پرچم تشریفات با کیفیت بالا و قیمت ارزان
پرواز از نگاه دکتر ماکان آریا پارسا
دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک
تجهیزات و دستگاه های کلینیک زیبایی
سررسید تبلیغاتی 1404 چگونه میتواند برندینگ کسبوکارتان را تقویت کند؟
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
تعداد کل بازدیدها :
1849824514
معتمدنژاد و مساله ارتباطات درایران
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: گزارش مشروح از مراسم یادبود «پدر علم ارتباطات ایران» معتمدنژاد و مساله ارتباطات درایران تهران-ایرنا-مراسم سالگرد درگذشت پروفسور «کاظم معتمدنژاد» پدر علم ارتباطات ایران، فرصتی را برای گردهمایی فعالان حوزه ی ارتباطات و دوستداران این چهره ی برجسته علمی کشور فراهم کرد تا ضمن بازخوانی شخصیت اخلاقی و علمی معتمدنژاد، به بررسی مهمترین مسایل حوزه علم ارتباطات در این بپردازند.
چهره های نامدار، استادان، دانش آموختگان، دانشجویان و فعالان عرصه ی ارتباطات در نخستین مراسم سالگرد درگذشت پدر و به عبارتی «معتمد» ارتباطات در ایران، روز دوشنبه دهم آذرماه در دانشکده ی علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی گردهم آمدند.
این مراسم به همت «انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات»، گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی، «انجمن ایرانی مطالعات جامعه ی اطلاعاتی»، انجمن های علمی دانشجویی و با حضور رویا و رامین (فرزندان) و برادران معتمدنژاد برگزار شد.
یکی از نکته های جالب توجه، حضور نسل های گوناگون شاگردان معتمدنژاد در مراسم سالگرد درگذشت وی بود. در کنار دانشجویان جوان حاضر در مراسم، شاگردان سال های دور این استاد نام آور نیز خود را به دانشکده ی علوم اجتماعی رسانده بودند تا یاد و خاطره وی را گرامی دارند. یکی از این شاگردان در گفت و گو با پژوهشگر خبرگزاری جمهوری اسلامی، با بیان خاطراتی از دوره ی دانشجویی خود در سال های واپسین دهه 40 و نخستین دهه 50، معتمدنژاد را کاملترین استاد زندگی اش قلمداد کرد.
طبق معمول بسیاری از مراسم اینچنینی، با تاخیری نزدیک به یک ساعت مراسم آغاز شد و چهره های دانشگاهی و علمی در جایگاه سخنران این گردهمایی قرار گرفتند.
*** معتمدنژاد، الگوی اخلاق مداری علمی و عملی
در ابتدای مراسم، «محمدحسین پناهی» رییس دانشکده ی علوم اجتماعی دانشگاه علامه طباطبایی ضمن خوش آمدگویی به استادان، دانشجویان و فعالان حوزه ی روزنامه نگاری و ارتباطات و حاضران در سالگرد درگذشت معتمدنژاد، این مراسم را بزرگداشت کسی دانست که دغدغه یی جز توسعه ی علوم ارتباطات در ایران نداشت و در این راه از هیچ تلاشی فروگذار نکرد؛ کسی که بدون هیچ چشمداشتی در مسیر توسعه ی علمی گام برداشت و نه تنها بنیانگذار علوم ارتباطات در کشور، بلکه الگویی اخلاقی و علمی بود.
پناهی با بیان خاطره یی از معتمدنژاد، وی را نماد اخلاق مداری علمی معرفی کرد که در شرایط امروز برای جلوگیری از گسترش بداخلاقی های علمی باید مورد الگوبرداری قرار گیرد. رییس دانشکده ی علوم اجتماعی دانشگاه علامه در پایان سخنانش پیشنهاد کرد که چهره های علمی، دانش آموختگان و فعالان عرصه ی ارتباطات، همه ساله در سالروز درگذشت معتمدنژاد گردهم آیند و جایزه یی به اسم «پدر علوم ارتباطات» به برگزیدگان این عرصه اعطا شود.
***حمایت همه جانبه ی مسوولان دانشگاهی از توسعه ی علوم ارتباطات
پس از پناهی، «حسین سلیمی» رییس دانشگاه علامه طباطبایی در جایگاه سخنران قرار گرفت. سلیمی با استناد به گفت و گوهای پیشین خود با معتمدنژاد، تصریح کرد: نظر و خواسته ی این چهره ی علمی مطرح فقط به ایجاد یک گروه، انتشار یک مجله یا تاسیس یک دانشکده محدود نبود بلکه وی دانش ارتباطات را به مثابه ی دانشی بین رشته یی می دانست زیرا جامعه را مجموعه یی ارتباطی می دید.
وی با اشاره به آسیب های شیوه ی ارایه ی علوم ارتباطات در ایران و به طور ویژه در دانشگاه علامه طباطبایی گفت: اکنون دانشکده ی ارتباطات به شکل صوری وجود دارد و فقط به یک تابلوی گردگرفته محدود شده است؛ این در حالی است که ظرفیت ها و امکانات بسیاری در این دانشگاه وجود دارد که باید از آن استفاده شود. البته باید پیش از آن، ضعف های موجود در این زمینه را برطرف کرد.
رییس دانشگاه علامه کمبود استادان عرصه ی ارتباطات را یکی از نقاط ضعف یاد شده دانست و تصریح کرد: وجود 12 یا 13 استاد ارتباطات در دانشگاه علامه طباطبایی به هیچ وجه زیبنده نیست؛ استادانی که به رغم نیاز جامعه ی علمی به تخصص های گوناگون و متنوع، تخصص هایی نزدیک به هم دارند. به همین دلیل یکی از مهمترین بایسته ها در گسترش علوم ارتباطات، تقویت اعضای هیات علمی گروه و سپس دانشکده ی ارتباطات است.
سلیمی ضعف و فقر روش (متدولوژی) در علوم ارتباطات، فقدان ارتباط ها و پیوندهای بین المللی و بی بهره بودن از میزبانی یا حضور در همایش های بین المللی و در نهایت کاستی های مربوط به برگزاری کلاس های ارتباطات را از جمله دیگر مشکلات پیش رو برشمرد که باید هر چه زودتر از سوی مسوولان دانشگاه به آن ها رسیدگی شود.
رییس دانشگاه علامه افزود: پیگیری های استادان ارتباطات و مسوولان دانشگاه باید تا سال آینده به راه اندازی دانشکده ی ارتباطات بیانجامد؛ در غیر این صورت ریاست دانشگاه به طور مستقیم برای ایجاد دانشکده ی ارتباطات به عنوان یکی از اهداف معتمدنژاد وارد عمل خواهد شد.
*** معتمدنژاد، تمثیل دانایی
«باقر ساروخانی» مدرس پیشکسوت گروه جامعه شناسی دانشکده ی علوم اجتماعی دانشگاه تهران سخنران بعدی مراسم سالگرد درگذشت معتمدنژاد بود. وی در آغاز سخنانش نتیجه ی گردهمایی برای گرامیداشت بزرگان را تقویت بنیان های دانش، پیوند اصحاب دانش و قرار گرفتن آنان در سایه ی یک هویت مشترک دانست.
وی با اشاره به دوستی چند ده ساله با معتمدنژاد (از سال 1347)، سه ویژگی را در وی برجسته و بارز دانست: دوست مطمئن، مدیری کم نظیر و دانشمندی بزرگ.
این استاد جامعه شناس دانش ایجاد شده به دست معتمدنژاد را دانشی انسان مدار و بدور از سردی و خودخواهی و پدر ارتباطات ایران را تمثیل دانایی توصیف کرد که بسته و محدود نبود و هر لحظه مسیر ابتکار و ابداع را می پویید.
ساروخانی یکی از این ابتکارها را طرح مساله ی کودک و ارتباطات دانست که در نشست ها و سمینارهای ارتباطی بارها مورد توجه معتمدنژاد قرار گرفت.
وی در بخش دیگر سخنان خود تاکید بر آزادی فعالیت های رسانه یی و مطبوعاتی را یکی از خواسته های معتمدنژاد برشمرد و تصریح کرد: ما باید به شکلی عمل کنیم که واقعیت های بیرونی را بپذیریم و آن را به صورت پالوده و منزه انعکاس و بدون سوگیری به مخاطبان و مشتریان خبر انتقال دهیم.
