تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 14 مهر 1403    احادیث و روایات:  حضرت زهرا (س):کسی که عبادت های خالصانه خود را به سوی خدا فرستد، پروردگار بزرگ ...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها




آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1820863088




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بدرقه‌ی هنرمند جوان موسیقی به قطعه هنرمندان


واضح آرشیو وب فارسی:پایگاه خبری آفتاب: بدرقه‌ی هنرمند جوان موسیقی به قطعه هنرمندان
پیکر زنده‌یاد رحمان مرادی که در زمینه‌ی موسیقی ایرانی فعالیت می‌کرد، از مقابل تالار وحدت به سمت قطعه‌ی هنرمندان بهشت زهرا(س) بدرقه شد.
آفتاب: به گزارش ایسنا، در این مراسم که صبح 11 آذرماه برگزار شده بود، داریوش پیرنیاکان با بیان اینکه صحبت کردن، راجع به شاگردش کار سختی است، در سخنانی گفت:‌ رحمان مرادی سال‌ها شاگرم بود و در واقع یکی از بهترین و با استعدادترین شاگردم محسوب می‌شد.

سخنگوی خانه‌ی موسیقی ادامه داد: او علاوه بر اینکه تبحر زیادی در ساززدن داشت، هیچ‌گاه لبخند از لبانش محو نمی‌شد و به یاد ندارم که کسی از او آزرده باشد. رحمان علاوه بر موسیقی در رشته‌ی تحصیلی خودش یعنی شیمی نیز فعالیت داشت. او بدون هرگونه حب و بغض کار می‌کرد و این رفتار باید به گونه‌ای برای ما پیشکسوتان نیز درس باشد.

پیرنیاکان در بخش دیگری از سخنانش تاکید کرد: اهالی موسیقی باید با یکدیگر هم زبان و همدل باشند و در راه آرمان‌های خود استوار قدم بردارند.

رئیس دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 4 نیز در این مراسم حضور پیدا کرد و درباره‌ی ویژگی‌های اخلاقی رحمان مرادی سخن گفت و بر این موضوع تاکید داشت که او به دور از هیاهو فعالیت می‌کرد.

آزادآور اظهار کرد: رحمان مرادی هنرمندی شایسته درعرصه‌ی موسیقی ایرانی بود و از دوران نوجوانی نیز رگه‌هایی از علاقه به موسیقی ایرانی و سازگری در او دیده می‌شد. او در هر کلاسی که حضور پیدا می‌کرد، بعد از مدتی تبدیل به دستیار استاد کلاس می‌شد. امیدوارم دانشجویان موسیقی از رفتار او درس بگیرند.

ظریف یکی از شاگردان و دوستان قدیمی رحمان مرادی نیز در این مراسم حضور پیدا کرد و به بیان خاطره‌هایی از دوستی با این هنرمند درگذشته پرداخت و گفت: او دوست داشت به قله‌ی دماوند صعود کند و من فکر می‌کنم، رحمان هم‌اکنون در مرتفع‌ترین قله‌ی جهان ایستاده است.

در نهایت، پیکر این هنرمند به سمت قطعه‌ی هنرمندان بهشت زهرا(س) تشییع شد.

رحمان مرادی متولد اردیبهشت 1350 بود و فراگیری تار و سه تار را نزد هوشنگ ظریف، محمدرضا لطفی، داریوش صفوت و داریوش پیرنیاکان فراگرفت. او از سال 1375 آموزش تار، سه‌تار، گروه‌نوازی و اجرای صحنه‌ای را در موسسات و دانشگاه‌ها آغاز کرد.




تاریخ انتشار: ۱۱ آذر ۱۳۹۳ - ۱۵:۳۰





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: پایگاه خبری آفتاب]
[مشاهده در: www.aftabnews.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 29]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


گوناگون

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن