تور لحظه آخری
امروز : دوشنبه ، 29 بهمن 1403    احادیث و روایات:  امام علی (ع):سپاسگزارى منافق از زبانش فراتر نمى رود.
سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون شرکت ها

تبلیغات

تبلیغات متنی

سایبان ماشین

دزدگیر منزل

اجاره سند در شیراز

armanekasbokar

armanetejarat

Future Innovate Tech

پی جو مشاغل برتر شیراز

خرید یخچال خارجی

بانک کتاب

طراحی سایت تهران سایت

irspeedy

درج اگهی ویژه

تعمیرات مک بوک

دانلود فیلم هندی

قیمت فرش

خرید بلیط هواپیما

بلیط اتوبوس پایانه

تعمیرات پکیج کرج

خرید از چین

خرید از چین

خرید سرور اچ پی ماهان شبکه

کاشت ابرو طبیعی و‌ سریع

دوره آموزش باریستا

مهاجرت به آلمان

تشریفات روناک

نوار اخطار زرد رنگ

ثبت شرکت فوری

خودارزیابی چیست

فروشگاه مخازن پلی اتیلن

کاشت ابرو طبیعی

پارتیشن شیشه ای اداری

رزرو هتل خارجی

تولید کننده تخت زیبایی

سی پی کالاف

دوره باریستا فنی حرفه ای

چاکرا

استند تسلیت

پی ال سی زیمنس

دکتر علی پرند فوق تخصص جراحی پلاستیک

تعمیر سرووموتور

تحصیل پزشکی در چین

مجله سلامت و پزشکی

تریلی چادری

ایونا

تعمیرگاه هیوندای

اوزمپیک چیست

قیمت ورق سیاه

چاپ جزوه ارزان قیمت

کشتی تفریحی کیش

تور نوروز خارجی

خرید اسکرابر صنعتی

طراحی سایت فروشگاهی فروشگاه آنلاین راه‌اندازی کسب‌وکار آنلاین طراحی فروشگاه اینترنتی وب‌سایت

کاشت ابرو با خواب طبیعی

هدایای تبلیغاتی

زومکشت

فرش آشپزخانه

خرید عسل

قرص بلک اسلیم پلاس

کاشت تخصصی ابرو در مشهد

صندوق سهامی

تزریق ژل

خرید زعفران مرغوب

تحصیل آنلاین آمریکا

سوالات آیین نامه

سمپاشی سوسک فاضلاب

مبل کلاسیک

بهترین دکتر پروتز سینه در تهران

صندلی گیمینگ

کفش ایمنی و کار

دفترچه تبلیغاتی

خرید سی پی

قالیشویی کرج

سررسید 1404

 






آمار وبسایت

 تعداد کل بازدیدها : 1860481773




هواشناسی

نرخ طلا سکه و  ارز

قیمت خودرو

فال حافظ

تعبیر خواب

فال انبیاء

متن قرآن



اضافه به علاقمنديها ارسال اين مطلب به دوستان آرشيو تمام مطالب
 refresh

بازارچه عودلاجان،بازارچه صنایع دستی می شود/جذب توریست با احیای محله قدیمی عودلاجان


واضح آرشیو وب فارسی:باشگاه خبرنگاران: رئیس سازمان میراث فرهنگی استان تهران
بازارچه عودلاجان،بازارچه صنایع دستی می شود/جذب توریست با احیای محله قدیمی عودلاجان
رییس اداره میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان تهران از تغییر کاربری بازارچه عودلاجان خبر داد و گفت: به احتمال زیاد این بازارچه به بازارچه صنایع دستی تبدیل می شود.
 
 به گزارش گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران ، رجبعلی خسروآبادی با بیان این مطلب اظهار داشت: در یک سال گذشته با تعاملی که با شهرداری تهران و شورای شهر داشتیم، توانستیم یک راه جدیدی ایجاد کنیم و فضایی فراهم شده که ثابت می کند دستگاه های مختلف می توانند به یک مدیریت یکپارچه دست یابند.

وی با بیان اینکه در یک سال اخیر با مشارکت شهرداری تهران چند کار اساسی در منطقه 12 تهران که عنوان تهران قدیم را از آن خود کرده انجام شده است، افزود: به عنوان مثال ساماندهی بافت تاریخی عودلاجان به طوری جدی در دستور کار ما قرار دارد که هم اکنون در بحث بازارچه اقدامات خوبی انجام شده و به هدف مورد نظر رسیده ایم.البته تا هدف نهایی که احیای محله عودلاجان است فاصله داریم.

خسروآبادی اضافه کرد: اگر این محله احیا شود علاوه بر قابلیت استفاده مطلوب از زون شهری، می توان شاهد محله ای با معماری ایرانی-اسلامی باشیم و همچنین ارزش افزوده ای برای کسبه محل در پی خواهد داشت.

وی از تغییر کاربری بازارچه عودلاجان خبر داد و گفت: سرمایه گذاران صنایع دستی با همکاری کسبه می توانند این بازارچه را به بازارچه صنایع دستی تبدیل کنند تا علاوه بر جذب توریست، ارزش افزوده خوبی نیز برای کسبه داشته باشد.

خسروآبادی تصریح کرد: دغدغه اعضای شورای شهر این بوده که مدیریت یکپارچه را شکل دهند، ما آمادگی داریم که در سه حوزه گردشگری، میراث و صنایع‌دستی برای توسعه شهر با یکدیگر همکاری کنیم، زیرا ظرفیت شهرداری برای کمک به این مسائل بسیار زیاد است .

 محله عودلاجان از جمله محله‌های دوره ناصری تهران است که از غرب به خیابان ناصرخسرو، از شرق به ری، از شمال به امیرکبیر و از جنوب به ۱۵خرداد محدود است و سه محله اصلی امامزاده یحیی، پامنار و ناصرخسرو را در برمی‌گیرد.

فراوانی آثار ثبت ملی شده تهران در محله عودلاجان موجب شد تا این بخش از هسته اصلی تهران به‌عنوان شهر موزه انتخاب شود که در فاز نخست آن تنها بازارچه عودلاجان احیا می‌شود. براین اساس قرار است پس از پایان احیای این بازارچه دکان‌ها نیز شامل تغییر کاربری شوند. از بازارچه تاریخی عودلاجان تنها یک طاق باقی مانده بود که بازسازی، احیا و بهسازی این بازارچه براساس همین یک طاق به‌جا مانده از نزدیک به 400سال پیش انجام شد.

از دهه 1340 به بعد بتدریج از اهمیت عودلاجان کاسته شد تا جایی که امروز به بازار فروش لوازم‌خانگی و وسایل صوتی و تصویری تبدیل شده است.

قرار است در طرح بهسازی و احیای بازارچه عودلاجان مدل تاریخی بازارچه‌های ایرانی مورد توجه باشد. براین اساس قرار است کف‌سازی عودلاجان آجری و نمای مغازه‌های این بازارچه چوبی باشد. همچنین قرار است در این طرح که به‌عنوان نخستین طرح مشترک میراث فرهنگی با همکاری شهرداری و کسبه بازارچه تاریخی عودلاجان در تهران شناخته می‌شود تمامی زواید از این محدوده تاریخی حذف شود.

انتهای پیام/







تاریخ انتشار: ۰۹ آذر ۱۳۹۳ - ۱۳:۳۷





این صفحه را در گوگل محبوب کنید

[ارسال شده از: باشگاه خبرنگاران]
[مشاهده در: www.yjc.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 35]

bt

اضافه شدن مطلب/حذف مطلب







-


اجتماع و خانواده

پربازدیدترینها
طراحی وب>


صفحه اول | تمام مطالب | RSS | ارتباط با ما
1390© تمامی حقوق این سایت متعلق به سایت واضح می باشد.
این سایت در ستاد ساماندهی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی ثبت شده است و پیرو قوانین جمهوری اسلامی ایران می باشد. لطفا در صورت برخورد با مطالب و صفحات خلاف قوانین در سایت آن را به ما اطلاع دهید
پایگاه خبری واضح کاری از شرکت طراحی سایت اینتن