مدرس پیشکسوت جامعه شناسی، در پایان سخنانش پیشنهاد کرد که در راستای گشودن پنجره های دانش ارتباطات در ایران به جهان خارج، نشریه یی در این عرصه و به زبان های گوناگون منتشر شود.
چهارمین سخنران مراسم، «محمد مهدی زاده» مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه طباطبایی بود. او، معتمدنژاد را معلمی معرفی کرد که هرگز به دنبال کاسبکاری در عرصه ی مطالعات و تحقیقات نرفت. به گفته ی مدیر گروه ارتباطات دانشگاه علامه، معتمدنژاد یک تاسیس گر بود که به نهادسازی در عرصه ی ارتباطات پرداخت و به این دانش در کشور ما هویت داد.
وی افزود: تواضع، بردباری و امیدواری همیشگی از ویژگی های معتمدنژاد بود؛ او به رغم موقعیت های چشمگیر و بسیاری که در خارج از کشور داشت، در ایران ماند و اغراق نیست اگر همه ی دانش آموختگان ارتباطات کشور را ثمره ی بذرهایی دانست که وی در زمین دانشگاه های کشور پاشید.
*** معتمدنژاد و اَبَر مساله ی ارتباطات
در ادامه ی مراسم یادبود، میزگردی با عنوان معتمد نژاد و مساله ی ارتباطات در ایران با حضور «محمد مهدی فرقانی» رییس «مرکز پژوهش های ارتباطات»، «هادی خانیکی» رییس انجمن مطالعات فرهنگی و ارتباطات، «یونس شکرخواه» رییس انجمن ایرانی مطالعات جامعه ی اطلاعاتی، «باقر انصاری» عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی و «محمدتقی روغنی ها» مدیر عامل موسسه ی فرهنگی مطبوعاتی ایران برگزار شد.
فرقانی به عنوان دبیر این نشست، به حضور گسترده ی دانشجویان در این مراسم اشاره کرد و آن را نشانه ی حضور پررنگ نسل جوان فعال دانست که با اتکای بر آنان می توان مطمئن بود آثار و نتایج مطالعات بر زمین نخواهد ماند.
رییس مرکز پژوهش های ارتباطات در ادامه ی سخنان خود، از معتمدنژاد به عنوان پایه گذار علم روزنامه نگاری در ایران یاد کرد و گفت: همه می دانیم که معتمدنژاد بیش از هر چیز، روزنامه نگاری را در قالب و بر پایه ی علمی آن بنا نهاد و به عنوان موسس و مدرس این رشته، به تالیف کتاب هایی پرداخت که بهترین منبع و مرجع آموزشی در این حوزه است. در واقع، پایه گذاری روزنامه نگاری به معنای حرفه یی و تقویت ارکان آن و فعالیت های مستمر حرفه یی و دانشگاهی در این زمینه، او را به بنیانگذار علم روزنامه نگاری تبدیل کرد.
به گفته ی فرقانی، مساله ی ارتباطات در ایران یک ابرمساله است که بر بستر آن معتمدنژاد اقدام به گشودن ساحت هایی تازه کرد؛ ساحت هایی چون حقوق ارتباطات و حقوق مطبوعات که سبب شد معتمدنژاد در تدوین نظام حقوقی روزنامه نگاری به چهره یی پیشرو تبدیل شود.
وی ساحت های دیگر گشوده شده بدست معتمدنژاد را مطالعات انتقادی، ارتباطات و توسعه و مباحث مربوط به جامعه ی ارتباطی دانست و تاکید کرد: او پا به پای زمان پیش آمد و هر جا احساس کرد سرفصل و موضوع تازه یی در حوزه ی علوم ارتباطات باید مطرح شود، آن را در برنامه های آموزشی گنجاند.
فرقانی تصریح کرد: معتمدنژاد هرگز به دنبال کمیت گرایی در انتشار کتاب نبود. آثار این چهره ی علمی پیش از انتشار با پرسش ها و نظرهای دانشجویان محک می خورد و به همین دلیل، بیشتر کتاب های پدر علوم ارتباطات ایران در دهه ی پایانی عمر وی منتشر شد.
