تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):روزه ماه شعبان، وسواس دل و پريشانى‏هاى جان را از بين مى‏برد.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827640752




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بارداری، بیماری نارسایی مزمن کلیه افراد مبتلا را تشدید می کند


واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: بارداری، بیماری نارسایی مزمن کلیه افراد مبتلا را تشدید می کند زنجان – ایرنا - متخصص بیماری های داخلی و فوق تخصص کلیه گفت: بارداری بیماری نارسایی مزمن کلیه مبتلایان را تشدید کرده و موجب پیشرفت این می شود.


به گزارش روز سه شنبه روابط عمومی انجمن حمایت از بیماران کلیوی زنجان، بهاره حاجی سلیمی، با بیان اینکه بهتر است بیماران لوپوسی و بیماران نارسایی مزمن کلیه باردار نشوند، افزود: این افراد در صورت بارداری باید در فواصل کوتاه و مکرر به پزشک نفرولوژیست و متخصص زنان جهت کنترل فشارخون و عملکرد کلیه، مراجعه کنند.
وی با اشاره به اینکه پیوند کلیه افراد تاثیر منفی بر ازدواج جوانان ندارد، یادآورشد: برای جلوگیری از بارداری در افراد پیوند کلیه نباید از روش های هورمونی مانند قرص های ضد بارداری استفاده شود.
متخصص بیماری های داخلی و فوق تخصص کلیه گفت: مبتلایان به بیماری های کلیوی در صورت داشتن قصد بارداری باید از سه تا شش ماه قبل به پزشک متخصص کلیه و متخصص زنان برای تغییر رژیم دارویی که ممکن است برای جنین مضر باشد، مراجعه کنند.
حاجی سلیمی تاکید کرد: افرادیکه پیوند کلیه انجام داده اند، حداقل تا دو سال بعد از پیوند کلیه نباید باردار شوند و پس از این زمان در صورتی که کلیه پیوندی عملکرد خوبی داشته باشد و پزشک فوق تخصص کلیه اجازه دهد، می تواند باردار شوند.
وی، به مشکلات بیماران دیالیزی باردار اشاره کرد و افزود: ریسک فشار خون حاملگی و مرگ و میر جنین در بیماران دیالیزی در صورت حاملگی، بسیار بالاست و باید تمهیدات خاصی در دوران بارداری این افراد انجام شود.
وی ادامه داد: بارداری برای بیماران دیالیز صفاقی ممنوعیت دارد و بهتر است بیماران دیالیزی تا زمانی که پیوند کلیه نکرده اند با روش های مناسب از بارداری جلوگیری کنند.
حاجی سلیمی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه بسیاری از خانم های دیالیزی که دچار آمنوره شده اند، تخمک گذاری در آنها اتفاق نمی افتد، نیازی به جلوگیری از بارداری ندارند.
متخصص بیماری های داخلی و فوق تخصص کلیه، یکی دیگر از مشکلات افراد دیالیزی را کاهش میل جنسی عنوان کرد و گفت: ناتوانی جنسی از مشکلات مردان دیالیزی است که می تواند بعد از پیوند کلیه بهبود یابد ولی تا زمانی که بیمار دیالیز می شود ممکن است با وجود دیالیز نیز این مشکلات برطرف نشود.
حاجی سلیمی افزود: بسیاری از افراد دیالیزی دچار مشکلات روانشناختی از جمله افسردگی هستند که بر روی روابط جنسی و عاطفی با همسرشان تاثیر سویی دارد که باید تحت درمان دارویی و روانشناختی قرار گیرند.
وی، ازدواج دو فرد پیوندی را مناسب تر دانست و تاکید کرد: اگر هر دو فرد، پیوند کلیه موفقیت آمیزی داشته باشند و عملکرد کلیه پیوندی آن ها نیز مناسب باشد، می توانند روابط جنسی مناسب داشته و حتی اقدام به بارداری کنند.
وی اظهارکرد: از طرفی چون رژیم غذایی و دارویی آن ها مشابه است می توانند به همدیگر کمک کرده و تفاهم خوبی با هم داشته باشند.
متخصص بیماری های داخلی و فوق تخصص کلیه، به تاثیرات دیالیز در دوران بارداری بر روی مادر و جنین اشاره کرد و گفت: مادر باردار دیالیزی در خطر افزایش فشارخون و مسمومیت حاملگی قرار دارد که می تواند منجر به تشنج، مرگ مادر و جنین شود.
حاجی سلیمی ادامه داد: از طرفی همودیالیز "دیالیز خونی" می تواند در صورت کاهش فشارخون مادر حین دیالیز منجر به کاهش خون رسانی به جفت، جنین و سقط جنین یا مرده زایی شود و در بیماران دیالیزی و نارسایی مزمن کلیوی به علت وجود توکسین های اورمیک در خون خطر سقط جنین و مرده زایی بالاست و احتمال این که بتوانند حاملگی را با موفقیت به پایان برسانند بسیار کم است و خطر کاهش رشد جنین در رحم و تولد نوزاد نارس با وزن بسیار کمتر از وزن مناسب زمان تولد در آن ها بالا بوده و احتمال زایمان زودرس نیز وجود دارد.
وی، با اشاره به این که در صورت قصد بارداری ابتدا باید سنگ کلیه درمان سپس بارداری صورت گیرد، تاکید کرد: کسانی که سنگ کلیه دارند به علت شل شدن میزنای ها و فشار رحم حامله بر روی آنها به ویژه میزنای راست و متوقف ماندن آن، ادرار در مجاری ادراری بالاتر می رود و بنابراین خطر رشد و بزرگ تر شدن سنگ قبلی یا عود سنگ یا تشکیل سنگ های جدید در کلیه ها وجود دارد.
حاجی سلیمی اظهارکرد: در صورتی که سایز سنگ بیشتر از پنج یا شش میلی متر باشد در دوران بارداری نمی توان اقدام به سنگ شکنی یا اقداماتی که نیاز به دستکاری سیستم ادراری به وسیله آندوسکوپی مثانه توسط اورولوژیست دارند را انجام داد و جراحی، فقط در صورت درد شدید، عفونت و انسداد ادراری شدید همراه با سنگ در شرایط اورژانسی انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: بیمارانی که یک کلیه دارند در صورتی که انسداد، عفونت ادراری، سنگ کلیه و اختلال عملکرد کلیه نداشته باشند مشکلی برای باردار شدن آن ها وجود ندارد.
حاجی سلیمی افزود: این افراد باید در دوران حاملگی و پس از آن تحت نظر نفرولوژیست باشند ولی در صورتی که سنگ یا عفونت داشته باشند، باید قبل از بارداری این مشکلات کاملا درمان و ریشه کن شود.
وی متذکرشد: اگر بیمار اختلال عملکرد کلیه و کراتینین بالا داشته باشد باید از حاملگی جلوگیری کند و اگر باردار شود باید مکرر به نفرولوژیست و پزشک متخصص زنان جهت کنترل فشارخون و عملکرد کلیوی و وضعیت جنین مراجعه کند.
متخصص بیماری های داخلی و فوق تخصص کلیه، بر انجام تست های عملکرد کلیوی و آنالیز ادراری و قندخون بانوان اعم از بیمار و غیر بیمار قبل از بارداری تاکید کرد و گفت: در برخی موارد بیماری های کلیوی بدون علامت هستند و فقط در آزمایشات روتین به طور اتفاقی تشخیص داده می شوند که این بیماری ها اثرات سوئی بر روی مادر و جنین دارند.
7325/596


11/09/1393





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 18]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن