واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: حس نوع دوستی ایرانیان /این بار درهند دهلی نو-ایرنا- تعدادی از استادان و دانشجویان ایرانی مقیم شبه قاره هند که برای تحصیل و کار به این کشور سفر کرده اند با ارائه خدمات رایگان درمانی به دانشجویان و افراد بی بضاعت حس نوع دوستی ایرانیان را دراین کشور به نمایش گذاشته اند.
به گزارش روز یکشنبه ایرنا،در دنیایی که شاید انسانیت نسبت به گذشته هر روز رنگ می بازد، ایرانیان با تاسی به فرهنگ ایرانی اسلامی و با پیروی از فرامین قرآن کریم و هدایتگری های ائمه معصومین (ع) الگوی مناسبی برای کمک به همنوع را ارائه کردند.
دکتر سید پویا مظفری چینجانی، متخصص و جراح فک و صورت سالها است که در کشور هند در شهر بنگلور در ایالت کارناتاکا اقامت دارد.
وی که از جانبازان جنگ تحمیلی است پس از پایان جنگ برای ادامه تحصیل راهی هند شد و پس از اتمام دوره دکترای دندان پزشکی در رشته تخصصی جراحی فک و صورت فارغ التحصیل شد.
موفقیت های این پزشک ایرانی تا آنجا بود که اکنون از وی به عنوان یکی از برجسته ترین محققان و جراحان استخوان فک و صورت در شبه قاره هند یاد می شود.
وی در حال حاضر به عنوان پروفسور در بخش جراحی فک و صورت در چند دانشگاه دندان پزشکی بنگلور فعالیت دارد.
وی در مدت ٢٠سال گذشته با همکاری و همیاری بیمارستان ها و یتیم خانه های هند به درمان رایگان بیماران بی بضاعت و کم درآمد در این کشور پرجمعیت همت گماشته است.
وی همچنین به دانشجویان ایرانی شاغل به تحصیل در هند و ایرانیان مقیم در بنگلور خدماتی بی شائبه ارایه کرده است.
مرکز درمانی این نیکوکار ایرانی در بنگلور محل تردد دانشجویان ایرانی و افراد بی بضاعت هندی است و همه نوع خدمات درمانی در این مرکز به نیازمندان ارایه می شود.
وی در گفت وگو با خبرنگار ایرنا در دهلی نو درباره انگیزه خود از این اقدامات انسان دوستانه گفت: من خودم را مدیون ایران اسلامی و فرهنگ اسلامی می دانم و هرچه دارم از اینهاست.
وی افزود: از طرفی این وظیفه انسانی و دینی ما است که در حد توان به همنوع خود کمک کنیم.
این پزشک ایرانی در سالهای گذشته علاوه بر فعالیت های علمی و تحقیقاتی، به فعالیت های قرآنی و مذهبی نیز همت گماشته است.
وی با توجه به سابقه تحصیل در حوزه، اقدام به برگزاری کلاسهای آموزش قرآن و برگزاری مراسم مذهبی از قبیل دعای کمیل ،ندبه و مناسبت های مختلف مذهبی امی کند.
این اقدامات انسان دوستانه موجب شده هندی ها و ایرانیان مقیم از این پزشک خیر ایرانی همواره با احترام یاد کنند.
در دفتر کار وی عکس های از امام راحل ،رهبر معظم انقلاب و عکس هایی از وی در دوران دفاع مقدس نصب شده است .
این پزشک خیر ایرانی تعدادی از دانشجویان ایرانی را نیز در امور خیریه با خود همراه کرده است و هم اکنون جمعی از دانشجویان رشته های پزشکی و دندانپزشکی در ارایه خدمات رایگان به بیماران مستمند با وی همکاری می کنند.
سید مهدی عصار از دانشجویان ایرانی دوره دکترای دندان پزشکی از جمله این دانشجویان است.
وی درباره خاطرات همراهی خود با دکتر مظفری می گوید: ایرانیان و دانشجویان ایرانی زیادی هرهفته به دکتر مظفری مراجعه می کنند و بسیاری از آنها خدمات با هزینه کم و حتی رایگان دریافت کرده اند، اما در مواردی شاهد بودم علاوه بر خدمات رایگان به برخی از دانشجویان که نیاز مالی داشته اند کمک های قرض الحسنه نیز کرده و این اقدامات موجب شده است ما در همراهی با وی در امور خیریه، مصمم تر شویم.
در حال حاضر حدود شش هزار دانشجوی ایرانی در رشته ها و مقاطع مختلف تحصیلی در دانشگاهها و مراکز آموزشی شهرهای مختلف هند مشغول به تحصیل هستند.
*آساق*1 *268 *1600 *1446
09/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 16]