واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: چهارمین کنفرانس بین المللی مدیریت فناوری به کار خود پایان داد کیش – ایرنا - چهارمین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری سه شنبه شب به میزبانی جزیره کیش پس از دو روز فعالیت به کار خود پایان داد.
به گزارش خبرنگار ایرنا، چهارمین کنفرانس بین المللی و هشتمین کنفرانس ملی مدیریت فناوری با شعار "نوآوری و تجاری سازی دانش و فناوری با تاکید بر نقش شبکه بنگاه های کوچک، متوسط، بزرگ و دانش بنیان" عصر امروز با حضور منوچهر منطقی رییس انجمن مدیریت فناوری ایران و ریاست کنفرانس ، صاحب نظران حوزه علم و فناوری و اقتصاد در سالن خلیج فارس مرکز همایشهای بین المللی جزیره کیش به کار خود پایان داد .
تبیین نقش بنگاه های بزرگ اقتصادی و شبکه ای در تجاری سازی دانش و فناوری ، بررسی ضرورت ها و الزامات مدیریت فناوری در بنگاه های اقتصادی و شبکه ها ، بستر سازی برای تجاری سازی دانش فناوری ، ارتقا دانش فناوری در میان مدیران وکارشناسان بنگاه های اقتصادی ، مستند سازی تجربیات ملی و بین المللی بنگاه های اقتصادی در مدیریت فناوری دانش از جمله اهداف این کنفرانس بود.
نقش شبکه بنگاه های کوچک، متوسط، بزرگ و دانش بنیان درتجاری سازی دانش و فناوری، مدیریت نوآوری در شبکه بنگاه های کوچک، متوسط، بزرگ و دانش بنیان ،نقش یکپارچه کننده های دانش وفناوری درشبکه بنگاه های کوچک، متوسط، بزرگ و دانش بنیان ، دیپلماسی فناوری در خدمت توسعه و انتقال دانش و فناوری را هم می توان از مهمترین محورهای موضوعی کنفرانس برشمرد.
در این کنفرانس نمایندگانی از کشورهای گامبیا ، عراق ، هند ،اندونزی ، کنیا ، مالزی ،میانمار ، پاکستان ، تاجیکستان ، آذربایجان ، فلسطین ، سریلانکا ، تانزانیا ، زامبیا ، زیمباوه ، هلند ، سوییس ، ترکیه ،انگلیس ، بنگلادش ، آفریقای جنوبی و سوئد حضور داشتند.
در طی دو روز فعالیت ، هشت پنل تخصصی بر اساس محورهای موضوعی یاد شده برگزار شد که راهبرد ساختاری مناسب برای توسعه فناوری در بخش دولتی،توسعه صنعت ساخت قطعات و تجهیزات کشور،پژوهش در مدیریت مگا پروژه های کشور و توسعه و تجاری سازی فناوری در صنعت دارو را می توان از جمله عناوین پنل های تخصصی عنوان کرد .
در این کنفرانس از میان 324 مقاله دریافت شده 18 مقاله به صورت شفاهی و 75 مقاله در قالب پوستر ارائه شد ، از میان مقالات شفاهی 11 مقاله از خارج کشور دریافت شده بود و هفت مقاله مربوط به محققان ایرانی بود که بر اساس رای هیات داوران هیچ مقاله خارجی حائز دریافت رتبه نشد و تنها دو مقاله از محققان ایرانی حائز رتبه برتر شدند .
"اثر بخشی سیاست های حمایت از تجاری شاری فناوری اختراعی در ایران" نوشته کامران باقری و "فرآیند شکست شبکه های نوآوری رویکرد پایه دانش " کاری از هادی نیل فروشان دو مقاله برتر این همایش بودند که با اهدا لوح تقدیر در مراسم اختتامیه قدردانی شد.
1630**1641/668/ 3404
11/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 33]