واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: عضو شورای شهر: ایستگاههای دوچرخه در مشهد تشریفاتی است مشهد - ایرنا - رییس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر مشهد گفت: ایستگاههای دوچرخه در این شهر شبیه ویترینهای شیشه ای و تشریفاتی است.
"غلامرضا بصیری پور" روز شنبه در جمع خبرنگاران افزود: از یک سال قبل قرار بود 150 ایستگاه دوچرخه با هدف ترغیب شهروندان به استفاده از دوچرخه در سطح شهر مشهد ایجاد شود که از این تعداد 60 تا 70 مورد آن دایر شده است.
وی گفت: همین تعداد هم آنقدر شرایط سختی را برای اجاره دوچرخه به شهروندان وضع کرده اند که کمتر کسی به سراغ استفاده از دوچرخه ها می رود.
عضو شورای شهر مشهد افزود: در واقع این ایستگاه شبیه نمایشگاههای دوچرخه شده زیر آنها را در ویترینهای شیشه ای قرار داده اند و امکان دسترسی و استفاده شهروندان از آنها دشوار است.
وی ادامه داد: باید برای حل این مساله اقدامی جدی صورت گیرد تا کار از این وضعیت تشریفاتی خارج شود.
بصیری پور گفت: از 15 سال قبل هر اقدامی که در زمینه دوچرخه و ترویج آن در جامعه انجام شده تشریفاتی بوده چنانکه زمانی نیز تعدادی دوچرخه را بین مدیران توزیع کردند که آنها هم بردند و در خانه های خود گذاشتند و کسی از آنها استفاده نکرد.
وی در ادامه پیرامون وضعیت حمل و نقل در مشهد هم اظهارداشت: دولت طی سه چهار سال اخیر برخلاف گذشته که یک سوم هزینه های حمل و نقل شهری را به صورت یارانه تقبل می کرد، در این راستا گام برنداشته است.
رییس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر مشهد افزود: هم اینک در مشهد 920 دستگاه اتوبوس در بخش اتوبوسرانی دولتی و 970 دستگاه هم در بخش خصوصی به شهروندان خدمات می دهند.
وی گفت: فقط طی سال 92 روزانه یک میلیون سفر شهری در این قالب در مشهد انجام شده اما نباید انتظار داشت همچنان اتوبوس خدمات را به شهروندان ارائه دهد بلکه باید سراغ بهترین و به روزترین فناوریهای های مناسب برای ارتقا و بهبود سطح و حجم خدمات برویم.
او افزود: در این راستا بدون در نظر گرفتن حجم زائران و مسافران، برنامه ریزی ممکن نیست لذا باید جمعیت سالانه 27 میلیون زائران مشهد هم در این برنامه ریزیها دیده شوند.
بصیری پور ایجاد مونوریل در حاشیه شهر مشهد و توسعه قطار شهری را از پیشنهادات در این حوزه دانست.
وی افزود: در عین حال باید حمل و نقل شهری در بخش اتوبوسی کامل و ارزان باشد لذا افزایش مکرر نرخ بلیت اتوبوس پذیرفتنی نیست و باید دولت به شهرداریها به حمل و نقل عمومی حداقل در حوزه اتوبوس یارانه دهد.
رییس کمیسیون حمل و نقل شورای اسلامی شهر مشهد با اشاره به وجود 13 هزار و 200 دستگاه تاکسی در این شهر نیز گفت: متوسط عمر مفید تاکسی 10 سال است لذا باید تاکسیهای فرسوده از چرخه خارج شوند اما اینگونه نیست.
2713/660
08/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 119]