تور لحظه آخری
امروز : شنبه ، 19 آبان 1403    احادیث و روایات:  پیامبر اکرم (ص):اى على! از ارجمندى مؤمن در نزد خدا اين است كه برايش وقت مرگ، معيّن نفرموده است...
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

صرافی ارکی چنج

صرافی rkchange

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

تشریفات روناک

اجاره سند در شیراز

قیمت فنس

armanekasbokar

armanetejarat

صندوق تضمین

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

لوله بازکنی تهران

آراد برندینگ

موسسه خیریه

واردات از چین

حمية السكري النوع الثاني

ناب مووی

دانلود فیلم

بانک کتاب

دریافت دیه موتورسیکلت از بیمه

قیمت پنجره دوجداره

بازسازی ساختمان

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

درب فریم لس

زانوبند زاپیامکس

روغن بهران بردبار ۳۲۰

قیمت سرور اچ پی

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

قیمت سرور dl380 g10

تعمیرات پکیج کرج

لیست قیمت گوشی شیائومی

خرید فالوور

پوستر آنلاین

بهترین وکیل کرج

بهترین وکیل تهران

اوزمپیک چیست

خرید اکانت تریدینگ ویو

خرید از چین

خرید از چین

تجهیزات کافی شاپ

نگهداری از سالمند شبانه روزی در منزل

بی متال زیمنس

ساختمان پزشکان

ویزای چک

محصولات فوراور

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

دوربین سیمکارتی چرخشی

همکاری آی نو و گزینه دو

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

الک آزمایشگاهی

الک آزمایشگاهی

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1827654563




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

رسانه، وسیله‌ای برای انتقال پیام / آسیب‌های تکنولوژی‌های نوظهور


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران:
رسانه، وسیله‌ای برای انتقال پیام / آسیب‌های تکنولوژی‌های نوظهور
یک کارشناس رسانه گفت: با توجه به این که رسانه‌های نوین زندگی افراد را تحت‌الشعاع خود قرار داده، باید فرهنگ استفاده از این ابزار را در جامعه ایجاد کنیم.


 سیدپویان حسین‌پور، کارشناس رسانه در گفتگو با  خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، گفت: در حوزه‌ی علوم ارتباطات با مفهوم فرآیند ارتباط سروکار داریم که یکی از نظرات رایج بین صاحب‌نظران علوم ارتباطات این است که ارتباط را فرآیند تبادل و انتقال مفاهیم، ایده‌ها، اندیشه‌ها و پیام‌ها بین افراد و سازمان‌ها به نحوی که گیرنده‌ی پیام اثر مدنظر فروشنده را بپذیرد، تعریف می‌کنند.
 
وی در ادامه گفت: به بیان ساده‌تر هر وسیله‌ای که پیامی را منتقل کند، رسانه گویند.
 
این کارشناس رسانه اظهار داشت: هر ابزاری، نه فقط تلویزیون و سایت‌ها بلکه بیلبوردها، پوسترها و اقلام تبلیغاتی که در معرض دید است و بین مردم توزیع می‌شود، چون جنبه‌ی ابزاری دارند و پیام منتقل می‌کنند، رسانه گویند.
 
حسین‌پور در خصوص ویژگی‌های رسانه‌های جدید که آن‌ها را نسبت به گذشته متمایز می‌کند، اظهار داشت: از جمله ویژگی‌های این رسانه‌ها می‌توان به انعطاف بالای محتوا اشاره کرد که به صورت آنی و تکمیلی به محتوای اولیه اضافه کنیم اما در رسانه‌های گذشته همانند روزنامه چنین چیزی امکان‌پذیر نیست.
 
این کارشناس رسانه در ادامه گفت: وقتی در بستر اینترنت محتوایی منتشر می‌شود، امکان این که در هر لحظه تکمیل و اصلاح شود وجود دارد اما در رسانه‌ای همچون روزنامه باید برای اصلاح و یا تکذیب خبر تا نوبت انتشار بعدی منتظر ماند.
 
وی در خصوص آسیب‌های اجتماعی رسانه‌های نوین اظهار داشت: در حوزه ی تکنولوژی‌هایی که وارد جوامع از جمله جامعه‌ی فرهنگی ایرانی می‌شود، 2 دسته آسیبی وجود دارد.
 
اعتیاد اینترنتی آسیبی است که متوجه افرادی می‌شود که از عدم تنظیم رژیم مصرف درست از اینترنت برخوردار هستند. این افراد طرز صحیح استفاده از اینترنت به میزان مناسب را نمی‌دانند.
 
این کارشناس در ادامه گفت: بحث ازدواج‌های نوظهور و اینترنتی که با ازدواج سنتی و اصولی در جامعه‌ی ما متفاوت است، از جمله‌ی آسیب‌های خاص در این حوزه است.
 
حسین‌پور با اشاره به دسته‌ی دوم آسیب‌های رسانه‌های نوین گفت: دسته‌ی دوم آسیب‌های کارکردی است که با استفاده از ابزار رسانه که گاهی در تضاد با منافع یک ملت است، متوجه یک جامعه می‌شود. از جمله بازی‌های رایانه‌ای مغایر با فرهنگ ایرانی – اسلامی و بحث‌هایی که در حوزه‌ی اسلام‌هراسی و ایران‌هراسی در این نوع بازی‌ها وجود دارد.
 
وی ادامه داد: افرادی که دچار اعتیاد اینترنتی شده‌اند، بهترین گزینه برای کسانی هستند که از این افراد در راستای تغییر فرهنگ استفاده کنند، که بحث اعتیاد اینترنتی ممکن است منجر به بازدید از صفحات غیراخلاقی شود که متأسفانه در کشور ما آمارهای خوبی در این خصوص وجود ندارد.
 
حسین‌پور با اشاره به این که رسانه‌های نوین زندگی روزمره را تحت‌الشعاع قرار داده است، خاطرنشان کرد: باید فرهنگ استفاده از این ابزار و رسانه‌ها و سواد رسانه‌ای لازم در استفاده از این رسانه‌ها را ایجاد کنیم. خیلی از صاحب‌نظران عصر حاضر را عصر دیجیتال نامیده‌اند و ما برای بقا در این عصر باید از ابزارهای دیجیتال با توجه به فرهنگ استفاده از آن بهره گیریم.

انتهای پیام/ 







تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۸:۰۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 19]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن