تور لحظه آخری
امروز : چهارشنبه ، 13 تیر 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):حق، راه بهشت است و باطل، راه جهنم و بر سر هر راهى دعوت كننده اى است.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

اتاق فرار

خرید ووچر پرفکت مانی

تریدینگ ویو

کاشت ابرو

لمینت دندان

ونداد کولر

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

دانلود سریال سووشون

دانلود فیلم

ناب مووی

رسانه حرف تو - مقایسه و اشتراک تجربه خرید

سرور اختصاصی ایران

تور دبی

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

پیچ و مهره

طراحی کاتالوگ فوری

دانلود کتاب صوتی

تعمیرات مک بوک

Future Innovate Tech

آموزشگاه آرایشگری مردانه شفیع رسالت

پی جو مشاغل برتر شیراز

قیمت فرش

آموزش کیک پزی در تهران

لوله بازکنی تهران

میز جلو مبلی

هتل 5 ستاره شیراز

آراد برندینگ

رنگ استخری

سایبان ماشین

قالیشویی در تهران

مبل استیل

بهترین وکیل تهران

شرکت حسابداری

نظرسنجی انتخابات 1403

استعداد تحلیلی

کی شاپ

خرید دانه قهوه

دانلود رمان

وکیل کرج

آمپول بیوتین بپانتین

پرس برک

بهترین پکیج کنکور

خرید تیشرت مردانه

خرید نشادر

خرید یخچال خارجی

وکیل تبریز

اجاره سند

وام لوازم خانگی

نتایج انتخابات ریاست جمهوری

خرید سی پی ارزان

خرید ابزار دقیق

بهترین جراح بینی خانم

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1803992238




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

سرمایه اجتماعی در دولت یازدهم 10درصد افزایش می یابد


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: قائم مقاوم وزیر کشور: سرمایه اجتماعی در دولت یازدهم 10درصد افزایش می یابد شهرکرد- ایرنا- قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی گفت:سرمایه اجتماعی به عنوان یک سرمایه اصلی در برنامه ریزی ها ،در دولت یازدهم 10درصد افزایش می یابد.


به گزارش ایرنا ،" مرتضی میرباقری " روز چهارشنبه در همایش آموزشی "بررسی و تبیین جایگاه حقوق شهروندی و حقوق متقابل دولت و مردم" افزود:سرمایه اجتماعی یک سرمایه اصیل است که اعتبار و کارآمدی سرمایه طبیعی، اقتصادی و انسانی در بستری از قوانین، ضوابط و چهارچوب‎های مشخص می شود.
وی گفت:هم اکنون توزیع نامتوازن فرصت‎ها و امکانات از مهمترین مشکلات کشور است، که این امر با استفاده از آمایش سرزمینی رفع خواهد شد و حقوق شهروندی نیز محقق می شود.
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی گفت:کشور ما در برنامه ریزی های که تاکنون صورت گرفته از نظر فرصت ها و امکانات یک وضعیت نامتوازن پیدا کرده و چند استان بزرگ و کلان شهر در همه بخش ها توسعه یافته و مابقی شهرها و مناطق محروم و توسعه نیافته هستند.
میرباقری افزود:نبود توازن زمینه ساز مشکلاتی از افزایش مهاجرت ها به شهرهای بزرگ و برخوردار و حاشیه نشینی ها، فقر، جرایم اجتماعی، بیکاری و ناامنی را به دنبال داشته است.
وی گفت: قبل از پیروزی انقلاب اسلامی در سرشماری 1335در ایران 11درصد جمعیت کشور معدل دو میلیون نفر به مناطق شهری مهاجرت داشتند که این آمار در آستانه پیروزی انقلاب اسلامی به 22درصد رسید و در سرشماری سال 90 نیز مهاجرت 17.5درصد بوده که معادل 12میلیون نفر از جمعیت کشور است.
میرباقری گفت:هم اکنون 41درصد بیمارستان های خصوصی کشور در تهران، 54.2 درصد مراکز تحقیقاتی در تهران و بیشتر امکانات صنعتی، کارخانجات در استان های بزگ کشور فعال شده است.
وی گفت: تولید ناخالص کشور به سهم جمعیت هم اکنون در شش استان کشور بالا و در مابقی استان ها وجود ندارد.
قائم مقام وزیر کشور در امور اجتماعی و فرهنگی ، به استان های منطقه زاگرس به عنوان پیشانی کشور که دارای منابع طبیعی بکر و فراوان هستند اشاره کرد و گفت: توسعه نیافتگی و محرومیت در این مناطق بالاست و می توان نتیجه گرفت، با وجود منابع طبیعی بکر و زیاد، بیکاری در این مناطق بالاست و در برخی از مناطق شهری این منطقه تا 44درصد نیز می رسد.
دبیر صیانت از حریم امنیت عمومی و حقوق شهروندی کشور گفت: نخستین برنامه توسعه در ایران قبل از انقلاب در سال 1327کلید خورد و حدود شش برنامه قبل از انقلاب و پنج برنامه بعد از انقلاب برای کشور تهیه شد که از این تعداد 10 برنامه در کشور اجرا شد.
به گفته وی، در برنامه‎های قبل از انقلاب نوع رشد اقتصادی مد نظر بود و کشورهای خارجی در تاسیس سازمان برنامه‎ریزی ایران سرمایه‎گذاری می‎کردند اما بعد از انقلاب این وابستگی از بین رفت هرچند مسیر رشد اقتصادی ادامه داشت.
میرباقری،با اشاره به اینکه برنامه‎های اتفاق افتاده در کشور سبب نامتعادل و قطبی شدن کشور از لحاظ سرمایه اقتصادی شد افزود:نخستین نظامهای برنامه ریزی به سمت ایجاد کلان شهرها پیش رفت و پس از ایجاد قطب ها در برنامه های بعدی از این قطب‎ها به مناطق دیگر وارد شد،که این امر یک ناهنجاری و بدقوارگی در کشور ایجاد کرد.
وی گفت:برنامه های توسعه درکشور در دو بعد سخت افزاری و نرم افزای تدوین می شود،که بعد سخت افزاری همان توسعه فنی و تکنولو‍ژی می باشد، اما در بخش نرم افزاری همان توسعه فکری است که به سبک زندگی انسان باز می‎گردد و تاکنون به این بعد از توسعه در کشور توجه نشده است.
به گزارش ایرنا،در این نشست استاندار چهارمحال و بختیاری ، معاونان وی و جمعی از مسوولان استانی نیز حضور داشتند.
7360


12/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 27]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


سیاسی

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن