محبوبترینها
چگونه با ثبت آگهی رایگان در سایت های نیازمندیها، کسب و کارتان را به دیگران معرفی کنید؟
بهترین لوله برای لوله کشی آب ساختمان
دانلود آهنگ های برتر ایرانی و خارجی 2024
ماندگاری بیشتر محصولات باغ شما با این روش ساده!
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
بارشهای سیلآسا در راه است! آیا خانه شما آماده است؟
قیمت انواع دستگاه تصفیه آب خانگی در ایران
نمایش جنگ دینامیت شو در تهران [از بیوگرافی میلاد صالح پور تا خرید بلیط]
9 روش جرم گیری ماشین لباسشویی سامسونگ برای از بین بردن بوی بد
ساندویچ پانل: بهترین گزینه برای ساخت و ساز سریع
خرید بیمه، استعلام و مقایسه انواع بیمه درمان ✅?
صفحه اول
آرشیو مطالب
ورود/عضویت
هواشناسی
قیمت طلا سکه و ارز
قیمت خودرو
مطالب در سایت شما
تبادل لینک
ارتباط با ما
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
مطالب سایت سرگرمی سبک زندگی سینما و تلویزیون فرهنگ و هنر پزشکی و سلامت اجتماع و خانواده تصویری دین و اندیشه ورزش اقتصادی سیاسی حوادث علم و فناوری سایتهای دانلود گوناگون
آمار وبسایت
تعداد کل بازدیدها :
1843078092
افزایش تغییرکاربری اراضی کشاورزی، ضعف مدیریت یا نقص قوانین ؟
واضح آرشیو وب فارسی:ایرنا: افزایش تغییرکاربری اراضی کشاورزی، ضعف مدیریت یا نقص قوانین ؟ ساری - ایرنا - معضل فراگیر تغییرکاربری اراضی زراعی و باغی در کشور به طور مجاز و غیرمجاز به دلیل ضعف مدیریت،قوانین مبهم و ناقص،ناهماهنگی بین نهادها و اقتصادی نبودن زمین های کشاورزی در آینده نزدیک امنیت غذایی کشور را به مشکلات عدیده ای رو به رو خواهد کرد.
هر گونه اقدام فیزیکی در زمین های کشاورزی و باغی که مانع از بهره برداری و استمرار فعالیت های کشاورزی شود کاربری غیر مجاز تلقی می شود.
گزارش نهادهای مسوول حکایت از روند بی رویه تغییر و تخریب و تفکیک عرصه های کشاورزی و باغی کشور در قطب های کشاورزی و حاشیه کلان شهرها دارد که این امر زنگ خظری است برای مسوولان تا با چاره اندیشی به موقع و اتخاذ تدابیر و تمهیدات لازم با توقف روند موجود زمینه توسعه پایدار این بخش اقتصادی کشور را فراهم نمایند.
طبق آمار موجود - از مجموع 167 میلیون هکتار مساحت کشور ایران کمتر از 10 درصد آن اراضی کشاورزی است که به تاکید کارشناسان شرط عقل و انصاف نیست به هر دلیلی این سرمایه ملی را از بین ببریم.
کارشناسان، مرگ تدریجی کشاورزی و تهدید امنیت غذایی،کاهش تولید محصولات کشاورزی و کاهش درآمد کشاورزان، گسترش بیابان ها و تخریب محیط ریست، افزایش مهاجرت روستاییان به شهرها ، وابستگی به بیگانگان، افزایش بیکاری را از جمله پیامدهای تغییر کاربری زمین های کشاورزی برشمردند.
مهندسان خاک شناس می گویند برای تولید یک سانتی متر خاک کشاورزی به حدود 800 سال زمان نیاز است آیا رواست به دلیل مدیریت نادرست، سالانه میلیاردها تن خاک نباتی را با تغییرکاربری در این عرصه ها از دست بدهیم و دست روی دست بگذاریم و افسوس بخوریم.
براساس آمار رسمی از سال 1335 تا 1392 بیش از یک میلیون هکتار اراضی کشاورزی کشور از طریق مجاز و غیر مجاز از دست رفته است در حالی که برخی از کارشناسان این رقم را بیش از این مقدار اعلام و نگران کننده توصیف می کنند.
در حال حاضر بنا به اظهار مسوولان امر متاسفانه هیج تعامل و هم افزایی بین نهادهای مرتبط با این موضوع وجود ندارد و هر نهادی بر اساس قانون مصوب خود و بدون نگاه ملی مجوزهای لازم ساخت و ساز و تغییرکاربری اراضی زراعی و باغی را صادر می کند.
آمار موجود نشان می دهد که سالانه میلیون ها تن انواع مواد غذایی به ویژه سالانه حدود 2 میلیون تن برنج (البته دولت یازدهم این مقدار را کاهش داده است)وارد کشور می شود آیا مسوولان امر نمی دانند که باید با اتخاذ مدیریت کارآمد مقدار اراضی کشاورزی موجود را برای تامین برنج مورد نیاز کشور حفظ کنند.
نکته مهم این که بخش عظیمی از تغییرکاربری اراضی زراعی و باغی در کشور به صورت مجاز یعنی توسط نهادهای مرتبط خدمات رسان یعنی بنیاد مسکن، شهرداری ها ، دهیاریها، جهاد کشاورزی و .... صورت می گیرد، موضوعی که به نظر چندان توجیه پذیر نیست.
در اکثر کشورهای دنیا، معمولاً زمین های کشاورزی، جنگلها، مراتع، اراضی باتلاقی و سایر اراضی طبیعی مورد محافظت قرار می گیرند ولی در ایران چرا باید اراضی کشاورزی فاقد نقشه و شناسنامه باشد و یا به عنوان سرمایه ملی محسوب نشود و یا تغییر کاربری اراضی کشاورزی به آسانی صورت گیرد و یا بهره برداری از اراضی فاقد هرنوع ضابطه و قانون باشد.
قانون گسترش قطب های کشاورزی مصوب ۵ خرداد ۱۳۵۴ اولین قانونی است که صریحاً روی حفاظت از زمین های کشاورزی تاکید دارد. با این حال این قانون صرفاً به زمین های کشاورزی واقع در قطب های کشاورزی محدود می شود. قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغی مصوب ۳۱ خرداد ۱۳۷۴ نیز جهت جلوگیری از تغییر کاربری کلیه زمین های کشاورزی تصویب شد.
با اینحال به دلیل موارد ابهام و نقص های بسیار زیاد در این قانون از جمله موارد استثنای متعدد(کمیسیون تبصره یک ماده یک قانون حفظ کاربری اراضی زراعی و باغ ها، اراضی مالکین کم در آمد و تغییرات کاربری نیاز بخش کشاورزی) و محدودیت حوزه عمل آن به اراضی کشاورزی خارج از محدوده قانونی شهر ها و شهرک ها، تأثیر ناچیزی در حفظ زمین های کشاورزی داشته است.
اما واقعیت این است که اراضی کشاورزی ایران محدود و در معرض تهدید است.
در همین حال شماری از مدیران امور اراضی استان های کشور که در محمود آباد مازدران گردعن آمدند درگفت وگوی اختصاصی با ایرنا بر لزوم بازنگری در قوانین حفظ کاربری اراضی کشاورزی، هم افزایی دسنگاههای اجرای مربتط ، تهیه نقشه کاداستر اراضی و افزایش امکانات و نیروهای انسانی کافی جهت نظارت بیشتر بر امور تاکید کرده اند.
مدیر امور اراضی استان قزوین گفت : از مجموع 167 میلیون هکتار مساحت کشور کمتر از 10 درصد را اراضی کشاورزی تشکیل می دهد.
"سیدجمال موسوی" در گفت و گو با ایرنا افزود : عقل و انصاف حکم می کند که این مقدار اراضی کشاورزی موجود کشور را به هر طریقی حفظ کنیم.
وی اظهار داشت : اکنون آمارها نشان می دهد که سالانه به طور میانگین 10 هزار هکتار اراضی کشاورزی کشور به صورت مجاز و غیر مجاز تغییرکاربری داده می شود.
وی خاطرنشان کرد : با ادامه روند کنونی به طور قطع زمانی طول نمی کشد که تمام اراضی کشاورزی ایران از بین می رود.
وی یادآور شد: اکنون متاسفانه شهر و روستاها می خواهند توسعه یابد راهی نداریم که اراضی کشاورزی تخریب کنیم و تغییرکاربری داده شوند که روشی نادرست است.
مدیر امور اراضی استان قزوین با بیان این که قانونگذار در سال 74 آمده است قانون ممنوعیت تغییرکاربری اراضی را تصویب کرد، گفت: این قانون به صورت عام تغییر کاربری زمین کشاورزی را ممنوع کرده مگر در مواقع استثنایی و ضروری. طبیعی است که موار ضروری آنقدر اندک است که به اصل قانون خدشه وارد نکند یعنی ما نیاییم این موارد ضروری را اینقدر توسعه اش بدهیم دیگر معنا نداشته باشد.
وی مقدار اراضی کشاورزی این استان را 480 هزار هکتار و تعداد گشت های حفاظتی در این بخش را شش گروه اعلام و اضافه کرد: اکنون در برخی از شهرهای این استان گشت حفاظتی ندارد و یا اگر دارد کم هستند که توفع دارم که این تعداد افزایش یابد
موسوی ادامه داد : ماده هشت قانون حفظ کاربری اراضی آمده است که نبای به ساخت و سازهای غیرمجاز خدمات داده شود که متاسفانه اکنون در بیشتر وقتها دستگاهها بدون همانگی با مراجع ذیربط حتی مجوز می دهند اینها تخلف و جرم است.
وی تاکید کرد : علاوه بر این برخی از دستگاههای اجرایی نه تنها مانع تخریب اراضی کشاورزی نمی شوند بلکه از روی جهل و یا غرض آن افراد را هدایت می کنند.
وی بر ضرورت مدیریت یکپارچه با داشتن سازمان یا متولی خاص در بخش حفظ کاربری اراضی کشاورزی کشور تاکید کرد.
موسوی ادامه داد : برای این که اراضی کشاورزی موجود کشور حفظ شود باید برای هر طرح توسعه ای از اراضی غیر کشاورزی استفاده کرد.
وی اراضی کشاورزی کشور را به گروه خونی او تشبیه کرد و گفت : به طور مثال صنعت ، شهرها و روستاها را می شود در اراضی کشاورزی ایجاد کرد و در اراضی کشاورزی که استعداد کشاورزی ندارد نمی توان کشاورزی کنیم.
مدیر امور اراضی استان قزوین توسعه حریم شهرها را یکی از چالش های تغییر کاربری اراضی اعلام و تصریح کرد: قانونگذار توسعه حریم شهرها را 2 الی سه برابر اعلام کرد ولی ما در استان قزوین شهری داریم که برای آن تا 50 برابر حریم در نظر گرفتند.
مدیر امور اراضی استان تهران نیز گفت : متاسفانه اکنون در بخش حفظ کاربری اراضی کشاورزی در کشور یک خلایی در بین نهادهای اجرایی وجود دارد که تلاش های همدیگر را خنثی می کند.
"اصغر رفیعی" در گفت و گو با ایرنا با بیان این که مرغوبترین اراضی در حاشیه شهرها و روستاها واقع شدند ، افزود : شهرداری ها ، دهیاری و بخشداریها به افراد برای ساخت و سازها مجوز می دهند وقتی که می گوییم چرا شما جلوگیری نمی کنید آنها بحث درآمد زایی را مطرح می کنند.
وی اظهار داشت : خوشبختانه دولت جدید با تشکیل ستاد ساخت و سازها در استان که هدف آن هماهنگی با دستگاههای اجرایی در این بخش است که اثرات آن را می بنیم و روز به روز بهتر خواهد شد.
رفیعی تصریح کرد : دولت هم باید محصولات کشاورزی را از کشاورزان با قیمت واقعی بخرد تا فعالیت های دیگر سودی متفاوتی با این نداشته باشد و سودجویان و فرصت طلبان را بر آن ندارد که زمین را خریداری و به قطعات مختلف تفکیک کنند.
وی بر لزوم تجمیع اراضی کشاورزی تاکید کرد و افزود : ما قانون جلوگیری از خرد شدن اراضی کشاورزی را داریم که تاکنون این قانون اجرایی نشده است.
وی تهیه نقشه برای اراضی کشاورزی ایران را اجتناب ناپدیر دانست و گفت : متاسفانه ما در کل کشور هنوز آمایش سرزمین را نداریم.
مدیر امور اراضی استان تهران با بیان این که 18 میلیون نفر جمعیت استان تهران در یک درصد مساحت کشور زندگی می کنند ، گفت : با توجه به تاکیدات دولت و مقام معظم رهبری دو سیاست اقتصاد مقاومتی ، برنامه ششم با رویکرد آمایشی تنظیم می شود.
وی تصریح کرد : قوانین این بخش متاسفانه متعدد و متفاوت است یعنی یک قانون می آید یک قانون دستگاه دیگری را نقض می کند بنابراین باید همین قانون موجود خوب اجرا شود.
وی با بیان این که 50 درصد تخریب های کشور مربوط به استان تهران است ، گفت : در سال جاری در این استان هزار و 70 مورد قلع و قم بنا داشتیم که با توجه به تشدید نظارتها این معضل رو به کاهش است.
مدیر امور اراضی استان گلستان با اشاره به این اکنون 50 درصد مردم از تغییرکاربری اراضی اطلاع ندارند، گفت : امید است در آینده نزدیک بتوانیم بحث حفظ کاربری اراضی و تغییر کاربری غیر مجاز را به نوعی کنترل و به روز کنیم و بیش از این تغییر کاربری نداشته باشیم.
"اسدالله محتشمی" در گفت و گو با ایرنا افزود : به طور میانگین سالانه در این استان 100هکتار اراضی کشاورزی تغییرکاربری غیرمجاز داده می شود.
وی خاطرنشان کرد : در برخی از کشورهای اروپایی و امریکایی به صاحبان زمین های مرغوب یارانه می دهند که کاربری اراضی کشاورزی حفظ شود ولی این مهم در کشور ما مغفول مانده است.
وی زمین را اصلی ترین بستر تولیددانست و گفت : کشوری که به لحاظ اقتصادی به ویژه محصولات غذایی و استراتزیک وابسته به کشورهای بیگانه باشد در مباحث مربوط به استقلال سیاسی حرفی برای گرفتن ندارد.
محتشمی تاکید کرد : برای حفظ کاربری اراضی کشاورزی نه تنها جهاد کشاورزی بلکه همه نهادهای اجرایی دولتی و مردم باید در این امر مهم کمک کنند.
وی کاهش تولیدات و کاهس سطح اراضی را مهمترین پیامد تغییر کاربری اراضی کشاورزی برشمرد و افزود : ما به دلیل مدیریت غیر صحیح و با ساخت و سازهایمان داریم سالانه میلیاردها تن خاک نباتی را از دست می دهیم و جایگزینی برای آن نداریم.
وی یادآور شد : در بعد از انقلاب اسلامی متاسفانه توفیقی در احیاء و توسعه اراضی کشاورزی در کشور نداشته ایم اگر بود نه آن به صورتی که مدنظر برنامه ها بود که خیلی ناچیز بوده است.
وی تصریح کرد : اگر بخواهیم این اراضی کشاورزی را از دست بدهیم یک زنگ خطری است برای همه نسل حاضر و هم نسل آینده که باید پاسخگو هم باشیم.
مدیر امور اراضی استان گلستان با تاکید بر اطلاع رسانی همه جانبه جهت آگاهی بخشی مردم از این امور یادآور شد : دهیاریها عامل تغییرکاربری غیر مجاز هستند که نه تنها در داخل طرح هادی روستا بله خارج از طرح نیز مجوز می هند.
مدیر امور اراضی جهاد کشاورزی مازندران گفت : معضل تغییر کاربری اراضی در مازندران با ادامه همکاری نهادهای ذیربط و با اصلاح قانون حفظ اراضی و اطلاع رسانی و آگاهی بخشی بیشتر به کشاورزان برطرف خواهد شد.
"صادق حسین پور" مرگ تدریجی کشاورزی و تهدید امنیت غذایی و کاهش تولید محصولات کشاورزی و درآمد کشاورزان را از جمله پیامدهای تغییر کاربری اراضی کشاورزی عنوان کرد.
وی از قلع و قمع 460 مورد ساخت و ساز غیرمجاز و تغییر کاربری اراضی کشاورزی در مازندران در سال جاری خبر داد و تاکید کرد : سازمان جهاد کشاورزی به تنهایی قادر به جلوگیری از تغییر کاربری اراضی نیست و همه دستگاه های اجرایی و امنیتی باید کمک کنند تا جلوی این معضل فراگیر در استان گرفته شود.
معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور گفت : بر اساس آمار رسمی از سال 1335 تا 1392 بیش از یک میلیون هکتار اراضی کشاورزی کشور به دلیل تغییر کاربری های مجاز و غیر مجاز از دست رفته است.
" فرید صیدی نژاد " در گفت و گو با ایرنا افزود : به طور قطع با افزایش ضریب حفاظتی، عرصه های زراعی کمتری را نیز از دست خواهیم داد.
وی مقدار اراضی کشاورزی در ایران را 18.7 میلیون هکتار اعلام کرد و افزود : از این مقدار فقط شش میلیون هکتار اراضی آبی است یعنی سرانه هر ایرانی دو هزار متر زمین است که باید آن را حفظ کرد.
وی با بیان این که برای تولید یک سانتی متر خاک زراعی حدود 800 سال زمان نیاز است ، اظهار داشت : بنابراین رسالت همه برای حفظ اراضی کشاورزی بسیار سنگین است.
وی اظهار داشت : این سازمان جهت رصد واقعی علاوه بر استفاده از مکانیزم های نوین در صدد است تعداد گشت های حفاظتی در عرصه های زراعی کشور را از130 گشت موجود به 400 مورد افزایش دهد.
معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور یادآور شد : جهت رصد تغییرات و پایش عرصه ها ، از نهادهای مردمی و روش های نوین بهره خواهیم برد.
وی تصریح کرد : اکنون طرحی تقدیم دولت شد و در مجلس مطرح است اگر بتوانیم اعتبارات بگیریم به طور قطع فشارهای نظارتی در عرصه های زراعی کشور بیشتر خواهد شد.
وی نقص قوانین حفظ اراضی کشاورزی را ازجمله چالش های فرارو برشمرد و گفت : این قانون از سال 74 تصویب شد و در سال 85 اصلاحیه ای در آن صورت گرفت که نگاه اصلاحی در آن بیشتر حفظ کاربری نبوده است.
وی تصریح کرد : در حال حاضر مجلس شورای اسلامی برای بازنگری قانون حفظ اراضی کشاورزی ورود کرده و امید است نواقص موجود در این قانون برطرف شود.
وی توسعه غیر ضابطه مند حریم شهرها را ازدیگر چالش های فرارو اعلام کرد و گفت : شهرها در محدود بهترین اراضی کشاورزی واقع شدند بنابراین الگوی ساخت و سازهایشان باید تغییر بکند.
وی افزود: اگر بیاییم همین جوری محدوده شهر را افزایش دهیم و اراضی کشاورزی را محلق کنیم و تغییر کاربری بدهیم ، چیزی از اراضی کشور باقی نمی ماند.
صیدی پور گرفتن نقشه کاداستر اراضی کشاورزی را در کشور از جمله ضروریات این بخش دانست و گفت : این نقشه هنوز برای اراضی کشاورزی ایران تهیه نشده است که بسیاری از اختلافات ناشی از نبود این نقشه است.
وی یادآور شد : سازمان امور اراضی کشور برای تعیین و تکلیف اراضی برنامه ای دارد و هر ساله سطوحی را تعیین می کند که با انجام این مهم مالکیت ها روشن و حدود و مرزهای اراضی مشخص می شود.
مدیرکل دفتر ساماندهی و تعیین و تکلیف اراضی امور اراضی کشور برای حفظ و حراست اراضی کشاورزی خواستار تعامل بیشتر دستگاههای اجرایی در این امر مهم شد.
"احمد احمدی"در گفت و گو با ایرنا افزود: اگر هر کدام از دستگاههای اجرایی ذیربط بخواهند خودشان بدون نگاه ملی اقداماتی در این حوزه داشته باشند به طور قطع با مشکل جدی مواجه خواهیم شد.
به گفته وی سازمان امور اراضی کشور اکنون فعالیتش را با هدف تعیین و تکلیف اراضی کشاورزی شروع کرده و تاکنون پلاک های زیادی در استان های کشور شناشایی کرده است.
مدیرکل مدیرکل دفترساماندهی و تعیین و تکلیف اراضی امور اراضی کشور گفت : ضروری است قوانین این بخش جهت کارایی بیشتر به روز شود.
وی افزایش بی رویه عامل انسانی در عرصه های زراعی بابت ساخت و سازهای را از دیگر مشکلات فراروی این بخش برشمرد و گفت : باید جلوی ساخت و سازهای بی رویه در عرصه های کشاورزی گرفته شود.
وی گفت : با توجه به حجم بالای کار در امور اراضی سراسر کشور تامین نیروی انسانی و امکانات ضروری است.
معاون وزیر و رییس سازمان امور اراضی کشور ضمن تاکید بر پوشش حفاظتی کل اراضی کشاورزی کشور تا سال 1394 گفت: حفظ کاربری اراضی کشاورزی کشور نیازمند اقدامات پیشگیرانه است.
قباد افشار در گفت و گو با ایرنا، با بیان اینکه، استفاده از گشت های نظارتی، کاهش حدود 30 درصدی تخلفات مربوط به تغییر کاربری اراضی کشاورزی کشور را به دنبال داشته است گفت: ظرف دو ماه آینده تمامی استان های کشور به سامانه نظارتی و ردیابی گشت های حفظ کاربری اراضی مجهز خواهند شد.
افشار بر استفاده هرچه بیشتر از فن آوری های روز به منظور پایش کلیه تحولات در اراضی کشاورزی کشور تاکید کرد و گفت: با همکاری سازمان نقشه برداری کشور در تهیه نقشه کاربری اراضی کشاورزی، کلیه اقدامات مربوط به تغییر کاربری اراضی کشاورزی کشور با استفاده از فن آوری های روز از جمله خودروهای گشت مجهز به سیستم جی آی اس GIS بررسی، تجزیه و تحلیل و ثبت خواهد شد.
وی تاکید کرد: هرگونه تغییر و تحول در اراضی کشاورزی بایستی طبق مجوز باشد و در غیر اینصورت تخلف و محسوب شده و عوامل نظارتی وزارت جهاد کشاورزی از اقدامات آنان جلوگیری و طبق قانون با آن برخورد خواهند کرد.
رییس سازمان امور اراضی کشور با بیان اینکه، این سازمان به دنبال تکمیل پوشش حفاظتی اراضی کشاورزی کل کشور تا سال 1394 است گفت: کلیه ساخت و سازها در اراضی کشاورزی از سال 1385 به بعد تخلف محسوب شده و این سازمان ضمن پیگیری موضوع برای تمامی اینگونه ساخت و سازها پرونده تشکیل خواهد داد. ک/4
گزارش : جانعلی فتحی
621/1654
08/09/1393
این صفحه را در گوگل محبوب کنید
[ارسال شده از: ایرنا]
[مشاهده در: www.irna.ir]
[تعداد بازديد از اين مطلب: 39]
صفحات پیشنهادی
نقص قوانین حفظ اراضی کشاورزی و لزوم بازنگری در مجلس
معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور نقص قوانین حفظ اراضی کشاورزی و لزوم بازنگری در مجلس تهران - ایرنا - معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور بر ضرورت حفظ و حراست از اراضی کشاورزی کشور تاکید کرد و گفت نقص قوانین یکی از مشکطرح مدیریت یکپارچه سواحل ایران باید عملیاتی شود/ افزایش گردشگری در سواحل کشور
وزیر راه و شهرسازی خبر داد طرح مدیریت یکپارچه سواحل ایران باید عملیاتی شود افزایش گردشگری در سواحل کشور وزیر راه و شهرسازی گفت به کمک سازمان بنادر و دریانوردی تلاش میکنیم طرح یکپارچهسازی سواحل در شورای عالی معماری و شهرسازی بررسی و دنبال شود به گزارش خبرنگار اقتصادی باشگاهبرداشت چغندر قند از اراضی استان مرکزی 75درصد افزایش یافت
برداشت چغندر قند از اراضی استان مرکزی 75درصد افزایش یافت اراک-ایرنا-مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی استان مرکزی گفت برداشت چغندرقنددر سال زراعی جاری از زمین های کشاورزی این استان 75 درصد افزایش دارد غلامحسین خدرایی روز شنبه در گفت وگو با ایرنا افزود در سال زراعی جاری 850 هکتاریک مسئول صنعت نفت در گفتوگو با فارس خبرداد احتمال افزایش قیمت بنزین در سال ۹۴ قوت گرفت/ستاد مدیریت سوخت: فعلا
یک مسئول صنعت نفت در گفتوگو با فارس خبرداداحتمال افزایش قیمت بنزین در سال ۹۴ قوت گرفت ستاد مدیریت سوخت فعلا برنامهای نداریمیک مسئول در صنعت نفت گفت دولت برای سال ۹۴ در حال بررسی افزایش قیمت بنزین با روش سهمیهبندی است یک مقام آگاه در وزارت نفت در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خنابودی یک میلیون هکتارا اراضی کشاورزی کشوربه دلیل تغییرکاربری اراضی
معاون حفظ کاربری سازمان اموز اراضی نابودی یک میلیون هکتارا اراضی کشاورزی کشوربه دلیل تغییرکاربری اراضی ساری - ایرنا - معاون حفظ کاربری و یکپارچگی اراضی کشاورزی سازمان امور اراضی کشور گفت بر اساس آمار رسمی از سال 1335 تا 1392 بیش از یک میلیون هکتار اراضی کشاورزی کشور به دلیل تغی10 درصد صرفه جویی در آب كشاورزی بحران آب را حل میكند/بحران آب نتیجه ضعف مدیریت گذشته
نماینده مجلس در گفتوگو با ایلنا 10 درصد صرفه جویی در آب كشاورزی بحران آب را حل میكند بحران آب نتیجه ضعف مدیریت گذشته 1393-09-05 08 41 ضعف مدیریت در ۳ تا ۴ دهه گذشته منتج به این شده که وارد بحران آبی شدیم یعنی عملا بجز کار کوتاه مدت و موقت اتفاق خاصی نیفتاده است فقط در حوزه سدنقص قوانين حفظ اراضي کشاورزي
۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۱ ۴۴ق ظ نقص قوانين حفظ اراضي کشاورزي معاون حفظ کاربري و يکپارچگي اراضي کشاورزي سازمان امور اراضي کشور بر ضرورت حفظ و حراست از اراضي کشاورزي کشور تاکيد کرد به گزارش خبرگزاري موج به نقل ازروابط عمومي سازمان امور اراضي کشور فريد صيدينژاد در گردهمايي دو روزه مديرانعدم استفاده از دانش مديريت استراتژيک دليل افزايش مطالبات معوق است
۸ آذر ۱۳۹۳ ۱۲ ۱۸ب ظ مديرعامل بانک پارسيان عدم استفاده از دانش مديريت استراتژيک دليل افزايش مطالبات معوق است مديرعامل بانک پارسيان در کنفرانس ساليانه مديريت استراتژيک دليل اصلي شکست کسب و کارها و افزايش مطالبات معوق بانکي را عدم استفاده کارآمد از ظرفيت هاي علم و دانش مديريت اسمدیریت مصرف آب نیاز به تصویب قوانین جدید ندارد
معاون وزیر نیرو در امور آب مدیریت مصرف آب نیاز به تصویب قوانین جدید ندارد خبرگزاری پانا معاون وزیر نیرو در امور آب عنوان کرد قوانین 20 سال گذشته در حوزه منابع آبی کشور کافی است و نیاز به تصویب قوانین جدید نداریم ۱۳۹۳ سه شنبه ۲۷ آبان ساعت 11 31 به گزارش خبرنگار اقتصادی پانا رهرمزگان نیازمند تدابیر ویژه در مدیریت بحران است/باید بازدارندگی را افزایش دهیم -
استاندار هرمزگان هرمزگان نیازمند تدابیر ویژه در مدیریت بحران است باید بازدارندگی را افزایش دهیم بندرعباس - خبرگزاری مهر استاندار هرمزگان گفت در هرمزگان باید برای مدیریت بحران به ویژه در صنایع دریایی آمادگی داشته باشیم که تحقق این امر به تدابیر ویژه ای نیاز دارد و باید مسئولانمديريت تلفيقي آفات (IPM) در اراضي اصفهان
۴ آذر ۱۳۹۳ ۱۵ ۴۶ب ظ مديريت تلفيقي آفات IPM در اراضي اصفهان محصول توليدي گواهي شده تحت نظر مديريت تلفيقي آفات IPM شامل گندم سبزي و صيفي گلخانه اي سيب زميني باغات سيب انار گردو و نخليات مي باشد به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي سازمان جهاد کشاورزي اصفهارتباط میزان درآمد پایدار شهری با افزایش تخلفات در مدیریت شهری -
سروری مطرح کرد ارتباط میزان درآمد پایدار شهری با افزایش تخلفات در مدیریت شهری اصفهان – خبرگزاری مهر رئيس كميسيون نظارت و حقوقي شوراي شهر تهران گفت هر میزان که درآمد پایدار شهری تقلیل پیدا کند تخلفات مدیریت شهری افزایش خواهد یافت چراکه مدیریت شهری مجبور است با درآمدهای ناپایداردانلود نرم افزار مدیریت و افزایش سرعت دانلود internet Download Master 6.01.1423
نرم افزار مدیریت و افزایش سرعت دانلود internet Download Master دانلود منیجرها نرم افزارهایی قدرتمند و در عین حال ساده ای هستند که وظیفه مدیریت دانلود های شما را عهده دار خواهند بود این نرم افزارها به شما اجازه میدهد یک فایل و یا حتی لیستی از فایل ها را با بالاترین سرعت دانلودمدیرکل ستاد مدیریت بحران استان اردبیل خبر داد افزایش اعتبارات حوادث غیرمترقبه استان اردبیل
مدیرکل ستاد مدیریت بحران استان اردبیل خبر دادافزایش اعتبارات حوادث غیرمترقبه استان اردبیلمدیرکل ستاد مدیریت بحران استان اردبیل از افزایش 16 برابری اعتبارات حوادث غیرمترقبه سال جاری این استان نسبت به سال گذشته خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از اردبیل علی اسلامی پیش از ظهر امروزرئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی همدان مطرح کرد افزایش تعداد پایگاههای امداد جادهای ملایر به 9 پایگا
رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی همدان مطرح کردافزایش تعداد پایگاههای امداد جادهای ملایر به 9 پایگاهرئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی استان همدان از افزایش پایگاههای امداد جادهای ملایر به 9 پایگاه خبر داد به گزارش خبرگزاری فارس از ملایر حبیب معصومی صبح امروزطرح تعالی مدیریت مدرسه زمینه ساز افزایش کیفیت آموزشی می شود
مدیرکل دفتر آموزش متوسطه دوره اول نظری وزارت آموزش و پرورش طرح تعالی مدیریت مدرسه زمینه ساز افزایش کیفیت آموزشی می شود قزوین-ایرنا- مدیرکل دفتر آموزش متوسطه دوره اول نظری وزارت آموزش و پرورش با اشاره به اینکه طرح تعالی مدیریت مدرسه موجب تحقق اهداف سند تحول بنیادین خواهد شد گفت اضعف مدیریت بر سرویس مدارس؛ مقصر کیست؟
ضعف مدیریت بر سرویس مدارس مقصر کیست تاریخ انتشار سه شنبه ۴ آذر ۱۳۹۳ ساعت ۱۸ ۴۶ به نظر می رسد این روزها استفاده از سرویس مدارس جدا از بحث هزینه ها دغدغه دیگر را نیز در میان خانواده ها ایجاد کرده است ایمن نبودن این وسایل نقلیه موضوعی است که نمی توان از کنار آن به سادگی گذشت اگر-
اقتصادی
پربازدیدترینها