***حقوق ارتباطات، میراثی از پدر علوم ارتباطات
باقر انصاری حقوقدان و عضو هیات علمی دانشگاه شهید بهشتی یکی دیگر از سخنرانان این میزگرد، پس از بیان ویژگی هایی چون سعه ی صدر معتمدنژاد گفت: وی بنیانگذار حقوق ارتباطات به شمار می آید و نخستین تالیفات حقوق ارتباطات به قلم او است. در این پیوند، معتمدنژاد به دلیل تسلط همزمان به مباحث حقوقی و ارتباطاتی بی نظیر است تا جایی که کتاب «حقوق ارتباطات» وی را گویی یک حقوقدان مجرب نوشته است. همچنین او در تحقیقات خود نگاهی همه جانبه به مباحث حقوق ارتباطات در سطوح ملی، بین المللی و به شکلی تطبیقی داشت.
انصاری ادامه داد: اثری چون کتاب «حقوق مطبوعات» معتمدنژاد به رغم اهمیت بسیار زیاد و جامع بودن باید از رنگ کهنگی در امان ماند؛ از این رو پیشنهاد می کنم با توجه به تصویب قوانین و مقررات تازه در سال های گذشته و با همکاری دختر ایشان که خود از صاحبنظران در این عرصه است، کتاب نامبرده به روز رسانی شود.
این مدرس حقوق در پایان گفت: در کشور ما به رغم تحقیقات و تالیفات مختلفی که وجود دارد، بحث حقوق و آزادی رسانه یی و مطبوعات جایگاه خود را پیدا نکرده است. در این زمینه باید بیشتر کار شود چرا که اگر آزادی مطبوعات جا بیافتد دستور توقیف فوری یک روزنامه داده نمی شود یا به راحتی نشریه یی تعطیل نمی شود.
***تشعشع انرژی مثبت از استاد به جامعه ی علمی
توجه به لایه های گوناگون گرامیداشت چهره یی چون معتمدنژاد مساله یی بود که خانیکی در سخنرانی خود به آن اشاره کرد و گفت: سه لایه را باید در توجه به هر بزرگی در نظر گرفت؛ سطح عاطفی، سطح رسمی و سطح علمی. معتمدنژاد با همه ی ویژگی ها و برجستگی هایی که داشت، بخشی از سرمایه ی علوم ارتباطات در ایران است و از این رو باید او را گرانیگاه علوم ارتباطات دانست؛ یعنی به اتکای وی می توان به علوم ارتباطات تکانی داد. همچنین چهره هایی همچون «حمید نطقی»، «مجید تهرانیان» و «علی اسدی» دیگر سرمایه های نمادین ما در عرصه ی علوم ارتباطات هستند که باید از آن ها یاد شود.
وی افزود: در این جا می خواهم کوتاهی های خود را به جای گزارش کار بگویم؛ بگویم که قرار بود بنیاد دکتر معتمدنژاد تاسیس شود؛ قرار بود جایزه ی علمی معتمدنژاد طراحی شود تا به اعتبار آن، افراد مختلفی به میدان بیایند. قرار بود دانشکده ی علوم ارتباطات تاسیس شود؛ قرار بود بین گروه های ارتباطات دانشگاه های مختلف همپیوندی بیشتری به منصه ی ظهور برسد. همچنین قرار بود میان انجمن ها و نهادهای علمی و نهادهای آموزشی نزدیکی و قرابت بیشتری به وجود بیاید.
خانیکی در پایان گفت: ما به عنوان شاگردان معتمدنژاد و خانواده ی معنوی وی، وظیفه داریم او را به نسل بعد از خود منتقل کنیم و در این انتقال به نسل آینده، نقش دانش و فن، سخت افزار و نرم افزار و نیز نقش آموزش و نهادهای علمی را فراموش نکنیم.
***ناهمگونی وسایل ارتباط جمعی با شرایط کنونی؛ مساله یی ارتباطاتی
مدیرعامل موسسه ی فرهنگی مطبوعاتی ایران هم در بخشی از این میزگرد به ایراد سخنرانی پرداخت و با اشاره به دیدگاه های دکتر معتمد نژاد در حوزه ی ارتباطات گفت: دکتر معتقد بودند زمانی می توانیم از مطالعات مربوط به ارتباطات بهره برداری کنیم که مسایل اطراف خود را درک کنیم چرا که اگر خود را نشناسیم به تقلیل گرایی کشیده می شویم و در موضوع تخصصی ارتباطات هم دچار همین تقلیل خواهیم شد. در این زمینه مطالعات باید مطالعاتی انتقادی باشد تا به اهداف خود برسیم.
منطبق نبودن وسایل ارتباط جمعی با شرایط کنونی جامعه نکته ی دیگری بود که روغنی ها به آن اشاره کرد و گفت: وسایل ارتباط جمعی ما از امکانات بالقوه ی خود استفاده نمی کنند و با شرایط کنونی انطباق ندارند و به همین دلیل بسیاری از موقعیت ها را از دست می دهند که جبران آن مشکل است.
روغنی ها در ادامه افزود: امروزه، بحث ارتباطات، موضوع یک مجموعه ی دانشگاهی نیست که فقط در حوزه ی علوم انسانی خلاصه شود بلکه ارتباطات جزیی از زندگی تک تک مردم بخصوص در 2 زدهه ی اخیر است. برای بسیاری از مردم موضوع ارتباطات، مهمتر از معیشت روزانه ی آنان شده است.
به گفته ی مدیرعامل موسسه ی ایران، نسل های جدید رسانه مانند «وایبر»، «واتس آپ»، «فیسبوک» و غیره قسمتی از زندگی انسان ها شده است و مسایل همپیوند و فرهنگ استفاده از آن به صورت روزمره برای جامعه ی ما مطرح است. این امکانات حتی در شهرهای دورافتاده هم مورد استفاده قرار می گیرد. بنابراین، شناخت این رسانه ها، بررسی شیوه ی بهره برداری و فرهنگ استفاده و نیز بومی کردن آن از جمله موضوعاتی است که باید در دستور کار مدرسان و استادان این حوزه قرار بگیرد چرا که اگر حوزه های علمی پاسخگو نباشند، آن وقت است که حوزه های قضایی، سیاسی و غیره نگاه خود را بر شرایط اجتماعی تحمیل می کنند.
***ماناکردن معتمدنژاد با ایجاد «مدرسه فکری»
یونس شکرخواه به عنوان آخرین سخنران، کلام خود را اینگونه آغاز کرد: می گویند نوابغ تیراندازهایی هستند که به چیزهایی شلیک می کنند که دیگران نمی بینند و درست به هدف هم شلیک می کنند. من فکر می کنم جانمایه ی معتمد نژاد همین است و معتمدنژاد شدن کار هر کسی نیست.
این صاحبنطر مسایل ارتباطات و روزنامه نگاری گفت: مساله ی مهم معتمدنژاد، آموزش و تاریخ است. استاد، هم در حیطه ی ارتباطات، هم روزنامه نگاری و هم فناوری تاکیدش بر تاریخ و نوع نگاهش نیز رادیکال بود که من می توانم آن را اثبات کنم. وی در مطالعات فرهنگی با تاریخ مطالعات فرهنگی کار داشت و در ارتباطات هم به طور عمده به دنبال تئوری دموکراتیک تبیین وضعیت ارتباطات و توسعه بود. البته یک متانت ذاتی، یک نگاه شبکه یی و نیز یک نجابت و شرافت ویژه ی فردی دکتر را به سمت کنش سیستمی جلو می برد.
شکرخواه در پایان گفت: ما همه آماتور بودیم و زیر چکش فهم دکتر معتمدنژاد شکل گرفتیم. دکتر به ما آموخت که پیشرفت آسانسوری نیست بلکه با پیمودن پله ها می توان به پیش رفت. حال از رییس دانشکده می خواهم معتمدنژاد را به تابلو خلاصه نکنید. شعارهای فکری معتمدنژاد را هم استخراج کنید زیرا هر کدام از آن ها می تواند یک رشته ی تحصیلی مستقل بسازد. دکتر مدرسه ی فکری می خواهد.
*گروه پژوهش های خبری
پژوهشم**9294**9279**2054
12/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
برای آگاهی از انتظارات مردم، صداوسیما نقش موثری دارد/ توقع وزیر ارتباطات از رئیس جدید سازمان
برای آگاهی از انتظارات مردم صداوسیما نقش موثری دارد توقع وزیر ارتباطات از رئیس جدید سازمان فرهنگ > رسانه - تسنیم نوشت وزیر ارتباطات گفت با سازمان صداوسیما دو کار داریم که یکی اطلاعرسانی از فعالیتهای وزارتخانههاست و از بعدی دیگر نیز به دنبال اینوزیر ارتباطات: به دنبال بومی کردن شبکه های اجتماعی هستیم/ استقبال مردم از اینگونه شبکهها
وزیر ارتباطات به دنبال بومی کردن شبکه های اجتماعی هستیم استقبال مردم از اینگونه شبکهها وزیر ارتباطات با بیان اینکه شبکههای اجتماعی نیز مانند فضای واقعی موجود در کشور است گفت وزارت ارتباطات به دنبال بومی کردن شبکههای اجتماعی است بهطوری که سرور این شبکهها در داخل کشور بوزیر ارتباطات خبر داد تورم به ۲۳ درصد کاهش یافته/ بسیج به شبکههای اجتماعی وارد شود
وزیر ارتباطات خبر دادتورم به ۲۳ درصد کاهش یافته بسیج به شبکههای اجتماعی وارد شودوزیر ارتباطات به بسیج توصیه کرد به شبکههای اجتماعی وارد شود و گفت هر جا متدینین حضور پیدا کردهاند فضا را تغییر دادهاند به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس محمود واعظی امروز در جمع بسوزیر ارتباطات در پاسخ به فارس مذاکره کنندگان حتی یک گام پس نگذاشتهاند/ پیشبینی بازار مثبت ایران پس از توافق
وزیر ارتباطات در پاسخ به فارسمذاکره کنندگان حتی یک گام پس نگذاشتهاند پیشبینی بازار مثبت ایران پس از توافق شب گذشتهوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره نتایج مذاکرات شب گذشته ایران و ۱ ۵ گفت دو طرف مقرر کردند که تا امضای توافقنامه جامع جزئیات را اعلام نکنند اما پس از توافق ننتوانستند و نخواهند توانست درمسالهی هستهای ایران را به زانو درآورند
حضرت آیت الله خامنهای نتوانستند و نخواهند توانست درمسالهی هستهای ایران را به زانو درآورند خبرگزاری پانا شرکتکنندگان در کنگره جهانی جریانهای افراطی و تکفیری از دیدگاه علمای اسلام با رهبر انقلاب دیدار کردند ۱۳۹۳ سه شنبه ۴ آذر ساعت 12 49 به گزارش خبرگزاری پانا حضرت آیت اللوزیر ارتباطات: بسیجیان وارد شبکههای اجتماعی شوند
وزیر ارتباطات بسیجیان وارد شبکههای اجتماعی شوندتاریخ انتشار سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۲ ۴۷ وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت تفکر بسیجی که برگرفته از تفکر عاشورایی است هر کجا حضور یافته تاثیرگذار بوده لذا باید بسیجیان در شبکه های اجتماعی حضور داشته باشند به گزارش ایرنا محموزیر ارتباطات در جمع خبرنگاران: گزارشی از ورود ویروس رین به ایران ثبت نشده/افزایش دو برابری تعداد کاربران اینت
وزیر ارتباطات در جمع خبرنگاران گزارشی از ورود ویروس رین به ایران ثبت نشده افزایش دو برابری تعداد کاربران اینترنت پرسرعت و وایمکسوزیر ارتباطات گفت از ابتدای دولت تاکنون تعداد کاربران پر سرعت و وایمکس بدون احتساب کاربران موبایل از ۳ ۵ به ۷ میلیون افزایش یافته است به گزارش خبرنگورود ویروس جاسوسی«رین» به کشور؟/ وزیر ارتباطات: تکذیب می کنیم
ورود ویروس جاسوسی رین به کشور وزیر ارتباطات تکذیب می کنیم فناوری اطلاعات > ارتباطات - تسنیم نوشت وزیر ارتباطات ورود ویروسی به نام «رین» به شبکه ارتباطی کشور را تکذیب کرد و گفت خبری از این ویروس تا کنون به ما نداده اند که مبنی بر وارد شدن آن به سیستماستاندار چهارمحال و بختیاری خبر داد بررسی علمی توسعه شبکه تلفن در چهارمحال و بختیاری با حضور وزیر ارتباطات
استاندار چهارمحال و بختیاری خبر دادبررسی علمی توسعه شبکه تلفن در چهارمحال و بختیاری با حضور وزیر ارتباطاتاستاندار چهارمحال و بختیاری از بررسی علمی توسعه شبکه تلفن در این استان با حضور وزیر ارتباطات خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد قاسم سلیمانی دشتکی ظهر امروز در دیدار ببرنامه جدید وزارت ارتباطات برای شبکههای اجتماعی
برنامه جدید وزارت ارتباطات برای شبکههای اجتماعی وی خاطر نشان کرد در هفت یا هشت ماه گذشته چندین شبکه اجتماعی در بازار ارائه شده است که از سوی مردم نیز مورد استقبال قرار گرفته است آفتاب وزیر ارتباطات با بیان اینکه شبکههای اجتماعی نیز مانند فضای واقعی موجود در کشور است گفت واکران و تجليل از عوامل فيلم سينمايي شيار 143 با حضور وزير ارتباطات
۴ آذر ۱۳۹۳ ۱۱ ۲ق ظ اکران و تجليل از عوامل فيلم سينمايي شيار 143 با حضور وزير ارتباطات همزمان با هفته بسيج از عوامل فيلم سينمايي شيار 143 با حضور وزير ارتباطات تجليل شد به گزارش خبرگزاري موج مراسم اکران فيلم سينمايي شيار 143 با محمود واعظي و خانواده بزرگ ارتباطات برگزار شد دروزارت ارتباطات به دنبال بومی کردن شبکههای اجتماعی
سهشنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۱۶ وزیر ارتباطات با بیان اینکه شبکههای اجتماعی نیز مانند فضای واقعی موجود در کشور است گفت وزارت ارتباطات به دنبال بومی کردن شبکههای اجتماعی است بهطوری که سرور این شبکهها در داخل کشور باشد به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران ایسنا محمود واعظی در موزیر ارتباطات: فیلترینگ هوشمند اجرا میشود |اخبار ایران و جهان
وزیر ارتباطات فیلترینگ هوشمند اجرا میشود وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت فیلترینگ هوشمند بخش هایی از سایت های فیلترشده که محتوای مجرمانه ندارند را رفع فیلتر می کند و در مجموع کاهش پالایش محتوا در فضای مجازی را به دنبال دارد کد خبر ۴۵۲۰۵۶ تاریخ انتشار ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۱ ۵وزیر ارتباطات: تعرفه اینترنت موبایل ارزان و تک نرخی می شود
وزیر ارتباطات تعرفه اینترنت موبایل ارزان و تک نرخی می شود تهران - ایرنا - وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت تعرفه اینترنت موبایل ازابتدای دی ماه ارزان و تک نرخی می شود به گزارش ایرنا از روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات محمود واعظی با اشاره به تشکیلوزیر ارتباطات خبر داد مهلت یک ماهه اپراتورها برای اعمال تعرفههای جدید اینترنت همراه/ تعرفه نسل چهارم هم نیم ر
وزیر ارتباطات خبر دادمهلت یک ماهه اپراتورها برای اعمال تعرفههای جدید اینترنت همراه تعرفه نسل چهارم هم نیم ریال استوزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به کاهش تعرفه اینترنت همراه به نیم ریال گفت از یکم دی یعنی یک ماه به همه اپراتورها فرصت دادیم که خودشان را برای تعرفه های جمهلت یک ماهه وزیر ارتباطات به اپراتورها
مهلت یک ماهه وزیر ارتباطات به اپراتورها وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به کاهش تعرفه اینترنت همراه به نیم ریال گفت از یکم دی یعنی یک ماه به همه اپراتورها فرصت دادیم که خودشان را برای تعرفه های جدید آماده کنند فارس محمود واعظی پس از جلسه دیروز کمیسیون تنظیم مقررات و ارمهلت یک ماهه وزیر ارتباطات به اپراتورها |اخبار ایران و جهان
مهلت یک ماهه وزیر ارتباطات به اپراتورها وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به کاهش تعرفه اینترنت همراه به نیم ریال گفت از یکم دی یعنی یک ماه به همه اپراتورها فرصت دادیم که خودشان را برای تعرفه های جدید آماده کنند کد خبر ۴۵۲۱۱۸ تاریخ انتشار ۰۳ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳ ۰۹ - 24 Novemb-