تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 9 تیر 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم(ص):ایمان به صرف ادعا و آرزو نیست، بلکه ایمان آن است که خالصانه در جان و دل قرار گیرد و ا...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

کاشت پای مصنوعی

میز جلو مبلی

سود سوز آور

پراپ رابین سود

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

مبلمان اداری

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1802765390




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

نخستین پارک علم و فناوری سلامت راه اندازی می شود


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: نخستین پارک علم و فناوری سلامت راه اندازی می شود تهران - ایرنا - رییس اداره پایش فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از انعقاد یک تفاهمنامه با معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برای راه اندازی نخستین پارک علم و فناوری سلامت در کشور خبر داد.


به گزارش خبرنگار اجتماعی ایرنا، دکتر «مسعود فلاحی» روز چهارشنبه در نشست خبری «فناوری سلامت و شیوه های تحول در بیمارستان» افزود: زمینی از سوی معاونت فناوری ریاست جمهوری برای ساخت این پارک اختصاص داده شده و اکنون ساخت این پارک در مرحله واگذاری زمین به شرکت های دانش بنیان قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین راه اندازی پارک «زیست فناوری بوعلی» برای فعالیت در زمینه بیوتکنولوژی از سوی شورای گسترش وزارت بهداشت تصویب شده و احتمالا در دانشگاه علوم پزشکی تهران یا انستیتو پاستور ساخته خواهد شد.

** فعالیت 55 مرکز رشد سلامت در کشور
رییس اداره پایش فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: اکنون 55 مرکز رشد در حیطه شش فناوری سلامت در کشور فعالیت دارند.
فلاحی، این مراکز رشد را شامل مراکز رشد فناوری دارویی (برای ساخت داروهای های تک)، مراکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی، مراکز رشد فراورده های بیوتکنولوژیک، مراکز رشد فناوری های مربوط به گیاهان دارویی و داروهای گیاهی، مراکز رشد فناوری اطلاعات و مراکز رشد سلول های بنیادی برشمرد.
وی ادامه داد: علاوه بر این مراکز رشد که در شش حیطه فناوری سلامت فعالیت دارند، یک گروه دیگر از مراکز رشد فناوری سلامت به صورت عمومی در کشور نیز وجود دارند تا بتوانند انواع طرح های مختلف را پذیرش کنند.

** هزینه 30 بشکه نفت برای دریافت یک وسیله میلیمتری
رییس اداره پایش فناوری سلامت وزارت بهداشت با اشاره به اهمیت فناوری سلامت گفت: برای حرکت به سوی فناوری سلامت نیاز به فرهنگسازی بویژه بین اساتید و دانشجویان داریم، زیرا حوزه فناوری و اختراعات در این بخش مغفول مانده است.
فلاحی افزود: بطور مثال وسیله ای برای باز کردن رگ قلب موسوم به «استنت» که طول آن دو و نیم میلیمتر و وزن آن سه گرم است باید دو هزار دلار هزینه کنیم؛ اگر هر بشکه نفت 60 تا 70 دلار قیمت داشته باشد به آن معنا است که باید 30 بشکه نفت بدهیم تا یک «استنت» سه گرمی را از خارج وارد کنیم.
وی تصریح کرد: این در حالیست که مواد اولیه ساخت این وسیله چند سنت بیشتر نیست اما به خاطر دانش پنهان در آن ارزشمند می شود زیرا این وسیله رگ قلب را پاره نمی کند و داخل آن دارو آزاد می کند که به این روند، «اقتصاد دانایی محور» اطلاق می شود.
رییس اداره پایش فناوری سلامت وزارت بهداشت با تاکید بر اینکه بحث «فناوری سلامت» اولویت کشور است، خاطرنشان کرد: باید به جای نفت، دانش خود را بفروشیم.
فلاحی اضافه کرد: اکنون داروهایی وجود دارد که هر یک گرم آن بالغ بر چند هزار دلار می شود و ارزش آنها نیز به خاطر تکنولوژی نهفته در آن است.
وی ادامه داد: داروهای بیوتکنولوژی یا تجهیزات پیشرفته پزشکی بسیار گران هستند و هر روز مصرف آن نیز بیشتر می شود بنابراین نیاز است که به دانش ساخت این داروها دست یابیم.
فلاحی با طرح این سووال که «پزشکان، پرستاران و پیراپزشکان تا چه حد با فناوری های پیشرفته پزشکی آشنا هستند و می توانند با آنها کار کنند»، افزود: باید دنبال پاسخگویی به این سووالات باشیم.

** بکارگیری فناوری سلامت در گروی همکاری بین بخشی
رییس اداره پایش فناوری سلامت وزارت بهداشت گفت: فناوری سلامت بدون ایجاد روابط بین بخشی میسر نمی شود.
فلاحی افزود: بطور مثال برای ساخت یک دستگاه تنفسی فقط وجود یک پزشک کافی نیست و باید مهندس الکترونیک، مهندس مکانیک و مهندس انفورماتیک نیز برای ساخت آن همکاری کنند.
وی ادامه داد: باید از دانش و فناوری سلامت در مکان های مختلف کشور با خبر باشیم، زیرا بسیاری از امکانات ممکن است وجود داشته و نیازمند آن باشیم اما ندانیم که آنها در کجا هستند.

** ضرورت پیگیری زیرساخت های ایجاد فناوری سلامت
رییس اداره پایش فناوری سلامت وزارت بهداشت با تاکید بر ضرورت پیگیری زیرساخت های ایجاد فناوری سلامت، گفت: اکنون در حال پیگیری ایجاد مراکز رشد فناوری سلامت و شهرک های دانش سلامت هستیم.
فلاحی افزود: زیرساخت ها و نیروی انسانی کافی برای ایجاد فناوری سلامت باید وجود داشته باشد تا صاحبان ایده، ایده های خود را به فناوری تبدیل کنند.

** لزوم اصلاح قوانین فناوری سلامت
رییس اداره پایش فناوری سلامت وزارت بهداشت بر لزوم اصلاح قوانین، مقررات و آیین نامه های مرتبط با فناوری سلامت تاکید کرد و گفت: بسیاری از فن آوران کشور از موانع بروکراسی گلایه دارند.
فلاحی خاطرنشان کرد: البته اکنون قوانین مربوط به فناوری سلامت تا حد زیادی اصلاح شده و ایجاد صندوق های نوآوری و شکوفایی برای حمایت محققان نیز از قوانین پیش بینی شده در حوزه فناوری سلامت است تا تمام داروها و تجهیزات پزشکی در سال های آینده، داخل کشور ساخته شود و از این نظر خودکفا شویم که البته این امر بدون همت همگانی و همکاری دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور میسر نخواهد بود.

** مزایای فناوری سلامت
رییس اداره پایش فناوری سلامت وزارت بهداشت با یادآوری تشکیل این اداره در سال 87 در وزارت بهداشت و تصویب آن در سال 89، گفت: «علوم پزشکی» از رشته هایی به شمار می رود که پیشرفت زیادی در بخش فناوری داشته است.
فلاحی افزود: استفاده از فناوری سلامت به تدریج موجب شده تا دردها کمتر شده و روش های تشخیصی، کمتر تهاجمی باشد.
وی خاطرنشان کرد: همچنین فناوری سلامت در کاهش دوره درمان و تشخیص بیماری و ارائه خدمات بهتر نقش موثری دارد.
اجتمام(3) ** 9185 ** 1071


12/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 45]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


پزشکی و سلامت

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن