمت آن حقيقت ناب در حال «شدن» و «پيمايش» است، شكي نيست.

چرا مسكن گران مي‌شود؟

روزنامه دنياي اقتصاد در مقاله‌اي به بيماري هلندي پرداخته و نوشته است: هر چند كه ممكن است بعضي‌ها هنوز هم انكار كنند ولي آنچه كه مسلم است اكثريت كارشناسان اقتصادي ترديدي در بروز بيماري هلندي آن‌هم از نوع حاد آن در كشور به خود راه نمي‌دهند.

خوشبختانه در مقالات متعدد صاحب‌نظران اقتصادي پيامدهاي زيان‌بار اين بيماري براي اقتصاد كشور براي همه دست‌اندركاران ترسيم است كه مهم‌ترين آنها افزايش بي‌رويه قيمت املاك اعم از مسكوني، اداري و تجاري در اثر جاري شدن بخش مهمي از نقدينگي سرگردان به فعاليت‌هاي سفته‌بازانه در املاك و مستغلات مي‌باشد.

يكي ديگر از پيامدهاي مهم ناشي از اين بيماري آسيب‌پذيري صنايع كشور در اثر فشار ناشي از موج عظيم واردات، عنوان مي‌شود كه از نظر نگارنده به مراتب نگران‌كننده‌تر از پيامد اول مي‌باشد زيرا آسيب زيرساخت‌هاي صنعت در كشور مي‌تواند منجر به فروپاشي تدريجي آن شده و آثار فاجعه آميز بلندمدت‌تري را براي اقتصاد كشور به ارمغان آورد.

با كمي تعمق مشاهده مي‌شود كه اصولا افزايش بي‌رويه قيمت املاك در اثر بيماري هلندي يك معلول تبعي از معلول اصلي يعني غيراقتصادي بودن سرمايه‌گذاري در ساير بخش‌هاي مولد اقتصاد به خصوص صنعت مي‌باشد. بنابراين بهتر است به جاي آن‌كه با معلول تبعي از طريق تصميمات و اقدامات تجربه شده و شكست خورده مقابله شود علل و عوامل پيدايش معلول اصلي ريشه‌يابي و شناسايي شده و راهكارهايي براي از بين بردن اين عوامل جست‌وجو شود.

افول چهره‌ها

روزنامه صداي عدالت نوشته است: رئيس‌جمهور قرار بود براي بخش‌هايي از مردم فرودست شهري و روستايي، ايفاگر نقش نجات بخش از تنگناي فقر باشد. چهره او، نحوه عاميانه سخن گفتنش و ساده‌سازي‌ امور پيچيده و از همه مهم‌تر ايستادنش در مقابل هاشمي رفسنجاني او را به يك پديده خيال انگيز نزد اقشار حاشيه‌اي و فرودست شهري بدل كرد.
او و مجموعه رخدادهايي كه يكباره دست در دست هم داده بودند، روياهاي خفته مردم فرودست را برانگيخت و او را يكباره بهره‌مند از يك سرمايه سياسي قابل توجه كرد.
حتماً كساني از افول تدريجي او لذت مي‌برند. اما افول تدريجي او، روياهاي گروهي از مردم را تخريب مي‌كند.

اين مقاله در ادامه با اشاره به افول چهره‌هايي چون هاشمي و خاتمي مي‌نويسد: كاش جمهوري اسلامي يك آن به اين نكته بينديشد كه با تورم قهرمانان شكست خورده، اين نظام راه به كجا خواهد برد؟

باور كنيم جامعه امروز ايران، بيش از آنكه گوشي بدهكار اين و آن آرمان داشته باشد، نيازمند اعتماد است. اين و آن راهبرد براي توسعه اقتصادي و اجتماعي و فرهنگي را كنار بنهيم، و اندكي به راهبرد توليد اعتماد بينديشيم. ‏

فريب دولت عراق از سوي آمريكا

روزنامه كيهان در مقاله‌هايي مفصل درباره عراق نوشته است: به نظر مي‌رسد، در حمله اخير و مشترك دولت عراق و نظاميان آمريكايي به «جيش‌المهدي(ع)» كه قتل عام تعداد زيادي از مردم مظلوم بصره و ساكنان شهرك صدر بغداد را در پي داشت و آمريكايي‌ها با فريب دولت عراق،‌پاي دولتمردان برآمده از راي مردم را به اين ماجرا كشيده‌اند تا از يكسو، ميان نيروهاي مسلمان و انقلابي عمده عراق جوي خون جاري كرده و مانع از اتحاد و يكپارچگي آنان شوند و از سوي ديگر، كانون‌هاي مقاومت در برابر باج‌خواهي اشغالگران را به دست نيروهاي مقاومت، درهم شكسته و تضعيف كنند. اهدافي كه با توجه به شرايط كنوني عراق و نفرت مردم از اشغالگران، تحقق آن ناممكن به نظر مي‌رسد.

اظهارات تند كروبي عليه رئيس جمهوري

روزنامه آفتاب يزد نوشت، پاسخ كروبي خطاب به احمدي‌نژاد (درباره امام زمان) را پوشش‌ داد و از قول وي نوشته است: در اختتاميه نشست دو روزه روساي مناطق حزب اعتماد ملي بهتر است مشكلات را به خشكسالي، آمريكا و يا دولت‌هاي پيشين حواله دهيد، اين راه منطقي‌تر و ساده‌تر است. با اين اوصافي كه شما از امام زمان(عج) مي‌فرماييد عده‌اي خواهند گفت آقايي كه هنوز نيامده مديريتش اين چنين است بعد هم كه بيايد چه خواهد شد و اين با اعتقادات ما سازگار نيست. مسائل فلسفي و اعتقادي براي برخي از مردم ملموس نيست اما همه آنها وضعيت خراب اقتصادي را كاملا درك مي‌كنند و هركس كه بگويد اوضاع خوب است براي آنها قابل قبول نخواهد بود.

روزنامه تهران امروز در گزارشي به مقاومت دولت در برابر افزايش حقوق كارمندان پرداخته و نوشته است: با ابطال مصوبه دولت براي افزايش پلكاني معكوس حقوق كاركنان و بازنشستگان توسط ديوان عدالت اداري، دولت مكلف است حقوق كارمندان و بازنشستگان را براساس نرخ تورم افزايش دهد. ضمن اين‌كه دولت بايد مطالبات سال گذشته مربوط به عدم رعايت افزايش حقوق، براساس نرخ تورم را به كارمندان پرداخت كند.

موسي‌الرضا ثروتي، عضو كميسيون اجتماعي مجلس شوراي اسلامي با بيان مطلب فوق گفت:«دولت دو سال است از اجراي قانون مديريت خدمات كشوري شانه خالي مي‌كند و سعي دارد مصوبه خود را به اجرا گذارد. در حالي كه ديوان عدالت اداري هم دولت را ملزم به اجراي قوانين مجلس كرده است.» وي ادامه داد:«دولت علاقه دارد هر چه مورد نظرش است در مجلس به قانون تبديل شود در حالي كه طبق فرمايش امام راحل و همچنين رهبر معظم انقلاب تمام قوا بايد تابع تصميمات نمايندگان مردم در مجلس باشند و دولت هم بايد از قوانين مجلس تمكين كند. اما متاسفانه دولت پس از راي ديوان عدالت اداري هم بر بي قانوني پافشاري دارد.

تاريخ درج: 21 ارديبهشت 1387 ساعت 14:35 تاريخ تاييد: 21 ارديبهشت 1387 ساعت 20:56 تاريخ به روز رساني: 21 ارديبهشت 1387 ساعت 20:53
 چهارشنبه 25 ارديبهشت 1387     





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: همشهری]
[مشاهده در: www.hamshahrionline.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 227]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن